Politika
70 feliratkozó
22 napja
Amúgy ez a Radnai gyerek meleg?számít?
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
22 napja
Varga Mihály marad.
22 napja
Amúgy ez a Radnai gyerek meleg?
22 napja
Manfred Weber nem írta meg neki a válaszokat? 🤣Eléggé ,hibásan' beszèl. Mondjuk amennyi munkát beletet, nem csoda h k8csit rottyon van.
22 napja
444, 24.hu, Telex 😀nem marad ilyen fontos kérédsekre idő a Blikknek, hogy pl. mit fog tenni ebben a jó időben, most , hogy sokan mosnak ablakot?
22 napja
22 napja
Tallózás... kiszoptunk.png

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
22 napja
Milyen Feri? (hi hi 😀 )Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.meg Feri se
resistance is futile
Negritis, a vajda
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
22 napja
Sajnálom, hogy nem kaptunk választ a leendő kormánystruktúrát érintő legfontosabb kérdésre.Lesz-e az új kormányban az Indonéz Köztársaság közúthálózata útdíjfizetési rendszerének létrehozása és fejlesztése tekintetében Magyarország által biztosított szakmai támogatásokért felelős kormánybiztos?
22 napja
Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.meg Feri se
resistance is futile
22 napja
Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.
22 napja
Hoppá a partizán megkapta az első kérdést.sajnos pont meetingem volt szal lemaradtam
Sixo
22 napja
Ahogy olvasom MP még kampányüzemmódban van, majd át kell kapcsolni kormányzásraNézd el neki, M1 nézők most látják először, ki kell kacsintani feléjük 😊
zacknorb
22 napja
Ahogy olvasom MP még kampányüzemmódban van, majd át kell kapcsolni kormányzásraIgen.
zacknorb

22 napja
Ahogy olvasom MP még kampányüzemmódban van, majd át kell kapcsolni kormányzásra
Poloska vagyok.
22 napja
Hoppá.Nekem?Ezt az európai vezetőknek majd mi megmondjuk merre van az előre részt ki lehetett vna hagyni, de a többi része szerintem rendben volt nagyjából.Nekem eddig épp az tetszett a legjobban.
rob3r7o
szaba
rob3r7o
22 napja
Nekem?Ezt az európai vezetőknek majd mi megmondjuk merre van az előre részt ki lehetett vna hagyni, de a többi része szerintem rendben volt nagyjából.Neked eddig épp az tetszett a legjobban.
rob3r7o
szaba
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
22 napja
Egy kommunikációs coach jól jönne. Nekem az első munkahelyemen kiírtak egy ilyen képzést 😀Hát, nem egy Zahlen Daten Fakten beszéd amit tol az fix 😀
Szóval képzeljétek el, mi volt előtte (szóban még durvább vagyok, mint írásban)
Gyurma Pappa
22 napja
Tiszában amúgy nem Radnai Márk apja az agy? én úgy tudtam.Ő a Tisza orbánbalázsa, csak sokkal jobb képességű... 😊ki az a Tóth P.?Tóth P. nagyon jól átlátta, hogy kell a rendszert kihasználni, és tökéletesen végigvitték a tervet.na még o nyert nagyot tegnap. vszeg a naptarja betelt a kovetkezo 3-4 valasztasra ...
Gyurma Pappa
csebi
Löfli
Vitézlő Titoknok tomz
built for this shit
22 napja
Egy kommunikációs coach jól jönne. Nekem az első munkahelyemen kiírtak egy ilyen képzést 😀Szóval képzeljétek el, mi volt előtte (szóban még durvább vagyok, mint írásban)