Politika
70 feliratkozó
22 napja
Ez a Pöcs János interjú tényleg annyira szórakoztatóan szar, mint a random spanjaim állítják?nekem ez már túl cringe
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
Ez a Pöcs János interjú tényleg annyira szórakoztatóan szar, mint a random spanjaim állítják?5 percet bírtam
zacknorb
22 napja
Mondjuk rogán is megér egy misét.
22 napja
köcsögfaszparaszt némethbalázs +1 nálam isengem a bayerzsóti vagy a baloghzoltán-félék jobban irritáltak. ja meg a némethbazsi nyilvánkéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀a mindig, minden körülmények között szorulást imitáló gulyásgeri?
Löfli
shagi0206
Löfli
22 napja
Ez a Pöcs János interjú tényleg annyira szórakoztatóan szar, mint a random spanjaim állítják?
Poloska vagyok.
22 napja
Bede Zsolti a legnagyobb faszkalap toronymagasan, utána nálam a két erdélyi seggnyaló következik Lizike és Veres Zsolti, ha csak a politikusok számítanak akkor Radics Béla és Németh Bazsi bukása volt számomra a legüdítőbb.kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Bayer Zsótti egyértelműen, a legnagyobb tetű mindközül.
Löfli
Beki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
22 napja
kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Bayer Zsótti egyértelműen, a legnagyobb tetű mindközül.
Löfli
22 napja
kocsis máté elég elől van nálamengem a bayerzsóti vagy a baloghzoltán-félék jobban irritáltak. ja meg a némethbazsi nyilvánkéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀a mindig, minden körülmények között szorulást imitáló gulyásgeri?
Löfli
shagi0206
Löfli
22 napja
engem a bayerzsóti vagy a baloghzoltán-félék jobban irritáltak. ja meg a némethbazsi nyilvánkéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀a mindig, minden körülmények között szorulást imitáló gulyásgeri?
Löfli
shagi0206

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 napja
kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀a mindig, minden körülmények között szorulást imitáló gulyásgeri?
Löfli
22 napja
csak itt vagyunk 10en, akik simán megcuccolnánkNem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
www.facebook.com/share/p/18JzHTiNLj/
Matthew99
shagi0206
Poloska vagyok.
22 napja
kéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀

Don't blink!
22 napja
nekem muszaj megdugnom a SzanditNem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
Matthew99
shagi0206
22 napja
22 napja
Az mondjuk egy új szint amikor már az MP által beletett melót sem ismeri el valaki😀azt se tudják mi az a munka. Persze hogy nem ismerik (f)el.
esanders10
22 napja
akkor én dupla pénzt kapok, mert pirosbetűs ünnepnapon dolgoztam tegnap?

Don't blink!
22 napja
Az mondjuk egy új szint amikor már az MP által beletett melót sem ismeri el valaki😀
22 napja
sztem reggelire megenné őketNem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
Matthew99
shagi0206
22 napja
Nem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
Matthew99
22 napja
Láttam videót ma, menczerről volt bejátszás, amikor petiről beszél, hogy "ez az ember akkor lesz miniszterelnök, amikor én pápa" - majd jött a váltás, valaki beöltöztette menczert pápa ruhába 😀Trump úgyis minjá lebombázza Leot mer csúnyákat mond
shagi0206
22 napja
Láttam videót ma, menczerről volt bejátszás, amikor petiről beszél, hogy "ez az ember akkor lesz miniszterelnök, amikor én pápa" - majd jött a váltás, valaki beöltöztette menczert pápa ruhába 😀
22 napja
Nem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
22 napja
volt egy rövid bejátszás a szavazás alatt kósáról is, nem is mondott most faszságot 😀 A magas részvételi arány volt a téma, pontosan már nem tudom mit mondott, de meglepett, hogy semmi idiotizmust nem tapasztaltunk.amúgy igen, ha már kósalali lelép, kell egy numero uno bohócBazmeg ez a Pócs, hát erre szavak nincsenek...Maradjon a fidesz kiválasztott embere. Minél tovább. Lécci, lécci.
Vitézlő Titoknok tomz
peterk2005 udvari bolond
Löfli
Szerkesztette: shagi0206
22 napja
– Magyar Petert nem lehet lenezni.– Neked azert sikerult.
– Igen.
22 napja
amúgy igen, ha már kósalali lelép, kell egy numero uno bohócBazmeg ez a Pócs, hát erre szavak nincsenek...Maradjon a fidesz kiválasztott embere. Minél tovább. Lécci, lécci.
Vitézlő Titoknok tomz
peterk2005 udvari bolond

Don't blink!