Politika
70 feliratkozó
23 napja
Azert azt is enekeljuk meg, hogy a 141 ezer levelszavazat is masszivan alulteljesites a Fidesz reszerol. nem lattam meg, hogy mennyi hianyozhat ott, de hat ez rohadt messze van.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Akárhogy is lesz, én 16 éve nem aludtam ilyen jól 😊Én kurvaszarul, mert megártott a bor, émelyegtem és a savamat is felbaszta. Csak egy pohárral ittam, de reggel majdnem okádtam a buszon. Utoljára harmadikos koromban sikerült pedig.
Jakehomer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
23 napja
amugy nem tudom, hogy volt-e mar itt, de Magyar Peter megerdemli az ev ferje cimet sot lehet az evtized ferje cimet.kirugjak a VOLT feleseget erre o bedonti az egesz céget.
| tudom h nem dontotte be meg minden |
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
23 napja
Itt tényleg ez a lényeg. Egyszerűen el kell indulni egy klasszikus értelemben vett európai irányba. Én mondjuk nem gondolom, hogy ennek pl. az európai ügyészség egy kihagyhatatlan eszköze, mert szerintem anélkül is lehet fejleszteni a magyar jogrendi gyakorlatokat.De ehhez ugyanúgy fontos, hogy itt ne egy emberről szóljon a dolog, hanem a kormányról. Ez itt nem MP, mint OV volt, hanem legyen egy olyan kormányzat, amely funkcionál az utolsó sejtig, aki pedig ebben nem hasznos elem, azt dobja ki magából a szervezet.
23 napja
Egy perce még a "másik irányból" járt a szám, hogy itt sajnos kurva sok türelemre lesz szükségünk, de máris igazat kell neked adnom. Az, hogy a kibaszott politikai elitünk végre ne a zsebére dolgozva széles seggel rajtunk ülve élősködjön, elsősorban rajtunk múlik. És ott kezdődik, hogy tegyünk ellene, hogy vannak elvásásaink. És ha azok nem teljesülnek, akkor elégedetlenkedünk. Hangosan, hogy meghallják.Akartam írni arra az írásodra is, az alábbi részre:
Úgyhogy csak hajrá. 😊
peterk2005 udvari bolond
Ilyen helyzetben aki úgy szavazott a tiszára, hogy 1 év türelmi időt ad nekik, az feleslegesen szavazott, mert csalódni fog. Én úgy vagyok vele, ha csak a JELEIT látom, hogy tényleg kormányozni akarnak, és nem a saját klientúrát kiépítve beülni a közpénzekbe, már az elég lesz az első évre. Akkor legalább a bizalmam megmarad, hogy idővel, ahogy a lehetőségek adják magukat, tudunk majd lépni is előre.Egy év alatt is lehet alkotni. Lehessen látni, hogy elindult egy folyamat! Hogy az új oligarchákat kezdi el építeni vagy pl csatlakozunk az Európai Ügyészséghez. Hogy elzárja-e a propaganda-csapokat vagy magáévá teszi és folytatódik ugyanúgy tovább minden, csak most már őt szolgálja. Hogy igenis ránézünk-e Szijjártó körmére, mert ez már sok volt. És így tovább.
peterk2005 udvari bolond
Nem várok én kánaánt, de érezni akarom, hogy közeledünk Európa felé végre!
23 napja
sokadjára látom a wc pucolós csajt, de kurvára nem értem ez miért trüváj
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
23 napja
Akárhogy is lesz, én 16 éve nem aludtam ilyen jól 😊
Tepper takarodj!
23 napja
23 napja
Ne haragudj, de most úgy érzem egy faékkel beszélek. Leírtam, hogy Petikének újra meg kell győznie engem a következő négy évben, mert nem mindenben értek egyet. Erre megkérdezed, hogy miben, amire válaszoltam. Aztán hozzám vágod, hogy kritizálom. Remélem csak a másnaposság és a fáradtság miatt esik nehezedre összerakni a folyamatot.Éppen azon gondolkodtam, hogy leírjam, én nem látok itt kritikát, de aztán inkább leálltam.
Szokol
23 napja
Egy perce még a "másik irányból" járt a szám, hogy itt sajnos kurva sok türelemre lesz szükségünk, de máris igazat kell neked adnom. Az, hogy a kibaszott politikai elitünk végre ne a zsebére dolgozva széles seggel rajtunk ülve élősködjön, elsősorban rajtunk múlik. És ott kezdődik, hogy tegyünk ellene, hogy vannak elvásásaink. És ha azok nem teljesülnek, akkor elégedetlenkedünk. Hangosan, hogy meghallják.Ne haragudj, de most úgy érzem egy faékkel beszélek. Leírtam, hogy Petikének újra meg kell győznie engem a következő négy évben, mert nem mindenben értek egyet. Erre megkérdezed, hogy miben, amire válaszoltam. Aztán hozzám vágod, hogy kritizálom. Remélem csak a másnaposság és a fáradtság miatt esik nehezedre összerakni a folyamatot.A 13-14. havi nyugdíj valóban ez baromság, csak jobban hangzik mint az, hogy megemeljük a nyugdíjat 3%-al.Na, hát majd meglátjuk. Ezért írtam, hogy engem újra meg kell győznie a négy évben.Nem tudsz 13.-14. nélkül választást nyerni. És nem teheted, hogy az első évben amíg összeáll a kormányzásod ezekbe belenyúlj túl erősen.Mert ez is egy populista farok: persze, hogy marad a 13. és 14. havi nyugdíj, ami nonszensz, mert 12 hónap van. Tessék megfelelő gazdaságot építeni és megemelni úgy a nyugdíjat, hogy elég legyen a 12. Aztán a rezsicsökkentés megtartása. Nem kellene inkább megfelelően szigetelni, korszerűvé tenni a fűtésrendszereket? De nem értek egyet a vagyonadóval sem: elég magasak a jövedelmet terhelő adók, akkor nem fair a vagyonadó. Vagy ez, vagy az, de a kettő együtt sok. És így tovább, van még egy pár.Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.Mint például?
Szokol
Lúdas Solymi
Szokol
Biztos vagyok benne, hogy hozzáfognak nyúlni, a kérdés inkább a mikor és hogyan.
Toca
Szokol
Ehhez amúgy az elkövetkezendő 5-10 évben nehéz lesz hozzányúlni, mert az emberek nem fogják tudni megérteni azt, ha átcsatornázod havi kiosztásba, mert annak kisebb a láthatósága mint az egyösszegű kifizetésnek.
A vagyonadó a nagy keresetűeket fogja terhelni és valszeg sok más adó ki lesz vezetve ill. az SZJA-hoz is hozzá fognak nyúlni.
De ezek igazából már matekolások, hogy miként tologatod a számokat úgy, hogy kommunikácóban pozitívban gyere ki, az emberek is úgy érezzék, hogy visszakapnak valamit, de a végén ugyanaz folyik be vagy kicsit kevesebb.
Itt első körben a Fideszt kell elpaterolni minél hamarabb, hogy ne basszák még jobban szét a költségvetést, aztán átnézni a számokat, egyeztetni az EU-val, hitelezőkkel, hitelintézetekkel, hogy milyen pénzt tudnak becsatornázni és aztán elkezdeni hozzányúlni a dolgokhoz.
De adjunk már nekik egy kis időt, hisz még fel se állt a kormány, azt se tudják, hogy mit hagy maga után hátra a Fidesz, de te már kritizálsz. Nonszensz.
Lúdas Solymi
Szokol
Úgyhogy csak hajrá. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 napja
Amugy ami a first ladyt illeti, szerintem lementek Szabo Zsofi oddsai. A sors akarja ugy, hogy teljesen veletlenul o pont arra setaljon, amerre MP, es egybol felcsillanjon a szeme, hogy mennyire helyes ez a ferfi. Mikor elmeseli elso talalkozasuk tortenetet, azt mondja, o egyaltalan nem ismerte fel, hogy ez a miniszterelnok, fogalma sem volt rola, hogy ki MP.
23 napja
Ne haragudj, de most úgy érzem egy faékkel beszélek. Leírtam, hogy Petikének újra meg kell győznie engem a következő négy évben, mert nem mindenben értek egyet. Erre megkérdezed, hogy miben, amire válaszoltam. Aztán hozzám vágod, hogy kritizálom. Remélem csak a másnaposság és a fáradtság miatt esik nehezedre összerakni a folyamatot.A 13-14. havi nyugdíj valóban ez baromság, csak jobban hangzik mint az, hogy megemeljük a nyugdíjat 3%-al.Na, hát majd meglátjuk. Ezért írtam, hogy engem újra meg kell győznie a négy évben.Nem tudsz 13.-14. nélkül választást nyerni. És nem teheted, hogy az első évben amíg összeáll a kormányzásod ezekbe belenyúlj túl erősen.Mert ez is egy populista farok: persze, hogy marad a 13. és 14. havi nyugdíj, ami nonszensz, mert 12 hónap van. Tessék megfelelő gazdaságot építeni és megemelni úgy a nyugdíjat, hogy elég legyen a 12. Aztán a rezsicsökkentés megtartása. Nem kellene inkább megfelelően szigetelni, korszerűvé tenni a fűtésrendszereket? De nem értek egyet a vagyonadóval sem: elég magasak a jövedelmet terhelő adók, akkor nem fair a vagyonadó. Vagy ez, vagy az, de a kettő együtt sok. És így tovább, van még egy pár.Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.Mint például?
Szokol
Lúdas Solymi
Szokol
Biztos vagyok benne, hogy hozzáfognak nyúlni, a kérdés inkább a mikor és hogyan.
Toca
Szokol
Ehhez amúgy az elkövetkezendő 5-10 évben nehéz lesz hozzányúlni, mert az emberek nem fogják tudni megérteni azt, ha átcsatornázod havi kiosztásba, mert annak kisebb a láthatósága mint az egyösszegű kifizetésnek.
A vagyonadó a nagy keresetűeket fogja terhelni és valszeg sok más adó ki lesz vezetve ill. az SZJA-hoz is hozzá fognak nyúlni.
De ezek igazából már matekolások, hogy miként tologatod a számokat úgy, hogy kommunikácóban pozitívban gyere ki, az emberek is úgy érezzék, hogy visszakapnak valamit, de a végén ugyanaz folyik be vagy kicsit kevesebb.
Itt első körben a Fideszt kell elpaterolni minél hamarabb, hogy ne basszák még jobban szét a költségvetést, aztán átnézni a számokat, egyeztetni az EU-val, hitelezőkkel, hitelintézetekkel, hogy milyen pénzt tudnak becsatornázni és aztán elkezdeni hozzányúlni a dolgokhoz.
De adjunk már nekik egy kis időt, hisz még fel se állt a kormány, azt se tudják, hogy mit hagy maga után hátra a Fidesz, de te már kritizálsz. Nonszensz.
Lúdas Solymi
23 napja
Én mindenkinek azt írtam, hogy maradjunk rendszerkritikusok.A kilencvenes évek óta nem nyitott a magyar költségvetés olyan első négy hónapos minusszal, mint idén. A gazdaság növekedési potenciálja kedvező nemzetközi viszonyok között is max 1-2%, ha picit megnyekken a nemzetközi környzezet, mi nem nyekkenünk, hanem borulunk.
Ez a legfontosabb, hogy ne lehessen még egy Fidesz.
Aki nem hisz benne, várja ki az első fél évet, majd egyet.
Aki hisz benne, meg szintén várja ki és nézze meg a szekér arra megy, amerre ígérték / szeretnék? ( itt nem a kánaánra gondolok mert az álamkassza üres, de maga a vektor làtszik majd)
Toca
Tulajdonképpen abban bízhatunk most leginkább, hogy mi lettünk most az EU ukrajnája, fontos lettünk az EU-nak, hogy ne bukjunk meg azonnal. És ezért esetleg könnyebben jöhet eu pénz és átmenetileg kiválthatóak lehetnek a piaci hitelek olcsóbb eu hitelekkel.
Ilyen helyzetben aki úgy szavazott a tiszára, hogy 1 év türelmi időt ad nekik, az feleslegesen szavazott, mert csalódni fog. Én úgy vagyok vele, ha csak a JELEIT látom, hogy tényleg kormányozni akarnak, és nem a saját klientúrát kiépítve beülni a közpénzekbe, már az elég lesz az első évre. Akkor legalább a bizalmam megmarad, hogy idővel, ahogy a lehetőségek adják magukat, tudunk majd lépni is előre.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
23 napja
lenyegeben ez volt a celja kezdettol fogva 😀vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/01/13?tab=eredmenyekMost mi van, Barkóczit legyőzte, nem? De.
vicces mikor megcsap a valóság 😀
Negritis, a vajda
warr_b
23 napja
Egy kormányzati gép ma reggel dubajba ment, vajon kik lehetnek rajta és mennyi közpénzzel?😀itt a repülőrajt, amit tavaly óta várunk... 😀
kapitnono
23 napja
A 13-14. havi nyugdíj valóban ez baromság, csak jobban hangzik mint az, hogy megemeljük a nyugdíjat 3%-al.Na, hát majd meglátjuk. Ezért írtam, hogy engem újra meg kell győznie a négy évben.Nem tudsz 13.-14. nélkül választást nyerni. És nem teheted, hogy az első évben amíg összeáll a kormányzásod ezekbe belenyúlj túl erősen.Mert ez is egy populista farok: persze, hogy marad a 13. és 14. havi nyugdíj, ami nonszensz, mert 12 hónap van. Tessék megfelelő gazdaságot építeni és megemelni úgy a nyugdíjat, hogy elég legyen a 12. Aztán a rezsicsökkentés megtartása. Nem kellene inkább megfelelően szigetelni, korszerűvé tenni a fűtésrendszereket? De nem értek egyet a vagyonadóval sem: elég magasak a jövedelmet terhelő adók, akkor nem fair a vagyonadó. Vagy ez, vagy az, de a kettő együtt sok. És így tovább, van még egy pár.Nekem abszolút nem szimpatikus a fiú, sok általa elmondott tervtől viszolygok, engem a négy évben újra meg kell győznie.Mint például?
Szokol
Lúdas Solymi
Szokol
Toca
Szokol
23 napja
vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/01/13?tab=eredmenyekMost mi van, Barkóczit legyőzte, nem? De.
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
23 napja
www.youtube.com/watch?v=tbunEKraLDsHosszú, de érdemes beletekerni, hogyan változik a hangulat.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
23 napja
35 oldal péntektől 😀 lehet olyan tippeldét csinálni, hogy Péternek sikerül-e visszaépíteni a fékek és ellensúlyok rendszerét? akarja-e majd végül? és mi lesz az, ami megvalósul az ígéretekből?
23 napja
én barom beleolvastam Szandika fb oldalába, ennyi idióta agyhalottat 😕
23 napja
Dehogy lett. Csak megvannak ezek a karakterek, akik butak, mint a fene es sejtik, hogy nagyjabol nekik itt vege is lesz, aztan ragaszkodnak, amig csak lehet. Na o pont ilyen. O egyetlen dologra jo, hogy vegre regeljen onlyfansra es en nezhessem. 😁Bazdmeg és ez a mocsok liba már "nemzeti ellenállásról" hadovál.Szinte szégyellem hogy szívesen lenyugtatnám. 😀
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/szentkiralyi-alexandra-most-indul-a-nemzeti-ellenallas/
atapapa
Sokaknál beidegződés lett az elmúlt 16 év alatt hogy harcolni kell, úgy látszik, ő is ilyen.
Mikey
23 napja
vtr.valasztas.hu/ogy2026/egyeni-valasztokeruletek/01/13?tab=eredmenyek
23 napja
Jézus, remélem azért holnap már nem akarjátok kirúgni MP-t!Szerintem van pár értelmes polgi, akik nem akarnak majd keresztbe tenni. Finoman, halkan működnek majd együtt.
Szerintetek egy hét alatt el lehet söpörni 16 év mocskát? Örüljetek ha 4 év alatt sikerül. Ne felejtsétek el az önkormányzatokban még mindig Fideszesek ülnek, nem lesz ez egyszerű még így 2/3-addal sem!
NB2
Lesz még pár évük megszedni magukat, aztán majd Vitya kirúgja őket, ha nem tetszik neki, ahogy működnek (normálisan), és nem ellenállnak..
23 napja
Bazdmeg és ez a mocsok liba már "nemzeti ellenállásról" hadovál.
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/szentkiralyi-alexandra-most-indul-a-nemzeti-ellenallas/
atapapa