Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
Jó ez a posvanyosi buli, mindenki a világba okadhatja a belsarat, amit gyűjtöget magában egy évig.
több mint 3 éve
Mi most a nyugat része vagyunk, ahhoz képest ezek a kisebbségi komlexusos kibeszélések teljesen feleslegesek, s már attól se kell tartani, hogy nem szemlézi a Reuters, mer már lekártyáztuk ezt a mieinkenek mit mondunk lózungokat, szóval simán átbaszós lókupecbe van Viktor. De a logikát sem értem, mért kell a legkisebb bolhának világpolitikát eszkábálnia? Mért kell frontálisan ütközni, mikor ekkora méretekkel sokkal elfogadhatóbb lenne a bridge-szerep, tudunk közvetíteni, ehelyett folyamatosan morgunk az etetéskor, mer mi a "más"kutyája vagyunk, amíg belénk nem rúgnak. S innentől nekem nem mindegy, hogy akkorát rúgnak-e Orbánba, hogy a holdról is látcik, vagy csak elpucolják a szarospelust, mert nem akarom, hogy a bukás magával rántsa az egész országot.Jó hàt, mondjál már olyan tartalmat, ami nem valamilyen izmus politikustól az elmúlt évekből 😊 az angolok a Brexittel izolacionizmust csináltak, az amerikaiak a Monroe-doktrinához nyúlkálnak néhány elnökönként, a gazdaságpolitikájuk is tele van izmussal, amit meg Macron akar az meg egy újfajta - bonapartizmus 😊 a politikusok már csak ilyenek.Az elmúlt évek beszédeihez képest ez egy összeszedett, épkézláb beszéd volt. Sok érdekes gondolat is volt benne, nyilván kellett valami a bérrettegőknek is, oda ment a fajkeveredés - habár a logikai ív ott is teljesen valid értsd. nem ugyanaz, amikor egy cseh meg egy magyar házasodik össze mint amikor egy arab család települ be Pozsonyba, és próbálja ugyanazt az életet élni, mint közép-Szíriában - meg volt a szokásos önismétlés is.ezerájrós védés
Én alapvetően nem szeretem a tusványosi beszédeit mert jellemzően unalmasak, ez nem volt az, a nyugati lét évtizedes apokalipszis várásáról szóló része pedig kifejezetten erős, ütős volt és nehéz is lenne vele vitatkozni.
MC12
egy nagy faszt, mikor nincs mit mondani visszanyúlunk a faszméricskéhez, aztán aszongyuk, hogy hiába van másnak nagy majd lekókad - ésha soxor nyalogatjuk egymás fanszőrét akkor azt hívjuk gyémántfénynek
nulla eredeti tartalom, sima spenglerizmus...
bráfó práfó éjjenapárt
Gróf de sutianap
Persze, egyébkènt mondhatod, hogy a nyugat mindent faszán csinál, nekik van a legnagyobb, és kurva jó minden. Csak körbenézek a világban és nem ezt látom.
Nem azt mondtam, hogy világi jó beszed volt, hanem, hogy a mostanában szokásoshoz képest jobb, sokkal magabiztosabb és technikailag is rendben lévőbb volt.
MC12
Mer a kis trükkös micsinálna, ha a Putra Romanesca ügyesen elvinné a Tusványosi helyet, mer nemzetgyűlést tart, mi lenne az egyik helyen folyamatosan befingott 2/3ddal ha ahhoz ragaszkodnánk, mint a punióban, hogy van vétójog, na Hadházi állatorvoson, hogy gurítaná át a megegyezést??
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Viktor the Pureblood https://t.co/UGgPROCRIO pic.twitter.com/kifluEKUSK
— Igor Brejc 🇺🇦 🌻 (@breki74) July 23, 2022
😀😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Nem o a beteg, hanem akiknek mondja.Meghallgatva, ez egy beteg ember....Visszavonom... TOTÁL ELMEBETEG!
ThundersNFL a Jobbágy
ThundersNFL a Jobbágy
O csak az igenyt elegiti ki.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Jó hàt, mondjál már olyan tartalmat, ami nem valamilyen izmus politikustól az elmúlt évekből 😊 az angolok a Brexittel izolacionizmust csináltak, az amerikaiak a Monroe-doktrinához nyúlkálnak néhány elnökönként, a gazdaságpolitikájuk is tele van izmussal, amit meg Macron akar az meg egy újfajta - bonapartizmus 😊 a politikusok már csak ilyenek.Az elmúlt évek beszédeihez képest ez egy összeszedett, épkézláb beszéd volt. Sok érdekes gondolat is volt benne, nyilván kellett valami a bérrettegőknek is, oda ment a fajkeveredés - habár a logikai ív ott is teljesen valid értsd. nem ugyanaz, amikor egy cseh meg egy magyar házasodik össze mint amikor egy arab család települ be Pozsonyba, és próbálja ugyanazt az életet élni, mint közép-Szíriában - meg volt a szokásos önismétlés is.ezerájrós védés
Én alapvetően nem szeretem a tusványosi beszédeit mert jellemzően unalmasak, ez nem volt az, a nyugati lét évtizedes apokalipszis várásáról szóló része pedig kifejezetten erős, ütős volt és nehéz is lenne vele vitatkozni.
MC12
egy nagy faszt, mikor nincs mit mondani visszanyúlunk a faszméricskéhez, aztán aszongyuk, hogy hiába van másnak nagy majd lekókad - ésha soxor nyalogatjuk egymás fanszőrét akkor azt hívjuk gyémántfénynek
bráfó práfó éjjenapárt
Gróf de sutianap
Persze, egyébkènt mondhatod, hogy a nyugat mindent faszán csinál, nekik van a legnagyobb, és kurva jó minden. Csak körbenézek a világban és nem ezt látom.
Nem azt mondtam, hogy világi jó beszed volt, hanem, hogy a mostanában szokásoshoz képest jobb, sokkal magabiztosabb és technikailag is rendben lévőbb volt.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Meghallgatva, ez egy beteg ember....Visszavonom... TOTÁL ELMEBETEG!
ThundersNFL a Jobbágy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Teljesen igaza van Orbánnak, nincs bennünk csimpánz vagy kabóca vagy jegenyefa vagy bármilyen más faj, vagyis nem vagyunk kevert fajúak.neandervölgyi is van benned a homo sapiens mellett, és utóbbi az ember
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Meghallgatva, ez egy beteg ember....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
fasiszta briganti
több mint 3 éve
Az elmúlt évek beszédeihez képest ez egy összeszedett, épkézláb beszéd volt. Sok érdekes gondolat is volt benne, nyilván kellett valami a bérrettegőknek is, oda ment a fajkeveredés - habár a logikai ív ott is teljesen valid értsd. nem ugyanaz, amikor egy cseh meg egy magyar házasodik össze mint amikor egy arab család települ be Pozsonyba, és próbálja ugyanazt az életet élni, mint közép-Szíriában - meg volt a szokásos önismétlés is.ezerájrós védés
MC12
bráfó práfó éjjenapárt

több mint 3 éve
Az elmúlt évek beszédeihez képest ez egy összeszedett, épkézláb beszéd volt. Sok érdekes gondolat is volt benne, nyilván kellett valami a bérrettegőknek is, oda ment a fajkeveredés - habár a logikai ív ott is teljesen valid értsd. nem ugyanaz, amikor egy cseh meg egy magyar házasodik össze mint amikor egy arab család települ be Pozsonyba, és próbálja ugyanazt az életet élni, mint közép-Szíriában - meg volt a szokásos önismétlés is.A geopolitikai gondolatok kifjezetten jok, minden mast felreteve jo lenne ha ezt kicsit tobben is igy gondolnak.
MC12
Szerkesztette: JéBé
több mint 3 éve
Az elmúlt évek beszédeihez képest ez egy összeszedett, épkézláb beszéd volt. Sok érdekes gondolat is volt benne, nyilván kellett valami a bérrettegőknek is, oda ment a fajkeveredés - habár a logikai ív ott is teljesen valid értsd. nem ugyanaz, amikor egy cseh meg egy magyar házasodik össze mint amikor egy arab család települ be Pozsonyba, és próbálja ugyanazt az életet élni, mint közép-Szíriában - meg volt a szokásos önismétlés is. Én alapvetően nem szeretem a tusványosi beszédeit mert jellemzően unalmasak, ez nem volt az, a nyugati lét évtizedes apokalipszis várásáról szóló része pedig kifejezetten erős, ütős volt és nehéz is lenne vele vitatkozni.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Ha ez színjáték, akkor Oscart neki. Tartok viszont attól, hogy ezek tényleg a saját gondolatai, akkor viszont baj van: megbolondult.
Ha Hitler ma élne, a fajelméletét hasonlóan fogalmazná meg, így támasztaná alá.
több mint 3 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ez sajnos egy nagyon sotet komment. Sotet, mert Orban sztem tenyleg igy gondolja, ezt sugallja a migranspolitikaval, es miatta nagyon sokan masok is igy gondolkodnak. Es azt hiszik ez elfogadhato.Valóban nem vagy kevert fajú, hiszen a faj az az ember, a nemzetiség az meg mondjuk legfeljebb fajta, ha úgy nézzük.444.hu/2022/07/23/orban-viktor-eligazit-a-vilag-es-a-haza-dolgairolJo.en bennem vhol van szerb es bosnyak ver is....nagyanyam vkije altal.
Ujabb elkepeszto agymenes, kedvencem:
"Mi nem vagyunk kevert fajúak"
😀😀😀
Hetfon feljelentem tortenelemhamisitasert 😀
Ha van nep, ami kevert faj, akkor az a magyar.
Nem veletlen szokta hasznalni "a mi | keverek | kutyank kolyke" mondast 😀
Eljutottunk oda, hogy mar nem is igazan utalok itt elni, hanem inkabb csak egy hosszu, rossu poen az egesz szurrealis valosag.
Kb "mi lett volna ha Hitler egy 10 millios nep vezere lesz es a nepirtas helyett csak a lopas erdekli"
Lesz meg rosszabb.
Borbinho
Nem vagyok kevert!
YoungZeeZee
Teljesen igaza van Orbánnak, nincs bennünk csimpánz vagy kabóca vagy jegenyefa vagy bármilyen más faj, vagyis nem vagyunk kevert fajúak.
Őszentsége Sobri Jóska
(sotet mint gonosz/negativ, nem mint buta/hulye, es tudom h te nem igy gondolkodsz).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Na meg az a stílus ahogy beszél...én nem tudom, hogy más ország külügyminisztere szokott-e így viselkedni, de baszki, ilyenért egy cégnél kibasznák az embert.talán Johnsonnak volt hasonló stílusa, ugye ő is volt külügyminiszter. de ő sem volt ennyire lenéző a kollégákkal, más politikusokkal, sokkal elegánsabban tudott bkit elküldeni a k anyjába. nem is véletlen, hogy Johnson könyveket írt, a Churchillről szóló az sztem egyenesen mestermű.
Lúdas Solymi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mind tudjuk, hogy utobbi.Amúgy nem tetszik nekem ez a Peti féle kommunikációs stílus sem, hisz folyamatosan azt a retorikát folytatják, hogy az EU-ban mindenki hülye, csak mi gondolkodunk józanul, logikusan és kész tervek mentén, plusz folyamatosan külön utas politikát folytatunk.Na de mi van, ha az EU-ban tényleg mindenki hülye ezügyben?
Lúdas Solymi
Vagy a saját hazai politikai érdekei miatt hülyének kell tűnjön?
Vagy nem hülyék, de a magyar belpolitikai érdekek miatt kell, hogy hülyenek tüntesse fel őket, amihez képest mi józanul, logikusan és kész tervek mentén gondolkodunk és saját politikát folytatunk?
Ha a fentiekből bármelyik logikus, akkor az validálja ezt a kommunikációt.
Őszentsége Sobri Jóska
Minden amit a kozossegi median, tvben/radioban leadnak propaganda.
Milyen ugyesek/okosak/lelemenyesek vagyunk, mikozben mindenki mas balfek.
Aztan telefonon lehet megy kozben a konyorges Ursulaeknal, Joeeknel.
Meg amikor kulfoldi tvsek teszik fel a kenyes kerdeseket, akkor jon Szijjastol is a hapogas, meg "az nem is ugy van" es tarsai.
Orban is, milyen okosan elmondta ma, hogy a "nyugat" tobbek kozott azert is luzer es tart menthetetlenul a vesztebe, mert elvesztette a nyersanyaghaborut.
Gondolom itt is a 100+ evvel ezelotti, | gyarmati | rendszert sirja vissza...😊
Amikor meg mi is ertunk valamit a tesok miatt...
több mint 3 éve
Valóban nem vagy kevert fajú, hiszen a faj az az ember, a nemzetiség az meg mondjuk legfeljebb fajta, ha úgy nézzük.444.hu/2022/07/23/orban-viktor-eligazit-a-vilag-es-a-haza-dolgairolJo.en bennem vhol van szerb es bosnyak ver is....nagyanyam vkije altal.
😀😀😀
Eljutottunk oda, hogy mar nem is igazan utalok itt elni, hanem inkabb csak egy hosszu, rossu poen az egesz szurrealis valosag.
Kb "mi lett volna ha Hitler egy 10 millios nep vezere lesz es a nepirtas helyett csak a lopas erdekli"
Lesz meg rosszabb.
Borbinho
Nem vagyok kevert!
YoungZeeZee
Teljesen igaza van Orbánnak, nincs bennünk csimpánz vagy kabóca vagy jegenyefa vagy bármilyen más faj, vagyis nem vagyunk kevert fajúak.
több mint 3 éve
444.hu/2022/07/23/orban-viktor-eligazit-a-vilag-es-a-haza-dolgairolSzívesen kifizetnék neki egy MyHeritage DNS tesztet.
😀😀😀
Lesz meg rosszabb.
Borbinho
Csak bele pillantani hányad részben lovári...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Telejósda!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 597
444.hu/2022/07/23/orban-viktor-eligazit-a-vilag-es-a-haza-dolgairolJo.en bennem vhol van szerb es bosnyak ver is....nagyanyam vkije altal.
😀😀😀
Lesz meg rosszabb.
Borbinho
Nem vagyok kevert!
több mint 3 éve
Megláttam, mondom "Úrrristeen!"Ki ez a lá-áágy? Ki ez agyalá-áágy?

több mint 3 éve
Amúgy nem tetszik nekem ez a Peti féle kommunikációs stílus sem, hisz folyamatosan azt a retorikát folytatják, hogy az EU-ban mindenki hülye, csak mi gondolkodunk józanul, logikusan és kész tervek mentén, plusz folyamatosan külön utas politikát folytatunk.Na de mi van, ha az EU-ban tényleg mindenki hülye ezügyben?
Lúdas Solymi
Vagy a saját hazai politikai érdekei miatt hülyének kell tűnjön?
Vagy nem hülyék, de a magyar belpolitikai érdekek miatt kell, hogy hülyenek tüntesse fel őket, amihez képest mi józanul, logikusan és kész tervek mentén gondolkodunk és saját politikát folytatunk?
Ha a fentiekből bármelyik logikus, akkor az validálja ezt a kommunikációt.
több mint 3 éve
444.hu/2022/07/23/orban-viktor-eligazit-a-vilag-es-a-haza-dolgairolUjabb elkepeszto agymenes, kedvencem:
😀😀😀
Lesz meg rosszabb.
több mint 3 éve
Orbán simán narkósoknak nevezte a hídfoglalókat egy perce Tusványoson. Én se vagyok normális hogy belenéztem.Nem szoktam emberileg bírálni, mert tudom hog jól megfontolt lopás csak a lényege a rendszerének, de remelem rövidesen tényleg Grázban találjuk gyógykezelésen ezt a parasztot…
Tactful Cactus