Politika
70 feliratkozó
22 napja
Volt Főni friss FB videóban már nem néz ki olyan jól.
22 napja
Ez a pezsgős poén a végén epik volt azért 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
22 napja
Sekély.gondolom örömés nem találok erről a geciről ép nagyalakú plakátot hiába irogatok a jászsági oevk tisza szigeteinek, meglenne a kartonember.. de nem adom fel!!!Fontos ez még?
Josszi
Megdöglött, ott rohadjon meg.
Minek lóbalni a hulláját? Mi a haszna?
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
22 napja
Lehet, de én nem engedném neki. Egy megtéréstörténet az mindig erősebb.nem csak hogy tiszás lesz, mindig is az voltPontosan.Oh kérlek, 3 év múlva már Magyar Pétert fogja hívni magához virslizni. Ez a faszi Medgyessy Péter családjától jutott Orbánig.www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgEbben a Hajdú bemutatta, hogy ő am inteligens, ő most is víz felett fog maradni
ebbe kár volt belenéznem, pillanatok alatt felfutott szerintem a vérnyomásom a nem normális intervallumba.
Az a baj, hogy a hülye sosincs tisztában azzal, hogy mennyire hülye. Ezek meg a legjobbak a degeneráltságban.
shagi0206
zacknorb
Megmondta annak idején, csóró gyerekként az volt a célja, hogy híres legyen és gazdag (tökre értem emberileg). Ez motiválja, mint karriercél. Tiszás lesz ő szépen.
resistance is futile
MP-nek is kellenek azok az ismert arcok, akik látványosan (ez fontos!) megtérnek, és belátják, hogy tényleg nem akar ő senkit se a frontra vinni, nem vágja felére a nyugdíjakat, nem eszik csecsemőket élve, stb.
Ilyen arcnak tökéletes Hajdú, igazi prolimágnes.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
22 napja
gondolom örömés nem találok erről a geciről ép nagyalakú plakátot hiába irogatok a jászsági oevk tisza szigeteinek, meglenne a kartonember.. de nem adom fel!!!Fontos ez még?
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
nah ez a minden politika az első olyan véleménye amivel egyet értek
22 napja
és nem találok erről a geciről ép nagyalakú plakátot hiába irogatok a jászsági oevk tisza szigeteinek, meglenne a kartonember.. de nem adom fel!!!Fontos ez még?
Josszi
22 napja
nem csak hogy tiszás lesz, mindig is az voltPontosan.Oh kérlek, 3 év múlva már Magyar Pétert fogja hívni magához virslizni. Ez a faszi Medgyessy Péter családjától jutott Orbánig.www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgEbben a Hajdú bemutatta, hogy ő am inteligens, ő most is víz felett fog maradni
ebbe kár volt belenéznem, pillanatok alatt felfutott szerintem a vérnyomásom a nem normális intervallumba.
Az a baj, hogy a hülye sosincs tisztában azzal, hogy mennyire hülye. Ezek meg a legjobbak a degeneráltságban.
shagi0206
zacknorb
Megmondta annak idején, csóró gyerekként az volt a célja, hogy híres legyen és gazdag (tökre értem emberileg). Ez motiválja, mint karriercél. Tiszás lesz ő szépen.
resistance is futile
MP-nek is kellenek azok az ismert arcok, akik látványosan (ez fontos!) megtérnek, és belátják, hogy tényleg nem akar ő senkit se a frontra vinni, nem vágja felére a nyugdíjakat, nem eszik csecsemőket élve, stb.
Őszentsége Sobri Jóska
22 napja
Pontosan.Oh kérlek, 3 év múlva már Magyar Pétert fogja hívni magához virslizni. Ez a faszi Medgyessy Péter családjától jutott Orbánig.www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgEbben a Hajdú bemutatta, hogy ő am inteligens, ő most is víz felett fog maradni
shagi0206
zacknorb
resistance is futile
22 napja
egy vicc hogy mennyire nem érti mit basztak el 😀jó értékesítő lenne az ipséből. Addig pofázik, hogy már inkább megveszed, csak hagyjon már békénmarci elmondja mit basztak el, pöcs egy pillanatra kidöccen majd gyorsan visszatalál az útranincs fogás az emberen, ő az aki beléd beszéli a rohadt dinnyéjét hogy hát ez bio, meg csak a fénytörés stb.. sztem Marci elengedte és már csak szórakozik rajta
Negritis, a vajda
Josszi
shagi0206
22 napja
KAMU A BIRKAPÖRKÖLT RIP 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
22 napja
már csak az kéne hogy a britek visszajöjjenek a vámunióba és nem maradna pénzem a társasok miattKözben szépen megy tovább az árfolyam, EUR 362,2, USD 309,3, csebi mehetne lassan a híd alá, ha lenne Máltán híd.Lelkes warhammer gyűjtőként én csak örülni tudok ennek.
Lassan kéne rendelni valami cuccost külföldről 😀
warr_b
resistance is futile
22 napja
jó értékesítő lenne az ipséből. Addig pofázik, hogy már inkább megveszed, csak hagyjon már békénmarci elmondja mit basztak el, pöcs egy pillanatra kidöccen majd gyorsan visszatalál az útranincs fogás az emberen, ő az aki beléd beszéli a rohadt dinnyéjét hogy hát ez bio, meg csak a fénytörés stb.. sztem Marci elengedte és már csak szórakozik rajta
Negritis, a vajda
Josszi
22 napja
és nem találok erről a geciről ép nagyalakú plakátot hiába irogatok a jászsági oevk tisza szigeteinek, meglenne a kartonember.. de nem adom fel!!!
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
22 napja
marci elmondja mit basztak el, pöcs egy pillanatra kidöccen majd gyorsan visszatalál az útranincs fogás az emberen, ő az aki beléd beszéli a rohadt dinnyéjét hogy hát ez bio, meg csak a fénytörés stb.. sztem Marci elengedte és már csak szórakozik rajta
Negritis, a vajda
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
22 napja
Közben szépen megy tovább az árfolyam, EUR 362,2, USD 309,3, csebi mehetne lassan a híd alá, ha lenne Máltán híd.Lelkes warhammer gyűjtőként én csak örülni tudok ennek.
Lassan kéne rendelni valami cuccost külföldről 😀
warr_b
22 napja
marci elmondja mit basztak el, pöcs egy pillanatra kidöccen majd gyorsan visszatalál az útra
22 napja
Oh kérlek, 3 év múlva már Magyar Pétert fogja hívni magához virslizni. Ez a faszi Medgyessy Péter családjától jutott Orbánig.www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgEbben a Hajdú bemutatta, hogy ő am inteligens, ő most is víz felett fog maradni
shagi0206
zacknorb
22 napja
Nem kell aggódni marad a 2/3. Biztosabb, mint a Jets PO.Már csak 136 Tisza mandátum remélem nem csökken tovább.....ugye most a levélszavazatok számolódnak ez főleg fideszes és szombaton lesz az átjelentkezettek számolása ami főleg Tiszás. Javítsatok ki ha tévedek
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Wester
22 napja
Legrosszabb esetben sem lehet 134-nél kevesebb. Sima kétharmad.Most csak 136 mandátumot írnak a Tiszának, mi történt? Hol van még újraszámolás, vagy átfordult valahol suttyomban?De csak 105 egyéni van kiosztva. Ami egyaránt kihat az egyénik összesített végeredményére és a listás szavazatokra is.
warr_b
Amikor meglesz a hivatalos végeredmény, akkor min 135, maximum 141 Tisza lesz, de a 139 a legvalószínűbb.
Őszentsége Sobri Jóska
22 napja
Most csak 136 mandátumot írnak a Tiszának, mi történt? Hol van még újraszámolás, vagy átfordult valahol suttyomban?De csak 105 egyéni van kiosztva. Ami egyaránt kihat az egyénik összesített végeredményére és a listás szavazatokra is.
warr_b
Amikor meglesz a hivatalos végeredmény, akkor min 135, maximum 141 Tisza lesz, de a 139 a legvalószínűbb.
22 napja
www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgEbben a Hajdú bemutatta, hogy ő am inteligens, ő most is víz felett fog maradni
shagi0206
Poloska vagyok.
22 napja
Teljesen más a szitu, valóban. Orbán 1998-2002 között az emberek szemében nem járatta le magát teljesen, az elmúlt tizenhat évben viszont igen. Ha MP-nek lesz annyi esze, hogy nem kelt gyűlöletet az országban, és tömegek fogják megtapasztalni, hogy akár folytonos riogatás nélkül is lehet élni, akkor OV-nak lőttek. Pláne, ha a gazdaság is magára talál valamennyire (bármilyen nagy a córesz, uniós pénzek még jöhetnek).Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.Azért gondolják az emberek, hogy pikk pakk visszajöhet a Fidesz, mert egyrészt Orbán 2002 után visszajött 2010-ben. illetve a komcsik 1994-ben. Igenám, de 1994 teljesen más volt. A gulyáskommunizmussal nem volt baja a társadalomnak, Kádár temetésén annyian voltak, hogy a Nagy Imre újratemetésen alig voltak többen.
Bold: Eddig is ezt gondoltam, de a 2/3-nak és a Fidesz megújulásának a képtelensége miatt, 2030ban, közelebb lesznek a 20%-hoz mint a 30%-hoz.
Propaganda alapból - 10% kapásból, plusz a szavazó korfa eloszlás további jó pár százalék.
Nem is értem a félelmet a visszatéréstől.
esanders10
2010-el meg az a helyzet, hogy Orbán visszatéréséhez kellett egy Gyurcsány is. Csakhogy most már Orbán játssza a Gyurcsány szerepet, nem övé az Orbáni szerep. A Gyurcsányságból úgy látszik nálunk nincs visszaút.
peterk2005 udvari bolond
És azt se felejtsük el, hogy Orbán se lesz fiatalabb. Ráadásul már járni is alig bír a pocakja miatt, a nyaka ki se látszik a tokájától. Nem ugyanaz a hatás, mint ami a kétezres évek második felében volt.
22 napja
Pár komment a Hírtv-s adásról, a kataklizmikus ~20 óra utáni események után:"Hökös Lacikát" ismerem, régen dumaltunk, vitaztunk sokat, ő egy igazi echte opportunista.
Nagyjából Szabó László próbálta csak felfogni, megérteni az eseményeket (rejtőzködő proteszt szavazatok, fiatalok helye az online térben stb.)
gamerkr
Tipikusan az az ember, aki értelmes, intelligens, tudja honnan fúj a szél, mennyi az annyi, kivel kell jóban lenni, ügyinteznu és nulla averzióval ezt meg is tudja valósítani. Az lett volna a fura, ha mostanra beszektásodott hívő lenne, annyira se nem öreg, se nem ostoba.
22 napja
www.youtube.com/watch?v=1XMgKxWfhLgebbe kár volt belenéznem, pillanatok alatt felfutott szerintem a vérnyomásom a nem normális intervallumba.