Politika

69 feliratkozó

több mint 3 éve
csipkelli 4 010
De az megnyugtat, hogy a soproni csak 300 továbbra is. Ha aggódna az ember, legalább be lehet rúgni…
Klaci79
A sima. Az 1895 nem 😕
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱
Klaci79
pennyben 400.

amúgy egyre inkább megérik a rizs/mandula stb úri huncutságok 😀
eaglesmcnabb
A tescoban ezek 1300 és 1500 között mozognak, de az 1 évvel ezelőtti helyzethez képest kb minden aranyárban van. Mondjuk az vicces, hogy majdnem közvetlenül mellette az eco family-ben szinte minden 25-40 százalékkal olcsóbb, nem is értem ez hogyan lehet

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 050
De az megnyugtat, hogy a soproni csak 300 továbbra is. Ha aggódna az ember, legalább be lehet rúgni…
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 835
 24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/

ne bassz Gyuri, tényleg?
Amadeus von Dollárbaloldal
Arra egyébként van egzakt definíció, hogy mi a válság és mi a válságközeli helyzet (úgy mint pl államcsőd esetén, hogy az állam fizetésképtelen?).
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az a kérdés amúgy, hogy amennyiben ki is vezetik az ársapkát üzemanyagra, vajon milyen gyorsan jönne import ismét?
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 691
 24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/vizikozmu-vizikozmu-szolgaltatok-ivoviz-szennyviz-vizvezetek-katasztrofavedelem-energia-aramar-aram-rezsiszamla-allamositas-csod-schmidt-jeno/

😕
több mint 3 éve
 24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/

ne bassz Gyuri, tényleg?
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 210 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 telex.hu/belfold/2022/12/04/orszagszerte-kifogytak-az-uzemanyagbol-a-benzinkutak
warr_b

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 368 — Lucas Scott
Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱
Klaci79
pennyben 400.

eaglesmcnabb
Maltan az ALPRO italok 2 EURbe kerulnek. just sayin'.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
 hvg.hu/gazdasag/20221205_Sulyos_az_uzemanyaghiany_a_benzinkutak_negyedet_erinti
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 210 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Klaci79
pennyben 400.

eaglesmcnabb
Én már vagy 2 éve ilyeneket iszok, átszoktam. #burzsujg*ci

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska
Klaci79
pennyben 400.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 688 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Arra azért kíváncsi lennék hány olyan ember áll a sorban akinek megoldható lenne hogy nem most tankol / háromnegyedig áll a tank csak pánikvásárol. Itt lent építkezésen mondta a vállalkozó hogy a családi autókat, kannákat telenyomta.
bobi0092
Nekem is volt tegnap felig. Boven vissza tudtam volna jonni pestre. Igen am, csak mikor majd jovok karacsonykor latogatoba (s majd megint vissza) nem tudom lesz e és ha igen, hol melyik kúton lesz elerheto. Ertheto teljesen, hogy folyamatosan töltik vissza az emberek.

Inkabb a fix arat kellene megszüntetni, de nem, vannak bizonyosan magasabb rendű dolgok.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 784 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2022/12/04/orszagszerte-kifogytak-az-uzemanyagbol-a-benzinkutak

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Arra azért kíváncsi lennék hány olyan ember áll a sorban akinek megoldható lenne hogy nem most tankol / háromnegyedig áll a tank csak pánikvásárol. Itt lent építkezésen mondta a vállalkozó hogy a családi autókat, kannákat telenyomta.

Egyébként a választónak aranyhal memóriája van karácsony után már senki nem emlékszik majd az egészre.

De a karácsonyi bingoba felvehető a téma 😀
bobi0092
Fix h leg a fele még bőven ráérne pár nap múlva tankolni, ez megint az idióta magyarra jellemző pániktankolás.
több mint 3 éve
Most ahol eddig az üllői út végén vettük a benzint, napi 20 l-t lehetett, korlátozták 5 l-re és így is hosszú sorban állnak az autók.
A MOL-nál (Ferihegy center) szintén hosszú sorokban, oda be se lehet már szinte állni, csak aki nem dolgozik éppen és van ideje. Két napja szerencsére tele tudtam tankolni, ez most kicsit olyan felvágós, mint amikor a Covid első hullámában nekem volt egy 24-es csomag WC papírom itthon.
Nagyon durva a helyzet, most 1-2 kút kaphatott benzint, de péntek este 6 kútnál voltam ahol nem volt benzin (volt ahol még sapka nélküli se), és annál a kettőnél ahol tudtam tankolni, 20 és 10 litert lehetett venni maximum, naponta.
Klaci79
Este gyere le Irsához az OMVhez a 405s mellett, pènteken ott mèg gond nélkül volt, igaz 100sból lehetett tankolni, azt mondták azzal nem is lesz gond.
dande2
Vecses Shell most megoldotta a hiányt. 1-2 hétig én jó leszek. De azért köszi, majd lehet visszatérünk ra
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 471 — nabege2@yahoo.com
Most ahol eddig az üllői út végén vettük a benzint, napi 20 l-t lehetett, korlátozták 5 l-re és így is hosszú sorban állnak az autók.
A MOL-nál (Ferihegy center) szintén hosszú sorokban, oda be se lehet már szinte állni, csak aki nem dolgozik éppen és van ideje. Két napja szerencsére tele tudtam tankolni, ez most kicsit olyan felvágós, mint amikor a Covid első hullámában nekem volt egy 24-es csomag WC papírom itthon.
Nagyon durva a helyzet, most 1-2 kút kaphatott benzint, de péntek este 6 kútnál voltam ahol nem volt benzin (volt ahol még sapka nélküli se), és annál a kettőnél ahol tudtam tankolni, 20 és 10 litert lehetett venni maximum, naponta.
Klaci79
Este gyere le Irsához az OMVhez a 405s mellett, pènteken ott mèg gond nélkül volt, igaz 100sból lehetett tankolni, azt mondták azzal nem is lesz gond.
dande2
a Kard-os fb bejegyzésben írták, hogy az OMV osztrákoktól hozza a 100-ast, az mindig lesz
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 835

Egyébként a választónak aranyhal memóriája van karácsony után már senki nem emlékszik majd az egészre.

De a karácsonyi bingoba felvehető a téma 😀
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 219
Brutális ami uzemanyag hiany van. Ez jelenleg jaszbereny:

Tegnap szolnokon en is keringtem egyet.
Ventura
Nem érted? Nincs üzemanyaghiány.

Én ezt az egészet akkor hiszem el, ha Viktor bejelenti a Kossuthon, hogy ha nincs üzemanyag, hát akkor menjen mindenki gyalog.

Zsellértelkes Vrij
Ti örüljetek ennek, mert otthon így szabadságharcoltok az elnyomás ellen!
Itt Prágában van üzemanyag rendesen, de tudod ám miért, mert lefeküdtek ezek a brüsszelieknek meg az amerikaiaknak, eladták magukat, ennyiért.

Ez kell nektek otthon? Hát nem tisztességesebb a szabadságharc? Amúgy is, mink magyarok ugyanúgy tudunk nélkülözni meg szenvedni mint a zoroszok!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 878 — Így remélem megfelelek nektek.....
Klaci79

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 595 — beers & Packers
Klaci79
Tudtam, hogy ez lesz, rohadék Brüsszel!
több mint 3 éve
több mint 3 éve

www.facebook.com/groups/291586194783789/permalink/1163677360907997/

Ventura
Nem érted? Nincs üzemanyaghiány.

Én ezt az egészet akkor hiszem el, ha Viktor bejelenti a Kossuthon, hogy ha nincs üzemanyag, hát akkor menjen mindenki gyalog.

több mint 3 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 688 — 🏈🐬🐂🤘🏽

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------