Politika
69 feliratkozó
több mint 3 éve
Én már szóltam a főnökömnek, hogy még két napi benzinem van a melóba járáshoz, utána vagy home office, vagy cumi. Nem fogok napi 3-4 órát tömegközlekedni az tuti!
több mint 3 éve
Nálunk viszont a nápolyi sokkal olcsóbb. 😉😉igen, de 2,8-as nincs most sehol a faluban, pedig van itt Tesco, Lidl, penny, spar és Aldi is...múltkor a penny-ben volt, de csak két dobozzal adtakRégen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
Klaci79bubiskanálzsíroskanál, amivel a zsírt veszik ki belőle.
de basszameg, a pisztácia ára felment a sparban. régen talán 4500 volt kilója, az pár hónapja felment 5500-ra. na ma reggel néztem, 8600 😮
slowmotion
Amúgy nyilván nem érdemes összehasonlítani az árakat külfölddel, mert ott a fizetések is magasabbak, de van ez a Pringles nevű chips, na az itthon 1400, Nápolyban meg 1,90 euró. Mocskos baloldal ezt is felemelte itthon...
Klaci79
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Kaliforniaihmmm... szerdán terveztem menni, miután a kölköket ledobtam az iskolában. akkor ezek szerint ezt is kellene néznem. kösz a tippet! (de amúgy kaliforniai vagy iráni?)Lidl ben 1000 Ft a 250 grammos pisztácia,be is táraztam belőle 😁Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
de basszameg, a pisztácia ára felment a sparban. régen talán 4500 volt kilója, az pár hónapja felment 5500-ra. na ma reggel néztem, 8600 😮
slowmotion
kapitnono
slowmotion

több mint 3 éve
szerintem mindenkinek - a somogyi rokonoknak is - nagyobb élmény lenne, ha ők mennének hozzátok.7. Kuton tele tudtam tenni de mondta a kutas lany hogy meg fel ora es kifogynak, pedig reggel teli volt a tartaly, vmi 18 ezer liter. Mindenki nyugodjon le a picsaba most megjott a fizu fel orszagnak tele tank, jovoheten senki nem fog tankolni...gondolkoztunk elmenni egy többnapos rokonlátogatásra a sötét Somogyba, de mondtam az asszonynak, hogy készüljön úgy, hogy nem akkor megyünk, amikor szeretnénk, hanem amikor tudunk, ÉS amikor lesz benzin 😮
JéBé
slowmotion
Nekem is valahogy le kellene managelni egy szolnoki utat. Az vigasztal, hogy az megoldató vonattal is, ha nagyon nagy szar van.
több mint 3 éve
7. Kuton tele tudtam tenni de mondta a kutas lany hogy meg fel ora es kifogynak, pedig reggel teli volt a tartaly, vmi 18 ezer liter. Mindenki nyugodjon le a picsaba most megjott a fizu fel orszagnak tele tank, jovoheten senki nem fog tankolni...gondolkoztunk elmenni egy többnapos rokonlátogatásra a sötét Somogyba, de mondtam az asszonynak, hogy készüljön úgy, hogy nem akkor megyünk, amikor szeretnénk, hanem amikor tudunk, ÉS amikor lesz benzin 😮
JéBé
több mint 3 éve
hmmm... szerdán terveztem menni, miután a kölköket ledobtam az iskolában. akkor ezek szerint ezt is kellene néznem. kösz a tippet! (de amúgy kaliforniai vagy iráni?)Lidl ben 1000 Ft a 250 grammos pisztácia,be is táraztam belőle 😁Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
slowmotion
kapitnono
több mint 3 éve
7. Kuton tele tudtam tenni de mondta a kutas lany hogy meg fel ora es kifogynak, pedig reggel teli volt a tartaly, vmi 18 ezer liter. Mindenki nyugodjon le a picsaba most megjott a fizu fel orszagnak tele tank, jovoheten senki nem fog tankolni...
több mint 3 éve
még Pár hét/nap és csinálhatunk erre topikot is 😀Most ahol eddig az üllői út végén vettük a benzint, napi 20 l-t lehetett, korlátozták 5 l-re és így is hosszú sorban állnak az autók.16.kerület szabadföldi út végén lévő MOL kúton nincs egy lélek sem, és tele a kút,most tankoltam. Eléggé el van dugva a temető mellé,gondoltam hogy nem lesz ott senki,és tényleg nem is volt.De a többinél tényleg ami a főutak mellett volt,igen hosszú sorokban álltak.
A MOL-nál (Ferihegy center) szintén hosszú sorokban, oda be se lehet már szinte állni, csak aki nem dolgozik éppen és van ideje. Két napja szerencsére tele tudtam tankolni, ez most kicsit olyan felvágós, mint amikor a Covid első hullámában nekem volt egy 24-es csomag WC papírom itthon.
Nagyon durva a helyzet, most 1-2 kút kaphatott benzint, de péntek este 6 kútnál voltam ahol nem volt benzin (volt ahol még sapka nélküli se), és annál a kettőnél ahol tudtam tankolni, 20 és 10 litert lehetett venni maximum, naponta.
Klaci79
kapitnono
több mint 3 éve
Most ahol eddig az üllői út végén vettük a benzint, napi 20 l-t lehetett, korlátozták 5 l-re és így is hosszú sorban állnak az autók.16.kerület szabadföldi út végén lévő MOL kúton nincs egy lélek sem, és tele a kút,most tankoltam. Eléggé el van dugva a temető mellé,gondoltam hogy nem lesz ott senki,és tényleg nem is volt.De a többinél tényleg ami a főutak mellett volt,igen hosszú sorokban álltak.
A MOL-nál (Ferihegy center) szintén hosszú sorokban, oda be se lehet már szinte állni, csak aki nem dolgozik éppen és van ideje. Két napja szerencsére tele tudtam tankolni, ez most kicsit olyan felvágós, mint amikor a Covid első hullámában nekem volt egy 24-es csomag WC papírom itthon.
Nagyon durva a helyzet, most 1-2 kút kaphatott benzint, de péntek este 6 kútnál voltam ahol nem volt benzin (volt ahol még sapka nélküli se), és annál a kettőnél ahol tudtam tankolni, 20 és 10 litert lehetett venni maximum, naponta.
Klaci79

több mint 3 éve
Lidl ben 1000 Ft a 250 grammos pisztácia,be is táraztam belőle 😁Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
slowmotion

több mint 3 éve
Csudát, jön majd az sms, hogy kérjük meg szèpen a polgártásunkat, hogy átszálhassunk az autójába 😏🤪Karacsonyra benzincsovet kell ajandekozni, s kannat. Szepen járjuk majd az utszakat, s autokbol fogjuk a maradékot kiszivolázni.telex.hu/belfold/2022/12/04/orszagszerte-kifogytak-az-uzemanyagbol-a-benzinkutak
warr_b
Zsellértelkes Vrij
Ventura
több mint 3 éve
Karacsonyra benzincsovet kell ajandekozni, s kannat. Szepen járjuk majd az utszakat, s autokbol fogjuk a maradékot kiszivolázni.telex.hu/belfold/2022/12/04/orszagszerte-kifogytak-az-uzemanyagbol-a-benzinkutak
warr_b
Zsellértelkes Vrij
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=ED49bdb3ui4
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 581
Pont ezt irtam par hete.szlovenia ausztria kb hasonlo arak persze van mi olcsobb van mi dragabb de a mimoseg sokkal jobb ott.igen, de 2,8-as nincs most sehol a faluban, pedig van itt Tesco, Lidl, penny, spar és Aldi is...múltkor a penny-ben volt, de csak két dobozzal adtakRégen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
slowmotion
Amúgy nyilván nem érdemes összehasonlítani az árakat külfölddel, mert ott a fizetések is magasabbak, de van ez a Pringles nevű chips, na az itthon 1400, Nápolyban meg 1,90 euró. Mocskos baloldal ezt is felemelte itthon...
Klaci79
több mint 3 éve
itt az Alpro rizsitalok meg stb arai lenyegeben nem valtoztak Maltan.igen, de 2,8-as nincs most sehol a faluban, pedig van itt Tesco, Lidl, penny, spar és Aldi is...múltkor a penny-ben volt, de csak két dobozzal adtakRégen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
slowmotion
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
OFF: Nekem van ilyen botmixer-el összedarálós szűrőszarom. Asszem csufamix vagy valami ilyesmi. Zabtej kb 50 ft/l kókusz és mandula talán van 200 is. Utóbbi kettő szerintem jobb is mint a bolti, a zabtej már kevésbé(Jobban szétesik elemire adalékanyagok nélkül). Megéri rápróbálni, mert nevetséges árban van minden tejféle. Sztem fél év alatt kb 50k-t spóroltam vele.A tescoban ezek 1300 és 1500 között mozognak, de az 1 évvel ezelőtti helyzethez képest kb minden aranyárban van. Mondjuk az vicces, hogy majdnem közvetlenül mellette az eco family-ben szinte minden 25-40 százalékkal olcsóbb, nem is értem ez hogyan lehetRégen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱pennyben 400.
Klaci79
amúgy egyre inkább megérik a rizs/mandula stb úri huncutságok 😀
eaglesmcnabb
r.baggio
több mint 3 éve
igen, de 2,8-as nincs most sehol a faluban, pedig van itt Tesco, Lidl, penny, spar és Aldi is...múltkor a penny-ben volt, de csak két dobozzal adtakRégen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
slowmotion
több mint 3 éve
ez csak cicaharc Gyuri meg Marci kozott a homokozoban a lapatert meg a vodorert."Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért képviselője az Instagramon idézett Matolcsy beszédéből, aki többek között azt is mondta, hogy „Magyarország válságközeli helyzetben van”, „a világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb országa”, az EU-ban „hátulról a 4. termelékenységi szint”."„2010 után nem hoztuk meg a jó döntéseket"24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/Fia gondolom nem tudott épp tankolni a Ferrarijába és így rácsodálkoztak a valóságra
ne bassz Gyuri, tényleg?
Amadeus von Dollárbaloldal
r.baggio
Pedig a könyv szerint SEREGHAJTÓBÓL ÚJRA ÉLLOVAS volt itt 2010-től 😀
bobi0092
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/Erről nekem ez a pár hónapos Napirajz jutott eszembe:
ne bassz Gyuri, tényleg?
assets.telex.hu/images/20221025/1666681992-temp-mCAeei_facebook.jpg

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
"Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért képviselője az Instagramon idézett Matolcsy beszédéből, aki többek között azt is mondta, hogy „Magyarország válságközeli helyzetben van”, „a világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb országa”, az EU-ban „hátulról a 4. termelékenységi szint”."„2010 után nem hoztuk meg a jó döntéseket"24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/Fia gondolom nem tudott épp tankolni a Ferrarijába és így rácsodálkoztak a valóságra
ne bassz Gyuri, tényleg?
r.baggio
bobi0092
több mint 3 éve
„2010 után nem hoztuk meg a jó döntéseket"24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/Fia gondolom nem tudott épp tankolni a Ferrarijába és így rácsodálkoztak a valóságra
ne bassz Gyuri, tényleg?
r.baggio
Szerkesztette: bobi0092
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/Fia gondolom nem tudott épp tankolni a Ferrarijába és így rácsodálkoztak a valóságra
ne bassz Gyuri, tényleg?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Lidlben a kesudió ára is tartja magát többé kevésbé...többi meg kit érdekel 😀
több mint 3 éve
Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
Klaci79