Politika
46 feliratkozó
4 hónapja
deyell
11 702
"a Zöldek és Baloldaliak Szövetsége színeiben olasz európai parlamenti képviselővé választották, ezzel pedig mentelmi jogot kapott, így fel kellett függeszteni az ellene folyó eljárást."remélhetőleg azért ezt nem ússza meg, és a mentelmi jogát függesztik fel hamarosan.
Ez mi a faszom rendszer amúgy? 😀
Tehát több embert súlyosan bántalmaz többedmagával (testi sértéssel és gyilkossági kísérlettel vádolták meg), de mivel megválasztották így ugrik minden, mintha mi sem történt volna? Pazar 😀
warr_b
choose life
4 hónapja
érdekes mindig látni hogy "kintről" mit gondolnak rólunkwww.youtube.com/watch?v=Tq-6SnWNi8g
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
"a Zöldek és Baloldaliak Szövetsége színeiben olasz európai parlamenti képviselővé választották, ezzel pedig mentelmi jogot kapott, így fel kellett függeszteni az ellene folyó eljárást." Ez mi a faszom rendszer amúgy? 😀
Tehát több embert súlyosan bántalmaz többedmagával (testi sértéssel és gyilkossági kísérlettel vádolták meg), de mivel megválasztották így ugrik minden, mintha mi sem történt volna? Pazar 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Lehet Orbánt és a rendszerét utálni, lehet jobb vagy baloldalinak lenni, de az akinek ez lemegy a torkán, az semmivel se jobb mint amit gyűlöl. Íme, a magasztos európai sztenderd, egy terrorista pózol a parlamentben.Hello world!
— Ilaria Salis (@SalisIlaria) July 16, 2024
I am Ilaria Salis and this is my new X account.
Today is my first day at the European Parliament in Strasbourg.
I was detained in Orban’s Hungary for over 15 months, where my fundamental rights were not guaranteed because of my political beliefs as an antifascist.… pic.twitter.com/YlkKq26Aw9
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
4 hónapja
csipkelli
4 008
Majd megnyugszanak.Igen, látom a DK oldalakon, hogy nagyon ráálltak erre a témára. Viszont azt nem értem, hogy a Tiszások miért vannak felháborodva.Lehet. A sok helyen olvasod az azt jelenti, hogy kláriferiék pörögtek be emiatt teljesen.Szarkazmus?Bocsi a hülye kérdésért/felvetésért, de sok helyen olvasom, hogy MP milyen nagy baromságot csinált azzal, hogy "nem szavazta meg" az Ukrajnáról szóló és a Patrióták elszigeteléséről szóló határozatot. Most ez akkor rossz vagy jó?Egyértelmű hiba. Hiszen ha ez EP összevonja a szemöldökét, és határozottan kijelenti, hogy irgumburgum, akkor Orbán mindjárt megbukik.
Az én olvasatomban, nem akkora bűn, mert így nem mondhatja NER média, hogy lám együtt szavaz a DK-val és libsikkel, illetve ez az elszigeteléses baromság csak a fidess-nek jó, mert így tud mutogatni a gonosz EU-ra, hogy minek mindenből is kihagynak.
Amúgy meg szerintem az EU nem biztos, hogy ezzel a lépéssel jót cselekedett, mert a "karantéba" zárás csak felbőszíti az olyanokat, mint OV.
De lehet én látom rosszul a dolgot.
KB23
csipkelli
KB23
csipkelli
KB23
A nagy dobás talán már elő van készítve, MP utalgatott rá többször, a befagyasztott pénzek. Közös sajtótájékoztató Ursulával, Weberrel, hogy MP meggyőzte őket. Abból milyen cirkusz lesz 😊
A Fidesz lefagy, a DK agyfaszt kap.
4 hónapja
deyell
11 702
igen, ez a fidesz által megalkotott választási rendszerből következik (legalábbis egy OGY választáson így lenne), de ez most hogy jön ide?most ennek megfelelően szavaztak. akinek ez gond, az miért szavazott rá.mer az volt a mondás hogy aki nem rá szavaz az a fideszre szavaz?
deyell
Negritis, a vajda
choose life
4 hónapja
most ennek megfelelően szavaztak. akinek ez gond, az miért szavazott rá.mer az volt a mondás hogy aki nem rá szavaz az a fideszre szavaz?
deyell
4 hónapja
KB23
838
Igen, látom a DK oldalakon, hogy nagyon ráálltak erre a témára. Viszont azt nem értem, hogy a Tiszások miért vannak felháborodva.Lehet. A sok helyen olvasod az azt jelenti, hogy kláriferiék pörögtek be emiatt teljesen.Szarkazmus?Bocsi a hülye kérdésért/felvetésért, de sok helyen olvasom, hogy MP milyen nagy baromságot csinált azzal, hogy "nem szavazta meg" az Ukrajnáról szóló és a Patrióták elszigeteléséről szóló határozatot. Most ez akkor rossz vagy jó?Egyértelmű hiba. Hiszen ha ez EP összevonja a szemöldökét, és határozottan kijelenti, hogy irgumburgum, akkor Orbán mindjárt megbukik.
Az én olvasatomban, nem akkora bűn, mert így nem mondhatja NER média, hogy lám együtt szavaz a DK-val és libsikkel, illetve ez az elszigeteléses baromság csak a fidess-nek jó, mert így tud mutogatni a gonosz EU-ra, hogy minek mindenből is kihagynak.
Amúgy meg szerintem az EU nem biztos, hogy ezzel a lépéssel jót cselekedett, mert a "karantéba" zárás csak felbőszíti az olyanokat, mint OV.
KB23
csipkelli
KB23
csipkelli
4 hónapja
KB23
838
Én is pont erre gondoltam. Hisz a határozat nem a kormányt ítéli el, hanem Mo.-t. Ha igaz, amit mondott, ő azt akarta, hogy a magyar kormányt ítéljék el és ne az egész országot.Bocsi a hülye kérdésért/felvetésért, de sok helyen olvasom, hogy MP milyen nagy baromságot csinált azzal, hogy "nem szavazta meg" az Ukrajnáról szóló és a Patrióták elszigeteléséről szóló határozatot. Most ez akkor rossz vagy jó?MP a kampány során is megmondta sokszor, hogy a jogállamisági eljárásokat le kell zárni, az EU-s pénzeket haza kell hozni, és nem támogatja, hogy az EU tovább büntesse Mo-t. most ennek megfelelően szavaztak. akinek ez gond, az miért szavazott rá.
KB23
deyell
4 hónapja
deyell
11 702
Bocsi a hülye kérdésért/felvetésért, de sok helyen olvasom, hogy MP milyen nagy baromságot csinált azzal, hogy "nem szavazta meg" az Ukrajnáról szóló és a Patrióták elszigeteléséről szóló határozatot. Most ez akkor rossz vagy jó?MP a kampány során is megmondta sokszor, hogy a jogállamisági eljárásokat le kell zárni, az EU-s pénzeket haza kell hozni, és nem támogatja, hogy az EU tovább büntesse Mo-t. most ennek megfelelően szavaztak. akinek ez gond, az miért szavazott rá.
KB23
choose life
4 hónapja
csipkelli
4 008
Lehet. A sok helyen olvasod az azt jelenti, hogy kláriferiék pörögtek be emiatt teljesen.Szarkazmus?Bocsi a hülye kérdésért/felvetésért, de sok helyen olvasom, hogy MP milyen nagy baromságot csinált azzal, hogy "nem szavazta meg" az Ukrajnáról szóló és a Patrióták elszigeteléséről szóló határozatot. Most ez akkor rossz vagy jó?Egyértelmű hiba. Hiszen ha ez EP összevonja a szemöldökét, és határozottan kijelenti, hogy irgumburgum, akkor Orbán mindjárt megbukik.
KB23
csipkelli
KB23
4 hónapja
KB23
838
Szarkazmus?Bocsi a hülye kérdésért/felvetésért, de sok helyen olvasom, hogy MP milyen nagy baromságot csinált azzal, hogy "nem szavazta meg" az Ukrajnáról szóló és a Patrióták elszigeteléséről szóló határozatot. Most ez akkor rossz vagy jó?Egyértelmű hiba. Hiszen ha ez EP összevonja a szemöldökét, és határozottan kijelenti, hogy irgumburgum, akkor Orbán mindjárt megbukik.
KB23
csipkelli
4 hónapja
csipkelli
4 008
Bocsi a hülye kérdésért/felvetésért, de sok helyen olvasom, hogy MP milyen nagy baromságot csinált azzal, hogy "nem szavazta meg" az Ukrajnáról szóló és a Patrióták elszigeteléséről szóló határozatot. Most ez akkor rossz vagy jó?Egyértelmű hiba. Hiszen ha ez EP összevonja a szemöldökét, és határozottan kijelenti, hogy irgumburgum, akkor Orbán mindjárt megbukik.
KB23
4 hónapja
KB23
838
Meghazudtolni és igazat adni se tudok ebben, mert én úgy gondolom, hogy Mo. 80%-a a NER része, a maradék 20%-on meg osztozkodjon az aki úgy gondolja, hogy nem a része, de mégis az.Bocsi a hülye kérdésért/felvetésért, de sok helyen olvasom, hogy MP milyen nagy baromságot csinált azzal, hogy "nem szavazta meg" az Ukrajnáról szóló és a Patrióták elszigeteléséről szóló határozatot. Most ez akkor rossz vagy jó?számomra "vicces" hogy mikor a DK szavaz a fidesz érdekében akkor a NER része
KB23
mikor a Tisza akkor ők meg taktikusak
a NER része ő is, nincs ezen mit szépíteni
Negritis, a vajda
4 hónapja
Bocsi a hülye kérdésért/felvetésért, de sok helyen olvasom, hogy MP milyen nagy baromságot csinált azzal, hogy "nem szavazta meg" az Ukrajnáról szóló és a Patrióták elszigeteléséről szóló határozatot. Most ez akkor rossz vagy jó?számomra "vicces" hogy mikor a DK szavaz a fidesz érdekében akkor a NER része
KB23
mikor a Tisza akkor ők meg taktikusak
a NER része ő is, nincs ezen mit szépíteni
4 hónapja
Amadeus the Young
32 910
Ja, persze. A magyar küzdősportban is megvan az “uszoda” jelenség. Gyerekbántalmazás, etc, csak ez nem központi téma.Senkit nem védve, mert Agócsot én mindig is egy agresszív embernek ismertem, de Furkót sem kellett félteni ebben a tekintetben és mivel a mestere volt Agócsnak, így ebben szocializálódhatott tehát ezt vitte tovább.m.hvg.hu/itthon/20240717_Novak-Katalin-korabban-eletmudijjal-tuntethette-ki-a-felugyelot-aki-a-szolnoki-kalandparkban-brutalisan-felrugott-egy-gyerekethircsarda 2.0: visszavonta a lemondását. Amúgy nem tud hány danos kyo mester, Furkó Kálmán egykori tanítványa.
Hírcsárda-ország, az AI nem tud ennyire abszurd híreket generálni
r.baggio
szegény Furkó forog a sírjában
Amadeus the Young
Szörnyen csúnya és megrázó eset ez az egész, de sajnos egy csepp a tengerben. Ha nem derült volna ki, még most is vígan rugdosná fel a gyerekeket. És még mennyi ilyen volt/van és lesz....
Bruce
criminal lawyer or criminal lawyer?
4 hónapja
Senkit nem védve, mert Agócsot én mindig is egy agresszív embernek ismertem, de Furkót sem kellett félteni ebben a tekintetben és mivel a mestere volt Agócsnak, így ebben szocializálódhatott tehát ezt vitte tovább.m.hvg.hu/itthon/20240717_Novak-Katalin-korabban-eletmudijjal-tuntethette-ki-a-felugyelot-aki-a-szolnoki-kalandparkban-brutalisan-felrugott-egy-gyerekethircsarda 2.0: visszavonta a lemondását. Amúgy nem tud hány danos kyo mester, Furkó Kálmán egykori tanítványa.
r.baggio
Amadeus the Young
Szörnyen csúnya és megrázó eset ez az egész, de sajnos egy csepp a tengerben. Ha nem derült volna ki, még most is vígan rugdosná fel a gyerekeket. És még mennyi ilyen volt/van és lesz....
4 hónapja
KB23
838
Bocsi a hülye kérdésért/felvetésért, de sok helyen olvasom, hogy MP milyen nagy baromságot csinált azzal, hogy "nem szavazta meg" az Ukrajnáról szóló és a Patrióták elszigeteléséről szóló határozatot. Most ez akkor rossz vagy jó?Az én olvasatomban, nem akkora bűn, mert így nem mondhatja NER média, hogy lám együtt szavaz a DK-val és libsikkel, illetve ez az elszigeteléses baromság csak a fidess-nek jó, mert így tud mutogatni a gonosz EU-ra, hogy minek mindenből is kihagynak.
4 hónapja
érdekes. az SHSZ oldalán nincs feltüntetve a danos mesterek között, márpedig mivel a dan-vizsgákat a szövetség adminisztrálja, ÉS tavaly fekete övet szerzett mesterek is vannak a listán, ezért gondolom naprakész.m.hvg.hu/itthon/20240717_Novak-Katalin-korabban-eletmudijjal-tuntethette-ki-a-felugyelot-aki-a-szolnoki-kalandparkban-brutalisan-felrugott-egy-gyerekethircsarda 2.0: visszavonta a lemondását. Amúgy nem tud hány danos kyo mester, Furkó Kálmán egykori tanítványa.
r.baggio
Amadeus the Young
szóval lehet, hogy már le is vették az oldalról a nevét.
vagy fent sem volt? de akkor meg hogyan vihetne klubot?
4 hónapja
Ááááá, paszmekkknincs neki egy tesoja?A király és őfelsége ellenzéke... 😊Mach Petit ismerem és most sem csalódtam benne (pozitívan).
telex.hu/belfold/2024/07/17/pesterzsebet-fidesz-mszp-hello-pesterzsebeitek-osszefogas-fizetesemeles-bizottsagok
"nemaNERrészeipersze
somoskovig
Dzsokijuing
Amadeus the Young
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
4 hónapja
Passz, csak őt ismerem.nincs neki egy tesoja?A király és őfelsége ellenzéke... 😊Mach Petit ismerem és most sem csalódtam benne (pozitívan).
telex.hu/belfold/2024/07/17/pesterzsebet-fidesz-mszp-hello-pesterzsebeitek-osszefogas-fizetesemeles-bizottsagok
"nemaNERrészeipersze
somoskovig
Dzsokijuing
Amadeus the Young
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Amadeus the Young
32 910
nincs neki egy tesoja?A király és őfelsége ellenzéke... 😊Mach Petit ismerem és most sem csalódtam benne (pozitívan).
"nemaNERrészeipersze
somoskovig
Dzsokijuing
4 hónapja
telex.hu/belfold/2024/07/17/pecs-bicserd-beruhazasi-celterulet-forum
4 hónapja
Amadeus the Young
32 910
m.hvg.hu/itthon/20240717_Novak-Katalin-korabban-eletmudijjal-tuntethette-ki-a-felugyelot-aki-a-szolnoki-kalandparkban-brutalisan-felrugott-egy-gyerekethircsarda 2.0: visszavonta a lemondását. Amúgy nem tud hány danos kyo mester, Furkó Kálmán egykori tanítványa.
r.baggio
4 hónapja
m.hvg.hu/itthon/20240717_Novak-Katalin-korabban-eletmudijjal-tuntethette-ki-a-felugyelot-aki-a-szolnoki-kalandparkban-brutalisan-felrugott-egy-gyereketPont néztük, hogy csak ilyen nyomorultakat bírt ez a szerencsétlen is kitüntetni?
r.baggio
Szerencse hogy megvédik a gyerekeket meg a családokat... mi lenne, ha nem tennék?