NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

66 feliratkozó

2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 950
 www.facebook.com/share/r/18pBXBdSns/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
Basszus először azt hittem, hogy kiesett a cigi a szájából.
Tactful Cactus
Van itt olyan féreg patkàny, akinek ez tetszik, de még tenne is érte, hogy ez visszajöjjön. Ezt szerette a kis lelkem/basznám szájba a kis csírát, de sajnos nem korszerű ( pedig agyonüttném a patkányt)
ozibozi
Otthon minden rendben?
szaba
Lehet Ozi megint iszik 😊

Az elmult jo egy evben nem emlekszem tole ilyen megnyilvanulasra 😛
Lúdas Solymi
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t51.71878-15/717281394_1840824586895221_4859987609542402944_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=m4WYQ0U1J-IQ7kNvwE2TZTB&_nc_oc=AdpTVSywtMaGgCchRJGlypM_QkWr30CPQz0-JFkf7SdB12SD7n_PQzPE4WC2lEmsIKM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=knxwxbq19iLA-p-o5y2uHA&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQHZJiP-6f5uNZucziF0KA08neQS9zLhssfvC5tgfWHjtA&oe=6A72E1AB
16.736 Aufrufe · 153.813 Reaktionen | The King of Cool. | Dean Martin
The King of Cool.
2 hónapja
StormST Denver Broncos 13 224 — SB 50 Champion @ Grund
Árad a szeretet ebből a kisebb iskolás csoportból 😀

www.reddit.com/r/hungary/comments/1txs40n/fideszes_t%C3%BCntet%C5%91_t%C3%B6meg_amikor_nincs_ingyen_busz/
Nomac
A Hádában többen vannak bálabontásnál.. 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 644 — balazs.t85@gmail.com
Árad a szeretet ebből a kisebb iskolás csoportból 😀

www.reddit.com/r/hungary/comments/1txs40n/fideszes_t%C3%BCntet%C5%91_t%C3%B6meg_amikor_nincs_ingyen_busz/
2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 12 044 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Respect annak a pár száz igaz szívű hazafinak, akik a tuti magyar válogatott meccs helyett a helytállást és kiállást választották ebben a ronda, barátságtalan időben.

2 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 1 021
Ezekkel az emberekkel azért kapargatja a fidesz a bödön alját rendesen.

Arra azért kiváncsi vagyok hogy ezt önszorgalomból hozta össze valaki vagy bent döntöttek erről?
2 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 762
 24.hu/belfold/2026/06/05/mtva-vezerigazgato-papp-daniel-felmondott-breaking/

hoppá. nem gondoltam volna hogy magától távozik
deyell
Magától?🙂
nagylaza, főpohárnok
Tőlem?

2 hónapja
StormST Denver Broncos 13 224 — SB 50 Champion @ Grund
Mi ez a sípolás a Deák tér környéken? Egy nő visit, de nem értem mit mond, meg megy a ria ria hungaria
JC6 (Mr. Miele)
ja ez a mai tünteés(XD) a migrációs paktum ellen. amit valszeg csak ők találtak ki az EU-s források megegyezésekor, és az ellen tünciznek. de ahogy látom többen szállnak le a kisföldalattiról, mint ahányan vannak. ez maradt nekünk.

petey
Baszki ennyi tenyleg a letszam egy meghirdetett tuntetesre? 😀 ezek az utaztatott agyhalottak 🤣
Beki
"Kocsis Máté szerint erőszak és gyűlölet tapasztalható a Tisza Párt részéről"

Ezt csak így odatenném a videó alá...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 704 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a kemèny 😛

telex.hu/zacc/2026/06/05/onok-kertek-jailhouse-rock-gergely-csaba-feri-zsolt-csaba-gergo-laci-obudai-korrupcios-ugy
2 hónapja
Beki New York Jets 3 062
Mi ez a sípolás a Deák tér környéken? Egy nő visit, de nem értem mit mond, meg megy a ria ria hungaria
JC6 (Mr. Miele)
ja ez a mai tünteés(XD) a migrációs paktum ellen. amit valszeg csak ők találtak ki az EU-s források megegyezésekor, és az ellen tünciznek. de ahogy látom többen szállnak le a kisföldalattiról, mint ahányan vannak. ez maradt nekünk.

petey
Baszki ennyi tenyleg a letszam egy meghirdetett tuntetesre? 😀 ezek az utaztatott agyhalottak 🤣
2 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 132
JC6 (Mr. Miele)

petey
a videó végén valaki NFL-es pulcsiban van ott, hátha itt van a fórumon is 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 13 103
 444.hu/2026/06/05/korrupcio-kozetkeztetes-hungast

Gyurma, ha valakinek kéne felétek nem helyi védő, akkor ne felejts el
resistance is futile
Mondjuk számomra ez azért is viszontagságos, mert a Hungast a sulimenzákon hozott egy hatalmas újítást és sikerült vele rengeteg élelmiszerhulladékot spórolni. De ettől még a vezetőség romlottsága persze nem kizárt. Sőt, ha Bánki Erik ott van, nagyon nem is kétséges.
2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 822 — Csodabogár
JC6 (Mr. Miele)

Szerkesztette: petey

2 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 952
 444.hu/2026/06/05/korrupcio-kozetkeztetes-hungast

Gyurma, ha valakinek kéne felétek nem helyi védő, akkor ne felejts el
2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 977 — Sworn to the Dark

deyell
Magától?🙂
nagylaza, főpohárnok
csak a Médiatanács tudta volna kirúgni, amely fideszesekből áll jelenleg.

built for this shit

2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 355
2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 987

deyell
Magától?🙂
nagylaza, főpohárnok
A főnök ezt is elintézte, ahogy mindent is a választások óta. 😄
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 085 — The Mathematician

deyell
Magától?🙂
nagylaza, főpohárnok
trump intézte

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 131 — beers & Packers

deyell
Magától?🙂
2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 977 — Sworn to the Dark

built for this shit

2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 085 — The Mathematician
Felhívott a "Medián". Ezt azért kérdőjelezem meg, mert 10 percet kérdeztek Sorosról és a fiáról, a végére már kicsit kezdtem unni, és az lett az érzésem hogy mintha a Fidesz kérte volna fel a Mediánt hogy csináljon egy közvéleménykutatást Sorosról.
A végén volt egy érdekes kérdés. Minek gondolom magam?
csak magyarnak - magyarnak és kicsit európainak - magyarnak és európainak - kissé magyarnak és inkább európainak - vagy európainak.
Nomac
remelem azt valaszoltad, hogy egy szivarvanyszinu delfinnek 😀
csebi
Delfin? Egyszarvúúúúúúú 😀
Nomac

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Felhívott a "Medián". Ezt azért kérdőjelezem meg, mert 10 percet kérdeztek Sorosról és a fiáról, a végére már kicsit kezdtem unni, és az lett az érzésem hogy mintha a Fidesz kérte volna fel a Mediánt hogy csináljon egy közvéleménykutatást Sorosról.
csak magyarnak - magyarnak és kicsit európainak - magyarnak és európainak - kissé magyarnak és inkább európainak - vagy európainak.
Nomac
csebi
Delfin? Egyszarvúúúúúúú 😀
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 581 — Lucas Scott
Nomac

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
2 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 987
 telex.hu/direkt36/2026/06/05/magunkat-vertuk-at-a-fidesz-kampany-osszeomlasanak-belso-tortenete-1
Beki
Szeretem nagyon az ilyen cikkeket, amik (persze később) szépen részletesen feltárják azokat a folyamatokat, amiken akkoriban sokat agyaltam, és próbáltam valami értelmet vagy logikát keresni a történésekben. Amikor nem találtam benne, akkor azt gondoltam (és valszeg nem csak én) hogy ez valami annyira magas szinten megtervezett, annyira bonyolult terv, hogy én a magam szintjén ezt fel sem tudom fogni...

Aztán jön egy ilyen cikk, és kiderül, hogy nem valami ördögien bonyolult, soklépcsős mestertervvel álltunk szemben, hanem egyszerűen balf.szok voltak. Kritikus helyzetekben rossz döntések, és ennyi.

Komolyan mondom, tanulok ezekből.
Jan
De a fidess nem, hála az égnek 😀
2 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 749 — Steelers fan
 telex.hu/direkt36/2026/06/05/magunkat-vertuk-at-a-fidesz-kampany-osszeomlasanak-belso-tortenete-1
Beki
Szeretem nagyon az ilyen cikkeket, amik (persze később) szépen részletesen feltárják azokat a folyamatokat, amiken akkoriban sokat agyaltam, és próbáltam valami értelmet vagy logikát keresni a történésekben. Amikor nem találtam benne, akkor azt gondoltam (és valszeg nem csak én) hogy ez valami annyira magas szinten megtervezett, annyira bonyolult terv, hogy én a magam szintjén ezt fel sem tudom fogni...

Aztán jön egy ilyen cikk, és kiderül, hogy nem valami ördögien bonyolult, soklépcsős mestertervvel álltunk szemben, hanem egyszerűen balf.szok voltak. Kritikus helyzetekben rossz döntések, és ennyi.

Komolyan mondom, tanulok ezekből.