Politika
64 feliratkozó
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/01/06/fidesz-orban-felszolalas-budapest-jeloltgyules-migransok-tisza-valasztas/Látom a dagadék megint nem tudott újjal előállni. 😀 Kár h pár másodperc előásni képeket, ahogy 10 évvel ezelőtt ő kormányzásuk alatt lepték el BP-t azok, akiről ez az elmebeteg karattyol.
1 hónapja
inkább az indoklás hogy miért nem előbb csinálták meg az a kemény 😀Nem is tudom hova írjam 🤦😔🤣Volt mar valaha olyan jarmubszerzes ami utan nem kellett tobbszazmilliot kibaszni arra hogy hasznalhato legyen?
telex.hu/belfold/2026/01/06/300-milliobol-kell-megemelni-25-centivel-a-keleti-peronjait-miutan-kiderult-a-kinai-vonatokon-nincs-megfelelo-lepcso
dande2
JéBé
¯\_(ツ)_/¯
1 hónapja
Ismerjük ezt a várost, tudjuk, hogy nehéz kiérdemelni az itt élők bizalmát és begyűjteni a szavazatiakat, hiszen Budapest olyan város, amit független, szabad és önbizalommal teli polgárok lakják, ilyen közegben bizalmat szerezni és megtartani különösen nehéz.Vitya ezzel kvázi be is vallja, hogy a szarkupac rendszerére nem szavaznak azok, akik szabadnak és függetlennek érzik magukat és azok is akarnak maradni, magyarul diktatúra felé megy...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Nem is tudom hova írjam 🤦😔🤣Volt mar valaha olyan jarmubszerzes ami utan nem kellett tobbszazmilliot kibaszni arra hogy hasznalhato legyen?
telex.hu/belfold/2026/01/06/300-milliobol-kell-megemelni-25-centivel-a-keleti-peronjait-miutan-kiderult-a-kinai-vonatokon-nincs-megfelelo-lepcso
dande2
2 hónapja
Nem is tudom hova írjam 🤦😔🤣telex.hu/belfold/2026/01/06/300-milliobol-kell-megemelni-25-centivel-a-keleti-peronjait-miutan-kiderult-a-kinai-vonatokon-nincs-megfelelo-lepcso
2 hónapja
Mkkp vs 444
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
aj akkor Hans hiába cipeli majd a feuerwaffetNem Leopárd roham lesz hanem PZH 2000 megszórnak 80 km-ről 😊Ne izgulj, amennyibe a lőszer kerül, instant államcsőd lenne a leopárdokkal lövöldözni. Majd szuronyrohammal kinyírja Józsi tizedes.Közben már a honvédség is felkészült. Mondom én, hogy veszélyhelyzet lesz ebből. Szétlövik az összes hóembert.
Matthew99
ne má bmeg, tegnap félórán át készült a miénk, most tényleg jön egy leopard-2 és szétlövi? hát már megkapták a fegyverpénzt??
Josszi
somoskovig
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Azért ha 16 év kétharmad után, az összes választókörzetbe beültetett 2-3-4-X számlálóval (mert azokat ismeri-látja Mari néni is falun, amikor odamegy) képes lenne a birka nép elhinni, hogy egy, a fidesz és hibátlan kormányuk által rendezett választást bárki elcsalhat, akkor tényleg érdemes erre az országra feladni az utolsó kenetet...egy olyan Heves megyei telepulesen, ahol Pajtok 60%+t kapott (52%kal nyert amugy Pajtok), most ugy nez ki, hogy nehezen talal a Fidesz szamlalot. just sayin'.
StormST
szomszed faluban meg annyi Tisza tag van mint Fidesz sosem (nyilvan erosen belejatszik, hogy ide Egerbol kikoltoztek sokan, kvazi agglomeracioba, mivel olcsobb volt a csaladi haz).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Érdekelt, rákerestem, 2022-ben január 11-én jelentette be K(Áder), hogy április 3-án lesz a választás.Kíváncsi leszek, az ideit mikor jelenti be a szatyor. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Azért ha 16 év kétharmad után, az összes választókörzetbe beültetett 2-3-4-X számlálóval (mert azokat ismeri-látja Mari néni is falun, amikor odamegy) képes lenne a birka nép elhinni, hogy egy, a fidesz és hibátlan kormányuk által rendezett választást bárki elcsalhat, akkor tényleg érdemes erre az országra feladni az utolsó kenetet...az egyszerű embereknek kell az ellenségkép, mert rettegés nélkül már nem is tudnak élni.
StormST
egy életet leéltek úgy, hogy mindig volt valami ellenség, hol az imperalisták, hol a mocskosbrüsszel, hol az ukránok.
2 hónapja
Azért ha 16 év kétharmad után, az összes választókörzetbe beültetett 2-3-4-X számlálóval (mert azokat ismeri-látja Mari néni is falun, amikor odamegy) képes lenne a birka nép elhinni, hogy egy, a fidesz és hibátlan kormányuk által rendezett választást bárki elcsalhat, akkor tényleg érdemes erre az országra feladni az utolsó kenetet...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Nem Leopárd roham lesz hanem PZH 2000 megszórnak 80 km-ről 😊Ne izgulj, amennyibe a lőszer kerül, instant államcsőd lenne a leopárdokkal lövöldözni. Majd szuronyrohammal kinyírja Józsi tizedes.Közben már a honvédség is felkészült. Mondom én, hogy veszélyhelyzet lesz ebből. Szétlövik az összes hóembert.
Matthew99
ne má bmeg, tegnap félórán át készült a miénk, most tényleg jön egy leopard-2 és szétlövi? hát már megkapták a fegyverpénzt??
Josszi
somoskovig
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
egy pszichopata nagyon jol tud maszkolni, mint egy jó színészÉn meg azt látom, hogy megint hízott. Mi következik ebből? Semmi.Nekem már a környezetemben szinte nincs is olyan vérfideszes, aki ne üvöltene valamire.amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Viszont kezd zavarni, hogy Orbánon nyugalmat látok. Szerintem sokkal, de sokkal idegesebb volt a "minden fel lesz jegyezve" idején, mint most. Elképzelhető, hogy már annyira elkorcsosult a rendszer, hogy a valóság érzékelésnek ez a része sincs a helyén, de valahogy nehezen tudom ezt elképzelni. Általában ez szokott legutoljára kisiklani, és ha ki is siklik, akkor már előtte is pánik jeleket mutat.
peterk2005 udvari bolond
30+ éve van a politikában, szerintem ha épp egy tigris kaparná a Karmelita ajtaját, miközben 27 felajzott dzsihadista ostromolná a kapukat, akkor is képes lenne megfelelően kipihenten és jó mentális állapotba kerülve felmondani a kötelezőt.
Túl nagy jelentőséget adtok a külsőségeknek, az sokkal többet függ a felkészültségtől, mint a valódi idegállapottól. Színész haveromnak a felesége reggel 9-kor megmondta, hogy el akar válni, délre elköltözött, aznap 15-kor és 19-kor is előadása volt, lenyomta mindkettőt, utóbbin ott volt a POSZT akkori zsűrije, be is válogatták, ki is emelték a teljesítményét később. Majd hazament és reggeli 6-ig zokogott. Másnap felkelt, és ment Erdélybe vendégszerepelni, ahol szintén szétdicsérték. Gyakorlat, felkészültség, szakmai alázat (azt senki nem veheti el OV-tól, hogy tehetséges abban, amit csinál... igen, a hazudozásban, a csalásban, a klasszikus politikusi szarakodásban.. nem szimpátiám van irányába, csak elismerem (nem értékelem) a tudását)
Gyurma Pappa
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Ne izgulj, amennyibe a lőszer kerül, instant államcsőd lenne a leopárdokkal lövöldözni. Majd szuronyrohammal kinyírja Józsi tizedes.Közben már a honvédség is felkészült. Mondom én, hogy veszélyhelyzet lesz ebből. Szétlövik az összes hóembert.
Matthew99
Josszi
2 hónapja
Én meg azt látom, hogy megint hízott. Mi következik ebből? Semmi.Nekem már a környezetemben szinte nincs is olyan vérfideszes, aki ne üvöltene valamire.amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Viszont kezd zavarni, hogy Orbánon nyugalmat látok. Szerintem sokkal, de sokkal idegesebb volt a "minden fel lesz jegyezve" idején, mint most. Elképzelhető, hogy már annyira elkorcsosult a rendszer, hogy a valóság érzékelésnek ez a része sincs a helyén, de valahogy nehezen tudom ezt elképzelni. Általában ez szokott legutoljára kisiklani, és ha ki is siklik, akkor már előtte is pánik jeleket mutat.
peterk2005 udvari bolond
30+ éve van a politikában, szerintem ha épp egy tigris kaparná a Karmelita ajtaját, miközben 27 felajzott dzsihadista ostromolná a kapukat, akkor is képes lenne megfelelően kipihenten és jó mentális állapotba kerülve felmondani a kötelezőt.
Túl nagy jelentőséget adtok a külsőségeknek, az sokkal többet függ a felkészültségtől, mint a valódi idegállapottól. Színész haveromnak a felesége reggel 9-kor megmondta, hogy el akar válni, délre elköltözött, aznap 15-kor és 19-kor is előadása volt, lenyomta mindkettőt, utóbbin ott volt a POSZT akkori zsűrije, be is válogatták, ki is emelték a teljesítményét később. Majd hazament és reggeli 6-ig zokogott. Másnap felkelt, és ment Erdélybe vendégszerepelni, ahol szintén szétdicsérték. Gyakorlat, felkészültség, szakmai alázat (azt senki nem veheti el OV-tól, hogy tehetséges abban, amit csinál... igen, a hazudozásban, a csalásban, a klasszikus politikusi szarakodásban.. nem szimpátiám van irányába, csak elismerem (nem értékelem) a tudását)

2 hónapja
Közben már a honvédség is felkészült. Mondom én, hogy veszélyhelyzet lesz ebből. Szétlövik az összes hóembert.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
én inkább attól aggódom hogy nem biztos hogy csak a számok miatt ennyire magabíztos.Nekem már a környezetemben szinte nincs is olyan vérfideszes, aki ne üvöltene valamire.amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
peterk2005 udvari bolond
Hanem meg van már a forgatókönyv ha nem jön össze a győzelem akkor simán nem fogadják majd el az eredményt.
Mert utalgat a köpcös erre arra, hogy olyan EU-s országokban, ahol nem a kívánt eredmény születik, tehát ahol nem a brüsszeli háborúpárti eredmény születik ott megkérdőjelezik, sőt megsemmisítik a választás eredményét, arra hivatkozva, hogy kinyíltak a borítékok vagy eljárási hibák voltak.
Tehát hogy hát az Eu-ban ez így megy,
vagy hogy Marie Le pent nem engedik indulni, vagy hogy mondvacsinált indokra hivatkozva új választást írnak mint Romániában. Szóval simán belefognak nyúlni utólag ha a számukra kedvezőtlen eredmény születik.
„Ami velünk szemben készül, az máshol már megtörtént.”
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯
2 hónapja
Úgy van vele ha buknak akkor vagy köztársasági elnök lesz nagyobb hatalommal vagy behívja béke Putyint vagy Trumpot az egységes rend megőrzéséhez mert választási csalással kaptak ki....Nekem már a környezetemben szinte nincs is olyan vérfideszes, aki ne üvöltene valamire.amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
peterk2005 udvari bolond
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Nekem már a környezetemben szinte nincs is olyan vérfideszes, aki ne üvöltene valamire.amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
az előbbről már aránylag lekéstünk. különben meg, ha orbánúr tudna erről egészen biztosan nem hagynáelőbb-utóbb át fog ez fordulni. nem lehet a végtelenségig elbábozni, hogy minden rendben.Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Nomac
mégse támadhatjuk meg Romániát terelésül
Gyurma Pappa
2 hónapja
Marad a bevonulás Kárpátaljára💪csekkold h a szlovenok miert maradtak ki a a balkani haborubol anno. 6 napos haboru.Romániát nem, de Szerbiát igen, mert nekik gyengébb a hadseregük mint a miénk.előbb-utóbb át fog ez fordulni. nem lehet a végtelenségig elbábozni, hogy minden rendben.Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Nomac
Gyurma Pappa
Ja, őket mégsem, mert ők a barátaink!!!!
Akkor legyen mondjuk Szlovénia!
SBL
olaszok,osztrakok odaalltak kb.roviden
YoungZeeZee
2 hónapja
Nem voltam rá felkészülve, de a mai OV sajtótájékoztatón elhangzott a "brüsszeli kóceráj" kifejezés, és sajnos nem egy kérdező újságíró szájából. Megnéznék, egy tolmácsi átiratot, hogy mire sikerült ezt fordítani.Remélem a 'kicsi' tudta (vagy valaki elmondta neki), hogy nem a bayer zsóti féle show felvételére indult el ezen a csodás hétfő reggelen...
2 hónapja
samo šalacsekkold h a szlovenok miert maradtak ki a a balkani haborubol anno. 6 napos haboru.Romániát nem, de Szerbiát igen, mert nekik gyengébb a hadseregük mint a miénk.előbb-utóbb át fog ez fordulni. nem lehet a végtelenségig elbábozni, hogy minden rendben.Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Nomac
Gyurma Pappa
SBL
YoungZeeZee
2 hónapja
YoungZeeZee
9 509
csekkold h a szlovenok miert maradtak ki a a balkani haborubol anno. 6 napos haboru.Romániát nem, de Szerbiát igen, mert nekik gyengébb a hadseregük mint a miénk.előbb-utóbb át fog ez fordulni. nem lehet a végtelenségig elbábozni, hogy minden rendben.Az a csodálatos ebben, ennek ellenére is behuzzák ezek az emberek a Fideszre. 😀 Messze még az április,...amikor a vérfideszes szomszéd üvöltve lapátolja a havat az utcán, hogy baszódjon meg a Lázár, mert azért ért haza este 7-re mert késett a vonat, szerintem megérte (nyilván, ő Mi Hazánk szavazó lesz, de ettől még csodálatos)Operatív törzs alakul a belügyminiszter vezetésével a védekezési feladatok koordinálására hó miatt 😆😆😆 Besz@rok ezeken a trollokon.Lázár azt mondta felkészültek. 😆
Matthew99
Nomac
Gyurma Pappa
Nomac
Gyurma Pappa
SBL