Politika
46 feliratkozó
4 hónapja
bobi0092
4 355
Tehát akkor mindenhol ahol 1-2% a különbség egy választott pozíciónál meg kellene támadni újraszámoltatásért az egészet?"A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
Ilyenek után szimplán laikusként, mi bizonyítja, hogy bárhol máshol az országban, akárcsak egy sima önkormányzati képviselői pozíciónál nem "össze-vissza" vannak számolva az eredmények?
Én értem, hogy a szavazatszámlálás unalmas, fárasztó, nap végén van stb., de ha ilyenek történnek egy újraszámláláskor hogy ~50-60 ív A jelölt helyett B jelölthöz számolódik, akkor nem kellene valami felelőst keresni? KicsitSzovjetúnióOroszországfurcsa szaga kezd lenni a dolognak....
bobi0092
Amíg emberek dolgoznak ott, és reménykedjünk hogy kurva sokáig emberek fogjàk ezt csinálni, addig ennyi hiba mindig lesz (és mindig volt) a rendszerben.
MC12
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
4 hónapja
MC12
6 379
"A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Leadtak több mint 800 ezer szavazatot, abból rossz helyre irtak 1-2-300at, ez normális. Emberek dolgoznak ott - tehát hibàznak. Nem kell ebbe többet bele látni.
Ilyenek után szimplán laikusként, mi bizonyítja, hogy bárhol máshol az országban, akárcsak egy sima önkormányzati képviselői pozíciónál nem "össze-vissza" vannak számolva az eredmények?
Én értem, hogy a szavazatszámlálás unalmas, fárasztó, nap végén van stb., de ha ilyenek történnek egy újraszámláláskor hogy ~50-60 ív A jelölt helyett B jelölthöz számolódik, akkor nem kellene valami felelőst keresni? KicsitSzovjetúnióOroszországfurcsa szaga kezd lenni a dolognak....
bobi0092
Amíg emberek dolgoznak ott, és reménykedjünk hogy kurva sokáig emberek fogjàk ezt csinálni, addig ennyi hiba mindig lesz (és mindig volt) a rendszerben.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
bobi0092
4 355
"A 13. kerületben információink szerint egyetlen szavazókörben volt kiugró eltérés, ott több mint hatvan szavazatot találtak, amik tévesen Vitézy szavazatai közé voltak betéve. Ennél jóval kisebb eltérések másutt is akadtak ilyen vagy olyan irányban, így jött ki az összesen száz-száztíz közötti előnynövelés."Ilyenek után szimplán laikusként, mi bizonyítja, hogy bárhol máshol az országban, akárcsak egy sima önkormányzati képviselői pozíciónál nem "össze-vissza" vannak számolva az eredmények?
Én értem, hogy a szavazatszámlálás unalmas, fárasztó, nap végén van stb., de ha ilyenek történnek egy újraszámláláskor hogy ~50-60 ív A jelölt helyett B jelölthöz számolódik, akkor nem kellene valami felelőst keresni? Kicsit
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
4 hónapja
hvg.hu/itthon/20240710_arpad-hid-biciklisgazolasLehetne oda gyalogos tanulmányi kirándulást szervezni a parlamentből, hátha... 😊 #fingerscrossed
az Árpád-hídon még hány embert kell darabokban összeszedni, hogy végre valaki csináljon valamit.
Amadeus the Young
4 hónapja
Amadeus the Young
32 910
hvg.hu/itthon/20240710_arpad-hid-biciklisgazolasaz Árpád-hídon még hány embert kell darabokban összeszedni, hogy végre valaki csináljon valamit.
criminal lawyer or criminal lawyer?
4 hónapja
444.hu/2024/07/09/nem-szolalhat-fel-orban-viktor-az-ep-alakulo-ulesenNER média majd megírja, hogy a "demokratikus" EP-ben nem engedik OV-t felszólalni!
Neki a péntek már nem alkalmas, biztosan hosszú hétvége vagy utazás mondjuk Teheránba.
Dzsokijuing
4 hónapja
444.hu/2024/07/09/nem-szolalhat-fel-orban-viktor-az-ep-alakulo-ulesenNeki a péntek már nem alkalmas, biztosan hosszú hétvége vagy utazás mondjuk Teheránba.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Az NVB döntésénel is utólag jobban beleasva elfogadtam az érveidet de továbbra is furának tartom h ennyire nincsen kb senkinek jogköre értékelni a benyújtott bizonyítékokat (még a Kurianak is nagyon limitaltan, saját bevallásuk szerint). Itt azért felmerül az h arányos-e vajon az h nincs idő megvizsgálni azokat. Nem lenne-e megnyugtatóbb hosszabb határidőket hagyni vmivel.De én az NVB döntéséről beszéltem, hogy abban a tekintetben irreleváns, Te meg erre reagáltál.És nem is utasítottak el.Egy jogállamban a döntéshozók nem utasíthatnak el egy indítványt azon okból, hogy azt feltételezik, hogy az SzSzB tagok hazudtak.Igazad van. Ez jogállamban releváns, hogy hatóság, bíróság előtt igazat állítasz vagy nem. Magyarországon nem.És? Ez mennyiben releváns?Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
hatosag megtevesztese? esetleg buntetos kollegak jobban meg tudjak itelni, hogy ez milyen buncselekmeny volt a fideszes szamlaloktol.
csebi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
csebi
Egy diktatúrában férne bele egy ilyen döntés (persze ott be is kéne börtönözni azokat, akik azt merészelték állítani, hogy voltak hibák, nem tudom ezt is elvártátok-e volna).
Jughead
De mikor utólag kiderül h a hatóságot szándékosan megtévesztik akkor annak a jogállamban van következménye.
csebi
Egyébként kérdezted a büntetőjogot, itt szerintem (bár én is csak ugatom a büntetőjogot) gondatlan hamis tanúzás merülhet fel.
Jughead
Gondolkoztam én is azon h ez vajon gondatlan vagy szándékos lenne-e. Ahol olyan nyilatkozat van h egyértelműen azt állítja h vannak olyan érvénytelenek amik érvényesek mert a szavazókör hibásan döntött az iránymutatás ellenére az sztem szándékos bűncselekmény.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Jughead
5 221
De én az NVB döntéséről beszéltem, hogy abban a tekintetben irreleváns, Te meg erre reagáltál.És nem is utasítottak el.Egy jogállamban a döntéshozók nem utasíthatnak el egy indítványt azon okból, hogy azt feltételezik, hogy az SzSzB tagok hazudtak.Igazad van. Ez jogállamban releváns, hogy hatóság, bíróság előtt igazat állítasz vagy nem. Magyarországon nem.És? Ez mennyiben releváns?Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
hatosag megtevesztese? esetleg buntetos kollegak jobban meg tudjak itelni, hogy ez milyen buncselekmeny volt a fideszes szamlaloktol.
csebi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
csebi
Egy diktatúrában férne bele egy ilyen döntés (persze ott be is kéne börtönözni azokat, akik azt merészelték állítani, hogy voltak hibák, nem tudom ezt is elvártátok-e volna).
Jughead
De mikor utólag kiderül h a hatóságot szándékosan megtévesztik akkor annak a jogállamban van következménye.
csebi
Egyébként kérdezted a büntetőjogot, itt szerintem (bár én is csak ugatom a büntetőjogot) gondatlan hamis tanúzás merülhet fel.
4 hónapja
És nem is utasítottak el.Egy jogállamban a döntéshozók nem utasíthatnak el egy indítványt azon okból, hogy azt feltételezik, hogy az SzSzB tagok hazudtak.Igazad van. Ez jogállamban releváns, hogy hatóság, bíróság előtt igazat állítasz vagy nem. Magyarországon nem.És? Ez mennyiben releváns?Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
csebi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
csebi
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Jughead
5 221
Egy jogállamban a döntéshozók nem utasíthatnak el egy indítványt azon okból, hogy azt feltételezik, hogy az SzSzB tagok hazudtak.Igazad van. Ez jogállamban releváns, hogy hatóság, bíróság előtt igazat állítasz vagy nem. Magyarországon nem.És? Ez mennyiben releváns?Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
csebi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
csebi
4 hónapja
Igazad van. Ez jogállamban releváns, hogy hatóság, bíróság előtt igazat állítasz vagy nem. Magyarországon nem.És? Ez mennyiben releváns?Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
csebi
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
4 hónapja
Nem tudom, milyen megszorításokról beszéltek. A kormánytól én nem hallottam, hogy lennének ilyenek.Konkrétan a nyugdíjas nagyapám, akinek 8 általánosa van, le tudta vonni ezt a következtetést tavasszal, hogy megszorítások lesznek.www.portfolio.hu/gazdasag/20240709/brutalis-birsagolasba-kezdhet-a-nav-szinte-mindenki-erintett-697389Gyurma, jómagam és még néhányan itt ezt ‘22 tavaszán megjósoltuk hahó! Aztàn idén februárban is mondtuk, hogy itt megszorítás lesz.
és a közlekedési bírságok is nőttek
ahogy MP megjósolta, most jönnek a megszorítások
NB2
Akkor ugye MP még a lelátóról tapsolt a rendszernek, havi néhány millióért.
Btw. olyan kurva nagy jóstehetség ehhez nem kellett 😀
MC12
zacknorb
4 hónapja
Akik kb leszarják....Attól még a saját polgárai ellen vívhat háborút.de hat nem bekemisszion van eppen?Valahogy így néz ki, amikor egy kormány háborút visel a saját polgárai ellen.Konkrétan a nyugdíjas nagyapám, akinek 8 általánosa van, le tudta vonni ezt a következtetést tavasszal, hogy megszorítások lesznek.www.portfolio.hu/gazdasag/20240709/brutalis-birsagolasba-kezdhet-a-nav-szinte-mindenki-erintett-697389Gyurma, jómagam és még néhányan itt ezt ‘22 tavaszán megjósoltuk hahó! Aztàn idén februárban is mondtuk, hogy itt megszorítás lesz.
NB2
MC12
zacknorb
Dzsokijuing
csebi
Egyébként egészen elképesztő, mennyien komolyan elhiszik, hogy ő most világbékét teremt, merthogy a világ nagy vezetőivel tárgyal egymás utánban.
Mikey
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Jughead
5 221
És? Ez mennyiben releváns?Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
csebi
Jughead
Negritis, a vajda
4 hónapja
Jah csak épp kiderült hogy hazudtak 😊444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
csebi
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Mikey
18 753
Attól még a saját polgárai ellen vívhat háborút.de hat nem bekemisszion van eppen?Valahogy így néz ki, amikor egy kormány háborút visel a saját polgárai ellen.Konkrétan a nyugdíjas nagyapám, akinek 8 általánosa van, le tudta vonni ezt a következtetést tavasszal, hogy megszorítások lesznek.www.portfolio.hu/gazdasag/20240709/brutalis-birsagolasba-kezdhet-a-nav-szinte-mindenki-erintett-697389Gyurma, jómagam és még néhányan itt ezt ‘22 tavaszán megjósoltuk hahó! Aztàn idén februárban is mondtuk, hogy itt megszorítás lesz.
NB2
MC12
zacknorb
Dzsokijuing
csebi
Egyébként egészen elképesztő, mennyien komolyan elhiszik, hogy ő most világbékét teremt, merthogy a világ nagy vezetőivel tárgyal egymás utánban.
4 hónapja
Jughead
5 221
444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolDe jó, végre pontot lehet tenni, arra hogy megalapozott volt az újraszámolással kapcsolatos döntés az NVB-től, hiszen ott voltak az igazolások, hogy akik előadták, hogy szerintük volt tévedés SzSzB tagok voltak (annó ezt írtam én is, csak az átlátszó próbálta úgy előadni, hogy nem került igazolásra, hogy kik nyilatkoztak).
csebi
4 hónapja
telex.hu/belfold/2024/07/09/fopolgarmester-valasztas-ujraszamolas-ervenyes-szavazatok-karacsony-gergely-vitezy-david"...Amíg tudósítónk ott volt, már találtak is egy érvénytelen szavazatot az érvényesek között, mint kiderült, hiányzott a pecsét egy Vitézy-szavazatról. A Telex az I. kerületben kísérte figyelemmel a munkát, ott is találtak problémás szavazatot. Egy, a folyamatot nyomon követő forrásuk tájékoztatása szerint a XVII. kerület 6. szavazókörében már hét darab, tévesen Vitézy Dávidnak elszámolt, valójában Karácsony Gergelyre adott voksot találtak kora délutánra. A kerületben egyébként a pincében folyik a számolás tudósítónk szerint...."
Kutyakomédia 😀 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Igen.444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolA választási csalások bűncselekmények?
csebi
Egy politikustól hallottam pár éve, hogy a választási csalás csak választási csalás. A legrosszabb ami történhet, hogy nem sikerül. De börtön nem jár érte, akkor meg egy próbát megér.
És még csak nem is fideszes volt.
Őszentsége Sobri Jóska
De.
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
4 hónapja
444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolA választási csalások bűncselekmények?
csebi
Egy politikustól hallottam pár éve, hogy a választási csalás csak választási csalás. A legrosszabb ami történhet, hogy nem sikerül. De börtön nem jár érte, akkor meg egy próbát megér.
És még csak nem is fideszes volt.
4 hónapja
444.hu/2024/07/09/tobb-mint-szaz-szavazokor-volt-ahol-meggyozodessel-allitotta-a-delegalt-hogy-vitezy-javara-tevedtek-a-szamlalasnal-aztan-kiderult-hogy-szo-sincs-ilyesmirolhatosag megtevesztese? esetleg buntetos kollegak jobban meg tudjak itelni, hogy ez milyen buncselekmeny volt a fideszes szamlaloktol.
4 hónapja
de hat nem bekemisszion van eppen?Valahogy így néz ki, amikor egy kormány háborút visel a saját polgárai ellen.Konkrétan a nyugdíjas nagyapám, akinek 8 általánosa van, le tudta vonni ezt a következtetést tavasszal, hogy megszorítások lesznek.www.portfolio.hu/gazdasag/20240709/brutalis-birsagolasba-kezdhet-a-nav-szinte-mindenki-erintett-697389Gyurma, jómagam és még néhányan itt ezt ‘22 tavaszán megjósoltuk hahó! Aztàn idén februárban is mondtuk, hogy itt megszorítás lesz.
NB2
MC12
zacknorb
Dzsokijuing
4 hónapja
Valahogy így néz ki, amikor egy kormány háborút visel a saját polgárai ellen.Konkrétan a nyugdíjas nagyapám, akinek 8 általánosa van, le tudta vonni ezt a következtetést tavasszal, hogy megszorítások lesznek.www.portfolio.hu/gazdasag/20240709/brutalis-birsagolasba-kezdhet-a-nav-szinte-mindenki-erintett-697389Gyurma, jómagam és még néhányan itt ezt ‘22 tavaszán megjósoltuk hahó! Aztàn idén februárban is mondtuk, hogy itt megszorítás lesz.
NB2
MC12
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
ezt azert erdemes atfogalmazni, latva, hogy milyen bizottsagokat 'harcoltak' ki maguknak az EP-ben.Közben Salvini is visz 8 képviselőt Viktornak, a HVG szerint így járnak most 79-néles kozben nagyon okosan egyetlen csoportnak lesz tobb kepviseloje mint nekik igy eleg komoly pozikat is ki tudnak bulizni.
StormST
le a kalappal OV elott, ezt szepen megcsinalta.
csebi
Orbannak igaza lett vegul igen, 3 ev utan. megcsinalta a 3. legnagyobb frakciot, 2018-22-es mszp-parbeszed frakcio sullyal, es hat kb annyi sulyt tudtak maguknak kiharcolni, mint az a frakcio.
emiatt megcsinalta valoban, de hat ez se nem szep, se nem tul nagy siker. csak annyit ert el, hogy a frakcio tagsag miatt, tudnak majd meg par ehes szajat kirakni EP-s penzen, es nem kell elmennie annak a szemelynek a vilag vegere konzulnak, ahol csak meg tobb galibat okozna, mint amit Brusszelben fog.
azert ennel komolyabb bizottsagokat vartam volna a patriotaknak.