Politika
70 feliratkozó
22 napja
Gajdics Ottó?uhh, erős triókéne egy poll, hogy melyik fideszes fasz fog a legkevésbé hiányozni 😀Kövér Laci
Löfli
Pinter Sanyi
Kocsis M
Janek
Löfli
22 napja
Öltözz be Ruszin Szendi Romulusnak.nekem muszaj megdugnom a SzanditNem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
www.facebook.com/share/p/18JzHTiNLj/
Matthew99
shagi0206
Stez
Szerkesztette: akdestroyer
22 napja
az a bizonyos fideszes erkölcsi és morális fölény:Kincs, ami nincs.
Piliscsabai jegyzőnő: Az a baj, hogy a kis buzi Magyar Péternek hittek a választók
A Fidesz eredményváróján kérdezett a párt választási bukása után a Bálnából távozókat a Népszava, videójukban pedig megszólalt a piliscsabai jegyző, Juhász Andrea is, aki a kérdésre, hogy mit ronthattak el, a következőt válaszolta:
„Nem rontottak el semmit. Az a baj, hogy a kis buzi Magyar Péternek hittek a választók, ennyi.”
Majd gyorsan folytatta: „Hát, persze, ha egyszer a Radnai Márkot szárazon nem bassza, de a másikat bassza, akkor buzi, nem? Vagy nem buzi?”
Aztán a biztonság kedvéért még hozzátette: „Egy országot ne irányítson egy buzi.”
bogjosi
22 napja
az a bizonyos fideszes erkölcsi és morális fölény:Piliscsabai jegyzőnő: Az a baj, hogy a kis buzi Magyar Péternek hittek a választók
A Fidesz eredményváróján kérdezett a párt választási bukása után a Bálnából távozókat a Népszava, videójukban pedig megszólalt a piliscsabai jegyző, Juhász Andrea is, aki a kérdésre, hogy mit ronthattak el, a következőt válaszolta:
„Nem rontottak el semmit. Az a baj, hogy a kis buzi Magyar Péternek hittek a választók, ennyi.”
Majd gyorsan folytatta: „Hát, persze, ha egyszer a Radnai Márkot szárazon nem bassza, de a másikat bassza, akkor buzi, nem? Vagy nem buzi?”
Aztán a biztonság kedvéért még hozzátette: „Egy országot ne irányítson egy buzi.”
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
22 napja
Délelőtt láttam, sőt kb. 30 oldalnyi hsszel ezelőtt én belinkeltem ezt.Most nézem vissza a reggeli Partizánt, Szigetvári kurva jókat mond.Szigetvári Viktor nagyon érvényes figura. Mindig érdemes meghallgatni.
Ha valakit a primér örömködésen felül érdekel a gusztustalan hatalomtechnika is, annak kötelezően ajánlom.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Tényleg kötelezően megtekintendő beszélgetés, akit érdekel a téma!Amúgy, ha Vitya mindent feljegyzett, ahogy ígérte, azt is, hogy ki miatt lett ekkora bukás a saját oldalukon?Elsősorban miatta. Mert megutálták sokkal többen, mint akik ma is imádják. Szigetvári Viktor szépen levezette nemrég a Partizánon.
zacknorb
youtu.be/3wc04DGmLBU?si=nLzTEGaNe-P0jV7g
iktriad
Szerkesztette: iktriad
22 napja
állítólag a szövetségesek meg akartak mindenkit büntetniM1 átállat 😮 15 perce a Tiszáról beszélnek, és jó színben. Mi van itt?Így működik a világ.
Nomac
Ha elmúlik a láz, akkor normalizálódik a szervezet működése.
Az NSZK-ban is 12 hitleri év után kurva gyorsan visszazökkent mindenki a helyére.
Őszentsége Sobri Jóska
csak aztán rájöttek, hogy akkor Németország működésképtelen lenne, így egy bizonyos szint alá már nem mentek
22 napja
26 percig bírtam Pöcst, meghalt az agyam26 másodperc után feladtam 😀
zacknorb
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
22 napja
26 percig bírtam Pöcst, meghalt az agyam
Poloska vagyok.
22 napja
Ingyen nem lehet ennyire hülye, ebben biztos vagyok.Erről nem hallottam semmit.Én titkon egy Jakab Péter, Dobrev, Hiller, Hadházy, Nagy Dávid ötösfogatot hallgattam volna meg Marci által felkérdezve. Pócs legalább vállaltan fideszes.Mire tippelsz, Hiller Pityu mennyit kapott a Fidesztől?
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Én szemely szerint még azt se tudom eldönteni, hogy Hiller egy hasznos hülye vagy dealelt. Nyilván az utóbbira tippelnék, mégiscsak ezeréve politikus, de nincs infóm.
Őszentsége Sobri Jóska
22 napja
Szerintem ha a fidesz propagandán etetett tömegek azt látják fél év múlva hogy - nem vagyunk a háborúban
- nincsenek migrik
- és amúgy sincs a fidesz zsebében a közmédia
- plusz működik még a győzteshez húzás pszichológiája
akkor nagyon hamar millió környékén lesz a fidesz támogatottsága.
22 napja
Most nézem vissza a reggeli Partizánt, Szigetvári kurva jókat mond.Szigetvári Viktor nagyon érvényes figura. Mindig érdemes meghallgatni.
Ha valakit a primér örömködésen felül érdekel a gusztustalan hatalomtechnika is, annak kötelezően ajánlom.
Őszentsége Sobri Jóska
22 napja
Most nézem vissza a reggeli Partizánt, Szigetvári kurva jókat mond.Ha valakit a primér örömködésen felül érdekel a gusztustalan hatalomtechnika is, annak kötelezően ajánlom.
22 napja
24.hu/belfold/2026/04/13/radnai-mark-fidesz-honlap-elerhetetlen/😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
22 napja
Most hallottam két vénasszony beszélgetését. Az egyik felvilágosította a másikat, hogy MP már elvette a 13. havi nyugdíjat.Sőt!
Sixo
Jövőre nem lesz január.
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
22 napja
M1 átállat 😮 15 perce a Tiszáról beszélnek, és jó színben. Mi van itt?Így működik a világ.
Nomac
Ha elmúlik a láz, akkor normalizálódik a szervezet működése.
Az NSZK-ban is 12 hitleri év után kurva gyorsan visszazökkent mindenki a helyére.
22 napja
M1 átállat 😮 15 perce a Tiszáról beszélnek, és jó színben. Mi van itt?Nem akarnak új munkahelyet keresni, business az usual.
Nomac
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
22 napja
Az egyik első mondata volt a sajttálon, hogy a 13. és a 14. is marad. De hát van ahol nem jó a reputációja.Most hallottam két vénasszony beszélgetését. Az egyik felvilágosította a másikat, hogy MP már elvette a 13. havi nyugdíjat.Sőt!
Sixo
Jövőre nem lesz január.
Őszentsége Sobri Jóska
22 napja
Pontosan. Gyorsabb, mint az, hogy Sulyok újabb embert jelöljön. Kb 2 órán belül megvan.A móka kedvéért. Meg mert így gyorsabb lenne.Miért választaná meg a parlament?Arra senki nem gondol, hogy SzatyorFing a Fideszt kéri fel kormányzásra? 😊Kérje nyugodtan, megválasztja a parlament Orbánt miniszterelnöknek. Feláll egy tiszás, benyomja a konstruktív bizalmatlansági indítványt Magyar Péter nevével és voi’la, megvan a TISZA kormány.
NB2
resistance is futile
somoskovig
Őszentsége Sobri Jóska
22 napja
M1 átállat 😮 15 perce a Tiszáról beszélnek, és jó színben. Mi van itt?Valamivel gyorsabb volt az átállásuk mint nekem az óramozgatásnál 😀
Nomac
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
22 napja
Most hallottam két vénasszony beszélgetését. Az egyik felvilágosította a másikat, hogy MP már elvette a 13. havi nyugdíjat.Sőt!
Sixo
Jövőre nem lesz január.
22 napja
www.youtube.com/watch?v=lwoxQfH2unkhvg is kérdezte a suttyókat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
M1 átállat 😮 15 perce a Tiszáról beszélnek, és jó színben. Mi van itt?
22 napja
A móka kedvéért. Meg mert így gyorsabb lenne.Miért választaná meg a parlament?Arra senki nem gondol, hogy SzatyorFing a Fideszt kéri fel kormányzásra? 😊Kérje nyugodtan, megválasztja a parlament Orbánt miniszterelnöknek. Feláll egy tiszás, benyomja a konstruktív bizalmatlansági indítványt Magyar Péter nevével és voi’la, megvan a TISZA kormány.
NB2
resistance is futile
somoskovig