Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
Bértároljuk, adjuk, mindegy, itt a kérdés, hogy miért és hogyan jön nekünk még ez a 700 millió...Nekem úgy jött le ez a szerb hír, hogy nem eladtunk nekik ennyi gázt, hanem gyakorlatilag bértároljuk nekik a sajátjukat. Szóval az a 700 pluszba fog jönni.Ugy h a mienkbol 500-at adunk Szerbianak es akkor 700-at meg veszunk h kipotoljuk?telex.hu/belfold/2022/07/22/egy-honapot-kapott-az-orban-kormany-a-jogallamisagi-problemak-erdemi-kezelesereMi van ha mi vesszuk meg az orosz gazt az unionak?
Ezért volt kint Petike a gazdáéknál, kell a rujszki gáz, mert Nyugatról se lóvé, se gáz nem fog jönni.
Újra felkészül a forint?
Lúdas Solymi
Janek
Szerintem csak Oroszorszag a csatlosai kozott mozgatja a keszletet.
Lúdas Solymi
peterk2005 udvari bolond
Mert ilyen alapon bármelyik EU-s ország is vehetne, nem?
Aztán meg köszönjük szépen.
Amúgy nem tetszik nekem ez a Peti féle kommunikációs stílus sem, hisz folyamatosan azt a retorikát folytatják, hogy az EU-ban mindenki hülye, csak mi gondolkodunk józanul, logikusan és kész tervek mentén, plusz folyamatosan külön utas politikát folytatunk.
Na meg az a stílus ahogy beszél...én nem tudom, hogy más ország külügyminisztere szokott-e így viselkedni, de baszki, ilyenért egy cégnél kibasznák az embert.
több mint 3 éve
Az a baj, hogy az emberek többsége nem érti meg azt, hogy egyszer lehet sorra kerül ő is, függetlenül attól, hogy mennyire a tábor tagja vagy mennyire nem.Orbán simán narkósoknak nevezte a hídfoglalókat egy perce Tusványoson. Én se vagyok normális hogy belenéztem.Szokasos elmebeteg fasiszta uszitas.
Tactful Cactus
Zsellértelkes Vrij
Dehát amíg ilyenre nem kerül sor, addig nem kell félni, igaz?
több mint 3 éve
Orbán simán narkósoknak nevezte a hídfoglalókat egy perce Tusványoson. Én se vagyok normális hogy belenéztem.Szokasos elmebeteg fasiszta uszitas.
Tactful Cactus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Orbán simán narkósoknak nevezte a hídfoglalókat egy perce Tusványoson. Én se vagyok normális hogy belenéztem.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Lassan kiderül h minden szolgáltató katas volt:444.hu/2022/07/23/a-kata-modositas-miatt-a-jogositvany-is-dragulhat?appview
Ha mki emel akkor az is szép történet lesz az inflációnak … vagy jön a hatósági ár a szolgáltatásokra is?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Jaj, ez most jött szembe velem 😀"A miniszterelnök-helyettes szerint a magzat nem a nő testének a része, hanem egy másik ember. Személy szerint mindent megtenne azért, hogy ne érje fizikai erőszak az LMBTQ embereket, de úgy érzi joga van figyelmeztetni őket arra, hogy „ez az életállapot egy bűnös életállapot”
Egy kommentelő szerint ez az ember nyomós érv az abortusz mellett. Szerintünk viszont ő az "életállapot", amikor az anyja véletlenül a placentát nevelte fel. Ettől ilyen takonyszerű és gerinctelen."
több mint 3 éve
Nekem úgy jött le ez a szerb hír, hogy nem eladtunk nekik ennyi gázt, hanem gyakorlatilag bértároljuk nekik a sajátjukat. Szóval az a 700 pluszba fog jönni.Ugy h a mienkbol 500-at adunk Szerbianak es akkor 700-at meg veszunk h kipotoljuk?telex.hu/belfold/2022/07/22/egy-honapot-kapott-az-orban-kormany-a-jogallamisagi-problemak-erdemi-kezelesereMi van ha mi vesszuk meg az orosz gazt az unionak?
Ezért volt kint Petike a gazdáéknál, kell a rujszki gáz, mert Nyugatról se lóvé, se gáz nem fog jönni.
Újra felkészül a forint?
Lúdas Solymi
Janek
Lúdas Solymi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 597
m.hvg.hu/gazdasag/20220722_Az_MVM_kisokosban_magyarazza_az_uj_rezsidijrendszert
több mint 3 éve
Tökéletes transzparens nem léte... pic.twitter.com/sUUkO5Cw8F
— 🅲🅷🆁🅸🆂 🇭🇺 (@ChrisGuru) July 22, 2022
több mint 3 éve
Amikor a köztársasági elnök nem ért egyet, de..."A kedden megszavazott alkotmánymódosításnak azonban nem látom kényszerítő indokát. Alkotmányos kötelezettségemnek tettem eleget, amikor a mai napon az Alaptörvény tizenegyedik módosítását aláírtam."
Szép volt.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Van benne logika, fasza összeesküvéselméletté nemesíthető.telex.hu/belfold/2022/07/22/egy-honapot-kapott-az-orban-kormany-a-jogallamisagi-problemak-erdemi-kezelesereMi van ha mi vesszuk meg az orosz gazt az unionak?
Újra felkészül a forint?
Lúdas Solymi
Janek
Oroszok is jól járnak, nem rohad rájuk, kicsit mi is keresünk, az EU meg szankciózhatja az oroszokat, és mégse fagynak meg télen, mert egy EU-s országból tudnak venni szankciótlanul bármennyit.
több mint 3 éve
Ugy h a mienkbol 500-at adunk Szerbianak es akkor 700-at meg veszunk h kipotoljuk?telex.hu/belfold/2022/07/22/egy-honapot-kapott-az-orban-kormany-a-jogallamisagi-problemak-erdemi-kezelesereMi van ha mi vesszuk meg az orosz gazt az unionak?
Újra felkészül a forint?
Lúdas Solymi
Janek
több mint 3 éve
az amúgy tutira egy fél szektort betakaró molinó volt, abból varrtak neki méretben passzoló pólót.😀Erről ennyit:Hoppál szerint most a progresszió a pokolba vezet, de mi lenne, ha megváltoztatnánk.zseniális mondat 😀
„Legyen végre progresszió a normalitás, könyörgöm!”
Negritis, a vajda
Demeter Szilárd erre reagálva mondta, hogy vállaljuk fel saját értékkészletünket, és álljunk ki büszkén mellette, majd felállva megmutatta pólóját:
HUN loves Mary: HLM„ (”Magyarország Máriát szereti„)
Ezzel a logóval készültek egyébként a magyar szurkolók az Anglia–Magyarország Nemzetek Ligája-meccsre, üzenve a meccs előtt letérdelő angoloknak. A képen Szent István adja térdelve a koronát Szűz Máriának.
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/07/22/egy-honapot-kapott-az-orban-kormany-a-jogallamisagi-problemak-erdemi-kezelesereMi van ha mi vesszuk meg az orosz gazt az unionak?
Újra felkészül a forint?
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
24.hu/belfold/2022/07/22/csak-janos-a-karpat-medence-annyi-tehetseget-termel-amennyit-nem-bir-felhasznalni/Ertem mar, tehat akkor ezért üldöz el belőlük jó sokat a kormány külföldre. Meg még így is túl sok van. Hiába. Egyszerűen nem tudunk hibázni. Mindenki is tehetséges, mindenki is ért mindenhez is. Mindenki is minket támad, de mi okos, ravasz, fineszes nép vagyunk, nem most jöttünk le a falvedorol, szellemileg és fizikailag is legjobb társadalom vagyunk, minket nem lehet csak úgy atverni! Ezeknek tényleg az volt a napi feladat hogy ki tudja adott nap a legnagyobb baromságot osszehordani?
Megvan mi a problémánk. Túl tehetségesek vagyunk.
peterk2005 udvari bolond
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Tehat Petike akkora kufar h olcsobban veszi a gazt, mint korabban, mikor az oroszok tudjak h dragabb lesz…uhum…444.hu/2022/07/22/orban-tavaly-osszel-megegyeztunk-az-oroszokkal-a-gazrol-tizenot-evre-alacsonyabb-aron-mint-az-elozo-szerzodes-voltHát ja. Tudjuk, megtanultuk már régen, hogy mi ugyan mindent faszán csinálunk, de a nemzetközi helyzet folyton fokozódik.
Borbinho
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
444.hu/2022/07/22/orban-tavaly-osszel-megegyeztunk-az-oroszokkal-a-gazrol-tizenot-evre-alacsonyabb-aron-mint-az-elozo-szerzodes-voltHát ja. Tudjuk, megtanultuk már régen, hogy mi ugyan mindent faszán csinálunk, de a nemzetközi helyzet folyton fokozódik.
Borbinho
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 3 éve
444.hu/2022/07/22/orban-tavaly-osszel-megegyeztunk-az-oroszokkal-a-gazrol-tizenot-evre-alacsonyabb-aron-mint-az-elozo-szerzodes-volt
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
24.hu/belfold/2022/07/22/csak-janos-a-karpat-medence-annyi-tehetseget-termel-amennyit-nem-bir-felhasznalni/Fel is töltötték velük a kormányt.
Megvan mi a problémánk. Túl tehetségesek vagyunk.
peterk2005 udvari bolond
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
24.hu/belfold/2022/07/22/csak-janos-a-karpat-medence-annyi-tehetseget-termel-amennyit-nem-bir-felhasznalni/Megvan mi a problémánk. Túl tehetségesek vagyunk.

több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/07/22/egy-honapot-kapott-az-orban-kormany-a-jogallamisagi-problemak-erdemi-kezelesereSzerintem megfogják ezt csinálni, ezért is volt ez a nagy rush a Kata és egyéb törvényekkel.
Újra felkészül a forint?
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/07/22/egy-honapot-kapott-az-orban-kormany-a-jogallamisagi-problemak-erdemi-kezelesereEzért volt kint Petike a gazdáéknál, kell a rujszki gáz, mert Nyugatról se lóvé, se gáz nem fog jönni.
Újra felkészül a forint?
több mint 3 éve
ja csak ez nem HLM hanem a Regnum Marianum, mintha megin egy Bëlga szám lenne az egész....Erről ennyit:Hoppál szerint most a progresszió a pokolba vezet, de mi lenne, ha megváltoztatnánk.zseniális mondat 😀
„Legyen végre progresszió a normalitás, könyörgöm!”
Negritis, a vajda
Demeter Szilárd erre reagálva mondta, hogy vállaljuk fel saját értékkészletünket, és álljunk ki büszkén mellette, majd felállva megmutatta pólóját:
HUN loves Mary: HLM„ (”Magyarország Máriát szereti„)
Ezzel a logóval készültek egyébként a magyar szurkolók az Anglia–Magyarország Nemzetek Ligája-meccsre, üzenve a meccs előtt letérdelő angoloknak. A képen Szent István adja térdelve a koronát Szűz Máriának.
Lúdas Solymi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak