Politika

70 feliratkozó

23 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 829 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Puzsér is elsírta magát az Inga eredményváróján.

www.reddit.com/r/hungary/comments/1sk02on/puzs%C3%A9rn%C3%A1l_elt%C3%B6rt_a_m%C3%A9cses/
Nomac
Hat igen. Amit felszabaditott ez az egesz tegnap este szerintem nagyon nagyon sokakbol, az jol megmutatja, milyen felelemre es gyuloletkeltesre epult fel az elmult 16 ev. Az emberek megkonnyebbultek, sirnak oromukben. Jo, hogy vegre vege van.
Stez
Én hajnal 1kor még a szabadságszobornál durrantottam a pezsgőt. 😀
dugo93
Dugo kihúzta a dugót 🙂
23 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 679
Amúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.
Toca
Márpedig az én szememben az egy nagyon fontos, betartandó ígéret. És én is erre vezetem azt, hogy ennek a Fidesz nevű, jelenleg ismert formációnak vége van.
23 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 651

www.reddit.com/r/hungary/comments/1sk02on/puzs%C3%A9rn%C3%A1l_elt%C3%B6rt_a_m%C3%A9cses/
Nomac
Hat igen. Amit felszabaditott ez az egesz tegnap este szerintem nagyon nagyon sokakbol, az jol megmutatja, milyen felelemre es gyuloletkeltesre epult fel az elmult 16 ev. Az emberek megkonnyebbultek, sirnak oromukben. Jo, hogy vegre vege van.
Stez
Én hajnal 1kor még a szabadságszobornál durrantottam a pezsgőt. 😀

23 napja
Toca Minnesota Vikings 20 535 — Vikings fan
„A választási eredmény világos és egyértelmű: a kormányzás lehetőségét ezúttal nem nekünk adták a magyar emberek” – posztolta a Facebookon hétfő reggel a Fidesz kampányfőnöke, Orbán Balázs. Szerinte a Fidesz előtt álló időszak lényege most „a sorok rendezése, közösségeink megerősítése” lesz. „Nem fogjuk cserben hagyni a Fidesz szavazóit! Maradunk a Haza szolgálatában!” – írta Orbán Balázs, és háláját fejezte ki a kormánypártok szavazóinak.
warr_b
Bazsi b+, nyilván kikaptatok mikor te már eleve feladtad a harcot
Negritis, a vajda
Lenne értelme utánpótlas a Fidesznek már rég ki lenne vágva, de nincs. Ezért se fognak tudni megújulni.
Az a kérdés, hogy van-e annyira egybe Vitya elméje, hogy belássa.

Amúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.
23 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 631
Gyors kerdes van valakinek egy best of listaja a Fidesz elmult 16 everol? Mik voltak a legmeghökkentöbb dolgok? 😀
Toto21
 fideszcsomag.eu/
23 napja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.
Szokol
Mint például?
Lúdas Solymi
Mert ez is egy populista farok: persze, hogy marad a 13. és 14. havi nyugdíj, ami nonszensz, mert 12 hónap van. Tessék megfelelő gazdaságot építeni és megemelni úgy a nyugdíjat, hogy elég legyen a 12. Aztán a rezsicsökkentés megtartása. Nem kellene inkább megfelelően szigetelni, korszerűvé tenni a fűtésrendszereket? De nem értek egyet a vagyonadóval sem: elég magasak a jövedelmet terhelő adók, akkor nem fair a vagyonadó. Vagy ez, vagy az, de a kettő együtt sok. És így tovább, van még egy pár.
23 napja
Stez SMU Mustangs 48 354 — Whoops, looks like something went wrong.

Nomac

23 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician

Nomac
ez nem meglepő, eléggé el tudják ragadni az érzelmek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
23 napja
„A választási eredmény világos és egyértelmű: a kormányzás lehetőségét ezúttal nem nekünk adták a magyar emberek” – posztolta a Facebookon hétfő reggel a Fidesz kampányfőnöke, Orbán Balázs. Szerinte a Fidesz előtt álló időszak lényege most „a sorok rendezése, közösségeink megerősítése” lesz. „Nem fogjuk cserben hagyni a Fidesz szavazóit! Maradunk a Haza szolgálatában!” – írta Orbán Balázs, és háláját fejezte ki a kormánypártok szavazóinak.
warr_b
Bazsi b+, nyilván kikaptatok mikor te már eleve feladtad a harcot

23 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com

23 napja
warr_b Washington Commanders 29 853 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 269 — WHO DAT!!!!
Behivot kapott mindenki?
Brouwerij van de Vrij
Nem, és a börtönbe se vittek elő, ahogy itt be lett hirdetve tegnap.
So be kellett jönnöm dolgozni.
zacknorb
1000 forintos benzint tankoltál?
warr_b
Nem de az euró egyből 365 lett, biztos brüsszel meg soros műve 😀

23 napja
dugo93 Indianapolis Colts 4 651
Sziasztok, kicsit megkésve, de annyit szeretnék mondani, hogy:

MEGVAAAAAAAAAAN BAZDMEEEEEG!
dugo93
anyósnak mikor rakják be a pacemakert?
eaglesmcnabb
Tegnap már nyomtunk egy 4v1-et. Innen egy szót se szólok, csak mosolygok és foglalom nekik a repjegyet. 😀

23 napja
Toca Minnesota Vikings 20 535 — Vikings fan
 index.hu/belfold/2026/04/13/valasztas-2026-fidesz-orban-balazs-nagy-istvan-gulyas-gergely-menczer-tamas-reakciok/
Negritis, a vajda
Mindenki fitogtatja, hogy ő mekkora hű ember. Azért kíváncsi vagyok, meddig marad így.
Németh Balázst továbbra is ütném.
23 napja
NB2 New England Patriots 28 524 — nabege2@yahoo.com
hírtv tegnapi adása:
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/672263881_2198156527625228_2308090699653928168_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=50MVulyxNbkQ7kNvwFjgBwS&_nc_oc=Adowjw2STzYnpvTk0oKjvYtc1FWnj7G9jWjniMt4WFHc4QpAPXY4OWoTOJGmUOLcpzw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=W-6YoQwbjYK4yQQCo6Lxhg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af3N2cooJJU4XsjfT8GlvECLJPRHnPPAedCB6MhiGxBJrg&oe=69F844D8
65.508 Aufrufe · 608 Reaktionen | Magyarország választ 2026 - élő műsorfolyam - HírTV | Hír TV
Magyarország választ 2026 - élő műsorfolyam - HírTV
23 napja
Stez SMU Mustangs 48 354 — Whoops, looks like something went wrong.
Bekapcsolom az M1-t, megnézek egy híradót is.
Nomac
háború - háború - háború
hogy b+ mert hallgattam ráé
Negritis, a vajda
Kicsit bajban lehetnek ott a tesak, mert nyilvan nem keszultek mara uj anyagok, nem szamoltak ezzel, igy lemegy az eddigi, csak hogy valami menjen. De nyilvan senki nem tudja, mi a fasz lesz. Megjegyzem, en is be lehetek szarva az M4-nel, mi hiaba nem politizalunk sosem, azert valamikor itt is johet az atalakitas meg a letszamleepites. De nyilvan az elso kasza az az M1 kornyeken lesz, mert ott feltetelezem, kb nagytakaritas lesz.

Majd megirom, ha netan az en ottani palyafutasom is veget er, de talan a sporthoz kevesbe nyulnak hozza. 🙂

23 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 933 — Kinek mit intézett a kormánya
Behivot kapott mindenki?
Brouwerij van de Vrij
zacknorb
warr_b
Papa, sose volt kocsim, a 105/210 a nyerő.

Poloska vagyok.
23 napja
Toto21 Chicago Bears 8 313
Euró - HUF 365 😃
szaba
Valamit valamiert
23 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 472 — Chiefs GM
Pjotr megvan már? Behivot kapott mindenki?
Brouwerij van de Vrij
Én már a fronton ébredtem reggel.
Sixo
Én is, most masírozunk Moszkva felé, ha odaérünk, Szíjjas is meglesz. 😀

23 napja
warr_b Washington Commanders 29 853 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Behivot kapott mindenki?
Brouwerij van de Vrij
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 447 — LIGHTS OUT!
Pjotr megvan már? Behivot kapott mindenki?
Brouwerij van de Vrij
Én már a fronton ébredtem reggel.

23 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 933 — Kinek mit intézett a kormánya
Behivot kapott mindenki?
Brouwerij van de Vrij

Poloska vagyok.
23 napja
Gyors kerdes van valakinek egy best of listaja a Fidesz elmult 16 everol? Mik voltak a legmeghökkentöbb dolgok? 😀
Toto21
fókuszcsoportos könyv?

23 napja
Euró - HUF 365 😃
23 napja
Nem leszek hosszú, mert még józanodás van. De az ünneplés mellett a legfontosabb, hogy a munka csak most kezdődik valójában. Én köszönöm mindenkinek aki ehhez hozzátett akar egy szavazatot is. Azoknak meg külön köszönöm, akik önkéntesként, szavazatszámlálóként, sziget tagként vagy bármi egyéb módon hozzájárultak, hogy az esélyt megkapjuk.
Szép volt fiúk…🥂🤝👏👏👏👏
Klaci79
Szívesen! 👍🏼