Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 239 — Big Dick Nick
Dobrev politikai ellenfelein kívül senki mástól nem olvastam, hogy Dobrevvel nem lehet nyerni, de náluk nyilván ez állandó toposz, csak épp semmiféle kutatás, felmérés, tanulmány nem igazolja ezt, nem támasztja alá.
Sobri Jóska
Már az öt ellenzéki miniszterelnök-jelölt közül is Dobrev Klára volt a leginkább elutasított, MZP pedig a legkevésbé elutasított.
Ezzel együtt - Záveczet idézve - „az olyan kijelentések, hogy egyik jelölttel biztosan nyerni lehet, egy másik jelölttel biztosan nem lehet nyerni, inkább politikai szlogennek vagy maximum politológiai okfejtéseknek tekinthetők, közvélemény-kutatási adatokkal nem támaszthatók alá”.
nagylaza
És jómagam is pont ennyit és ezt mondom.

Illetve tök mindegy, hogy ki a miniszterelnökjelölt, mert miniszterelnökre nem szavazunk.
Egyéni lesz meg az ellenzéki lista. Arra meg mindenki rászavaz úgyis, aki nem Orbánt akar.
Ezért egy ilyen szavazásnál valójában tök mindegy ki van első helyre írva.
Sobri Jóska
Lehet, hogy te úgy ítéled meg, hogy miniszterelnökre nem szavazunk, de szerintem sok olyan ember van, akit nagyon is befolyásol az, hogy ki áll az ellenzéki lista első helyén. Legalábbis nekem az tűnik logikusnak, hogy van aki szerint tök mindegy, így is, úgy is leszavaz az ellenzéki listára, viszont vannak olyanok is, akiknek a miniszter elnök jelölt személye döntő faktor egy szavazásnál.

Ugyanaz lehet a Fidesznél is, sok olyan emberrel találkoztam, akik igazából Orbánra szavaznak, nem is a Fideszes listára.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 778 — #NoStress
Dobrev politikai ellenfelein kívül senki mástól nem olvastam, hogy Dobrevvel nem lehet nyerni, de náluk nyilván ez állandó toposz, csak épp semmiféle kutatás, felmérés, tanulmány nem igazolja ezt, nem támasztja alá.
Sobri Jóska
Már az öt ellenzéki miniszterelnök-jelölt közül is Dobrev Klára volt a leginkább elutasított, MZP pedig a legkevésbé elutasított.
Ezzel együtt - Záveczet idézve - „az olyan kijelentések, hogy egyik jelölttel biztosan nyerni lehet, egy másik jelölttel biztosan nem lehet nyerni, inkább politikai szlogennek vagy maximum politológiai okfejtéseknek tekinthetők, közvélemény-kutatási adatokkal nem támaszthatók alá”.
nagylaza
És jómagam is pont ennyit és ezt mondom.

Illetve tök mindegy, hogy ki a miniszterelnökjelölt, mert miniszterelnökre nem szavazunk.
Egyéni lesz meg az ellenzéki lista. Arra meg mindenki rászavaz úgyis, aki nem Orbánt akar.
Ezért egy ilyen szavazásnál valójában tök mindegy ki van első helyre írva.

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 174 — beers & Packers
Sobri Jóska
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 929 — Keep pounding
Sobri Jóska
Sztem az elmult 3 valasztas eredmenye eleg jo indikator mire megy a baloldal a fidesz ellen.
gabokocka
Miért, eddig is egy listán indult az összes "baloldali" párt?
Azért ez is számít picit, nem?
Hisz sok helyen írták, hogy a Fidesz azért nyert, mert elaprózódtak, szétszóródtak az ellenzéki szavazatok, nem azért mert nem volt belőlük elég.
Szóval szerintem az előző 3 választást, mint indikátort, nem lehet annak bizonyítására használni, hogy miért tényszerű az, hogy Dobrevvel nem lehet nyerni Orbán ellen.
Sobri Jóska
Jövőbeni dolgot nem lehet bizonyítani csak megjósolni kisebb vagy nagyobb valószínűséggel.
Ellenben bizonyos szempontok lehetnek irányadók, lehet belőlük sok mindenre következtetni.
Például ha összeadsz minden baloldali szavazatot, és úgy se érik el a fidesz szavazatait, akkor rá kell jönni, hogy csak baloldali szavazókkal nem fogják leváltani döbrögit.
Ezt meg is tették okosan, összeállt mindenki a politikai skála minden oldaláról.
Viszont a szavazók nem így tesznek feltétlen, aki a jobbikra szavazott volna külön, nem biztos, hogy egy közös listát támogatni fog, ha olyan ember vezeti, akit rühell. És ez fordítva is lehet, baloldali nem biztos, hogy MZP-re vagy Jakabra szavazna. Tehát azt célszerű felmérni, kinek milyen elutasítottsága. Ebben pedig klárikám toronymagasan vezet.
Hogy ez alapján kijelenthető, hogy vele nem lehet leváltani orbánt? Nem
Hogy ez alapján kijelenthető, hogy vele nehezebb leváltani orbánt? Határozott igent ide se írnék, de a jelenleg rendelkezésre álló adathalmazból ez látszik kirajzolódni.
És csak az egyik opció végkimenetelét fogjuk megismerni, mindkettőét nem.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
dawyd728 4 062
 infogram.com/minjelolteklista-1ho16vomp9yy84n

dawyd728
Köszi, én is ilyeneket látok.
Pár százalékok hibahatárokon ide vagy oda.
Sobri Jóska
Nem 1-2, hanem 8%. Potenciálisan 300 ezer mínusz a Fidesznek. Egyben plusz az ellenzéknek. Tudom nem listán dől el. Csak a billenő körzetekben is ki tudja majd Feri hogy fog plusz szavazatot gyűjteni magának.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 4 éve
Sobri Jóska
Sztem az elmult 3 valasztas eredmenye eleg jo indikator mire megy a baloldal a fidesz ellen.
gabokocka
Miért, eddig is egy listán indult az összes "baloldali" párt?
Azért ez is számít picit, nem?
Hisz sok helyen írták, hogy a Fidesz azért nyert, mert elaprózódtak, szétszóródtak az ellenzéki szavazatok, nem azért mert nem volt belőlük elég.
Szóval szerintem az előző 3 választást, mint indikátort, nem lehet annak bizonyítására használni, hogy miért tényszerű az, hogy Dobrevvel nem lehet nyerni Orbán ellen.

több mint 4 éve
Szerinted, ha MZP végül behúzza az előválasztást, akkor Feri felborítja a pókerasztalt?
Amadeus
Erről nyilván nincs egzakt infóm, csak ugyanúgy, ugyanazokból az infókból tippelni tudok, ahogy te. De szerintem nem húzza be, amíg Feriék számolják a szavazatokat.
De ha ez a tippem se jönne be (hogy mindegy mi a valós szavazatarány, ez nem valódi szavazás, és majd úgy matekozzák ki, hogy Dobrev legyen a nyerő), akkor gondolom leülnek beszélgetni, az outsider MZP és a párttámogatásokkal rendelkező dealmester Gyurcsány és kitalálnak valami olyat, amiből mindenki profitál. (Hiszen itt azért olyan pártos emberek egzisztenciája forog kockán, mint az LMP, az MSZP, a Párbeszéd szinte összes korifeusa, és valójában a Jobbik és a Momentum túlélése is nagyban azon múlhat, hogy ebben az esetben mit lehet dealelni MZP-vel aztán a Fidesszel.)

Csak ugye MZP-vel -legalábbis kifelé úgy tűnik- hogy nem lehet boltolni, tolja a jakobinus hevület, lobog benne a szent tűz (az őrület by csebi), és ha nem nyitott arra, hogy betagozódjon a NER-be, aminek az ellenzéki "tagozatának" Gyurcsány a felelőse, na akkor lehetnek érdekes dolgok, például amit te is írsz. (De ezt tnem tudjuk még, hogy MZP tényleg kattant vagy csak jól játsza a saját céljai elérése érdekében.)
Sajna igaz az, amit Puzsér vagy akár MZP is mond, hogy a jelenlegi pártellenzék és a Fidesz alapvetően egy brancs, mindkettőnek megfelel a jelenlegi pénzelosztási rendszer is, mégha nem is a régi időket idéző 70-30, csak 95-5 mondjuk, mivel eleve kurva sok pénzről van szó, még így is bőven jut belőle az udvari ellenzéknek. És azért egy Leisztingert, Puchot, Molnár Zsoltot ismerve hülyék lennének lemondani a tutiról, és óriási kockázatokat vállalni.

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 929 — Keep pounding

dawyd728
Sobri Jóska

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423
Plusz finoman be lett lengetve, hogy a DK akár ki is tudna ugrani ebből a dologból - mert MzP nem tudja összetartani a koalíciót. És ez éppenséggel eladható is lenne a saját szavazóiknak.
MC12
Nem tudna, hanem eleve ez volt a deal, hogy Gyurcsány akkor van benne a buliban, ha Dobrev a miniszterelnökjelölt.
Erre szépen rá is bólintott mindenki, csak MZP nem volt ott, ő nem tudta, hogy mi a terv, nem várt amíg leszáll az est, így ő kirontott a nyúlból, és szarik rá, hogy a nyúl benn van, ők meg kint. Ő nem megfeledkezett erről az apróságról, hanem nem is tudott róla.
Sobri Jóska
Látom működik a propaganda. Ha így lenne ahogy állítod:
- Karigeri és az MSZP miért költöttek százmilliókat egy ezek szerint felesleges kampányra?
- Karigeri miért lépett vissza, ezzel Dobrev esélyeit rontva?
- A momentum miért szállt fel az anti-Dobrev vonatra?
- Mi előnye származna a DK-n kívül bármelyik pártnak egy Dobrev ME-i kampányból, ami zero győzelmi esélyekkel kecsegtet?
- A Fidesz miért mocskolta volna Karácsonyt ilyen hosszan/költségesen, ha olyan egyértelmű hogy Dobrev lesz a cséká?
- Ha ennyire le volt ez dealelve, akkor minek az egész előválasztási kampány? Pénzt égetni hatékonyabban is lehetett volna

Ezek csak a leginkább triviális érvek. Tudom hogy fun összeesküvéseket és nagy megfejtéseket gyártani, de nem kell mindent túlgondolni.
Kexandro
- Mert költeni kell, a politikai költes olyan, mint a pontgyűjtő kártya, minél többet költesz, annal többet keresel.
- Szerintem javította az esélyeit, nem rontotta.
- Gondolom ha változik a kép, akkor utána kell húzni a fókuszt, és ha borul a terv, akkor improvizálni kell.
- Pénz? Egziszteciák? Képviselői helyek? És téged is megkérdezlek és majd te se válaszolsz: miért tény, hogy Dobrev nem nyerhet 22-ben? Nem valószínű, hogy nyer, de mire alapozod a nulla százalékos esélyt?
- Hogy tuti Dobrev legyen. És végülis bejött, Karácsony kiszállt, most esélyesebb Dobrev előválasztási győzelme, mint korábban volt.
- Ez vicces kérdés. Azért, mert ez nem egy nyilvános megállapodás, ebbe nem mehetett bele egy ellenzéki párt se látványosan, illetve az előválasztás kurva jó médiatematizálási tényező, plusz ad egyfajta demokratikus attitűdöt, demokráciaélményt, és nem, nem lehetett volna ennyi pénzt ennél hatékonyabban "elégetni" ma a magyar médiában.
De mondjuk került az egész előválasztás 1 milliárdba. Ha te egy összellenzéki éceszgéber vagy, akkor miként tudod ezt a milliárdot hatékonyabban elkölteni? Őszintén érdekel a válaszod.

Én nem gyártok összeesküvéseket. Jópár hónapja egy baráti beszélgetés során egy számomra ezügyben hiteles ember mondta, hogy lett egy ilyen deal. Sokat nem gondolkodtam, csiszoltam, fejtettem meg rajta, változtatás nélkül megírtam, aztán ennyi.
Sobri Jóska
Szerinted, ha MZP végül behúzza az előválasztást, akkor Feri felborítja a pókerasztalt?
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 729 — capitaine du château de Vienne 1487

dawyd728
Sobri Jóska
klárika félmigráns, komenista és sorosbérenc
a többi része mind aferi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve

dawyd728

több mint 4 éve
dawyd728 4 062

Szerkesztette: dawyd728
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 958 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=yU0D6tPEvH0

mindenközben ez érdekes lesz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Plusz finoman be lett lengetve, hogy a DK akár ki is tudna ugrani ebből a dologból - mert MzP nem tudja összetartani a koalíciót. És ez éppenséggel eladható is lenne a saját szavazóiknak.
MC12
Nem tudna, hanem eleve ez volt a deal, hogy Gyurcsány akkor van benne a buliban, ha Dobrev a miniszterelnökjelölt.
Erre szépen rá is bólintott mindenki, csak MZP nem volt ott, ő nem tudta, hogy mi a terv, nem várt amíg leszáll az est, így ő kirontott a nyúlból, és szarik rá, hogy a nyúl benn van, ők meg kint. Ő nem megfeledkezett erről az apróságról, hanem nem is tudott róla.
Sobri Jóska
- Karigeri és az MSZP miért költöttek százmilliókat egy ezek szerint felesleges kampányra?
- Mi előnye származna a DK-n kívül bármelyik pártnak egy Dobrev ME-i kampányból, ami zero győzelmi esélyekkel kecsegtet?
- A Fidesz miért mocskolta volna Karácsonyt ilyen hosszan/költségesen, ha olyan egyértelmű hogy Dobrev lesz a cséká?
- Ha ennyire le volt ez dealelve, akkor minek az egész előválasztási kampány? Pénzt égetni hatékonyabban is lehetett volna

Ezek csak a leginkább triviális érvek. Tudom hogy fun összeesküvéseket és nagy megfejtéseket gyártani, de nem kell mindent túlgondolni.
Kexandro
- Mert költeni kell, a politikai költes olyan, mint a pontgyűjtő kártya, minél többet költesz, annal többet keresel.
- Szerintem javította az esélyeit, nem rontotta.
- Gondolom ha változik a kép, akkor utána kell húzni a fókuszt, és ha borul a terv, akkor improvizálni kell.
- Pénz? Egziszteciák? Képviselői helyek? És téged is megkérdezlek és majd te se válaszolsz: miért tény, hogy Dobrev nem nyerhet 22-ben? Nem valószínű, hogy nyer, de mire alapozod a nulla százalékos esélyt?
- Hogy tuti Dobrev legyen. És végülis bejött, Karácsony kiszállt, most esélyesebb Dobrev előválasztási győzelme, mint korábban volt.
- Ez vicces kérdés. Azért, mert ez nem egy nyilvános megállapodás, ebbe nem mehetett bele egy ellenzéki párt se látványosan, illetve az előválasztás kurva jó médiatematizálási tényező, plusz ad egyfajta demokratikus attitűdöt, demokráciaélményt, és nem, nem lehetett volna ennyi pénzt ennél hatékonyabban "elégetni" ma a magyar médiában.
De mondjuk került az egész előválasztás 1 milliárdba. Ha te egy összellenzéki éceszgéber vagy, akkor miként tudod ezt a milliárdot hatékonyabban elkölteni? Őszintén érdekel a válaszod.

Én nem gyártok összeesküvéseket. Jópár hónapja egy baráti beszélgetés során egy számomra ezügyben hiteles ember mondta, hogy lett egy ilyen deal. Sokat nem gondolkodtam, csiszoltam, fejtettem meg rajta, változtatás nélkül megírtam, aztán ennyi.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
Szerintem csak úgy kell nézni, hogy MZP a magyar Trump.
Azt mondja amit az emberek hallani akarnak, cigányozik, buzizik, persze egyiket se "úgy", csak amolyan könnyen fogyasztható hétköznapi módon, ha kell bárkivel összeáll, ha kell bárkit elárul, nem az establishment része, azok kedvelik, akik nem elvek, racionalitások mentén, hanem érzelmektől fűtve szeretnek politizálni, populista, helyenként demagóg, meghackelte az egyik oldalt és alapvetően beágyazottság, párttagság nélkül, alacsony támogatottsággal pöckölgeti ki maga elől a jelölttársait, sokan biztosak benne, hogyha nyer se húzza ki a ciklusa végéig, ésatöbbi.Sobri Jóska
MZP úgy Trump, ahogy a kacsa csőre is villamos, mert az is sárga. 😊
peterk2005
Értem a szépen átgondolt, kidolgozott érvrendszeredet, meg is felelek rá:
De, MZP a magyar Trump, annak majd' minden attríbútumával. És ezt nem pozitívumként vagy dícsérendő (tán negatívumként vagy szapulandó) mondtam róla, csak analógiaként a magyar antiestablishment, populista, elitellenes, mindenfelé harcoló, önnön igazában megingathatatlanul hívő karakterére.
Sobri Jóska
Szerinted új Trump, Karsay Ferenc szerint az új Ceausescu:  24.hu/belfold/2021/10/11/karsay-ferenc-marki-zay-peter-gyurcsany-show-ceausescu-fidesz-facebook-komment/
empty taxi
Nemsokára jön a Trump-narratíva, ne aggódj. 😊
Sobri Jóska
1. Nem aggódtam, annyit nem ér. 😊
2. S lőn: „Ezt a tisztességes versengést a második forduló kezdetére Márki-Zay Péter alig pár nap alatt Trump-típusú élet-halál harccá változtatta. Megjelent a gyűlölködés, a hazug lejáratókampány, a hazaárulózás” – fogalmazott Dobrev.
Bővebben:  telex.hu/belfold/2021/10/12/ot-dolog-amiben-dobrev-klara-bizhat-es-masik-ot-amely-marki-zayt-segiti

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
MC12
Sobri Jóska

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 376
MC12
Sobri Jóska
Azért most nem lennék az ellenzéki pártelitek helyében sem 😊 szépen kitaláltuk, ledealeltük, mindenki boldog, mindenki pénzénél meg frakciójánál van, erre jönnek a hülye választók és nem jól szavaznak 😊 ez amúgy a legélesebben Jakabéknál látszik, ha valakinek, akkor nekik kéne ideológiai alapon MzP mögé állni, nem a Momentumnak, aztán ugye ahhoz képest úgy nyírják ahogy tudják. Na persze, ha az én bizniszembe rondít valaki, azt én se kedvelem, ebben igazuk van.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Szerintem csak úgy kell nézni, hogy MZP a magyar Trump.
Azt mondja amit az emberek hallani akarnak, cigányozik, buzizik, persze egyiket se "úgy", csak amolyan könnyen fogyasztható hétköznapi módon, ha kell bárkivel összeáll, ha kell bárkit elárul, nem az establishment része, azok kedvelik, akik nem elvek, racionalitások mentén, hanem érzelmektől fűtve szeretnek politizálni, populista, helyenként demagóg, meghackelte az egyik oldalt és alapvetően beágyazottság, párttagság nélkül, alacsony támogatottsággal pöckölgeti ki maga elől a jelölttársait, sokan biztosak benne, hogyha nyer se húzza ki a ciklusa végéig, ésatöbbi.Sobri Jóska
MZP úgy Trump, ahogy a kacsa csőre is villamos, mert az is sárga. 😊
peterk2005
Értem a szépen átgondolt, kidolgozott érvrendszeredet, meg is felelek rá:
De, MZP a magyar Trump, annak majd' minden attríbútumával. És ezt nem pozitívumként vagy dícsérendő (tán negatívumként vagy szapulandó) mondtam róla, csak analógiaként a magyar antiestablishment, populista, elitellenes, mindenfelé harcoló, önnön igazában megingathatatlanul hívő karakterére.
Sobri Jóska
Szerinted új Trump, Karsay Ferenc szerint az új Ceausescu:  24.hu/belfold/2021/10/11/karsay-ferenc-marki-zay-peter-gyurcsany-show-ceausescu-fidesz-facebook-komment/
empty taxi
Nemsokára jön a Trump-narratíva, ne aggódj. 😊

több mint 4 éve
Aki a kutyákra szavaz az menekül a valóság elöl, nem gondoljátok?
davemayer
Menekülnék én, aztán kis valóságomba újra és újra belerondít egy ocsmány fidesz propaganda videó és azt mondom, ebben a világban a kétfarkú kutyapárt az egyetlen racionális opció
r.baggio
Ne mondd már, hogy nincs youtube premiumod.
Én még egy fideszes propaganda videóval sem találkoztam sehol, pedig kiváncsi lennék rájuk és nem is zavarna.
Az MKKP nem racionális opció, hanem a szelep a"mindenki kapja be" attitűdhöz, a tudatosan senkire se leadott szavazat, a fricska a NER-el összefonódott ellenzéknek, a felmutatott középső ujj az establishmentnek.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 475 — "Montoya por favor!"
Aki a kutyákra szavaz az menekül a valóság elöl, nem gondoljátok?davemayer
Nem. Akkor már inkább kerüljön be valaki aki tesz is Magyarországért. Ja és annyival kiegészíteném hogy nem csak a baloldal, a jobb se tud normális jelöltet állítani, ezért hiába vagyok én és a családom leginkább középjobbos, nem tudunk a Fideszre szavazni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
MC12

több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 246 — balazs.t85@gmail.com
Gondoltam lemegyek ma szavazni a ház mellett lévő MSZP szavazópontra. Hát itt már nem lehet szavazni.. szombaton még kint volt hogy előválasztás, és letakarva minden MSZP-re utaló jel. Nagyon úgy tűnik, hogy KG visszalépése után, úgy gondolták nem nyitnak ki...

Flórián téren nagyon jól ment minden, elég hosszú volt a sor, de 10 perc alatt végeztem. Megdöbbentő hogy az összes idős DK, a fiatalok (40 alatt) pedig MZP..egy kivétel sem volt.
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
 444.hu/2021/10/12/dobrev-szerint-marki-zay-decemberig-sem-tudna-egyben-tartani-az-ellenzeki-osszefogast

Megérzés, Klára asszony nem vezet.
csipkelli
Tegnap Mzp mondott erőseket, akkor ő nem vezetett? 😊 én azt valószínűsítem, hogy annyit tudnak ők is a számokból kiolvasni, hogy szoros lesz - ergó lőni kell mindennel.
MC12
Márki-Zay folyamatosan ezt csinálja.
Ellenben Dobrev kedvesen, mosolygósan adta eddig elő a mindenki nyugodjon le a picsába szöveget. Főleg a Karácsony-Márki-Zay matek közben.
Tegnap este már nem ilyen volt az ATV-n. Ha rendben lennének a számok, mehetne tovább a nyugodtság.
De tévedhetek, és simán vezethet. Szerintem minimum szoros.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 376
 444.hu/2021/10/12/dobrev-szerint-marki-zay-decemberig-sem-tudna-egyben-tartani-az-ellenzeki-osszefogast

Megérzés, Klára asszony nem vezet.
csipkelli
Tegnap Mzp mondott erőseket, akkor ő nem vezetett? 😊 én azt valószínűsítem, hogy annyit tudnak ők is a számokból kiolvasni, hogy szoros lesz - ergó lőni kell mindennel.

Szerkesztette: MC12

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 712 — no es importante
Mondjuk mikor jobbról már most megy mzp összegyurcsányozása, akkor azért megkérdezném a fórum házipolitológusait, hogy ugyan mi mást is csinálhatna, mintsem minden eszközzel azt mutatni, hogy ez nincs így? Ha pedig megnyeri az előválasztást, akkor a dk-nak elméletileg muszáj beadnia a derekát, hiszen DEMOKRATIKUS módon kaptak ki, ha meg elbukja, akkor oly mindegy, hogy miket mondott ez a kampány során, mehet az újabb orbán-gyurcsány show.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal