Politika
70 feliratkozó
22 napja
Összeségében tetszik, amit mond, bár nem bízom benne, hiszen politkus. Szeretnék pozitívan csalódni, látok is rá esélyt.
22 napja
Szépen elbullshitelte, arra voltam kíváncsi, hogy mit standupol rá hirtelen.Ez a Hernádis kérdés nagyon meleg. Kíváncsi vagyok erre a story line-ra.?
Hanni
resistance is futile
22 napja
Ez a Hernádis kérdés nagyon meleg. Kíváncsi vagyok erre a story line-ra.?
Hanni
22 napja
Most lehet mondani, hogy amig OV sosem volt hajlando kimondani MP vagy a Tisza nevet az elmult ket evben, mert adni akart magarol egy amolyan felsobbrendubb kepet, mig most meg MP minden masodik mondataban kimondja OV nevet, meg szemelyeskedik, odaszurogat, de azert ez meg mindig boven korrekt hataron belul van, raadasul nem aljas, mert azert tenyeket kozol. Ez pontosan OV szavazoinak szol, hogy szepen fokozatosan kapjak az arcukba az informaciokat, amikrol eddig nem feltetlenul tudtak ugye, leven olyan mediumokkal talalkoztak, amik ezeket elhallgattak. Ugyanugy pszichologia, mint amit OV tolt. Lehet ezt rossz szemmel nezni, de szerintem emogott tobb van, mint puszta szemelyeskedes, meg hogy a sertodott kisfiu odaszurogat.en is ugy gondolom, hogy ez tudatos mar.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
22 napja
Ez a Hernádis kérdés nagyon meleg. Kíváncsi vagyok erre a story line-ra.
22 napja
Most lehet mondani, hogy amig OV sosem volt hajlando kimondani MP vagy a Tisza nevet az elmult ket evben, mert adni akart magarol egy amolyan felsobbrendubb kepet, mig most meg MP minden masodik mondataban kimondja OV nevet, meg szemelyeskedik, odaszurogat, de azert ez meg mindig boven korrekt hataron belul van, raadasul nem aljas, mert azert tenyeket kozol. Ez pontosan OV szavazoinak szol, hogy szepen fokozatosan kapjak az arcukba az informaciokat, amikrol eddig nem feltetlenul tudtak ugye, leven olyan mediumokkal talalkoztak, amik ezeket elhallgattak. Ugyanugy pszichologia, mint amit OV tolt. Lehet ezt rossz szemmel nezni, de szerintem emogott tobb van, mint puszta szemelyeskedes, meg hogy a sertodott kisfiu odaszurogat.
22 napja
sima ezer évig fideszes baranyai kis falucska tegnapig 😀Szenzációs.. falubéli tés asszony már híreszteli a lányát ma azonnal kirúgták a tiszások az önkormányzattól 😀😀😀ez a Vitalyos anyja?
remontada
csebi
22 napja
Szenzációs.. falubéli tés asszony már híreszteli a lányát ma azonnal kirúgták a tiszások az önkormányzattól 😀😀😀fehér terror
remontada
22 napja
Szenzációs.. falubéli tés asszony már híreszteli a lányát ma azonnal kirúgták a tiszások az önkormányzattól 😀😀😀ez a Vitalyos anyja?
remontada
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
22 napja
Szenzációs.. falubéli tés asszony már híreszteli a lányát ma azonnal kirúgták a tiszások az önkormányzattól 😀😀😀
22 napja
A sajttáj elején kíváncsiságból ránéztem, hogy közvetíti-e a köztévé, és igen, az M1 online. Eltelt másfél óra, és most veszem észre, hogy még mindig ott nézem a sajttájt. 😊 Szerintem a köztévében16 éve nem beszélt nem kormánypárti politikus ilyen hosszan. 😊A miniszterelnök nem kormánypárti? Ne tegyél már tönkre 😀
peterk2005 udvari bolond
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
22 napja
A sajttáj elején kíváncsiságból ránéztem, hogy közvetíti-e a köztévé, és igen, az M1 online. Eltelt másfél óra, és most veszem észre, hogy még mindig ott nézem a sajttájt. 😊 Szerintem a köztévében16 éve nem beszélt nem kormánypárti politikus ilyen hosszan. 😊De hát már kormánypárti 😀 (értem, persze 😉)
peterk2005 udvari bolond
Szerkesztette: dande2
22 napja
A sajttáj elején kíváncsiságból ránéztem, hogy közvetíti-e a köztévé, és igen, az M1 online. Eltelt másfél óra, és most veszem észre, hogy még mindig ott nézem a sajttájt. 😊 Szerintem a köztévében16 éve nem beszélt nem kormánypárti politikus ilyen hosszan. 😊 (Ja, és kb. 15 éve nem néztem én sem egyfolytában ennyit a köztévét.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
22 napja
Most èn elsősorban erre a migrációval kapcsolatos dologra gondoltam. Mert amúgy ja, amit 16 èv alatt "elkrtak, nem kicsit, nagyon" azt már lehet, nem az èn generációm alatt hozzak helyre. Legfeljebb a fiam vagy az unokám jár jobban.A saját anyámtól azt hallom rohadt sok mindenre, hogy ezt már nekünk kell helyrehozni helyettük.
dande2
Kezdtük most Orbánnal
Poloska vagyok.
22 napja
Most èn elsősorban erre a migrációval kapcsolatos dologra gondoltam. Mert amúgy ja, amit 16 èv alatt "elkrtak, nem kicsit, nagyon" azt már lehet, nem az èn generációm alatt hozzak helyre. Legfeljebb a fiam vagy az unokám jár jobban.Hát ha nem az lesz rá igaz, ami az elődjère, hogy "ne azt figyeljètek amit mondok hanem amit teszek" akkor ez így túl szèpen hangzik hogy igaz legyen 😀Ido nem lesz erre, annyira hosszu mindennek az atfutasi ideje. De igazabol ha nekifog, az mar egy jo irany. Aztan meglatjuk, mi lesz a valos kep.
dande2
Stez
22 napja
Valaki osszefoglalhatna, mi volt eddig, ami erdekes, dolgoztam eddig, nem tudtam nezni egyaltalan.hvg.hu/itthon/20260413_magyar-peter-nemzetkozi-sajtotajekoztato
Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
22 napja
Ezek szerinted Stez out? Repül a NER-rel?Stez már Omanban tankolt az előbb.
JC6 (Mr. Miele)
22 napja
Ezek szerinted Stez out? Repül a NER-rel?
22 napja
Nem, keves cuccom. A tizcentis rombolot azt Szentkiralyi Szandinak tartogatom mostmar.ezek szerint kurva nagy pöcsöd van? 😊Amennyi cuccom van itt, az hosszabb ideig tartana, hogy a pocsom berakom az alsoba es felhuzom a sliccem. 😛Valaki osszefoglalhatna, mi volt eddig, ami erdekes, dolgoztam eddig, nem tudtam nezni egyaltalan.ennyire lefoglalt a cuccaid bedobozolása? 😀
Stez
remélem a wc csészét is viszed
Negritis, a vajda
Stez
NB2
22 napja
Hát ha nem az lesz rá igaz, ami az elődjère, hogy "ne azt figyeljètek amit mondok hanem amit teszek" akkor ez így túl szèpen hangzik hogy igaz legyen 😀Ido nem lesz erre, annyira hosszu mindennek az atfutasi ideje. De igazabol ha nekifog, az mar egy jo irany. Aztan meglatjuk, mi lesz a valos kep.
dande2
22 napja
ezek szerint kurva nagy pöcsöd van? 😊Amennyi cuccom van itt, az hosszabb ideig tartana, hogy a pocsom berakom az alsoba es felhuzom a sliccem. 😛Valaki osszefoglalhatna, mi volt eddig, ami erdekes, dolgoztam eddig, nem tudtam nezni egyaltalan.ennyire lefoglalt a cuccaid bedobozolása? 😀
Stez
Negritis, a vajda
Stez
22 napja
Lölö nem hinném, hogy az országban van még ezen nyílt fenyegetések után.
22 napja
Hát ha nem az lesz rá igaz, ami az elődjère, hogy "ne azt figyeljètek amit mondok hanem amit teszek" akkor ez így túl szèpen hangzik hogy igaz legyen 😀
22 napja
Amennyi cuccom van itt, az hosszabb ideig tartana, hogy a pocsom berakom az alsoba es felhuzom a sliccem. 😛Valaki osszefoglalhatna, mi volt eddig, ami erdekes, dolgoztam eddig, nem tudtam nezni egyaltalan.ennyire lefoglalt a cuccaid bedobozolása? 😀
Stez
Negritis, a vajda
22 napja
Ez a rész tetszik. Mintha Merz-et hallanám.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”