Politika
70 feliratkozó
22 napja
Már csak 136 Tisza mandátum remélem nem csökken tovább.....ugye most a levélszavazatok számolódnak ez főleg fideszes és szombaton lesz az átjelentkezettek számolása ami főleg Tiszás. Javítsatok ki ha tévedek
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Lesz ez még így se!
22 napja
Most csak 136 mandátumot írnak a Tiszának, mi történt? Hol van még újraszámolás, vagy átfordult valahol suttyomban?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
22 napja
Már csak 136 Tisza mandátum remélem nem csökken tovább.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
22 napja
Pár komment a Hírtv-s adásról, a kataklizmikus ~20 óra utáni események után:Nagyjából Szabó László próbálta csak felfogni, megérteni az eseményeket (rejtőzködő proteszt szavazatok, fiatalok helye az online térben stb.)
Zanzásítva a magvas gondolatok:
- Magyar Bálintról, korábbi MSZP kétharmadokról próbáltak beszélni, onnan levezetni a folyamatokat. Többet beszéltek a múltról mint a jelen helyzetről.
- Külső beavatkozás a választásokba (kémek)
- Jobb oldali újságírók megfenyegetése, vegzálása
- Gajdics & Boros-Bánk nagyjából végig vállalhatatlan volt
- A kedvezményezettek elfordultak a fidesztől, érzelemvezérelten
- "Netflix sorozatokban politikát látó" réteg irányítása jön 😀
- Vályi Pista friss videóját nem tudták bejátszani élőben (hang problémák voltak) utána pedig Alekosz "fenyegetését" tolták be.
- A korábbi baloldali, balliberális pártok mintha "csettinttésre" tűntek volna el korábban, és ez egy bizonyos terv része volt, miután az MZP-s projekt befuccsolt.
22 napja
zsótibácsi meg lölő is biztosan 😀Mondjuk rogán is megér egy misét.Ahogy nézem megkönnyebbült ő is
shagi0206
resistance is futile
22 napja
Közben szépen megy tovább az árfolyam, EUR 362,2, USD 309,3, csebi mehetne lassan a híd alá, ha lenne Máltán híd. Lassan kéne rendelni valami cuccost külföldről 😀

22 napja
Mondjuk rogán is megér egy misét.Ahogy nézem megkönnyebbült ő is
shagi0206
22 napja
Úgy lett definiálva az őrültség fogalma, hogy ha mindig ugyanazt és ugyanazt csinálod, de más eredményre számítasz 😀pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀Épp most hallgattam egy jó beszélgetést a Partizánon, hogy amíg nem lesz bennük semmi önreflexió, amíg nem néznek szembe azzal, hogy miért lett elege belőlük 3M embernek, addig esély sincs a visszatérésükre.
Negritis, a vajda
Ez kb olyan, mint amikor 2010 utan az ellenzék egymás után háromszor nekiment a választásnak ugyanazzal a stratégiával, ugyanazzal az attitűddel, és háromszor ugyanazt az eredményt érték el vele.
Ha a fidesz kommunikációs meg minden szinten stabilan kitart annál, ami miatt elfordult tőlük egy rakás szavazó, akkor valszeg pont ugyanígy fognak járni.
Jan
22 napja
lali!Legyen nehezebb, mondjatok olyat aki hiányozni fog 😀uhh, erős triókéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Kövér Laci
Löfli
Pinter Sanyi
Kocsis M
Janek
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 napja
de én azt nem tudom elképzelni, hogy ezt ő el is hiszi, amiket mond. Ha én mondanék efféléket, szerintem bezárnának a zárt osztályra.Nem csapta le a magas labdát Marci sajna😀pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀ezzel mondjuk elég nagy öngólt rúgott, vagy csak én gondolom így? 😀
Negritis, a vajda
shagi0206
Na nem mintha számítana, ekkora valóság tagadást még nem láttam
esanders10
22 napja
Legyen nehezebb, mondjatok olyat aki hiányozni fog 😀uhh, erős triókéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Kövér Laci
Löfli
Pinter Sanyi
Kocsis M
Janek
Löfli

22 napja
pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀Épp most hallgattam egy jó beszélgetést a Partizánon, hogy amíg nem lesz bennük semmi önreflexió, amíg nem néznek szembe azzal, hogy miért lett elege belőlük 3M embernek, addig esély sincs a visszatérésükre.
Negritis, a vajda
Ez kb olyan, mint amikor 2010 utan az ellenzék egymás után háromszor nekiment a választásnak ugyanazzal a stratégiával, ugyanazzal az attitűddel, és háromszor ugyanazt az eredményt érték el vele.
Ha a fidesz kommunikációs meg minden szinten stabilan kitart annál, ami miatt elfordult tőlük egy rakás szavazó, akkor valszeg pont ugyanígy fognak járni.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
22 napja
uhh, erős triókéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Kövér Laci
Löfli
Pinter Sanyi
Kocsis M
Janek

Don't blink!
22 napja
Nem csapta le a magas labdát Marci sajna😀pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀ezzel mondjuk elég nagy öngólt rúgott, vagy csak én gondolom így? 😀
Negritis, a vajda
shagi0206
Na nem mintha számítana, ekkora valóság tagadást még nem láttam
22 napja
kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Kövér Laci
Löfli
Pinter Sanyi
Kocsis M
22 napja
pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀ezzel mondjuk elég nagy öngólt rúgott, vagy csak én gondolom így? 😀
Negritis, a vajda
22 napja
pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀De ha megkérdezed, ennek mi az oka, szerintem zsigerből Gyurcsányt mond.
Negritis, a vajda
22 napja
az kéne ide, hogy több párt is érdemben tudja magát képviseltetni a parlamentben, nem csak ez a 2párt rendszer, ami már van isten tudja mióta.Én tudom, pont egy napja.
shagi0206
22 napja
pócs azért most bedobta hogy az ország olyan helyzetbe van hogy mp-nek max 2 éve van és meglincselik 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.Azért gondolják az emberek, hogy pikk pakk visszajöhet a Fidesz, mert egyrészt Orbán 2002 után visszajött 2010-ben. illetve a komcsik 1994-ben. Igenám, de 1994 teljesen más volt. A gulyáskommunizmussal nem volt baja a társadalomnak, Kádár temetésén annyian voltak, hogy a Nagy Imre újratemetésen alig voltak többen.
Bold: Eddig is ezt gondoltam, de a 2/3-nak és a Fidesz megújulásának a képtelensége miatt, 2030ban, közelebb lesznek a 20%-hoz mint a 30%-hoz.
Propaganda alapból - 10% kapásból, plusz a szavazó korfa eloszlás további jó pár százalék.
Nem is értem a félelmet a visszatéréstől.
esanders10
2010-el meg az a helyzet, hogy Orbán visszatéréséhez kellett egy Gyurcsány is. Csakhogy most már Orbán játssza a Gyurcsány szerepet, nem övé az Orbáni szerep. A Gyurcsányságból úgy látszik nálunk nincs visszaút.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
22 napja
csakis a Futó Bogi.csak itt vagyunk 10en, akik simán megcuccolnánkNem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
www.facebook.com/share/p/18JzHTiNLj/
Matthew99
shagi0206
zacknorb
na jó, Meszes Bogi is jöhet egy hármasba
22 napja
Ez a Pöcs János interjú tényleg annyira szórakoztatóan szar, mint a random spanjaim állítják?azt mondod, esti cigi mellé tökéletes program?
zacknorb

Don't blink!
22 napja
this.kocsis máté elég elől van nálamengem a bayerzsóti vagy a baloghzoltán-félék jobban irritáltak. ja meg a némethbazsi nyilvánkéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀a mindig, minden körülmények között szorulást imitáló gulyásgeri?
Löfli
shagi0206
Löfli
Negritis, a vajda
gyanúsan abbamaradtak pár hónapja a "Peti, x nap és felkenődsz a falra" kommentjei 😀
22 napja
Bayer a legkártékonyabb az elmúlt 16 évből, nem kérdés.kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Bayer Zsótti egyértelműen, a legnagyobb tetű mindközül.
Löfli
Beki
Toplistás még Lázár, Menczer, Kocsis, Németh Bala,
Bár tulajdonképpen, nekem egyik sem fog hiányozni... 😊
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
22 napja
Ez a Pöcs János interjú tényleg annyira szórakoztatóan szar, mint a random spanjaim állítják?nekem ez már túl cringe
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!