Politika
46 feliratkozó
4 hónapja
Amikor már elfogadottá válik a "hírcsárda ország", mint jelző, akkor a posztmodern miniszterelnök maga ír hírcsárdás dolgokat, mert ő 5d-s sakktáblán játszikaz a baj hogy a posztmodernt már rég elhagytuk
r.baggio
posttruth & postrealityben élünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Amikor már elfogadottá válik a "hírcsárda ország", mint jelző, akkor a posztmodern miniszterelnök maga ír hírcsárdás dolgokat, mert ő 5d-s sakktáblán játszik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Jó hogy, holnap lehűlés jön, úgy látom megártott a meleg.tudta ő... csak nem sejtette!
Sajnálom hogy ezt nekem kell mondanom a miniszterelnök úrnak de ez adómentes volt eddig is
Az Szja tv. 1. számú melléklet 4.21. pontja szerint egyes tevékenységekhez kapcsolódóan adómentes a magánszemély által külön jogszabály szerint felszolgálási díj címen megszerzett bevétel, valamint a vendéglátó üzlet felszolgálójaként a fogyasztótól közvetlenül kapott borravaló.
Üdv, egy adószakértő 🙈
Nomac
4 hónapja
Höh, tudtam, hogy igazi, csak arra akartam célozni, hogy pont úgy hangzik, mintha a Hírcsárda írta volna 😊www.facebook.com/orbanviktor/posts/1036828104481454?Hírcsárda?
Negritis, a vajda
ender1112
Negritis, a vajda
4 hónapja
Jó hogy, holnap lehűlés jön, úgy látom megártott a meleg.ha ezt tudtam volna akkor biztos magasabb borravalot adtam volna regebben.
Sajnálom hogy ezt nekem kell mondanom a miniszterelnök úrnak de ez adómentes volt eddig is
Az Szja tv. 1. számú melléklet 4.21. pontja szerint egyes tevékenységekhez kapcsolódóan adómentes a magánszemély által külön jogszabály szerint felszolgálási díj címen megszerzett bevétel, valamint a vendéglátó üzlet felszolgálójaként a fogyasztótól közvetlenül kapott borravaló.
Üdv, egy adószakértő 🙈
Nomac
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Jó hogy, holnap lehűlés jön, úgy látom megártott a meleg.A Facebookon Orbán Viktoron mulatnak
Üdv, egy adószakértő 🙈
Nomac
piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag/a-facebookon-orban-viktoron-mulatnak.html?utm_source=rss&utm_medium=referral
4 hónapja
Jó hogy, holnap lehűlés jön, úgy látom megártott a meleg.Sajnálom hogy ezt nekem kell mondanom a miniszterelnök úrnak de ez adómentes volt eddig is
Üdv, egy adószakértő 🙈
4 hónapja
Ez nem valami kamu facebook account?www.facebook.com/orbanviktor/posts/1036828104481454?Hírcsárda?
Negritis, a vajda
ender1112
Negritis, a vajda
4 hónapja
Megsütött a nap a fejit? Vagy sütianap belekevert valami ütőset a fantájába? 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
www.facebook.com/orbanviktor/posts/1036828104481454?Hírcsárda?
Negritis, a vajda
ender1112
4 hónapja
4 hónapja
miert orjongene barki? voltal mostanaban kozkorhazban. jo, hogy aki akar annak magankorhaz kell. gondolj bele, hogy a Maternity nem tudja olyan magasra emelni a dijat (nyugodtan nezd meg mennyi), hogy ne alljanak sorba ott szulesre. bovitettek, felujitottak es a gondjuk inkabb az, hogy nincs eleg hely, minthogy ne tudjak feltolteni.www.portfolio.hu/gazdasag/20240711/uj-magankorhaz-epul-budapesten-697937?ampNem látom az őrjöngő tömeget.
"az állami támogatás része - az Európai Bizottság előzetes jóváhagyásával - 26 milliárd forint"
forbes.hu/tarsadalom/bethesda-gyermekkorhaz-klima-gyujtes/
"Összesen 10 millió forintra lenne szükségünk meghibásodott rendszerünk javításához és új légkondicionáló berendezések beszerzéséhez”
Taps taps.
Ebben a nagy melegben letérdelt a MÁV, rengeteg kórház, de a kormány legnagyobb baja jelenleg, hogy a krva Fantában mennyi gyümölcslé van.
cartman023
Amadeus the Young
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
alapvetoen ugy gondolom, hogy egyeni ogy kepviselok, fopolgarmester es polgarmester valasztasok eseten, kis kulonbsegnel mondjuk 1% pont alattinal kellene, hogy legyen automatikus ujraszamolas a rendszerben.41-ből lett kétszázvalamennyi.nem igaz. eredetileg 324 szavazattal nyert, ebbol lett 29vmennyi.De ott az idézet, hogy "lehet, hogy rosszul emlékszem".mar most latom, hogy hiba lesz ebbe belemennem de:Szerintem ez a felelős cselekvés, ha valóban nem emlékszik pontosan.444.hu/2024/07/18/atlatszo-fidesz-irodak-gyujtottek-vitezy-fellebbezesehez-a-sablonnyilatkozatokat„Aláírtam a nyilatkozatot, de hozzátettem, hogy én ebben nem vagyok teljesen biztos, és lehet, hogy rosszul emlékszem. Nem akartam ezzel semmi rosszat. A megbízóm ide jött, hogy újra lesz számolva minden, nekik körbe kell menni, és írjam alá ezt a papírt, és ez a dolog rendje.”
nahát
Amadeus the Young
Milyen felelősen gondolkodó és cselekvő emberek ...
bobi0092
Ha én vagyok ilyen helyzetben, és én vagyok szavazatszámláló, és felmerül, hogy lehet, hogy valami nem pontos, nem stimmel, én is azt mondanám, hogy "akkor baszki számláljátok újra, aztán majd kiderül".
Őszentsége Sobri Jóska
itt nem ezt allitottak az alairok.
azt allitottak, hogy pontosan emlekszik, es biztosan van olyan ervenytelen, ami ervenyes.
csebi
De nem kell eszkalálni a diskurzust, én ellenőrzés- illetve túlbiztosításpárti vagyok, pláne ha emberi tényező is van a dologban.
Egy újraszámlálásból sose lehet baj, ha azt nem átírásra, belenyúlásra, csalásra használják. Itt -az eredményt ismerve- nem erről volt szól, ráadásul Karácsony így ötszörte nagyobb különbséggel lett megválasztva. Szerintem ez inkább megnyugtató, mint felkavaró.
Őszentsége Sobri Jóska
egy dolog, hogy most mit mond a sajtonak, es masik dolog, hogy mit allitott egy kozigazgatasi eljarasban irasban, tanuk elott.
csebi
De ha 324-ből, akkoris jobb a plusz ellenőrzés.
Nem hiszek a túlbiztosításban, mármint nincs olyan, hogy "túl".
Őszentsége Sobri Jóska
azzal viszont nem ertek egyet, hogy kikenyszeritunk egy ujraszamlalast hamis tanuzassal, buncselekmennyel. mert ez lenyegeben innentol valasztasi csalas. marpedig itt ez tortent.
4 hónapja
Mikey
18 753
www.portfolio.hu/gazdasag/20240711/uj-magankorhaz-epul-budapesten-697937?ampHát na, mégse mindegy, hogy a 32 fokos kórteremben fekvő frissen műtött beteg milyen Fantából nem kap!
"az állami támogatás része - az Európai Bizottság előzetes jóváhagyásával - 26 milliárd forint"
"Összesen 10 millió forintra lenne szükségünk meghibásodott rendszerünk javításához és új légkondicionáló berendezések beszerzéséhez”
Taps taps.
Ebben a nagy melegben letérdelt a MÁV, rengeteg kórház, de a kormány legnagyobb baja jelenleg, hogy a krva Fantában mennyi gyümölcslé van.
cartman023
Feltéve, hogy meg tudták műteni.
Amúgy nagyot röhögtem, amikor pár napja a MÁV kiadott egy közleményt, hogy aki teheti inkább menjen busszal...
4 hónapja
Amadeus the Young
32 910
www.portfolio.hu/gazdasag/20240711/uj-magankorhaz-epul-budapesten-697937?ampNem látom az őrjöngő tömeget.
Taps taps.
cartman023
criminal lawyer or criminal lawyer?
4 hónapja
cartman023
824
www.portfolio.hu/gazdasag/20240711/uj-magankorhaz-epul-budapesten-697937?amp"az állami támogatás része - az Európai Bizottság előzetes jóváhagyásával - 26 milliárd forint"
Taps taps.
4 hónapja
media1.hu/2024/07/18/mediatanacs-m1-hirado-burkolt-poltikai-reklam-eljaras/
4 hónapja
41-ből lett kétszázvalamennyi.nem igaz. eredetileg 324 szavazattal nyert, ebbol lett 29vmennyi.De ott az idézet, hogy "lehet, hogy rosszul emlékszem".mar most latom, hogy hiba lesz ebbe belemennem de:Szerintem ez a felelős cselekvés, ha valóban nem emlékszik pontosan.444.hu/2024/07/18/atlatszo-fidesz-irodak-gyujtottek-vitezy-fellebbezesehez-a-sablonnyilatkozatokat„Aláírtam a nyilatkozatot, de hozzátettem, hogy én ebben nem vagyok teljesen biztos, és lehet, hogy rosszul emlékszem. Nem akartam ezzel semmi rosszat. A megbízóm ide jött, hogy újra lesz számolva minden, nekik körbe kell menni, és írjam alá ezt a papírt, és ez a dolog rendje.”
nahát
Amadeus the Young
bobi0092
Ha én vagyok ilyen helyzetben, és én vagyok szavazatszámláló, és felmerül, hogy lehet, hogy valami nem pontos, nem stimmel, én is azt mondanám, hogy "akkor baszki számláljátok újra, aztán majd kiderül".
Őszentsége Sobri Jóska
azt allitottak, hogy pontosan emlekszik, es biztosan van olyan ervenytelen, ami ervenyes.
csebi
De nem kell eszkalálni a diskurzust, én ellenőrzés- illetve túlbiztosításpárti vagyok, pláne ha emberi tényező is van a dologban.
Egy újraszámlálásból sose lehet baj, ha azt nem átírásra, belenyúlásra, csalásra használják. Itt -az eredményt ismerve- nem erről volt szól, ráadásul Karácsony így ötszörte nagyobb különbséggel lett megválasztva. Szerintem ez inkább megnyugtató, mint felkavaró.
Őszentsége Sobri Jóska
egy dolog, hogy most mit mond a sajtonak, es masik dolog, hogy mit allitott egy kozigazgatasi eljarasban irasban, tanuk elott.
csebi
De ha 324-ből, akkoris jobb a plusz ellenőrzés.
Nem hiszek a túlbiztosításban, mármint nincs olyan, hogy "túl".
4 hónapja
nem igaz. eredetileg 324 szavazattal nyert, ebbol lett 29vmennyi.De ott az idézet, hogy "lehet, hogy rosszul emlékszem".mar most latom, hogy hiba lesz ebbe belemennem de:Szerintem ez a felelős cselekvés, ha valóban nem emlékszik pontosan.444.hu/2024/07/18/atlatszo-fidesz-irodak-gyujtottek-vitezy-fellebbezesehez-a-sablonnyilatkozatokat„Aláírtam a nyilatkozatot, de hozzátettem, hogy én ebben nem vagyok teljesen biztos, és lehet, hogy rosszul emlékszem. Nem akartam ezzel semmi rosszat. A megbízóm ide jött, hogy újra lesz számolva minden, nekik körbe kell menni, és írjam alá ezt a papírt, és ez a dolog rendje.”
nahát
Amadeus the Young
bobi0092
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
P1: lekapcsolták, megvádolták, és... ennyi. Mi az, ami bizonyítást nyert és bűncselekmény? És miért ne védekezhetne a tárgyalásig szabadlábon?Probléma1: Salist nálunk kapcsolták le egész véletlen, nem turistáskodni jött. Ha valóban nem lett volna részese a támadásoknak, nem kellett volna ilyen mentelmi jogba kapaszkodó menekülési tervhez nyúlnia. Az antifa tetvek pedig kurvára nem az általad említett magasztos és békés eszmék alapján működnek, alja csűrhe, pont mint a nemeziseik.Itt morális alapelvről van szó én pedig sokkosan ámulok milyen közöny fogadja ezt a Salis jelenséget.Igen, ez egy morális kérdés.
gyeek
De az antifasizmus az egy morálisan pozitív dolog.
Az erre hivatkozó, emögé bújó erőszak, agresszió meg egy morálisan megvetendő, negatív dolog.
Namost az a kérdésem, hogy honnan tudjuk, hogy ez a nő egy erőszakos elkövető?
Ami tény:
Bírósági ítélet nincs.
A szélsőjobbos magyar kormányzat azt állítja, hogy aktív részese volt erőszakos történéseknek.
Egyikünk se volt ott, egyikünk se ismeri a történteket részleteiben, pontosan, tényszerűen. (Én biztosan nem. Te igen?)
Az EU (illetékes szerve), ha az ügy eljut érdemi vádemelésig, akkor biztosítani fogja a bírósági eljáráshoz szükséges aktust, vagyis felfüggeszti a nő mentelmi jogát.
A nő eléggé ismert, full reflektorfényben van, így az elrejtőzés, bűnismétlés, tanúk befolyásolásának veszélye nem áll fenn, így miért ne lehetne az ítéletig szabadlábon?
A morális kérdéseket általában közöny fogadja, hiszen nem a napi megélhetésről szólnak, nem igazán érinti meg az emberek döntő többségét, nincs aktualitásuk, ráadásul sokszor nem is egzaktak, ahány ember annyi morális hozzáállás.
Szóval nem értem mi a problémád a szituval. Elárulod?
Őszentsége Sobri Jóska
Probléma2: Öcsémet egykor hátbaszúrta egy retek 4szer. Ma szabadlábon él a geci, mert többen voltak és "senki nem fogta a kést". Attól tartok az igazságszolgáltatás ismét kudarcot vall, ez a bevédett némber pedig megússza a bűnét szárazon.
Probléma3: ha a szélsőjobb gyülekezetek mind illegálisak és terrorszervezetként kezelik őket, ugyanezt miért nem teszik az antifákkal?
gyeek
P2: öcsédet sajnálom, megértem az érzéseidet, de honnan tudjuk, hogy pontosan mit követett el? Mivel széljobber kormányzatunk van, ha megalapozott a vád, akkor miért ne nyerne bizonyítást? Miért tusolnák el? Nem látom a logikádat.
P3: mert az antifasizmus nem illegális és nem szerveződik terrorszervezetbe. Ha abba szerveződne, olyan elbírálás alá is esne. Ahogy a szélsőséges jobboldaliság vagy túlzó nacionalizmus, idegengyűlölet se terrorszervezet vagy illegális. Még parlamenti képviseletük is van sok országban, nálunk is.
Ha én egy agyhalott, erőszakos faszkalap vagyok, és erőszakos, életellenes bűncselekményeket követek el, akkor ezért vesznek elő, nem azért, mert ezt valamilyen köntösbe burkoltan teszem. Mondhatom magam nácinak, antifasisztának, fradistának, újpestszurkolónak, vegánnak, húsimádónak, vallási fundamentalistának, végletesen ateistának nem ezek a valódi identitásaim, nem ezekből következnek az erőszakos tetteim, ez csak egy máz, amivel igazolom a agressziómat.
4 hónapja
Probléma1: Salist nálunk kapcsolták le egész véletlen, nem turistáskodni jött. Ha valóban nem lett volna részese a támadásoknak, nem kellett volna ilyen mentelmi jogba kapaszkodó menekülési tervhez nyúlnia. Az antifa tetvek pedig kurvára nem az általad említett magasztos és békés eszmék alapján működnek, alja csűrhe, pont mint a nemeziseik.Itt morális alapelvről van szó én pedig sokkosan ámulok milyen közöny fogadja ezt a Salis jelenséget.Igen, ez egy morális kérdés.
gyeek
De az antifasizmus az egy morálisan pozitív dolog.
Az erre hivatkozó, emögé bújó erőszak, agresszió meg egy morálisan megvetendő, negatív dolog.
Namost az a kérdésem, hogy honnan tudjuk, hogy ez a nő egy erőszakos elkövető?
Ami tény:
Bírósági ítélet nincs.
A szélsőjobbos magyar kormányzat azt állítja, hogy aktív részese volt erőszakos történéseknek.
Egyikünk se volt ott, egyikünk se ismeri a történteket részleteiben, pontosan, tényszerűen. (Én biztosan nem. Te igen?)
Az EU (illetékes szerve), ha az ügy eljut érdemi vádemelésig, akkor biztosítani fogja a bírósági eljáráshoz szükséges aktust, vagyis felfüggeszti a nő mentelmi jogát.
A nő eléggé ismert, full reflektorfényben van, így az elrejtőzés, bűnismétlés, tanúk befolyásolásának veszélye nem áll fenn, így miért ne lehetne az ítéletig szabadlábon?
A morális kérdéseket általában közöny fogadja, hiszen nem a napi megélhetésről szólnak, nem igazán érinti meg az emberek döntő többségét, nincs aktualitásuk, ráadásul sokszor nem is egzaktak, ahány ember annyi morális hozzáállás.
Szóval nem értem mi a problémád a szituval. Elárulod?
Őszentsége Sobri Jóska
Probléma2: Öcsémet egykor hátbaszúrta egy retek 4szer. Ma szabadlábon él a geci, mert többen voltak és "senki nem fogta a kést". Attól tartok az igazságszolgáltatás ismét kudarcot vall, ez a bevédett némber pedig megússza a bűnét szárazon.
Probléma3: ha a szélsőjobb gyülekezetek mind illegálisak és terrorszervezetként kezelik őket, ugyanezt miért nem teszik az antifákkal?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
4 hónapja
De ott az idézet, hogy "lehet, hogy rosszul emlékszem".mar most latom, hogy hiba lesz ebbe belemennem de:Szerintem ez a felelős cselekvés, ha valóban nem emlékszik pontosan.444.hu/2024/07/18/atlatszo-fidesz-irodak-gyujtottek-vitezy-fellebbezesehez-a-sablonnyilatkozatokat„Aláírtam a nyilatkozatot, de hozzátettem, hogy én ebben nem vagyok teljesen biztos, és lehet, hogy rosszul emlékszem. Nem akartam ezzel semmi rosszat. A megbízóm ide jött, hogy újra lesz számolva minden, nekik körbe kell menni, és írjam alá ezt a papírt, és ez a dolog rendje.”
nahát
Amadeus the Young
bobi0092
Őszentsége Sobri Jóska
csebi
4 hónapja
mar most latom, hogy hiba lesz ebbe belemennem de:Szerintem ez a felelős cselekvés, ha valóban nem emlékszik pontosan.444.hu/2024/07/18/atlatszo-fidesz-irodak-gyujtottek-vitezy-fellebbezesehez-a-sablonnyilatkozatokat„Aláírtam a nyilatkozatot, de hozzátettem, hogy én ebben nem vagyok teljesen biztos, és lehet, hogy rosszul emlékszem. Nem akartam ezzel semmi rosszat. A megbízóm ide jött, hogy újra lesz számolva minden, nekik körbe kell menni, és írjam alá ezt a papírt, és ez a dolog rendje.”
nahát
Amadeus the Young
bobi0092
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Attól függ.Ha valamire valóban nem emlékszik valaki pontosan, nem az a felelős cselekvés hogy NEM ÍR ALÁ ?Szerintem ez a felelős cselekvés, ha valóban nem emlékszik pontosan.444.hu/2024/07/18/atlatszo-fidesz-irodak-gyujtottek-vitezy-fellebbezesehez-a-sablonnyilatkozatokat„Aláírtam a nyilatkozatot, de hozzátettem, hogy én ebben nem vagyok teljesen biztos, és lehet, hogy rosszul emlékszem. Nem akartam ezzel semmi rosszat. A megbízóm ide jött, hogy újra lesz számolva minden, nekik körbe kell menni, és írjam alá ezt a papírt, és ez a dolog rendje.”
nahát
Amadeus the Young
bobi0092
Őszentsége Sobri Jóska
bobi0092
Amikor aláírta június 9-én, akkor jónak gondolta.
Amikor felmerült, hogy elszámolták, akkor meg azt írta alá, hogy számolják újra.
Plusz egy ellenőrzésbe még senki se halt bele. Ezt biztosította az aláírással.
Szerintem ez így helyes egy ilyen szituban.
Ha nem írja alá, akkor azzal azt írja alá, hogy bár nem emlékszik pontosan, de ne legyen újraszámolás, ellenőrzés. Ez helytelen lett volna.