Politika

70 feliratkozó

22 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 185 — Jó ötletnek tűnt!
Már csak 136 Tisza mandátum remélem nem csökken tovább.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
ugye most a levélszavazatok számolódnak ez főleg fideszes és szombaton lesz az átjelentkezettek számolása ami főleg Tiszás. Javítsatok ki ha tévedek

Lesz ez még így se!
22 napja
warr_b Washington Commanders 29 847 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Most csak 136 mandátumot írnak a Tiszának, mi történt? Hol van még újraszámolás, vagy átfordult valahol suttyomban?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
22 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Már csak 136 Tisza mandátum remélem nem csökken tovább.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
22 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 876 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Pár komment a Hírtv-s adásról, a kataklizmikus ~20 óra utáni események után:

Nagyjából Szabó László próbálta csak felfogni, megérteni az eseményeket (rejtőzködő proteszt szavazatok, fiatalok helye az online térben stb.)

Zanzásítva a magvas gondolatok:
- Magyar Bálintról, korábbi MSZP kétharmadokról próbáltak beszélni, onnan levezetni a folyamatokat. Többet beszéltek a múltról mint a jelen helyzetről.
- Külső beavatkozás a választásokba (kémek)
- Jobb oldali újságírók megfenyegetése, vegzálása
- Gajdics & Boros-Bánk nagyjából végig vállalhatatlan volt
- A kedvezményezettek elfordultak a fidesztől, érzelemvezérelten
- "Netflix sorozatokban politikát látó" réteg irányítása jön 😀
- Vályi Pista friss videóját nem tudták bejátszani élőben (hang problémák voltak) utána pedig Alekosz "fenyegetését" tolták be.
- A korábbi baloldali, balliberális pártok mintha "csettinttésre" tűntek volna el korábban, és ez egy bizonyos terv része volt, miután az MZP-s projekt befuccsolt.

22 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 049
Mondjuk rogán is megér egy misét.
shagi0206
Ahogy nézem megkönnyebbült ő is
resistance is futile
zsótibácsi meg lölő is biztosan 😀
22 napja
warr_b Washington Commanders 29 847 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közben szépen megy tovább az árfolyam, EUR 362,2, USD 309,3, csebi mehetne lassan a híd alá, ha lenne Máltán híd.

Lassan kéne rendelni valami cuccost külföldről 😀

22 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 726
Mondjuk rogán is megér egy misét.
shagi0206
Ahogy nézem megkönnyebbült ő is
22 napja
pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀
Negritis, a vajda
Épp most hallgattam egy jó beszélgetést a Partizánon, hogy amíg nem lesz bennük semmi önreflexió, amíg nem néznek szembe azzal, hogy miért lett elege belőlük 3M embernek, addig esély sincs a visszatérésükre.

Ez kb olyan, mint amikor 2010 utan az ellenzék egymás után háromszor nekiment a választásnak ugyanazzal a stratégiával, ugyanazzal az attitűddel, és háromszor ugyanazt az eredményt érték el vele.

Ha a fidesz kommunikációs meg minden szinten stabilan kitart annál, ami miatt elfordult tőlük egy rakás szavazó, akkor valszeg pont ugyanígy fognak járni.
Jan
Úgy lett definiálva az őrültség fogalma, hogy ha mindig ugyanazt és ugyanazt csinálod, de más eredményre számítasz 😀
22 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 940 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀
Löfli
Kövér Laci
Pinter Sanyi
Kocsis M
Janek
uhh, erős trió
Löfli
Legyen nehezebb, mondjatok olyat aki hiányozni fog 😀
warr_b
lali!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 napja
pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀
Negritis, a vajda
ezzel mondjuk elég nagy öngólt rúgott, vagy csak én gondolom így? 😀
shagi0206
Nem csapta le a magas labdát Marci sajna😀

Na nem mintha számítana, ekkora valóság tagadást még nem láttam
esanders10
de én azt nem tudom elképzelni, hogy ezt ő el is hiszi, amiket mond. Ha én mondanék efféléket, szerintem bezárnának a zárt osztályra.
22 napja
Löfli
Kövér Laci
Pinter Sanyi
Kocsis M
Janek
uhh, erős trió
Löfli
Legyen nehezebb, mondjatok olyat aki hiányozni fog 😀

22 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 657 — Steelers fan
Negritis, a vajda
Épp most hallgattam egy jó beszélgetést a Partizánon, hogy amíg nem lesz bennük semmi önreflexió, amíg nem néznek szembe azzal, hogy miért lett elege belőlük 3M embernek, addig esély sincs a visszatérésükre.

Ez kb olyan, mint amikor 2010 utan az ellenzék egymás után háromszor nekiment a választásnak ugyanazzal a stratégiával, ugyanazzal az attitűddel, és háromszor ugyanazt az eredményt érték el vele.

Ha a fidesz kommunikációs meg minden szinten stabilan kitart annál, ami miatt elfordult tőlük egy rakás szavazó, akkor valszeg pont ugyanígy fognak járni.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
22 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 940 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Löfli
Kövér Laci
Pinter Sanyi
Kocsis M
Janek
uhh, erős trió

Don't blink!
22 napja
esanders10 Denver Broncos 957
Negritis, a vajda
shagi0206
Nem csapta le a magas labdát Marci sajna😀

Na nem mintha számítana, ekkora valóság tagadást még nem láttam
22 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze
Löfli
Kövér Laci
Pinter Sanyi
Kocsis M

22 napja
Negritis, a vajda
22 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 678
Negritis, a vajda
De ha megkérdezed, ennek mi az oka, szerintem zsigerből Gyurcsányt mond.
22 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 881 — #NoStress
az kéne ide, hogy több párt is érdemben tudja magát képviseltetni a parlamentben, nem csak ez a 2párt rendszer, ami már van isten tudja mióta.
shagi0206
Én tudom, pont egy napja.

22 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
22 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.
Bold: Eddig is ezt gondoltam, de a 2/3-nak és a Fidesz megújulásának a képtelensége miatt, 2030ban, közelebb lesznek a 20%-hoz mint a 30%-hoz.
Propaganda alapból - 10% kapásból, plusz a szavazó korfa eloszlás további jó pár százalék.
Nem is értem a félelmet a visszatéréstől.
esanders10
Azért gondolják az emberek, hogy pikk pakk visszajöhet a Fidesz, mert egyrészt Orbán 2002 után visszajött 2010-ben. illetve a komcsik 1994-ben. Igenám, de 1994 teljesen más volt. A gulyáskommunizmussal nem volt baja a társadalomnak, Kádár temetésén annyian voltak, hogy a Nagy Imre újratemetésen alig voltak többen.

2010-el meg az a helyzet, hogy Orbán visszatéréséhez kellett egy Gyurcsány is. Csakhogy most már Orbán játssza a Gyurcsány szerepet, nem övé az Orbáni szerep. A Gyurcsányságból úgy látszik nálunk nincs visszaút.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
22 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
Nem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:
 www.facebook.com/share/p/18JzHTiNLj/
Matthew99
ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
shagi0206
csak itt vagyunk 10en, akik simán megcuccolnánk
zacknorb
csakis a Futó Bogi.
na jó, Meszes Bogi is jöhet egy hármasba

22 napja
Ez a Pöcs János interjú tényleg annyira szórakoztatóan szar, mint a random spanjaim állítják?
zacknorb
azt mondod, esti cigi mellé tökéletes program?

Don't blink!
22 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
Löfli
a mindig, minden körülmények között szorulást imitáló gulyásgeri?
shagi0206
engem a bayerzsóti vagy a baloghzoltán-félék jobban irritáltak. ja meg a némethbazsi nyilván
Löfli
kocsis máté elég elől van nálam
Negritis, a vajda
this.
gyanúsan abbamaradtak pár hónapja a "Peti, x nap és felkenődsz a falra" kommentjei 😀

22 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 657 — Steelers fan
Löfli
Bayer Zsótti egyértelműen, a legnagyobb tetű mindközül.
Beki
Bayer a legkártékonyabb az elmúlt 16 évből, nem kérdés.
Toplistás még Lázár, Menczer, Kocsis, Németh Bala,

Bár tulajdonképpen, nekem egyik sem fog hiányozni... 😊

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
22 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
Ez a Pöcs János interjú tényleg annyira szórakoztatóan szar, mint a random spanjaim állítják?
zacknorb
nekem ez már túl cringe

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!