Politika
70 feliratkozó
22 napja
az kéne ide, hogy több párt is érdemben tudja magát képviseltetni a parlamentben, nem csak ez a 2párt rendszer, ami már van isten tudja mióta.És az miért baj? Remélhetőleg nem ez a választási törvény lesz addigra.Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
Bold: Eddig is ezt gondoltam, de a 2/3-nak és a Fidesz megújulásának a képtelensége miatt, 2030ban, közelebb lesznek a 20%-hoz mint a 30%-hoz.
Propaganda alapból - 10% kapásból, plusz a szavazó korfa eloszlás további jó pár százalék.
Nem is értem a félelmet a visszatéréstől.
esanders10
NB2
esanders10
22 napja
Pócs mi a fasznak ment a partizánba tolni a faszságot?aszittem legalább lesz vmi coming out, de csak tolja tovább a propagandát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
Bazmeg ez a Pócs, hát erre szavak nincsenek...Maradjon a fidesz kiválasztott embere. Minél tovább. Lécci, lécci.
Vitézlő Titoknok tomz

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
22 napja
ugyanúgy le kell őket tolni a mélybe, ahogy tette a fidesz az mszpvel. Vagyis igazából nem is a tisza kell csinálja ezt, megtette ezt magának a fidesz. A tisza feladata az, hogy láthatóvá tegye azt a rengeteg szennyest, ami ment itt másfél évtizeden keresztül.Hagyjátok mar a 2030-as szavazat számlálás most.mert ha marad 800e fideszes, akkor ők nyerhetnek 2030-banÉs az miért baj? Remélhetőleg nem ez a választási törvény lesz addigra.Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
Bold: Eddig is ezt gondoltam, de a 2/3-nak és a Fidesz megújulásának a képtelensége miatt, 2030ban, közelebb lesznek a 20%-hoz mint a 30%-hoz.
Propaganda alapból - 10% kapásból, plusz a szavazó korfa eloszlás további jó pár százalék.
esanders10
NB2
esanders10
NB2
Fidesz levan térdeltetve , Tiszán múlik, hogy ez innen megsemmisítés lesz vagy ha elbasszák visszamászhat.
Toca
22 napja
Annál magasabb lesz bőven a Tisza padló. Nem fognak 35-40 százalék alá beesni normál körülmények között.mert ha marad 800e fideszes, akkor ők nyerhetnek 2030-banÉs az miért baj? Remélhetőleg nem ez a választási törvény lesz addigra.Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
esanders10
NB2
esanders10
NB2
22 napja
Hagyjátok mar a 2030-as szavazat számlálás most.mert ha marad 800e fideszes, akkor ők nyerhetnek 2030-banÉs az miért baj? Remélhetőleg nem ez a választási törvény lesz addigra.Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
esanders10
NB2
esanders10
NB2
Fidesz levan térdeltetve , Tiszán múlik, hogy ez innen megsemmisítés lesz vagy ha elbasszák visszamászhat.
22 napja
mert ha marad 800e fideszes, akkor ők nyerhetnek 2030-banÉs az miért baj? Remélhetőleg nem ez a választási törvény lesz addigra.Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
esanders10
NB2
esanders10
22 napja
kéne egy új protestpártHajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
esanders10
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 napja
És az miért baj? Remélhetőleg nem ez a választási törvény lesz addigra.Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
esanders10
NB2
22 napja
Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
esanders10
22 napja
Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.ha jön a 2 ciklus akkor a fidesznek vége
esanders10
22 napja
Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.Bold: Eddig is ezt gondoltam, de a 2/3-nak és a Fidesz megújulásának a képtelensége miatt, 2030ban, közelebb lesznek a 20%-hoz mint a 30%-hoz.
22 napja
Mondjuk ha valaki egy ilyen pofon utan azt mondja, semmi olyat nem lat, amit maskepp kellett volna csinalni, ott nagy problemak vannak a fejben.
22 napja
1 tankolásnál 15000 ftot sporol.120 ft a kulonbseg.
Akkor bazzeg tankokkal jár mindenki. 😀
22 napja
Ezekben tényleg semmi önreflexió nincs 😂Ezt mondta amúgy a partizánon ma a Szigetvári V is
Asszondja ráuntak😀
esanders10
22 napja
Pócs még a gyász fázisban nagyon az út elején van.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
22 napja
Meszaros Lőrinc elotte is sikeres vállalkozó volt.
22 napja
Bazmeg ez a Pócs, hát erre szavak nincsenek...
22 napja
Hahn Dendi bácsi még várja Kampman bocsánatkérését.......😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
22 napja
Marco RossiTürr István, Tüköry Lajos, Dunyov IstvánMilyen magyar - olasz történelmi barátság van pár királyt leszámítva akik onnan származnak?Neked igazan tudnod kéne, Károly Jenő, Viola, Sárosi, Weisz Árpád, Erbstein Ernő, Guttman...
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Brouwerij van de Vrij
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
22 napja
Pócs Jani a partizánon!valaki pofán baszta?
esanders10
22 napja
Pócs Jani a partizánon!
22 napja
KM-ben darálják az aktákatSzijjártós hír am igaz lehetett, amit beolvasott?Mi volt a hír? Munka közben próbálom követni, ez kimaradt.
Beki
peterk2005 udvari bolond