Politika

70 feliratkozó

22 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 678
Összeségében tetszik, amit mond, bár nem bízom benne, hiszen politkus. Szeretnék pozitívan csalódni, látok is rá esélyt.
22 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 691 — Poloska confirmed
Ez a Hernádis kérdés nagyon meleg. Kíváncsi vagyok erre a story line-ra.
Hanni
?
resistance is futile
Szépen elbullshitelte, arra voltam kíváncsi, hogy mit standupol rá hirtelen.
22 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 726
Hanni
?
22 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 523 — Lucas Scott
Most lehet mondani, hogy amig OV sosem volt hajlando kimondani MP vagy a Tisza nevet az elmult ket evben, mert adni akart magarol egy amolyan felsobbrendubb kepet, mig most meg MP minden masodik mondataban kimondja OV nevet, meg szemelyeskedik, odaszurogat, de azert ez meg mindig boven korrekt hataron belul van, raadasul nem aljas, mert azert tenyeket kozol. Ez pontosan OV szavazoinak szol, hogy szepen fokozatosan kapjak az arcukba az informaciokat, amikrol eddig nem feltetlenul tudtak ugye, leven olyan mediumokkal talalkoztak, amik ezeket elhallgattak. Ugyanugy pszichologia, mint amit OV tolt. Lehet ezt rossz szemmel nezni, de szerintem emogott tobb van, mint puszta szemelyeskedes, meg hogy a sertodott kisfiu odaszurogat.
Stez
en is ugy gondolom, hogy ez tudatos mar.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
22 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 691 — Poloska confirmed
22 napja
Stez SMU Mustangs 48 347 — Whoops, looks like something went wrong.
Most lehet mondani, hogy amig OV sosem volt hajlando kimondani MP vagy a Tisza nevet az elmult ket evben, mert adni akart magarol egy amolyan felsobbrendubb kepet, mig most meg MP minden masodik mondataban kimondja OV nevet, meg szemelyeskedik, odaszurogat, de azert ez meg mindig boven korrekt hataron belul van, raadasul nem aljas, mert azert tenyeket kozol. Ez pontosan OV szavazoinak szol, hogy szepen fokozatosan kapjak az arcukba az informaciokat, amikrol eddig nem feltetlenul tudtak ugye, leven olyan mediumokkal talalkoztak, amik ezeket elhallgattak. Ugyanugy pszichologia, mint amit OV tolt. Lehet ezt rossz szemmel nezni, de szerintem emogott tobb van, mint puszta szemelyeskedes, meg hogy a sertodott kisfiu odaszurogat.

22 napja
remontada San Francisco 49ers 1 292
Szenzációs.. falubéli tés asszony már híreszteli a lányát ma azonnal kirúgták a tiszások az önkormányzattól 😀😀😀
remontada
ez a Vitalyos anyja?
csebi
sima ezer évig fideszes baranyai kis falucska tegnapig 😀
22 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 726
Szenzációs.. falubéli tés asszony már híreszteli a lányát ma azonnal kirúgták a tiszások az önkormányzattól 😀😀😀
remontada
fehér terror
22 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 523 — Lucas Scott
remontada
ez a Vitalyos anyja?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
22 napja
remontada San Francisco 49ers 1 292
22 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 657 — Steelers fan
A sajttáj elején kíváncsiságból ránéztem, hogy közvetíti-e a köztévé, és igen, az M1 online. Eltelt másfél óra, és most veszem észre, hogy még mindig ott nézem a sajttájt. 😊 Szerintem a köztévében16 éve nem beszélt nem kormánypárti politikus ilyen hosszan. 😊
peterk2005 udvari bolond
A miniszterelnök nem kormánypárti? Ne tegyél már tönkre 😀

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
22 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
A sajttáj elején kíváncsiságból ránéztem, hogy közvetíti-e a köztévé, és igen, az M1 online. Eltelt másfél óra, és most veszem észre, hogy még mindig ott nézem a sajttájt. 😊 Szerintem a köztévében16 éve nem beszélt nem kormánypárti politikus ilyen hosszan. 😊
peterk2005 udvari bolond
De hát már kormánypárti 😀 (értem, persze 😉)

Szerkesztette: dande2
22 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline

(Ja, és kb. 15 éve nem néztem én sem egyfolytában ennyit a köztévét.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
22 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 930 — Kinek mit intézett a kormánya
Most èn elsősorban erre a migrációval kapcsolatos dologra gondoltam. Mert amúgy ja, amit 16 èv alatt "elkrtak, nem kicsit, nagyon" azt már lehet, nem az èn generációm alatt hozzak helyre. Legfeljebb a fiam vagy az unokám jár jobban.
dande2
A saját anyámtól azt hallom rohadt sok mindenre, hogy ezt már nekünk kell helyrehozni helyettük.
Kezdtük most Orbánnal

Poloska vagyok.
22 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ha nem az lesz rá igaz, ami az elődjère, hogy "ne azt figyeljètek amit mondok hanem amit teszek" akkor ez így túl szèpen hangzik hogy igaz legyen 😀
dande2
Ido nem lesz erre, annyira hosszu mindennek az atfutasi ideje. De igazabol ha nekifog, az mar egy jo irany. Aztan meglatjuk, mi lesz a valos kep.
Stez
Most èn elsősorban erre a migrációval kapcsolatos dologra gondoltam. Mert amúgy ja, amit 16 èv alatt "elkrtak, nem kicsit, nagyon" azt már lehet, nem az èn generációm alatt hozzak helyre. Legfeljebb a fiam vagy az unokám jár jobban.
22 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Valaki osszefoglalhatna, mi volt eddig, ami erdekes, dolgoztam eddig, nem tudtam nezni egyaltalan.
Stez
 hvg.hu/itthon/20260413_magyar-peter-nemzetkozi-sajtotajekoztato

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 444 — LIGHTS OUT!
Ezek szerinted Stez out? Repül a NER-rel?
JC6 (Mr. Miele)
Stez már Omanban tankolt az előbb.

22 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 132
Ezek szerinted Stez out? Repül a NER-rel?
22 napja
Valaki osszefoglalhatna, mi volt eddig, ami erdekes, dolgoztam eddig, nem tudtam nezni egyaltalan.
Stez
ennyire lefoglalt a cuccaid bedobozolása? 😀
remélem a wc csészét is viszed
Negritis, a vajda
Amennyi cuccom van itt, az hosszabb ideig tartana, hogy a pocsom berakom az alsoba es felhuzom a sliccem. 😛
Stez
ezek szerint kurva nagy pöcsöd van? 😊
NB2
Nem, keves cuccom. A tizcentis rombolot azt Szentkiralyi Szandinak tartogatom mostmar.

22 napja
Hát ha nem az lesz rá igaz, ami az elődjère, hogy "ne azt figyeljètek amit mondok hanem amit teszek" akkor ez így túl szèpen hangzik hogy igaz legyen 😀
dande2
Ido nem lesz erre, annyira hosszu mindennek az atfutasi ideje. De igazabol ha nekifog, az mar egy jo irany. Aztan meglatjuk, mi lesz a valos kep.

22 napja
NB2 New England Patriots 28 522 — nabege2@yahoo.com
Stez
Negritis, a vajda
Amennyi cuccom van itt, az hosszabb ideig tartana, hogy a pocsom berakom az alsoba es felhuzom a sliccem. 😛
Stez
ezek szerint kurva nagy pöcsöd van? 😊
22 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 444 — LIGHTS OUT!
Lölö nem hinném, hogy az országban van még ezen nyílt fenyegetések után.

22 napja
22 napja
Stez
Negritis, a vajda

22 napja
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Ez a rész tetszik. Mintha Merz-et hallanám.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”