Politika
70 feliratkozó
22 napja
Pócs Jani a partizánon!valaki pofán baszta?
esanders10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
Pócs Jani a partizánon!
22 napja
KM-ben darálják az aktákatSzijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?Mi volt a hír? Munka közben próbálom követni, ez kimaradt.
Beki
peterk2005 udvari bolond
22 napja
Szijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?Mi volt a hír? Munka közben próbálom követni, ez kimaradt.
Beki

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
22 napja
www.youtube.com/watch?v=XKXnydNG2lsEndre bá él!
Endre bá
Negritis, a vajda
22 napja
Szijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?mert, nem nézed ki belőlük? Mert én konkrétan ezen nem is lepődtem meg.
Beki
22 napja
Milyen magyar - olasz történelmi barátság van pár királyt leszámítva akik onnan származnak?Első világháború után a legszorosabb kapcsolatunk az olaszokkal volt.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
22 napja
www.youtube.com/watch?v=XKXnydNG2lsEndre bá
22 napja
Még nincs veszve semmi, talán a DK is megmarad.na most mi a picsa van? olyat tudósítanak MP-ről most M1-en, hogy nincs benne Prüsszel, Ukrajna, VdL.ugye? 😀
hát csontig benyaltak 😀
fura ez a közszolgálatiság, életidegen érzés.
petey
Már azon gondolkozok, hogy átállok a mi hazánkhoz, nekem is fura ez, hogy a kormánypártra adtam le a voksom. Nekem a mindig minden szar érzés az ismerős 😀
shagi0206
22 napja
Csak olyan kontextusban kérdezem, ha igaz, akkor mi mehet országos szinten a nyomok eltakarításában.Szijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?Viccnek elég erős lenne, nem?
Beki
ervinator
22 napja
Szijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?Sobri leszek: posztmodern van, tök mindegy
Beki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 napja
Szijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?Viccnek elég erős lenne, nem?
Beki
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
22 napja
Szijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?
22 napja
De ezeket honnan kéne Sixonak tudnia?Türr István, Tüköry Lajos, Dunyov IstvánMilyen magyar - olasz történelmi barátság van pár királyt leszámítva akik onnan származnak?Neked igazan tudnod kéne, Károly Jenő, Viola, Sárosi, Weisz Árpád, Erbstein Ernő, Guttman...
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Brouwerij van de Vrij
22 napja
na most mi a picsa van? olyat tudósítanak MP-ről most M1-en, hogy nincs benne Prüsszel, Ukrajna, VdL.Pedig a köztevé mindig ilyen volt. Nem bal- vagy jobboldali, mszp-s vagy fideszes, hanem egzaktul mindig az aktuális hatalom, vagyis a főnökeik, a költségvetésükre hatassal lévők érdekeit preferaló. Vegülis ez a logikus. Aztán hogy az alkalmazottak mit gondolnak erről... másfel éve a Kontroll több belsős hangfelvetelt kirakott, ahol ezerrel agyhalottozzák a nezőiket vagy fideszeseket. Dehát a munka az munka, nem kell szeretni ha jól fizet.
hát csontig benyaltak 😀
petey
22 napja
Türr István, Tüköry Lajos, Dunyov IstvánMilyen magyar - olasz történelmi barátság van pár királyt leszámítva akik onnan származnak?Neked igazan tudnod kéne, Károly Jenő, Viola, Sárosi, Weisz Árpád, Erbstein Ernő, Guttman...
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
22 napja
na most mi a picsa van? olyat tudósítanak MP-ről most M1-en, hogy nincs benne Prüsszel, Ukrajna, VdL.ugye? 😀
hát csontig benyaltak 😀
petey
Már azon gondolkozok, hogy átállok a mi hazánkhoz, nekem is fura ez, hogy a kormánypártra adtam le a voksom. Nekem a mindig minden szar érzés az ismerős 😀
22 napja
na most mi a picsa van? olyat tudósítanak MP-ről most M1-en, hogy nincs benne Prüsszel, Ukrajna, VdL.hát csontig benyaltak 😀
22 napja
Válaszolva arra ismét, hogy kiket kell utálni, ha mindenkivel jóban leszünk.Mindig vannak beteg emberek, meghát ilyen a szektás lét…
Akár a saját gyerekeidet is 😀
shagi0206
22 napja
Milyen magyar - olasz történelmi barátság van pár királyt leszámítva akik onnan származnak?Neked igazan tudnod kéne, Károly Jenő, Viola, Sárosi, Weisz Árpád, Erbstein Ernő, Guttman...
Sixo
22 napja
Válaszolva arra ismét, hogy kiket kell utálni, ha mindenkivel jóban leszünk.Akár a saját gyerekeidet is 😀
22 napja
Persze a 137 is bőven 2/3. Ettől függetlenül én szurkolok, hogy Zala 2 maradjon Tisza, a másik kettő pedig forduljon át. Minél kevesebb narancsos kocka van a patkóban, annál szebb látvány.2/3 szerintem se így, se úgy nem lesz veszélyben.Nem sok esély van, hogy megfordul, de nyilván meg kellett próbálniuk.ja, mondjuk hallottam valamit fél füllel, de nem tudtam pontosan miről van szó. Valami nagyon kevéssel vezetett a Tiszás, a fideszes meg újraszámlálást kér. Hát, sokat nem nyernek vele.Na, bukott 1 egyénit a tisza? már "csak" 137 mandátuma van.Zala 2, újraszámolják (valószínűleg)
shagi0206
Platypus
shagi0206
Ezzel szemben van két egyéni, ahol Fidesz jelölt vezet kicsivel, amit a külföldön leadott szavazatok jóeséllyel meg fognak fordítani.
SBL
shagi0206
22 napja
www.newsweek.com/russia-responds-hungary-elections-11820435?utm_source=reddit&utm_campaign=reddit_influencers
22 napja
a végén viktor urat szépen lebombázta. 🚀
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
22 napja
Ez nem volt meg nekem. A modern történelem számomra sötét folt, mohács után meghalt a történelem nálam.Milyen magyar - olasz történelmi barátság van pár királyt leszámítva akik onnan származnak?Nem barátság, de nekem ami beugrott egyből az az isonzó-i csaták voltak.
Sixo
gamerkr