Politika
70 feliratkozó
több mint 4 éve
Tényleg a négy igen-nemes népszavazásról nem lesz tippelde?Félek, hogy elrontom, a biztonság kedvéért beikszelem mindegyiket.
csebi
több mint 4 éve
Tényleg a négy igen-nemes népszavazásról nem lesz tippelde?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Csak a Fidesz!index.hu/belfold/2022/03/31/faj-a-99-szazalekban-fideszes-falu-meg-mindig-fideszes/
több mint 4 éve
444.hu/2022/03/31/median-meg-az-sem-kizart-hogy-minden-budapesti-keruletben-nyer-az-ellenzekJól jön mindenhonnan a pénz 😁
Egyik kezével elvesz, a másikkal ad. Jó ember ez az Endre
Gyurma Pappa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
444.hu/2022/03/31/hogyan-lehetseges-hogy-tucatjaval-buknak-le-az-orosz-kemek-europaban-de-magyarorszagon-nem-talaltak-egyet-semIde nem kellenek kemek, a magyar kormany keszsegesen atad barmilyen informaciot, mint ahogy a csatolt abra is mutatja.
Greengo
De ez a hiveket nem fogja befolyasolni hisz a csunya brusszelnek art, ami jo
több mint 4 éve
444.hu/2022/03/31/median-meg-az-sem-kizart-hogy-minden-budapesti-keruletben-nyer-az-ellenzekHogy őszinte legyek az, hogy 106 körzetben meg kérdeznek 9-10 embert (1000 fős minta) és ebből elemzéseket publikálnak, hát nekem nem tünik többnek pénzkibaszásnál.
Egyik kezével elvesz, a másikkal ad. Jó ember ez az Endre
Gyurma Pappa
Lista arányoknál még látom valami értelmét, de hogy egyénire mi alapján tippelnek az rejtély.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
telex.hu/kozelet/2022/03/31/sajat-nagyszulei-nyultak-le-a-szavazatat-a-szekelyudvarhelyi-lakosnakCsak egy papír
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
444.hu/2022/03/31/median-meg-az-sem-kizart-hogy-minden-budapesti-keruletben-nyer-az-ellenzekEgyik kezével elvesz, a másikkal ad. Jó ember ez az Endre

több mint 4 éve
Én heves megyében látom úgy h Egerben és Gyöngyösön van esély de a harmadikban nincsVálasztási földrajz oldalról:Szabolcs 1-et szerintem viszi az ellenzék, ha csak a megvásárolt, gerinctelen féreg, ex-MSZP-s Nagy Laci be nem kavar. Gondolom ezt jelöli a térkép.
Ha ez nagyjából, még min. 17 billegőt kell hoznia az ellenzéknek. Kemény menet lesz, főleg hogy a mostani "biztosakat" sem kéne elveszíteni.
Gyurma Pappa
Viszont a Szabolcs 6 érdekes lehet. Van benne 3 nagyobb település, Nyírbátorban utálják Simont, Nagykállóban sem feltétlenül szívcsücsök, Újfehértón pedig a fideszes polgármester gyakorlatilag ellene kampányol. Az előző választáson 47 % körül kapott, szóval Itt még lehet meglepi, bár nem hiszem.
Szokol
több mint 4 éve
Választási földrajz oldalról:Szabolcs 1-et szerintem viszi az ellenzék, ha csak a megvásárolt, gerinctelen féreg, ex-MSZP-s Nagy Laci be nem kavar. Gondolom ezt jelöli a térkép.
Ha ez nagyjából, még min. 17 billegőt kell hoznia az ellenzéknek. Kemény menet lesz, főleg hogy a mostani "biztosakat" sem kéne elveszíteni.
Gyurma Pappa
Viszont a Szabolcs 6 érdekes lehet. Van benne 3 nagyobb település, Nyírbátorban utálják Simont, Nagykállóban sem feltétlenül szívcsücsök, Újfehértón pedig a fideszes polgármester gyakorlatilag ellene kampányol. Az előző választáson 47 % körül kapott, szóval Itt még lehet meglepi, bár nem hiszem.
több mint 4 éve
444.hu/2022/03/31/hogyan-lehetseges-hogy-tucatjaval-buknak-le-az-orosz-kemek-europaban-de-magyarorszagon-nem-talaltak-egyet-sem

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Of course nem mas fogja megoldani a mi problemainkat, de minden ilyen szarral verni kell ott a tamtamot, ilyen olyan eljarasokat indittatni stb.Elfogadom az álláspontodat, valóban együttműködve van értelme az egésznek, ha tényleg ránkszakad a szar, akkor 2026-ban különösképpen. Ettől függetlenül minden olyan téma ami a választás mostani "elcsalásával" fog jönni, kvázi hatástalan lesz.
Ha azt mondjuk ez igy szar de ugyse tudunk mit tenni nem fog valtozni semmi.
Barmi is lesz a valasztasok vegeredmenye, az ellenzeknek azt a tanulsagot le kell vonni, hogy csak egyuttmukodve van barmire is eselyuk es nem egymas buzeralasaval kell foglalkozni, hanem az ilyen ugyeket kozosen kepviselve ott basztatni a fideszt ahol tudjak.
gabokocka
Szerkesztette: bobi0092
több mint 4 éve
Of course nem mas fogja megoldani a mi problemainkat, de minden ilyen szarral verni kell ott a tamtamot, ilyen olyan eljarasokat indittatni stb.Ha azt mondjuk ez igy szar de ugyse tudunk mit tenni nem fog valtozni semmi.
Barmi is lesz a valasztasok vegeredmenye, az ellenzeknek azt a tanulsagot le kell vonni, hogy csak egyuttmukodve van barmire is eselyuk es nem egymas buzeralasaval kell foglalkozni, hanem az ilyen ugyeket kozosen kepviselve ott basztatni a fideszt ahol tudjak.
több mint 4 éve
Nem a konkret esettel van gond (jo nyilvan azzal is) hanem magaval a levelszavazas ilyeten rendszerevel. Azert itt most brutal mod felvonult az ebesz, biztos lesz visszhangja.Jah, mint Tihanyban az echo 😀 Bocsánat, ne vedd magadra és nem megbántani akarok senkit, nekem is tele van a hócipőm ezzel régóta és próbálok magamban védekezni ellene, hogy ne húzzam fel magam politikai dolgokon:
gabokocka
már olyan régóta hallom és hallgatom a de majd az EU, de majd az EBESZ, de majd a független ez-az-amaz megfigyelők... írni fog az EBESZ egy 412 oldalas PDF-et, amelyben leírja hogy egyenlőtlenek voltak a feltételek (tudtuk), felmerültek gyanús esetek (tudjuk, tudtuk, tudni fogjuk) lejtett a pálya és megállapítható, hogy bár volt szavazás, de nem 100%-ig demokratikusan és megkérdőjelezhető feltételek mentén és elvek alapján zajlott de azért győzött a Fidesz-KDNP (vannak erre okosabb emberek akik bikkfanyelven meg tudják ezeket fogalmazni)...
A levélszavazás rendszere meg eddig is ismert volt, nem ez a gyújtogatás ébresztett rá bárkit is a dolog mikéntjére, a gerrymandering kifejezés is ismert egyébként (csak az majd vasárnap este fog előjönni fél 9 magasságában).
Szerkesztette: bobi0092
több mint 4 éve
Nem a konkret esettel van gond (jo nyilvan azzal is) hanem magaval a levelszavazas ilyeten rendszerevel. Azert itt most brutal mod felvonult az ebesz, biztos lesz visszhangja.és ha mond is valamit az ebesz, akkor mi lesz? nem ismerik el Magyarországot?
gabokocka
több mint 4 éve
Egy órája suli mellett hallott beszélgetés részlet:Jézusatyaúristen.
-Ők ilyen függetlenek. Se bal, sem jobb oldal.
-Jaaa, az ő plakátjaikra van kiírva, hogy elég volt a covid diktatúrából?
🤯🙈
warr_b
több mint 4 éve
OFC, szerinted miért jelöltem a Fideszt a tipp versenyen?Ezt hívják itt a fórumon jinxelésnek ugye? 😊 😉36 "biztos" ellenzéki körzet van. Ha MZP ezzel az országjárással 5 billegőt nem fordított meg, akkor tényleg az a megoldás, hogy bezárjuk ezt a demokrácia nevű izét.Én a kommentet nem arra értettem hogy 54 egyénivel nem lehet nyerni, hanem hogy a büdös életbe nem lesz a közelében sem még a 40nek sem az ellenzék...Vessz össze a Krekóékkal a Political Capitalnál, az ő kalkulátoruk hozza ki.54 egyénivel...Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
bobi0092
Gyurma Pappa
bobi0092
Nem 2018, nem körzetenként 5 jelölt és széthúzás (jó, az van). 40 alatti és 55 feletti ellenzéki körzet ugyanakkora meglepetés lenne. A mandátum kalkulátor szerint 2% ellenzéki előny már 54 körzet.
De szerintem 42-43 egyéni lesz, ami HATALMAS eredmény. Csak tudják helyén kezelni. Efelől vannak kétségeim...
Gyurma Pappa
MC12

több mint 4 éve
Egy órája suli mellett hallott beszélgetés részlet: -Ők ilyen függetlenek. Se bal, sem jobb oldal.
-Jaaa, az ő plakátjaikra van kiírva, hogy elég volt a covid diktatúrából?
🤯🙈

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ezt hívják itt a fórumon jinxelésnek ugye? 😊 😉36 "biztos" ellenzéki körzet van. Ha MZP ezzel az országjárással 5 billegőt nem fordított meg, akkor tényleg az a megoldás, hogy bezárjuk ezt a demokrácia nevű izét.Én a kommentet nem arra értettem hogy 54 egyénivel nem lehet nyerni, hanem hogy a büdös életbe nem lesz a közelében sem még a 40nek sem az ellenzék...Vessz össze a Krekóékkal a Political Capitalnál, az ő kalkulátoruk hozza ki.54 egyénivel...Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
bobi0092
Gyurma Pappa
bobi0092
Nem 2018, nem körzetenként 5 jelölt és széthúzás (jó, az van). 40 alatti és 55 feletti ellenzéki körzet ugyanakkora meglepetés lenne. A mandátum kalkulátor szerint 2% ellenzéki előny már 54 körzet.
De szerintem 42-43 egyéni lesz, ami HATALMAS eredmény. Csak tudják helyén kezelni. Efelől vannak kétségeim...
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2022/03/31/terheleses-tamadas-telex-informatika-ujsagNa ezért is kell Putyin barátsága Orbánnak, neki nincsenek ilyen hackerei.
warr_b
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2022/03/31/terheleses-tamadas-telex-informatika-ujsag

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem a konkret esettel van gond (jo nyilvan azzal is) hanem magaval a levelszavazas ilyeten rendszerevel. Azert itt most brutal mod felvonult az ebesz, biztos lesz visszhangja.
több mint 4 éve
Illetve geci nagy balhet kell csinalni ebbol a levelszavazosdibol, mert ez nonszensz, also hangon 2-3 mandatum ingyen a fidesznek. Alig varom hogy brusszel beragjon emiatt, marpedig nyilvan befognak.Ennél 10-szer nagyobb BIZONYÍTOTT esetekből sem lett semmi következmény. Sajnos igaz amit Peterk írt, holnapra minuszos hír sem lesz belőle
gabokocka
több mint 4 éve
Az a baj, hogy a dk nyilvan rahuzna mzp-re a vereseget 4 ev mulva meg klara asszonnyal meg nagyobb cumi lenne.36 "biztos" ellenzéki körzet van. Ha MZP ezzel az országjárással 5 billegőt nem fordított meg, akkor tényleg az a megoldás, hogy bezárjuk ezt a demokrácia nevű izét.Én a kommentet nem arra értettem hogy 54 egyénivel nem lehet nyerni, hanem hogy a büdös életbe nem lesz a közelében sem még a 40nek sem az ellenzék...Vessz össze a Krekóékkal a Political Capitalnál, az ő kalkulátoruk hozza ki.54 egyénivel...Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
bobi0092
Gyurma Pappa
bobi0092
Gyurma Pappa
Pedig azert a kis tobbsegu fidesz kormanyzas a kovetkezo 4 evben sztem rettenet fos volna viktoreknak, olyan merteku szoporoller jon, hogy azt mar talan nem tudjak a brusszel soros gyurcsany csodaharomszoggel az ertelmesebb emberek torkan lenyomni.
A 2 millio idiotaja megmarad barmi tortenik, de 4 ev mulva meg ebben a valasztasi rendszerben is legyozheto lenne.
Illetve geci nagy balhet kell csinalni ebbol a levelszavazosdibol, mert ez nonszensz, also hangon 2-3 mandatum ingyen a fidesznek. Alig varom hogy brusszel beragjon emiatt, marpedig nyilvan befognak.
több mint 4 éve
Természetesen az is a baloldal/Gyurcsány/Soros/nemheterók/migránsok/ukránok hibája.Tényleg nem értem.neeem, a tv székháznál nem volt még szemkilövetésDe ha a baloldal rohamozott 2006-ban, akkor a baloldali rendőrség a baloldali tüntetők szemét lövette ki?Hogy azt mondja 2006-ban a baloldal ostromolta meg a tv székházat.nem tudtad? így tudták megoldani hogy szembelövethessék az embereket és jöhessen a rendőr terror
Hogy tessék?
Amadeus
mint a bush & 911
Negritis
és hol volt ekkor a jobboldal?
Amadeus
ott szépen engedtek mindent, elvégre vér nélkül el is foglalták
nem érted te
Negritis
Mindig mondom: ha hazudunk, akkor következetesen csináljuk.
A fidesz meg mintha most építené le a profi politikai párt imidzsét, olyan bénán hazudoznak most már.
Amadeus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May