Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
Kiadták a Fideszben, hogy ötvenhatot össze kell kötni a "brüsszeli szankciókkal". Megint ömlik ránk a propaganda Fürjes Balázstól Varga Juditig. Hányás.
több mint 3 éve
Sose volt neki, nem is értem a kérdést.www.youtube.com/watch?v=wmEqFnF7GxM"1956 nekünk nem emlék és nem történelem, hanem a szívünk és a gerincünk."
Amadeus von Dollárbaloldal
Hol a gerinced Viktor?
kittli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
"a miénk igen, a tiéd nem"www.youtube.com/watch?v=wmEqFnF7GxM"1956 nekünk nem emlék és nem történelem, hanem a szívünk és a gerincünk."
Hol a gerinced Viktor?
kittli
több mint 3 éve
444.hu/2022/10/22/itt-egy-video-arrol-hogy-milyen-fesztelen-es-kotetlen-volt-a-hangulat-az-eu-csucson-ha-egy-tarsasagba-megerkezett-orban-viktor utcai harcos akcioban.De cuki, ahogy ott nyalogatja a szája szélét meg próbál jópofiskodni, miközben még a kamera se nagyon akarja mutatni h ott van 😀
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=wmEqFnF7GxM"1956 nekünk nem emlék és nem történelem, hanem a szívünk és a gerincünk."
Hol a gerinced Viktor?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Hát azért ilyen jól óvónőként sose fog keresni, szóval nem rossz deal ez neki.Jahh, valami ilyesmit mondott ő is.Fővárosban és megyei jogú városokban 350, a többi településen 300 forintot kapnak címenként, plusz az összeírt személyek után további 730 vagy 620 forintot.Azért töltöttem ki ezt a szar népszámlálos kérdőívet, hogy ne ébresszenek fel miatta nappal amikor pihenek mert ugye én éjféltől dolgozok és kell néha aludni is.Nálunk ma volt egy nő, aki egyébként vicces módon pont a házunk melletti óvodában óvónő és szabadidejében önkéntes kötelező jelleggel kell 200+ címre kimennie nov. 20-ig.
Nemrég jöttek ébreszteni, a rendszer nem látja, hogy ki van töltve.
Leadtam a kódot, elmentek.
Jótanács, írjátok ki a kódot.
Bazzani
Mikey
Ha minden igaz nagyjából 200 cím van kiosztva biztosonként.
Jughead
Nekem ami meglepő volt, hogy egy óvónőnek KELL mennie és csinálnia ezt, merthogy ugye közalkalmazott, és nem kérdezték meg tőle hogy ráér-e gyerekek mellett, munka után, vagy valami. Persze NERisztánban nem ez az első ilyen eset, szóval nem is értem magamat hogy meglep még.
Mikey
több mint 3 éve
Jahh, valami ilyesmit mondott ő is.Fővárosban és megyei jogú városokban 350, a többi településen 300 forintot kapnak címenként, plusz az összeírt személyek után további 730 vagy 620 forintot.Azért töltöttem ki ezt a szar népszámlálos kérdőívet, hogy ne ébresszenek fel miatta nappal amikor pihenek mert ugye én éjféltől dolgozok és kell néha aludni is.Nálunk ma volt egy nő, aki egyébként vicces módon pont a házunk melletti óvodában óvónő és szabadidejében önkéntes kötelező jelleggel kell 200+ címre kimennie nov. 20-ig.
Bazzani
Mikey
Jughead
Nekem ami meglepő volt, hogy egy óvónőnek KELL mennie és csinálnia ezt, merthogy ugye közalkalmazott, és nem kérdezték meg tőle hogy ráér-e gyerekek mellett, munka után, vagy valami. Persze NERisztánban nem ez az első ilyen eset, szóval nem is értem magamat hogy meglep még.
több mint 3 éve
Ó én már leszarom ezt a bohózatot, de amikor 2 mondaton belül csinál vki hülyét saját magából felnyerítek 🤣🤣🤣ők nem vehetnek részt, hiszen az zárt térben, meghívásos körben lesz, Gulyás azt mondta, hogy „de bekapcsolhatják a tévét, és megnézhetik”.gabokockajól beleragadtál te is az identitásharcba, posztmodern van, ott ez a normális, nem igaz, hogy nem látod
r.baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
ők nem vehetnek részt, hiszen az zárt térben, meghívásos körben lesz, Gulyás azt mondta, hogy „de bekapcsolhatják a tévét, és megnézhetik”.gabokockajól beleragadtál te is az identitásharcba, posztmodern van, ott ez a normális, nem igaz, hogy nem látod

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Fővárosban és megyei jogú városokban 350, a többi településen 300 forintot kapnak címenként, plusz az összeírt személyek után további 730 vagy 620 forintot.Azért töltöttem ki ezt a szar népszámlálos kérdőívet, hogy ne ébresszenek fel miatta nappal amikor pihenek mert ugye én éjféltől dolgozok és kell néha aludni is.Nálunk ma volt egy nő, aki egyébként vicces módon pont a házunk melletti óvodában óvónő és szabadidejében önkéntes kötelező jelleggel kell 200+ címre kimennie nov. 20-ig.
Bazzani
Mikey
több mint 3 éve
A Fidesz idén nem tart 1956-os megemlékezést, Orbán Viktor pedig Zalaegerszegen mond beszédet, mi ennek az oka – kérdezte a 24.hu.Helyes, hogy amikor 8 millió ember vidéken él, akkor időnként a miniszterelnök megemlékezése ott zajlik, hiszen ott élnek többen
– válaszolta Gulyás, aki szerint ettől még Budapesten is lesznek központi megemlékezések, ő például még ma a Műegyetemnél beszél.
Gulyás később az RTL idevágó kérdéseire azt is mondta „felhívom a figyelmet, hogy vidéken is élnek emberek”, ugyanakkor arra a felvetésre, hogy a miniszterelnök beszédén ugyanakkor ők nem vehetnek részt, hiszen az zárt térben, meghívásos körben lesz, Gulyás azt mondta, hogy „de bekapcsolhatják a tévét, és megnézhetik”.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
444.hu/2022/10/22/itt-egy-video-arrol-hogy-milyen-fesztelen-es-kotetlen-volt-a-hangulat-az-eu-csucson-ha-egy-tarsasagba-megerkezett-orban-viktor utcai harcos akcioban.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Azért töltöttem ki ezt a szar népszámlálos kérdőívet, hogy ne ébresszenek fel miatta nappal amikor pihenek mert ugye én éjféltől dolgozok és kell néha aludni is.Nálunk ma volt egy nő, aki egyébként vicces módon pont a házunk melletti óvodában óvónő és szabadidejében önkéntes kötelező jelleggel kell 200+ címre kimennie nov. 20-ig.
Bazzani
Természetesen a népszámlálós adatbázissal megszakadt a tablet kapcsolata vagy kétszer, mire a végére értünk.
Mi a munkahelyem fő profilja, mivel járok dolgozni, hány fürdőszoba van a lakásban, és ilyen kérdések. Nevetséges.
több mint 3 éve
“ A Magyar Fórum munkatársa kérdezett, Gulyás Schiffer Andrásra hivatkozik a válaszában, azt az interjút felhozva, amiben az LMP-alapító ügyvéd azt mondta, hogy az Antony Blinkenek és Sanna Marinok legalább akkora háborús uszítók, mint a Putyin-féle adminisztráció. Ez így ebben a hármasban (Magyar Fórum-Gulyás-Schiffer) szép összeállás.”de azért Schiffer nem patkány, mi?
több mint 3 éve
Debrecen színei a kék és a sárga.A pécsi zászló teljesen ugyanaz, mint az ukrán, csak közepén a város címere. Összesen közel 20 évet éltem a városban, múltkor mégis azt hittem, valami szolidaritási akció van a városban.
Annyira szép, hogy az ország fideszes fővárosában az ünnepre készülve kirakták a magyar és a debreceni zászlót, utóbbi nagyon erősen hasonlít az ukrán zászlóra 😃.
Nemes samu09
több mint 3 éve
Azért töltöttem ki ezt a szar népszámlálos kérdőívet, hogy ne ébresszenek fel miatta nappal amikor pihenek mert ugye én éjféltől dolgozok és kell néha aludni is.Nemrég jöttek ébreszteni, a rendszer nem látja, hogy ki van töltve.
több mint 3 éve
Debrecen színei a kék és a sárga. Annyira szép, hogy az ország fideszes fővárosában az ünnepre készülve kirakták a magyar és a debreceni zászlót, utóbbi nagyon erősen hasonlít az ukrán zászlóra 😃.
több mint 3 éve
Azért van ott a háttérben egy kis visszafolytott hányinger is.
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
végre hétvége, tudom nézni, és nem modnanak semmit. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
kommunisták.?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
mondtam tegnap, hogy semmi érdemleges nem lesz csak propaganda, kár már az időt fecsérelni rá
több mint 3 éve
kommunisták.