Politika
70 feliratkozó
23 napja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
klippeket akarok kivágni belőle 😕hírtv live este 8ig tart csak 😕nézd facebook-on
Negritis, a vajda
www.facebook.com/hirtvplusz/videos/956585366850117
Pont Gajdics rage-elését hallgatom 😀
gamerkr
23 napja
hírtv live este 8ig tart csak 😕nézd facebook-on
Negritis, a vajda
Pont Gajdics rage-elését hallgatom 😀
23 napja
Amire reggel jöttem rá.milyen jó lesz a frontról nézni élőben
Végre 3 év után nem kell majd Zelenskij fejét néznem az utcán MINDENHOL
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja
hírtv live este 8ig tart csak 😕
23 napja
Amire reggel jöttem rá.Végre 3 év után nem kell majd Zelenskij fejét néznem az utcán MINDENHOL
Poloska vagyok.
23 napja
Reggel 11 van, és a környékbeli falvak általam ismert összes polgármestere már megírta a gratuláló postját a facebookra, amiben a megválasztott helyi tiszás képviselőnek illetve a tisza pártnak gratulál. A haza mindenek előtt meg zászlóerdő, meg hasonlók kíséretében.Ezeknek a polgármestereknek a két harmada még januárban a fideszes képviselő jelölttel lőtt közös képet postolgatta a facebookra. Lakájország lakájrésze késlekedés nélkül és készségesen teszi amibe bele-szocializálódott.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 napja
Jogos, a rajongói oldala dobta ki. Mentségemre szóljon, hogy eszembe se jutott, hogy egy politikusnak lehet rajongói oldala.Jelentkezett Szíjjártó fészen. Ő se adja fel, pedig a megtévesztéssel és az árulással kellett megküzdenie. Akkó jó van akkó!igen, mer rákerestem az oldalá4ra és semmit nem látok
Szokol
Negritis, a vajda
23 napja
Jelentkezett Szíjjártó fészen. Ő se adja fel, pedig a megtévesztéssel és az árulással kellett megküzdenie. Akkó jó van akkó!igen, mer rákerestem az oldalá4ra és semmit nem látok
Szokol
23 napja
na akkor jon a valtas ideje, byebye telex, 24.hu, 444, partizan stb. welcome origo, index, patriota. linkelem is az elso cikket:Pont ma reggel volt az aktuális nemet kormányülés utáni sajtótájékoztató, és bár csak pár percet néztem belőle de lehetett látni Merz szemében a rettegést.
www.origo.hu/kulpol/2026/04/eu-szeteses-dmitrijev
szerintetek is szetesik az EU Viktor nelkul?
csebi
De nem lennék most a helyükben.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
23 napja
Jelentkezett Szíjjártó fészen. Ő se adja fel, pedig a megtévesztéssel és az árulással kellett megküzdenie. Akkó jó van akkó!
23 napja
Vastagbőr: "💀Politikai tömegsír! A teljesség igénye nélkül.ez mar lassan meg fog jelenni a munkanelkuli statisztikaban is...
Pócs János ősgeci, a Jászság ura,
Németh Balázs bohóc,
Tuzson Bence igazságügyi miniszter,
Takács Péter egészségügyi államtitkár,
Vitályos Esztert zsírra szállt por,
Hollik Istvánt hivatásos hazudozó,
Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár,
Ferencz Orsolya űrbiztos,
Nagy István agrárminiszter,
Hankó Balázs kulturális minisztert,
Fónagy János,
Tiba István,
Tállai Andrást,
Azbej Trisztán,
Illés Boglárka,
Halász János,
Szatmáry Kristóf,
Seszták Miklós,
Koncz Zsófia,
Németh Szilárd,
Tessely Zoltán,
Becsó Zsolt,
Hoppál Péter,
Bányai Gábor,
Dunai Mónika."
Brouwerij van de Vrij
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Vastagbőr: "💀Politikai tömegsír! A teljesség igénye nélkül. Pócs János ősgeci, a Jászság ura,
Németh Balázs bohóc,
Tuzson Bence igazságügyi miniszter,
Takács Péter egészségügyi államtitkár,
Vitályos Esztert zsírra szállt por,
Hollik Istvánt hivatásos hazudozó,
Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár,
Ferencz Orsolya űrbiztos,
Nagy István agrárminiszter,
Hankó Balázs kulturális minisztert,
Fónagy János,
Tiba István,
Tállai Andrást,
Azbej Trisztán,
Illés Boglárka,
Halász János,
Szatmáry Kristóf,
Seszták Miklós,
Koncz Zsófia,
Németh Szilárd,
Tessely Zoltán,
Becsó Zsolt,
Hoppál Péter,
Bányai Gábor,
Dunai Mónika."
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
23 napja
na akkor jon a valtas ideje, byebye telex, 24.hu, 444, partizan stb. welcome origo, index, patriota. linkelem is az elso cikket:az még hagyján de soros!!!
www.origo.hu/kulpol/2026/04/eu-szeteses-dmitrijev
csebi
www.origo.hu/belpol/2026/04/elon-musk-alex-soros-x-valasztas-2026
23 napja
na akkor jon a valtas ideje, byebye telex, 24.hu, 444, partizan stb. welcome origo, index, patriota. linkelem is az elso cikket:www.origo.hu/kulpol/2026/04/eu-szeteses-dmitrijev
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Szimplán csak hozza haza a gecisok EU pénzt ami aug30ig lejárEgy perce még a "másik irányból" járt a szám, hogy itt sajnos kurva sok türelemre lesz szükségünk, de máris igazat kell neked adnom. Az, hogy a kibaszott politikai elitünk végre ne a zsebére dolgozva széles seggel rajtunk ülve élősködjön, elsősorban rajtunk múlik. És ott kezdődik, hogy tegyünk ellene, hogy vannak elvásásaink. És ha azok nem teljesülnek, akkor elégedetlenkedünk. Hangosan, hogy meghallják.Akartam írni arra az írásodra is, az alábbi részre:
Úgyhogy csak hajrá. 😊
peterk2005 udvari bolond
Ilyen helyzetben aki úgy szavazott a tiszára, hogy 1 év türelmi időt ad nekik, az feleslegesen szavazott, mert csalódni fog. Én úgy vagyok vele, ha csak a JELEIT látom, hogy tényleg kormányozni akarnak, és nem a saját klientúrát kiépítve beülni a közpénzekbe, már az elég lesz az első évre. Akkor legalább a bizalmam megmarad, hogy idővel, ahogy a lehetőségek adják magukat, tudunk majd lépni is előre.Egy év alatt is lehet alkotni. Lehessen látni, hogy elindult egy folyamat! Hogy az új oligarchákat kezdi el építeni vagy pl csatlakozunk az Európai Ügyészséghez. Hogy elzárja-e a propaganda-csapokat vagy magáévá teszi és folytatódik ugyanúgy tovább minden, csak most már őt szolgálja. Hogy igenis ránézünk-e Szijjártó körmére, mert ez már sok volt. És így tovább.
peterk2005 udvari bolond
Nem várok én kánaánt, de érezni akarom, hogy közeledünk Európa felé végre!
Szokol
Poloska vagyok.
23 napja
Dzsudzsákné meglett már?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
23 napja
Még ügyvezető kormány van 😉Győr város fb oldala már valamivel készül délben.az elso botrany Magyar Peter kormanyazasa alatt. nem kellett sokaig varni ra.
Hát elkezdődött
ervinator
csebi
23 napja
Győr város fb oldala már valamivel készül délben.az elso botrany Magyar Peter kormanyazasa alatt. nem kellett sokaig varni ra.
Hát elkezdődött
ervinator
23 napja
Győr város fb oldala már valamivel készül délben.Hát elkezdődött
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
23 napja
Azert azt is enekeljuk meg, hogy a 141 ezer levelszavazat is masszivan alulteljesites a Fidesz reszerol. nem lattam meg, hogy mennyi hianyozhat ott, de hat ez rohadt messze van.
23 napja
Akárhogy is lesz, én 16 éve nem aludtam ilyen jól 😊Én kurvaszarul, mert megártott a bor, émelyegtem és a savamat is felbaszta. Csak egy pohárral ittam, de reggel majdnem okádtam a buszon. Utoljára harmadikos koromban sikerült pedig.
Jakehomer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!