Politika

70 feliratkozó

23 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/672002664_4224096727807948_516384658405260616_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=iVSqwgOqdV0Q7kNvwFWajG2&_nc_oc=AdqKyXb_9dLhUCLZ14U5rlCzrpenZIRrHN3JikhC0pY0km8BMZvqaRGi4XkwCxeFQdw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=PAESRYFw_ExM9GL5xriWfQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af2Xpa4F2QiU49IwA3ytt_BEYaWk7AUniCPV4vG5eZPdQQ&oe=69F7FADB
1 Mio. Aufrufe · 20.220 Reaktionen | Támogatónk a Little.Love cumi és rágcsalánc 🫡😎 | ÁJEMDIBI
Támogatónk a Little.Love cumi és rágcsalánc 🫡😎

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
23 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 932 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
23 napja
hírtv live este 8ig tart csak 😕
Negritis, a vajda
nézd facebook-on
 www.facebook.com/hirtvplusz/videos/956585366850117

Pont Gajdics rage-elését hallgatom 😀
gamerkr
klippeket akarok kivágni belőle 😕

23 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 876 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Negritis, a vajda
nézd facebook-on
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/672263881_2198156527625228_2308090699653928168_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=50MVulyxNbkQ7kNvwFjgBwS&_nc_oc=Adowjw2STzYnpvTk0oKjvYtc1FWnj7G9jWjniMt4WFHc4QpAPXY4OWoTOJGmUOLcpzw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=W-6YoQwbjYK4yQQCo6Lxhg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af3N2cooJJU4XsjfT8GlvECLJPRHnPPAedCB6MhiGxBJrg&oe=69F844D8
65.508 Aufrufe · 608 Reaktionen | Magyarország választ 2026 - élő műsorfolyam - HírTV | Hír TV
Magyarország választ 2026 - élő műsorfolyam - HírTV

Pont Gajdics rage-elését hallgatom 😀

23 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 941 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Amire reggel jöttem rá.
Végre 3 év után nem kell majd Zelenskij fejét néznem az utcán MINDENHOL
zacknorb
milyen jó lesz a frontról nézni élőben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja

23 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 932 — Kinek mit intézett a kormánya
Amire reggel jöttem rá.
Végre 3 év után nem kell majd Zelenskij fejét néznem az utcán MINDENHOL

Poloska vagyok.
23 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Reggel 11 van, és a környékbeli falvak általam ismert összes polgármestere már megírta a gratuláló postját a facebookra, amiben a megválasztott helyi tiszás képviselőnek illetve a tisza pártnak gratulál. A haza mindenek előtt meg zászlóerdő, meg hasonlók kíséretében.

Ezeknek a polgármestereknek a két harmada még januárban a fideszes képviselő jelölttel lőtt közös képet postolgatta a facebookra. Lakájország lakájrésze késlekedés nélkül és készségesen teszi amibe bele-szocializálódott.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
Jelentkezett Szíjjártó fészen. Ő se adja fel, pedig a megtévesztéssel és az árulással kellett megküzdenie. Akkó jó van akkó!
Szokol
igen, mer rákerestem az oldalá4ra és semmit nem látok
Negritis, a vajda
Jogos, a rajongói oldala dobta ki. Mentségemre szóljon, hogy eszembe se jutott, hogy egy politikusnak lehet rajongói oldala.
23 napja
Jelentkezett Szíjjártó fészen. Ő se adja fel, pedig a megtévesztéssel és az árulással kellett megküzdenie. Akkó jó van akkó!
Szokol
igen, mer rákerestem az oldalá4ra és semmit nem látok

23 napja
rob3r7o Denver Broncos 4 983
na akkor jon a valtas ideje, byebye telex, 24.hu, 444, partizan stb. welcome origo, index, patriota. linkelem is az elso cikket:

www.origo.hu/kulpol/2026/04/eu-szeteses-dmitrijev

szerintetek is szetesik az EU Viktor nelkul?
csebi
Pont ma reggel volt az aktuális nemet kormányülés utáni sajtótájékoztató, és bár csak pár percet néztem belőle de lehetett látni Merz szemében a rettegést.

De nem lennék most a helyükben.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
23 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
23 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 529 — Lucas Scott
Vastagbőr: "💀Politikai tömegsír! A teljesség igénye nélkül.

Pócs János ősgeci, a Jászság ura,
Németh Balázs bohóc,
Tuzson Bence igazságügyi miniszter,
Takács Péter egészségügyi államtitkár,
Vitályos Esztert zsírra szállt por,
Hollik Istvánt hivatásos hazudozó,
Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár,
Ferencz Orsolya űrbiztos,
Nagy István agrárminiszter,
Hankó Balázs kulturális minisztert,
Fónagy János,
Tiba István,
Tállai Andrást,
Azbej Trisztán,
Illés Boglárka,
Halász János,
Szatmáry Kristóf,
Seszták Miklós,
Koncz Zsófia,
Németh Szilárd,
Tessely Zoltán,
Becsó Zsolt,
Hoppál Péter,
Bányai Gábor,
Dunai Mónika."
Brouwerij van de Vrij
ez mar lassan meg fog jelenni a munkanelkuli statisztikaban is...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 215 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Vastagbőr: "💀Politikai tömegsír! A teljesség igénye nélkül.

Pócs János ősgeci, a Jászság ura,
Németh Balázs bohóc,
Tuzson Bence igazságügyi miniszter,
Takács Péter egészségügyi államtitkár,
Vitályos Esztert zsírra szállt por,
Hollik Istvánt hivatásos hazudozó,
Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár,
Ferencz Orsolya űrbiztos,
Nagy István agrárminiszter,
Hankó Balázs kulturális minisztert,
Fónagy János,
Tiba István,
Tállai Andrást,
Azbej Trisztán,
Illés Boglárka,
Halász János,
Szatmáry Kristóf,
Seszták Miklós,
Koncz Zsófia,
Németh Szilárd,
Tessely Zoltán,
Becsó Zsolt,
Hoppál Péter,
Bányai Gábor,
Dunai Mónika."

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
23 napja
na akkor jon a valtas ideje, byebye telex, 24.hu, 444, partizan stb. welcome origo, index, patriota. linkelem is az elso cikket:

csebi
az még hagyján de soros!!!

www.origo.hu/belpol/2026/04/elon-musk-alex-soros-x-valasztas-2026

23 napja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/671300290_938796259041939_6398925753444731884_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=e4bYnFhgoTEQ7kNvwH96eAJ&_nc_oc=AdqHrGVgdvrpHNyz7Tqvzd-WbboCn4zmSrOc0dcizaYtQlN2a-ZY0ZUqBf-OoTbHnPQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=WEyuPOwsrSmTfR057SsG3A&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af7H4F6TY-Uc7GyhV1pZPZkXauoXb49OpArsVfhB_u3QEA&oe=6A011C41
23.503 Aufrufe · 317 Reaktionen | Holnap kiszavazás | Gulyásné Mustó Ágnes
Holnap kiszavazás

Poloska vagyok.
23 napja

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Egy perce még a "másik irányból" járt a szám, hogy itt sajnos kurva sok türelemre lesz szükségünk, de máris igazat kell neked adnom. Az, hogy a kibaszott politikai elitünk végre ne a zsebére dolgozva széles seggel rajtunk ülve élősködjön, elsősorban rajtunk múlik. És ott kezdődik, hogy tegyünk ellene, hogy vannak elvásásaink. És ha azok nem teljesülnek, akkor elégedetlenkedünk. Hangosan, hogy meghallják.
Úgyhogy csak hajrá. 😊
peterk2005 udvari bolond
Akartam írni arra az írásodra is, az alábbi részre:
Ilyen helyzetben aki úgy szavazott a tiszára, hogy 1 év türelmi időt ad nekik, az feleslegesen szavazott, mert csalódni fog. Én úgy vagyok vele, ha csak a JELEIT látom, hogy tényleg kormányozni akarnak, és nem a saját klientúrát kiépítve beülni a közpénzekbe, már az elég lesz az első évre. Akkor legalább a bizalmam megmarad, hogy idővel, ahogy a lehetőségek adják magukat, tudunk majd lépni is előre.
peterk2005 udvari bolond
Egy év alatt is lehet alkotni. Lehessen látni, hogy elindult egy folyamat! Hogy az új oligarchákat kezdi el építeni vagy pl csatlakozunk az Európai Ügyészséghez. Hogy elzárja-e a propaganda-csapokat vagy magáévá teszi és folytatódik ugyanúgy tovább minden, csak most már őt szolgálja. Hogy igenis ránézünk-e Szijjártó körmére, mert ez már sok volt. És így tovább.

Nem várok én kánaánt, de érezni akarom, hogy közeledünk Európa felé végre!
Szokol
Szimplán csak hozza haza a gecisok EU pénzt ami aug30ig lejár

Poloska vagyok.
23 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 838 — "Montoya por favor!"
Dzsudzsákné meglett már?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
23 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 472 — Chiefs GM
Győr város fb oldala már valamivel készül délben.

Hát elkezdődött
ervinator
az elso botrany Magyar Peter kormanyazasa alatt. nem kellett sokaig varni ra.
csebi
Még ügyvezető kormány van 😉

23 napja

Hát elkezdődött
ervinator
az elso botrany Magyar Peter kormanyazasa alatt. nem kellett sokaig varni ra.

23 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 040

Hát elkezdődött

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
23 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
Akárhogy is lesz, én 16 éve nem aludtam ilyen jól 😊
Jakehomer
Én kurvaszarul, mert megártott a bor, émelyegtem és a savamat is felbaszta. Csak egy pohárral ittam, de reggel majdnem okádtam a buszon. Utoljára harmadikos koromban sikerült pedig.
eaglesmcnabb
Egy pohárral:

23 napja
Azert azt is enekeljuk meg, hogy a 141 ezer levelszavazat is masszivan alulteljesites a Fidesz reszerol. nem lattam meg, hogy mennyi hianyozhat ott, de hat ez rohadt messze van.

23 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 346 — je suis poloska
Akárhogy is lesz, én 16 éve nem aludtam ilyen jól 😊
Jakehomer
Én kurvaszarul, mert megártott a bor, émelyegtem és a savamat is felbaszta. Csak egy pohárral ittam, de reggel majdnem okádtam a buszon. Utoljára harmadikos koromban sikerült pedig.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!