Politika
70 feliratkozó
23 napja
nem találok semmit róla, mikorra ígérték?pöcs jön a partizánbaBábut is viszi remélem.
Negritis, a vajda
Porsan
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
23 napja
na ki ebredt igy a mai napon?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
atlatszo.hu/kozpenz/2026/04/13/par-oraval-a-fidesz-veresege-utan-kulfoldre-indultak-a-honvedsegi-repulok/Ez volt már? Lusta vagyok oldalakat visszanézni 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
23 napja
Ja, csak a meló sehol se pörög, so itt basszuk el az időt.Hát ha úgy nézzük egy miniszterelnök volt benne, az biztos. 😀most ez komoly? 😊 magyarázod a viccet? 😊
KB23
amúgy meg vazze nem vasárnap van már, elmegyek kajálni és iderittyentetek megint 2 oldalt!
NB2
Poloska vagyok.
23 napja
Jut eszembe, nekem van egy jó prezident jelöltem: Varga Judit.
23 napja
Dehogy lenne visszaható hatályú. A visszaható hatály nem így működik. Ha így működne, akkor - hogy egy hirtelen példát mondjak - vagyonadót se lehetne kivetni a már megkeresett vagyonokra. Pedig nyilván lehet.Szerintem mostantól fogják számítani, mert különben visszaható hatályú lenne a törvény. Azt meg a jogrend nem annyira szereti, és akkor szépen fogalmaztamAmúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.Márpedig az én szememben az egy nagyon fontos, betartandó ígéret. És én is erre vezetem azt, hogy ennek a Fidesz nevű, jelenleg ismert formációnak vége van.
Toca
szaba
Akcidens

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 napja
Hát ha úgy nézzük egy miniszterelnök volt benne, az biztos. 😀most ez komoly? 😊 magyarázod a viccet? 😊
KB23
amúgy meg vazze nem vasárnap van már, elmegyek kajálni és iderittyentetek megint 2 oldalt!
23 napja
most menj, láthatóan be van cuccozva, szerintem nem ellenkezne.Bazdmeg és ez a mocsok liba már "nemzeti ellenállásról" hadovál.Szinte szégyellem hogy szívesen lenyugtatnám. 😀
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/szentkiralyi-alexandra-most-indul-a-nemzeti-ellenallas/
atapapa
Sokaknál beidegződés lett az elmúlt 16 év alatt hogy harcolni kell, úgy látszik, ő is ilyen.
Mikey
sokszor mondtam már, Szandikával a legnagyobb baj, hogy nem arra használja a száját, amire kellene.
Egy év alatt is lehet alkotni. Lehessen látni, hogy elindult egy folyamat! Hogy az új oligarchákat kezdi el építeni vagy pl csatlakozunk az Európai Ügyészséghez. Hogy elzárja-e a propaganda-csapokat vagy magáévá teszi és folytatódik ugyanúgy tovább minden, csak most már őt szolgálja. Hogy igenis ránézünk-e Szijjártó körmére, mert ez már sok volt. És így tovább.engem az érdekel, hogy kezdjék el a demokratikus rendszert rendbe tenni. rakják rendbe a szétcseszett törvényeket, és betonozzák be. megfelelő alapok nélkül nem lehet építkezni.
Nem várok én kánaánt, de érezni akarom, hogy közeledünk Európa felé végre!
Szokol
23 napja
pöcs jön a partizánba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
www.facebook.com/story.php?story_fbid=1588524809948315&id=100063724339188&post_id=100063724339188_1588524809948315#
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
nem látom, mire kellene visszamenőleges törvénykezés.Igen csak annak a jogszerűsége megkérdőjelezhető. (Nem mintha a ⅔-os felhatalmazás az ország 77%tól nem lenne elég, félreértés ne essék)pedig muszáj lesz jópár visszaható törvényt hozni ha akarnak elszámoltatástSzerintem mostantól fogják számítani, mert különben visszaható hatályú lenne a törvény. Azt meg a jogrend nem annyira szereti, és akkor szépen fogalmaztamAmúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.Márpedig az én szememben az egy nagyon fontos, betartandó ígéret. És én is erre vezetem azt, hogy ennek a Fidesz nevű, jelenleg ismert formációnak vége van.
Toca
szaba
Akcidens
Negritis, a vajda
Akcidens
ami állam elleni bcs, az állam elleni bcs, ami közösség elleni bcs, az közösség elleni bcs, a szerződések meg semmisnek tekinthetők, ha rosszhiszeműség alapján köttettek.
inkább csak bizonyítani lesz nehéz, hogy a szerződés tulajdonképpen a bűnszövetkezetben, kirívóan nagy értékre elkövetett sikkasztásnak és/vagy hűtlen kezelésnek falaz.
23 napja
Régi MP üzenete az uj MPnek. www.youtube.com/watch?v=DYHApFycRDAHáát .... bízzunk benne, hogy ezek a mondatok nem öregszenek majd olyan rosszull, mint Orbánéi.
Porsan

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 napja
Sosem felejtem el 2018 februárjában amikor MZP elvitte Hódmezővásárhelyt másnap Bencsik Bubu András:APA KEZDőDIK:Kitalálom: Megújulnak? Fiatalítás? Reformerek? NEMZETI ÖSSZEFOGÁS?
“amire nincs igény, az a megmagyarázhatatlan mesés gazdagodás, a nepotizmus, a kontraszelekált megélhetési karrierjobboldaliak tucatjai, falkái. Tőlük igenis el kell végre búcsúznunk.”
“Először is most meg kell tisztulnunk. Világosan kell beszélnünk. Mikor nem, hogyha ma este nem. A vereség okait mindannyian tudjuk, sejtjük. Az ezért felelősöket pedig ki kell vágnunk végre a nemzeti oldal testéből. Ez máshogy egész egyszerűen nem fog menni“
Ferencorsika Zűrbiztos
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=RifAjo05uLI
resistance is futile
Én azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást. STOP Soros meg egyebek… Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb.
Lett bármi változás? A f*szt mégjobban feltekerték a potmétereket.
Ha valaki azt gondolja, hogy itt majd parlamenti viták, érvelések, kimutatások stb. lesznek... hát...
ELLENÁLLÁS lesz a kulcsszó
Szerkesztette: bobi0092
23 napja
APA KEZDőDIK:Kitalálom: Megújulnak? Fiatalítás? Reformerek? NEMZETI ÖSSZEFOGÁS?
“amire nincs igény, az a megmagyarázhatatlan mesés gazdagodás, a nepotizmus, a kontraszelekált megélhetési karrierjobboldaliak tucatjai, falkái. Tőlük igenis el kell végre búcsúznunk.”
“Először is most meg kell tisztulnunk. Világosan kell beszélnünk. Mikor nem, hogyha ma este nem. A vereség okait mindannyian tudjuk, sejtjük. Az ezért felelősöket pedig ki kell vágnunk végre a nemzeti oldal testéből. Ez máshogy egész egyszerűen nem fog menni“
Ferencorsika Zűrbiztos
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=RifAjo05uLI
Szerkesztette: resistance is futile
23 napja
Ez is jól öregedett. Jó mondjuk tényleg hiányzik még 15e fő a 6M-hoz.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
23 napja
Csak M1-et és Hír TV-t szabad nézni
23 napja
Egyébként 3 egyéni körzet meg simán fordulhat a külhoni és átjelentkezett szavazókkal, szóval sanszosan 141 lesz a vége.viszont akkor meg a listás arány változik az ellenkező irányba, nem?
somoskovig
én már korábban megmondtam, hogy nem azért szavazok MO-re, mert szimpatikus, mert őszintén szólva azt se bíznám rá, hogy a szemetet vigye ki. de neki volt egyedül esélye, hogy kipattintsa a hatalomból ezt a megkövesedett maffiózót.Lehet velem van a gond, de nem érzem magam kormánypártinak. A Tiszára szavaztam, de mostantól akkor várom, hogy elkezdjék rendbe tenni az országot. Hosszú folyamat lesz, és jó eséllyel már külföldön leszek, mire bármi érzékelhető jele lesz ennek, de álljanak neki. Minden lehetőségük és eszközük adott hozzá. Jó lenne ha egy magyar politikus és párt nem okozna végre hatalmas csalódást.Én továbbra is kritikusan szemlélem a dolgokat. A tisza kellett nagyon, de innentől nagyon várom az igazságosabb választásokat, a színesebb politikai palettát, én ennek szurkolok!Furcsa lesz kormánypártinak lenni. Szokni kell.Én már most ellenzéki vagyok, csak a szikra!
xrace77
r.baggio
Bruce
Mikey
akkor vegyük úgy, hogy azt, ahogy tolta a fidesz szekerét tizennégy évig, azt most ezzel nullázta ki. tiszta lappal indul. most dől el, hogy négy év múlva érdemes lesz-e egy újabb szavazatomra, mint ahogy - gyanítom - a hárommillió rá szavazó jelentős részénél is így áll.
23 napja
Idézem a HírTV-t:Ha valóban így szilárdul meg a TISZA-s győzelem ... egy kis koszos hátsóudvar leszünk - sajnálatos módon - ahol a nemzetközi politika desszantos figurái fognak itt globalista gyarmati politikát folytatni. Dehát érdekes ember a magyar, úgy látszik, hogy sokan kiváncsiak erre és a kiváncsiság hajtott sok-sok választópolgárt.
Szerkesztette: bobi0092
23 napja
APA KEZDőDIK:“amire nincs igény, az a megmagyarázhatatlan mesés gazdagodás, a nepotizmus, a kontraszelekált megélhetési karrierjobboldaliak tucatjai, falkái. Tőlük igenis el kell végre búcsúznunk.”
Ferencorsika Zűrbiztos
Szerkesztette: ozibozi
23 napja
Reggel 11 van, és a környékbeli falvak általam ismert összes polgármestere már megírta a gratuláló postját a facebookra, amiben a megválasztott helyi tiszás képviselőnek illetve a tisza pártnak gratulál. A haza mindenek előtt meg zászlóerdő, meg hasonlók kíséretében.Bibibi a mi polgink nem ilyen volt.
Ezeknek a polgármestereknek a két harmada még januárban a fideszes képviselő jelölttel lőtt közös képet postolgatta a facebookra. Lakájország lakájrésze késlekedés nélkül és készségesen teszi amibe bele-szocializálódott.
peterk2005 udvari bolond
Béla DK-s, nem pózolt a Fidesszel, de hazugságháborút indított a Tisza ellen.
Ne légy olyan mint Béla!