Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
az erről szólTermészetes szelekció?www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAaki még ezután is fideszes deklaráltan. 😀😀😀D
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
Jaj istenem. Természetes szelekció élőben.
Amadeus
Szaporodik, tologatja a babakocsit.
kittli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Természetes szelekció?www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAaki még ezután is fideszes deklaráltan. 😀😀😀D
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
Amadeus
Szaporodik, tologatja a babakocsit.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiA"Bevásároltam fainul, idén már nem kell vennem semmit" 😀 😀
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
Csodálatos videó.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
valakit megint kirúgnakFrancokat, ebből kitüntetés lesz, mert ezek megmondták, hogy lesz vihar és lett is...
Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2022.08.27. szombat éjféligNegritis, a vajda
ZIVATAR
Ma délután a Nyugat-Dunántúlon alacsony valószínűséggel kialakulhat egy-két zivatar. Az erősebb zivatargócokhoz esetleg intenzív csapadék (10-15 mm), átmeneti erős, viharos széllökés (> 50-60 km/h) és kisebb méretű jég is társulhat.
Szombaton napközben a mainál nagyobb számosságban várható zivatar, főként a Dunántúlon. Alacsonyabb valószínűséggel a középső és déli tájak környezetében is alkalmasak lehetnek a feltételek zivatarok kialakulásához. Az erősebb cellákat (amelyek főként a Dunántúlon lehetnek) felhőszakadás-szerű csapadék (>10-30 mm), viharos széllökés (60-75 km/h) és jégeső (ált. 1-2 cm átmérő) is kísérheti. A Dunántúlon várhatóan az éjszaka folyamán is aktív maradhat a légkör.
Hőség
Ma és holnap az Alföldön nagyobb területen is 25 fok körül alakulhat a napi középhőmérséklet.
2022.08.26. 09:54 Országos Meteorológiai Szolgálat
Így kell ezt csinálni, kérem szépen.
több mint 3 éve
valakit megint kirúgnakFigyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2022.08.27. szombat éjfélig
ZIVATAR
Ma délután a Nyugat-Dunántúlon alacsony valószínűséggel kialakulhat egy-két zivatar. Az erősebb zivatargócokhoz esetleg intenzív csapadék (10-15 mm), átmeneti erős, viharos széllökés (> 50-60 km/h) és kisebb méretű jég is társulhat.
Szombaton napközben a mainál nagyobb számosságban várható zivatar, főként a Dunántúlon. Alacsonyabb valószínűséggel a középső és déli tájak környezetében is alkalmasak lehetnek a feltételek zivatarok kialakulásához. Az erősebb cellákat (amelyek főként a Dunántúlon lehetnek) felhőszakadás-szerű csapadék (>10-30 mm), viharos széllökés (60-75 km/h) és jégeső (ált. 1-2 cm átmérő) is kísérheti. A Dunántúlon várhatóan az éjszaka folyamán is aktív maradhat a légkör.
Hőség
Ma és holnap az Alföldön nagyobb területen is 25 fok körül alakulhat a napi középhőmérséklet.
2022.08.26. 09:54 Országos Meteorológiai Szolgálat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ilyen az igazi polgi, együttérző, a közösség érdekét nezi elsősorban.Meg, hogy nálam tele van baszva a ház napelemmel mások meg le vannak szarva.plusz ez a koldokig kigombolt ing. egy jelenseg.Az a laza testtartás az mindent visz...meg neki van napelem is, ő neki minden zsír, a többiek meg így jártak 😀www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAepp linkelni akartam. a polgi a legnagyobb arc: | sztem ha visszamennenk idoben akkor kiderulne, hogy tanacs tag is volt anno |
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
csebi
Mondjuk számomra kérdéses, hogy csak napelemmel meg tud-e oldani mindent, de majd kiderül 😊
Lúdas Solymi
csebi
Bazzani
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nem lesz itt semmi ilyesmi.www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAaki még ezután is fideszes deklaráltan. 😀😀😀D
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
Amadeus
Azért ne gondoljuk azt, hogy itt halálra fognak fagyni vagy éhen halnak az emberek.
Egyrészt a kormány csoportosít majd erre pénzt, másrészt legrosszabb esetben az EU fog segíteni.
Na meg, ki szavazna a Fideszre, hogyha nincsen törzsközönség? Tudom, még a sírból is szavazni fognak.
több mint 3 éve
full taxis hiéna feeling, egy ezer éves Astrában 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDwww.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAAz a polgármester meg atyaég...
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
Bazzani
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAaki még ezután is fideszes deklaráltan. 😀😀😀D
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Meg, hogy nálam tele van baszva a ház napelemmel mások meg le vannak szarva.plusz ez a koldokig kigombolt ing. egy jelenseg.Az a laza testtartás az mindent visz...meg neki van napelem is, ő neki minden zsír, a többiek meg így jártak 😀www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAepp linkelni akartam. a polgi a legnagyobb arc: | sztem ha visszamennenk idoben akkor kiderulne, hogy tanacs tag is volt anno |
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
csebi
Mondjuk számomra kérdéses, hogy csak napelemmel meg tud-e oldani mindent, de majd kiderül 😊
Lúdas Solymi
csebi
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAAmikor kijött a választási eredmény akkor azt mondtam, hogy az ilyen helyek lakói fognak először éhen dögleni. Jön egy keményebb tél és nem leszek messze az igazságtól. Majd megeszik a falról az Orbán posztert.
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
Az a polgármester meg atyaég...
több mint 3 éve
hvg.hu/itthon/20220826_Az_OMSZ_vezetojenek_kirugasaval_regios_elnoki_poziciot_vesztett_Magyarorszag

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
rokaur
876
"telextol b+" instant klasszikus 😀plusz ez a koldokig kigombolt ing. egy jelenseg.Az a laza testtartás az mindent visz...meg neki van napelem is, ő neki minden zsír, a többiek meg így jártak 😀www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAepp linkelni akartam. a polgi a legnagyobb arc: | sztem ha visszamennenk idoben akkor kiderulne, hogy tanacs tag is volt anno |
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
csebi
Lúdas Solymi
csebi
több mint 3 éve
jaja 😊Szerintem itt nb2 a tűzijáték miatt írta ezt.Semmi.vajon ha most szombaton tartanák mi lenne? 😊sztrájkolni akkor kell, amikor fáj.telex.hu/belfold/2022/08/25/sztrajkot-hirdettek-jovo-hetre-a-mozdonyvezetoksulikezdésre? az fasza lesz...
empty taxi
NB2
Különben mi értelme?
Amadeus
NB2
Ez pont olyan, mint amikor valami hülye momentumos a futárok hídzárjánál megjegyezte, hogy "az autókat azért át lehetne engedni".
Szegény nem értette meg, hogy mi van.
Amadeus
zinedine5
több mint 3 éve
plusz ez a koldokig kigombolt ing. egy jelenseg.Az a laza testtartás az mindent visz...meg neki van napelem is, ő neki minden zsír, a többiek meg így jártak 😀www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAepp linkelni akartam. a polgi a legnagyobb arc: | sztem ha visszamennenk idoben akkor kiderulne, hogy tanacs tag is volt anno |
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
csebi
Lúdas Solymi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Az a laza testtartás az mindent visz...meg neki van napelem is, ő neki minden zsír, a többiek meg így jártak 😀www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAepp linkelni akartam. a polgi a legnagyobb arc: | sztem ha visszamennenk idoben akkor kiderulne, hogy tanacs tag is volt anno |
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
csebi
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAepp linkelni akartam. a polgi a legnagyobb arc: | sztem ha visszamennenk idoben akkor kiderulne, hogy tanacs tag is volt anno |
vótmá?
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=uYd9IiYMOiAvótmá?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Szerintem itt nb2 a tűzijáték miatt írta ezt.Semmi.vajon ha most szombaton tartanák mi lenne? 😊sztrájkolni akkor kell, amikor fáj.telex.hu/belfold/2022/08/25/sztrajkot-hirdettek-jovo-hetre-a-mozdonyvezetoksulikezdésre? az fasza lesz...
empty taxi
NB2
Különben mi értelme?
Amadeus
NB2
Ez pont olyan, mint amikor valami hülye momentumos a futárok hídzárjánál megjegyezte, hogy "az autókat azért át lehetne engedni".
Amadeus
több mint 3 éve
Semmi.vajon ha most szombaton tartanák mi lenne? 😊sztrájkolni akkor kell, amikor fáj.telex.hu/belfold/2022/08/25/sztrajkot-hirdettek-jovo-hetre-a-mozdonyvezetoksulikezdésre? az fasza lesz...
empty taxi
NB2
Különben mi értelme?
Amadeus
NB2
több mint 3 éve
vajon ha most szombaton tartanák mi lenne? 😊sztrájkolni akkor kell, amikor fáj.telex.hu/belfold/2022/08/25/sztrajkot-hirdettek-jovo-hetre-a-mozdonyvezetoksulikezdésre? az fasza lesz...
empty taxi
NB2
Különben mi értelme?
Amadeus
több mint 3 éve
sztrájkolni akkor kell, amikor fáj.telex.hu/belfold/2022/08/25/sztrajkot-hirdettek-jovo-hetre-a-mozdonyvezetoksulikezdésre? az fasza lesz...
empty taxi
NB2
Különben mi értelme?
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/08/25/sztrajkot-hirdettek-jovo-hetre-a-mozdonyvezetoksulikezdésre? az fasza lesz...
empty taxi
több mint 3 éve
mikor az ellenzeket szidjuk azert felsejlik sokszor h a fidesz sem profi mindenhol, ilyen nyilt belhaborut regen lehetett latni:24.hu/belfold/2022/08/25/eger-nyilt-fidesz-haboru-pajtok-orojan/
Szerkesztette: csebi