Politika
70 feliratkozó
23 napja
Dugo kihúzta a dugót 🙂Én hajnal 1kor még a szabadságszobornál durrantottam a pezsgőt. 😀Puzsér is elsírta magát az Inga eredményváróján.Hat igen. Amit felszabaditott ez az egesz tegnap este szerintem nagyon nagyon sokakbol, az jol megmutatja, milyen felelemre es gyuloletkeltesre epult fel az elmult 16 ev. Az emberek megkonnyebbultek, sirnak oromukben. Jo, hogy vegre vege van.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1sk02on/puzs%C3%A9rn%C3%A1l_elt%C3%B6rt_a_m%C3%A9cses/
Nomac
Stez
dugo93
23 napja
Amúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.Márpedig az én szememben az egy nagyon fontos, betartandó ígéret. És én is erre vezetem azt, hogy ennek a Fidesz nevű, jelenleg ismert formációnak vége van.
Toca
23 napja
Én hajnal 1kor még a szabadságszobornál durrantottam a pezsgőt. 😀Puzsér is elsírta magát az Inga eredményváróján.Hat igen. Amit felszabaditott ez az egesz tegnap este szerintem nagyon nagyon sokakbol, az jol megmutatja, milyen felelemre es gyuloletkeltesre epult fel az elmult 16 ev. Az emberek megkonnyebbultek, sirnak oromukben. Jo, hogy vegre vege van.
www.reddit.com/r/hungary/comments/1sk02on/puzs%C3%A9rn%C3%A1l_elt%C3%B6rt_a_m%C3%A9cses/
Nomac
Stez
23 napja
Lenne értelme utánpótlas a Fidesznek már rég ki lenne vágva, de nincs. Ezért se fognak tudni megújulni.„A választási eredmény világos és egyértelmű: a kormányzás lehetőségét ezúttal nem nekünk adták a magyar emberek” – posztolta a Facebookon hétfő reggel a Fidesz kampányfőnöke, Orbán Balázs. Szerinte a Fidesz előtt álló időszak lényege most „a sorok rendezése, közösségeink megerősítése” lesz. „Nem fogjuk cserben hagyni a Fidesz szavazóit! Maradunk a Haza szolgálatában!” – írta Orbán Balázs, és háláját fejezte ki a kormánypártok szavazóinak.Bazsi b+, nyilván kikaptatok mikor te már eleve feladtad a harcot
warr_b
Negritis, a vajda
Az a kérdés, hogy van-e annyira egybe Vitya elméje, hogy belássa.
Amúgy ha behozzák, hogy valaki csak 2x lehet egymásután miniszter és ezt visszamenőleg is számolják akkor Vityát ki is lőtték.
23 napja
Gyors kerdes van valakinek egy best of listaja a Fidesz elmult 16 everol? Mik voltak a legmeghökkentöbb dolgok? 😀fideszcsomag.eu/
Toto21
23 napja
Mert ez is egy populista farok: persze, hogy marad a 13. és 14. havi nyugdíj, ami nonszensz, mert 12 hónap van. Tessék megfelelő gazdaságot építeni és megemelni úgy a nyugdíjat, hogy elég legyen a 12. Aztán a rezsicsökkentés megtartása. Nem kellene inkább megfelelően szigetelni, korszerűvé tenni a fűtésrendszereket? De nem értek egyet a vagyonadóval sem: elég magasak a jövedelmet terhelő adók, akkor nem fair a vagyonadó. Vagy ez, vagy az, de a kettő együtt sok. És így tovább, van még egy pár.Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.Mint például?
Szokol
Lúdas Solymi
23 napja
Puzsér is elsírta magát az Inga eredményváróján.Hat igen. Amit felszabaditott ez az egesz tegnap este szerintem nagyon nagyon sokakbol, az jol megmutatja, milyen felelemre es gyuloletkeltesre epult fel az elmult 16 ev. Az emberek megkonnyebbultek, sirnak oromukben. Jo, hogy vegre vege van.
Nomac
23 napja
Puzsér is elsírta magát az Inga eredményváróján.ez nem meglepő, eléggé el tudják ragadni az érzelmek
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
„A választási eredmény világos és egyértelmű: a kormányzás lehetőségét ezúttal nem nekünk adták a magyar emberek” – posztolta a Facebookon hétfő reggel a Fidesz kampányfőnöke, Orbán Balázs. Szerinte a Fidesz előtt álló időszak lényege most „a sorok rendezése, közösségeink megerősítése” lesz. „Nem fogjuk cserben hagyni a Fidesz szavazóit! Maradunk a Haza szolgálatában!” – írta Orbán Balázs, és háláját fejezte ki a kormánypártok szavazóinak.Bazsi b+, nyilván kikaptatok mikor te már eleve feladtad a harcot
warr_b
23 napja
Puzsér is elsírta magát az Inga eredményváróján. www.reddit.com/r/hungary/comments/1sk02on/puzs%C3%A9rn%C3%A1l_elt%C3%B6rt_a_m%C3%A9cses/
23 napja
„A választási eredmény világos és egyértelmű: a kormányzás lehetőségét ezúttal nem nekünk adták a magyar emberek” – posztolta a Facebookon hétfő reggel a Fidesz kampányfőnöke, Orbán Balázs. Szerinte a Fidesz előtt álló időszak lényege most „a sorok rendezése, közösségeink megerősítése” lesz. „Nem fogjuk cserben hagyni a Fidesz szavazóit! Maradunk a Haza szolgálatában!” – írta Orbán Balázs, és háláját fejezte ki a kormánypártok szavazóinak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
Nem de az euró egyből 365 lett, biztos brüsszel meg soros műve 😀1000 forintos benzint tankoltál?Behivot kapott mindenki?Nem, és a börtönbe se vittek elő, ahogy itt be lett hirdetve tegnap.
Brouwerij van de Vrij
So be kellett jönnöm dolgozni.
zacknorb
warr_b

23 napja
Tegnap már nyomtunk egy 4v1-et. Innen egy szót se szólok, csak mosolygok és foglalom nekik a repjegyet. 😀Sziasztok, kicsit megkésve, de annyit szeretnék mondani, hogy:anyósnak mikor rakják be a pacemakert?
MEGVAAAAAAAAAAN BAZDMEEEEEG!
dugo93
eaglesmcnabb
23 napja
index.hu/belfold/2026/04/13/valasztas-2026-fidesz-orban-balazs-nagy-istvan-gulyas-gergely-menczer-tamas-reakciok/Mindenki fitogtatja, hogy ő mekkora hű ember. Azért kíváncsi vagyok, meddig marad így.
Negritis, a vajda
Németh Balázst továbbra is ütném.
23 napja
Kicsit bajban lehetnek ott a tesak, mert nyilvan nem keszultek mara uj anyagok, nem szamoltak ezzel, igy lemegy az eddigi, csak hogy valami menjen. De nyilvan senki nem tudja, mi a fasz lesz. Megjegyzem, en is be lehetek szarva az M4-nel, mi hiaba nem politizalunk sosem, azert valamikor itt is johet az atalakitas meg a letszamleepites. De nyilvan az elso kasza az az M1 kornyeken lesz, mert ott feltetelezem, kb nagytakaritas lesz.Bekapcsolom az M1-t, megnézek egy híradót is.háború - háború - háború
Nomac
hogy b+ mert hallgattam ráé
Negritis, a vajda
Majd megirom, ha netan az en ottani palyafutasom is veget er, de talan a sporthoz kevesbe nyulnak hozza. 🙂
23 napja
Papa, sose volt kocsim, a 105/210 a nyerő.1000 forintos benzint tankoltál?Behivot kapott mindenki?Nem, és a börtönbe se vittek elő, ahogy itt be lett hirdetve tegnap.
Brouwerij van de Vrij
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
23 napja
Én is, most masírozunk Moszkva felé, ha odaérünk, Szíjjas is meglesz. 😀Pjotr megvan már? Behivot kapott mindenki?Én már a fronton ébredtem reggel.
Brouwerij van de Vrij
Sixo
23 napja
1000 forintos benzint tankoltál?Behivot kapott mindenki?Nem, és a börtönbe se vittek elő, ahogy itt be lett hirdetve tegnap.
Brouwerij van de Vrij
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
Pjotr megvan már? Behivot kapott mindenki?Én már a fronton ébredtem reggel.
Brouwerij van de Vrij
23 napja
Behivot kapott mindenki?Nem, és a börtönbe se vittek elő, ahogy itt be lett hirdetve tegnap.
Brouwerij van de Vrij
Poloska vagyok.
23 napja
Gyors kerdes van valakinek egy best of listaja a Fidesz elmult 16 everol? Mik voltak a legmeghökkentöbb dolgok? 😀fókuszcsoportos könyv?
Toto21
23 napja
Euró - HUF 365 😃
23 napja
Nem leszek hosszú, mert még józanodás van. De az ünneplés mellett a legfontosabb, hogy a munka csak most kezdődik valójában. Én köszönöm mindenkinek aki ehhez hozzátett akar egy szavazatot is. Azoknak meg külön köszönöm, akik önkéntesként, szavazatszámlálóként, sziget tagként vagy bármi egyéb módon hozzájárultak, hogy az esélyt megkapjuk.Szívesen! 👍🏼
Szép volt fiúk…🥂🤝👏👏👏👏
Klaci79