NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 095
42
18:00, Net4+, DAZN
Politika
69 feliratkozó
több mint 3 éve
valaki nagyon ért valamihez 😊24.hu/belfold/2023/02/08/korrupciokutato-kozpont-fideszes-varos-556-kozbeszerzest-nyert/?fbclid=IwAR2K0qS0u_qhKCUmoOYsmyq4dxEoh2KzMndzDZfLyRn_yJVvhEukzyw20pE
több mint 3 éve
Ehhez mondjuk nem kell olyan sok fantázia.en el tudom kepzelni Szanyit a Karmelitaban...Múlt héten még a Karmelita, ma meg már a Szanyi. Gyorsabban zuhanok mint az ellenzék támogatottsága. Pedig.Nem gondoltam volna hogy Szanyi Tiborhoz van szerencsénk az MC12 név mögött 😀A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.A magyar politika elviseléséhez, feldolgozásához rengeteg pia kell. Elég ránézni a politikusok 90%-ra.
Annak idején még a románokkal is volt valami névhasználati vita erről, pedig ezt nyugodtan odaadhattuk volna nekik.
Azt nem tudom, hogy ez hogy jön a politikához.
Kampman
MC12
bobi0092
MC12
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
en el tudom kepzelni Szanyit a Karmelitaban...Múlt héten még a Karmelita, ma meg már a Szanyi. Gyorsabban zuhanok mint az ellenzék támogatottsága. Pedig.Nem gondoltam volna hogy Szanyi Tiborhoz van szerencsénk az MC12 név mögött 😀A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.A magyar politika elviseléséhez, feldolgozásához rengeteg pia kell. Elég ránézni a politikusok 90%-ra.
Annak idején még a románokkal is volt valami névhasználati vita erről, pedig ezt nyugodtan odaadhattuk volna nekik.
Kampman
MC12
bobi0092
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Múlt héten még a Karmelita, ma meg már a Szanyi. Gyorsabban zuhanok mint az ellenzék támogatottsága. Pedig.Nem gondoltam volna hogy Szanyi Tiborhoz van szerencsénk az MC12 név mögött 😀A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.A magyar politika elviseléséhez, feldolgozásához rengeteg pia kell. Elég ránézni a politikusok 90%-ra.
Kampman
MC12
bobi0092
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.Na itt nincs mit mondani, mára bezárt az internet
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Szörnyű, de ízlések és pofonok.Eretnek leszek: számomra minden bor egy kutya. Ittam a legputribbtól olyan 150k/palackig többet, egyszerűen nem fogott meg. Érzem a különbséget közöttük, de a jó bort sem szeretem, ettől a borok köré kiépült kamu "felsőosztálybeli" meg kamu "értelmiségi" attitűdtől meg ütni tudnék. Szánalmas.Kövezzenek meg a pinot noir szekta tagjai - akik még a bor-sznob szektán belül is egy különösen irritáló alfajta - de a burgundi pinot az egyik legtúlértékeltebb típus. Voltam Dijon-ban így volt szerencsém elég széles ársávban kipróbálni őket, az egyik komoly élményem volt abban, hogy valóban, földi halandó még meg tudja érteni, érezni a 10 és a 100 euró közötti borok közötti különbséget, ami tényleg jelentős, de a 100 és az 1000 euró közötti borok között már nem. Ahhoz tényleg spéci képességek kellenek meg szerencsés ízlelőbimbó-genetika kell. Na ehhez képest egyszerűen arcátlanság 10 ezer euróért adni. Mégha értem is miért teszik, de akkoris túlértékelt és punktum 😀Sosem kostoltam, csak ragugliztam a vilag legdragabb borai keresesre es ez volt ugy 7-10 ezer dollar kozott 😀Túlértékelt.Szerintem te magad is tudod. Valamelyik haver cege szolgaltat es tulszamlaznak, mert nincs control. Vagy rendelt egy uveggel a Domaine Leroy Chambertin Grand Cru ('90)-bol. Tudjuk, hogy szeretik kozpenzen venni a luxust, szoval akarmennyire adja magat az elso pelda, inkabb a masodik fele hajlok.azért mindennek van egy határa. Pontosabban kéne, hogy legyen.24.hu/kulfold/2023/02/06/honvedelmi-miniszterium-repules-repulout-szijjarto-peter-koltseg/Egy big mac menü egy üveg 4998500 forintos borral.
Hogy a gecibe lehet 1 repülőúton 5 milliót elzabálni?
Amadeus von Dollárbaloldal
Őszentsége Sobri Jóska
undisputedly
MC12
De orulok, hogy te mar igen!
undisputedly
MC12
Pezsgő ugyanez, pont ugyanúgy tekintek a Hungáriára, mint a DP-re.
Egyetlen piával lehet lázba hozni, az pedig a whiskey. Minden más "keverhető".
Eretnekség 2: a pálinka a világ legcsozébb piáinak egyike.
Borvidéki emberként én nyilván másképp vélekedek erről, de az önjelölt sommelierektől én is hülyét kapok.
Egyszer próbáld ki borkóstolón, hogy azt mondod a borra: Testes, de nem tolakodó.
Majd gyűjtsd be az irigykedő pillantásokat, hogy ez a csávó tud valamit...😊
A pálinkát pedig idővel értékelni fogod, sajnos nagyon sok szar van, de van/lehetne kultúrája.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=n71ry5vQ7cw&t=6swww.youtube.com/watch?v=1rNH2dAEqwg
www.youtube.com/watch?v=Q3uRDjhq-TU
😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Még egyválasszatok!Egy fontos nóta kimaradt:
Gróf de sutianap
www.youtube.com/watch?v=M4ihnf4X4vY&t=12s
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
válasszatok!Egy fontos nóta kimaradt:
Gróf de sutianap
www.youtube.com/watch?v=M4ihnf4X4vY&t=12s
több mint 3 éve
válasszatok!youtu.be/syxAN0y1Ljk
youtu.be/gZgWE90ue30
youtu.be/fpQOGfsZnW4
youtu.be/DKXfvfZ8oFM
youtu.be/ROhw9iJcfS8
alternate
youtu.be/I2AkqEZKPB4
transz
youtu.be/eTdFCquV57k

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Szerintem is inkább az a helyzet, hogy nálunk a pálinka az, ami az oroszoknál a vodka vagy az íreknél a whisky. Népi ital, így van belőle normális és van belőle mindenféle házibarkács is. Egy normális, palackozott gyümölcspálinka van olyan jó, mint egy normális palackozott vodka vagy whiskey. Ami ölni tud, az a házibarkács, abból meg mindegy, hogy házi törköly / valami cukrozott gyümölcs, vagy esetleg gabona párlat. Egy jó kis amerikai vidéki házi gyártású moonshine-al szintén ölni lehet, és gondolom az orosz vidék házibarkács vodkáival is.A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.Nem rossz dolog a pálinka, ha jól van elkészítve, függetlenül attól h legtöbbször egyszerre lehúzós dolog, de azért el lehet azt iszogatni, persze nem olyan mint egy konyak vagy egy whiskey, esetleg gin.
Kampman
Lúdas Solymi
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
A jó HP-nál nincs is jobb. Főleg, ha azt is tudod, miből készül (látod, hogy Ica néni csak jó minőségű gyümölcsből készíti a cefrét + végig ott van a főzésnél).A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.Nem rossz dolog a pálinka, ha jól van elkészítve, függetlenül attól h legtöbbször egyszerre lehúzós dolog, de azért el lehet azt iszogatni, persze nem olyan mint egy konyak vagy egy whiskey, esetleg gin.
Kampman
Lúdas Solymi
Soha nem voltam nagy fogyasztó, de azért sajnálom, hogy némi egészségi problem miatt már nem ihatok...
több mint 3 éve
Nem gondoltam volna hogy Szanyi Tiborhoz van szerencsénk az MC12 név mögött 😀A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.A magyar politika elviseléséhez, feldolgozásához rengeteg pia kell. Elég ránézni a politikusok 90%-ra.
Kampman
MC12
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 576
en mint nem nagy iszakos.ittam mar ilyen-olyan palinkat,de egy volt az amire azt mondtam finom es a vegen levo alkoholos utest meg sem ereztem.pedig hazi volt es nem csajoknak valoA pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.Nem rossz dolog a pálinka, ha jól van elkészítve, függetlenül attól h legtöbbször egyszerre lehúzós dolog, de azért el lehet azt iszogatni, persze nem olyan mint egy konyak vagy egy whiskey, esetleg gin.
Kampman
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.Nem rossz dolog a pálinka, ha jól van elkészítve, függetlenül attól h legtöbbször egyszerre lehúzós dolog, de azért el lehet azt iszogatni, persze nem olyan mint egy konyak vagy egy whiskey, esetleg gin.
Kampman
több mint 3 éve
A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.A magyar politika elviseléséhez, feldolgozásához rengeteg pia kell. Elég ránézni a politikusok 90%-ra.
Kampman
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.Minden politika.😊 Lásd pl.:
Kampman
444.hu/2020/09/27/orban-szerint-a-szabad-palinakfozes-bebizonyitotta-hogy-a-tartos-dolgok-gondalata-nem-csak-budapesten-szuletik-meg
több mint 3 éve
A pálinka az egyik legborzalmasabb dolog, amit a magyar gasztronómia valaha alkotott. Hogy a tokaji vagy bármilyen bor, vagy akár a Borsodi helyett ez lett a nagybetűs nemzeti alkohol, az azért nemzetkarakterológiai szempontból baromira beszédes.Annak idején még a románokkal is volt valami névhasználati vita erről, pedig ezt nyugodtan odaadhattuk volna nekik.
több mint 3 éve
Én se szeretem, ezért pusztítom ha elém kerül.Végre normális téma a politika topikban. Elég az árokásásból!Az nem elég jó árokásásnak, ha valaki nem szereti a bort?😊 (Látom az alkoholos topikban ugyanez a téma megy.)
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Végre normális téma a politika topikban. Elég az árokásásból!Az nem elég jó árokásásnak, ha valaki nem szereti a bort?😊 (Látom az alkoholos topikban ugyanez a téma megy.)
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Végre normális téma a politika topikban. Elég az árokásásból!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=N9H-KZoQYUw&t=20s😀😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 576
adom amadeust de ahogy irtam nalam a draga ruhak is orak es fiszfaszok is ilyenekEretnek leszek: számomra minden bor egy kutya. Ittam a legputribbtól olyan 150k/palackig többet, egyszerűen nem fogott meg. Érzem a különbséget közöttük, de a jó bort sem szeretem, ettől a borok köré kiépült kamu "felsőosztálybeli" meg kamu "értelmiségi" attitűdtől meg ütni tudnék. Szánalmas.Vegyük úgy, hogy ezt nem is olvastam.😊
Pezsgő ugyanez, pont ugyanúgy tekintek a Hungáriára, mint a DP-re.
Egyetlen piával lehet lázba hozni, az pedig a whiskey. Minden más "keverhető".
Eretnekség 2: a pálinka a világ legcsozébb piáinak egyike.
nagylaza, főpohárnok
😀
több mint 3 éve
Na mondjuk azt nem igazán látom magam előtt, ahogy Péter ezt kimondja.Szerintem te magad is tudod. Valamelyik haver cege szolgaltat es tulszamlaznak, mert nincs control. Vagy rendelt egy uveggel a Domaine Leroy Chambertin Grand Cru ('90)-bol. Tudjuk, hogy szeretik kozpenzen venni a luxust, szoval akarmennyire adja magat az elso pelda, inkabb a masodik fele hajlok.azért mindennek van egy határa. Pontosabban kéne, hogy legyen.24.hu/kulfold/2023/02/06/honvedelmi-miniszterium-repules-repulout-szijjarto-peter-koltseg/Egy big mac menü egy üveg 4998500 forintos borral.
Hogy a gecibe lehet 1 repülőúton 5 milliót elzabálni?
Őszentsége Sobri Jóska
undisputedly
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May