Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
Szemét média. Összehívnak kormányinfót szombat reggelre, hogy azonnali hatállyal eltöröljék az általuk bevezetett intézkedést. Köcsögök.Most voltam alig egy órája, tele volt a kút, volt sorbanállás.Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?Ha a média megint mesterséges pánikot akar kelteni (bár általában hosszú hétvégék előtt szoktak), akkor lehet hogy hosszú sorok lesznek.
Nemes samu09
Kampman
warr_b

több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Gulyás elmondta múltkor, hogy a benzinárstoppot reszelgetni szinte csak hétvégén lehet, ás azonnali hatállyal.
több mint 3 éve
Most voltam alig egy órája, tele volt a kút, volt sorbanállás.Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?Ha a média megint mesterséges pánikot akar kelteni (bár általában hosszú hétvégék előtt szoktak), akkor lehet hogy hosszú sorok lesznek.
Nemes samu09
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?Ha a média megint mesterséges pánikot akar kelteni (bár általában hosszú hétvégék előtt szoktak), akkor lehet hogy hosszú sorok lesznek.
Nemes samu09
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ezt tippelem en is + tavhonel varialnak vmit + elelmiszer arstopot elengedik 1-2 termeknel.Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?az elmúlt napokban azt lehetett olvasni neten, hogy valszeg dobnak rá egy 50-est vagy 100-ast a hatósági árhoz, de eltörölni nem fogják
Nemes samu09
de aztán meglátjuk 😊
NB2
több mint 3 éve
A távhősök oboáztatasara ki tippel?
több mint 3 éve
Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?az elmúlt napokban azt lehetett olvasni neten, hogy valszeg dobnak rá egy 50-est vagy 100-ast a hatósági árhoz, de eltörölni nem fogják
Nemes samu09
de aztán meglátjuk 😊
több mint 3 éve
Ma kormanyinfo. Most menjek tankolni vagy ne?
több mint 3 éve
Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.Én a 24.hus interjút olvastam el.
peterk2005 udvari bolond
Borzalom, de egy vmire jó h picit belelassunk h mivel magyarázza meg azt az egészet. Nem tudom h itt szoba került-e de amit a háború kapcsán mond az 24en az amúgy egyszerűen vérlázító …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.Teljesen megértem,hogy egy családi telefonbeszélgetés a köszönés után miért így folytatódik:
peterk2005 udvari bolond
"Szia, nálatok esik?
Nem. És nálatok?
Itt igen. Na szia."
Ez is sok ebből az emberből.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Ő az a fajta takony szar "ember" akit gondolkodás nélkül leköpnék az utcán.Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.Tegnap este elalvashoz beraktam, idaig birtam figyelni ra, kb 10. perc:
peterk2005 udvari bolond
20 evvel ezelott mas volt a vilag. 5 masodperccel kesobb, ugyanaz a tema: ugyanolyan a vilag. Ok.
Utana sem allit semmit, hiaba kerdezte Marci ezerszer, hogy az o velemenye erdekli. "Tegezodunk?" lol
Igazi semmitmondo interju, ezert kar volt eljonnie es rabolnia a stab idejet.
dancogo
több mint 3 éve
Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.Tegnap este elalvashoz beraktam, idaig birtam figyelni ra, kb 10. perc:
peterk2005 udvari bolond
20 evvel ezelott mas volt a vilag. 5 masodperccel kesobb, ugyanaz a tema: ugyanolyan a vilag. Ok.
Utana sem allit semmit, hiaba kerdezte Marci ezerszer, hogy az o velemenye erdekli. "Tegezodunk?" lol
Igazi semmitmondo interju, ezert kar volt eljonnie es rabolnia a stab idejet.
több mint 3 éve
Csak parancsot teljesített, és amúgy is a toronyban állt őrt, nem a gázkamráknál dolgozott. Ja, ezt nem ő mondta 😊Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.Borzasztó szar az érvrendszere. Ő nem hazudott, mert ő csak egy hírolvasó. Nem ő írta a hírt, nem ő a felelős szerkesztő stb stb.
peterk2005 udvari bolond
vpi
több mint 3 éve
24.hu/kozelet/2022/09/16/daniel-freund-interju-ep-magyarorszag-unios-penzek-korrupcio/hvg.hu/eurologus/20220916_Elegge_fajhat_a_magyar_kormanynak_az_EU_uj_mediatorvenye
Úgy látszik, azért nagyon lomhán, de csak megmozdul az EU.
Szerkesztette: ender1112
több mint 3 éve
“ Európa nem készült fel rá, hogy új szereplők emelkednek fel a globális politikában (elsősorban Kína), ő ezt már 2010-ben látta, látta, hogy a kínai államkapitalizmus milyen hatékony, ezért szeretne hasonló gazdasági modellt kialakítani Magyarországon, erre épül unorthodoxnak nevezett gazdaságpolitikája.”Ja, most omlik épp össze az egész a picsába.
….
Amadeus
www.economist.com/finance-and-economics/2022/09/15/chinas-plunging-energy-imports-confound-expectations
Röviden: pont ugyanakkora szar van, mint mindenhol máshol, csak nincs kontroll, ami ezt megváltoztassa.

több mint 3 éve
Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.Borzasztó szar az érvrendszere. Ő nem hazudott, mert ő csak egy hírolvasó. Nem ő írta a hírt, nem ő a felelős szerkesztő stb stb.
peterk2005 udvari bolond
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Partizán, rákattintottam, nézzünk bele. Bár ne tettem volna. Ez a fazom már nem rossz, hanem egyszerűen nyomasztó. Beteszem, szenvedjetek ti is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
amire én gondolok az hogy este se legyen ingyenesDe ha olcsóbbá teszik a parkolást az miért érné ezt el?nincs rá politikai akarat, pedig lehet foganatja annak hogy az autósoktól vegyék el a teret a városbanSose fogjak oda levinni.444.hu/2022/09/16/jozsefvaros-veget-vetne-az-ingyenes-parkolasnak-ferencvarosban-a-fidesz-mszp-dk-jobbik-miatt-maradhatén aztcai parkolást 5-10%al lőném be a parkolóházak fölé
Végre egy értelmes ötlet, jó lenne végigverni mindegyik kerületen majd. Már csak a benzinárstoppot kéne eltörölni és egyből kevésbé lesz tele a város 25 éves mérgező füstokádó rothadásokkal.
FLZOLI
Negritis, a vajda
Pláne nem a Belvárosban.
Őszentsége Sobri Jóska
mert az évszázados agymosással ellentétben nem kell hogy az övéké legyen a város
Negritis, a vajda
Jughead
és senkinek se legyen ingyenes
akinek most ingyenes az hisztizni fog bármi ellen, viszont ha minimálisan csökken a többinek akkor könyebb átverni
akinek meg csak azért van kocsija hogy a port fogja annak se az utcán fog így rohadni
btw most random rákerestem egy parkoló házra:
www.franklinhaz.hu/hu/araink
Óradíj 08:00-20:00 (minden nap) 700 Ft
Óradíj 20:00-08:00 (minden nap) 350 Ft
Napi parkolási díj 8.000 Ft
nmzrt.hu/szolgaltatasok/parkolas/parkolasi-zonak.html
Ma: 08:00 - 22:00
600 Ft / óra
BELVÁROS-LIPÓTVÁROS BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT (TULAJDONOS)
-
szal olcsóbb az utcán parkolni jelenleg
napi díjat ilyeneket nyilván utcán nem adnék mint opció
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
De ha olcsóbbá teszik a parkolást az miért érné ezt el?nincs rá politikai akarat, pedig lehet foganatja annak hogy az autósoktól vegyék el a teret a városbanSose fogjak oda levinni.444.hu/2022/09/16/jozsefvaros-veget-vetne-az-ingyenes-parkolasnak-ferencvarosban-a-fidesz-mszp-dk-jobbik-miatt-maradhatén aztcai parkolást 5-10%al lőném be a parkolóházak fölé
Végre egy értelmes ötlet, jó lenne végigverni mindegyik kerületen majd. Már csak a benzinárstoppot kéne eltörölni és egyből kevésbé lesz tele a város 25 éves mérgező füstokádó rothadásokkal.
FLZOLI
Negritis, a vajda
Pláne nem a Belvárosban.
Őszentsége Sobri Jóska
mert az évszázados agymosással ellentétben nem kell hogy az övéké legyen a város
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
nincs rá politikai akarat, pedig lehet foganatja annak hogy az autósoktól vegyék el a teret a városbanSose fogjak oda levinni.444.hu/2022/09/16/jozsefvaros-veget-vetne-az-ingyenes-parkolasnak-ferencvarosban-a-fidesz-mszp-dk-jobbik-miatt-maradhatén aztcai parkolást 5-10%al lőném be a parkolóházak fölé
FLZOLI
Negritis, a vajda
Pláne nem a Belvárosban.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
“ Európa nem készült fel rá, hogy új szereplők emelkednek fel a globális politikában (elsősorban Kína), ő ezt már 2010-ben látta, látta, hogy a kínai államkapitalizmus milyen hatékony, ezért szeretne hasonló gazdasági modellt kialakítani Magyarországon, erre épül unorthodoxnak nevezett gazdaságpolitikája.”Télen kezdjük a nagy ugrással.
….
Amadeus
több mint 3 éve
“ Európa nem készült fel rá, hogy új szereplők emelkednek fel a globális politikában (elsősorban Kína), ő ezt már 2010-ben látta, látta, hogy a kínai államkapitalizmus milyen hatékony, ezért szeretne hasonló gazdasági modellt kialakítani Magyarországon, erre épül unorthodoxnak nevezett gazdaságpolitikája.”….
több mint 3 éve
Sose fogjak oda levinni.444.hu/2022/09/16/jozsefvaros-veget-vetne-az-ingyenes-parkolasnak-ferencvarosban-a-fidesz-mszp-dk-jobbik-miatt-maradhatén aztcai parkolást 5-10%al lőném be a parkolóházak fölé
FLZOLI
Negritis, a vajda
Pláne nem a Belvárosban.
több mint 3 éve
444.hu/2022/09/16/jozsefvaros-veget-vetne-az-ingyenes-parkolasnak-ferencvarosban-a-fidesz-mszp-dk-jobbik-miatt-maradhatén aztcai parkolást 5-10%al lőném be a parkolóházak fölé
FLZOLI
több mint 3 éve
Igen csak nem a Viktoréért.Mert a Fideszben vetélkednek a hatalomért? Csak Orbán meg ne tudja, mert még belehal a röhögésbe 😀ki szabad most már mondani, hogy diktátor, vagy még mindig "zseniális" a doktórminiszterelnökÚr?Nézd ez egy kipróbált dolog. Az, hogy nem a pártok váltják egymást, hanem az abban lévő személyek vetélkednek egymással, egy megszokott dolog az orosz befolyási övezetben. Bőven vannak előnyei, például 600k-ért simán lehet lesni a szomszédot, főleg ha kihallatszik az utcára az RTL Klub. Annyi a különbség, hogy 61-ben nem az állami vagyont lehet majd privatizálni, hanem a Mészáros családét. Az állam úgy is rossz gazda.
Amadeus
andree
ender1112