Politika
70 feliratkozó
több mint 4 éve
36 "biztos" ellenzéki körzet van. Ha MZP ezzel az országjárással 5 billegőt nem fordított meg, akkor tényleg az a megoldás, hogy bezárjuk ezt a demokrácia nevű izét.Én a kommentet nem arra értettem hogy 54 egyénivel nem lehet nyerni, hanem hogy a büdös életbe nem lesz a közelében sem még a 40nek sem az ellenzék...Vessz össze a Krekóékkal a Political Capitalnál, az ő kalkulátoruk hozza ki.54 egyénivel...Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
bobi0092
Gyurma Pappa
bobi0092
Nem 2018, nem körzetenként 5 jelölt és széthúzás (jó, az van). 40 alatti és 55 feletti ellenzéki körzet ugyanakkora meglepetés lenne. A mandátum kalkulátor szerint 2% ellenzéki előny már 54 körzet.
De szerintem 42-43 egyéni lesz, ami HATALMAS eredmény. Csak tudják helyén kezelni. Efelől vannak kétségeim...

több mint 4 éve
444.hu/2022/03/31/miutan-szijjarto-eloallt-az-mzp-zelenszkij-elmetetevel-a-szlovak-kulugyminiszter-arra-kerte-vilagosan-beszeljenországimázsközpont lvl végtelen
több mint 4 éve
Még nem mondták meg fideszék, hogy mi legyen a véleménye.Várom Toroczkai reakcióját. 😀Nem lebaloldaliztam őket, hanem lekádáriztam. 😊Mondjuk így lebaloldalizni azt a sok szép rendes kopasz szélsőjobbos focidrukkert, az azért kemény. 😊no, tizenöt éven keresztül elhallgatódott aigasság, de most végre kiderült, hogy a mocskoslipsibolsi baloldal gyújtotta fel a tévészékházat. is.Annyi mindenben másolják már Kádárékat, a történelem hamisítás miért is maradna ki?
szerintem a listát is ők csempészték be Kubatovhoz, hogy ráfoghassák a hős nemzethy bajnokainkra. idén végre azt is megtudtuk, hogy a szemkilövésnek is a Klára meg a Karigeri volt az oka, holnap még az is kiderül, hogy '56-ban sem Kádár hívta a zoroszokat, hanem MZP nagyapja, sőt ő állt egyszemélyben a zsidók deportálása mögött is.
slowmotion
peterk2005
somoskovig
peterk2005
Vrij6
több mint 4 éve
.Sztem ez megvalósul akkor is a 4. Év végére ha stabil Fidesz lesz.
Egyébként arra most merek fogadni, hogy ha a Fidesznek csak 1-2-3 képviselővel lesz csak többje, akkor év végéig legalább 2 most ellenzéki képviselő elvolneresedik, kiül függetlennek, és a kormányt támogatja.
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
jaj, nem érted Te ezt.De ha a baloldal rohamozott 2006-ban, akkor a baloldali rendőrség a baloldali tüntetők szemét lövette ki?Hogy azt mondja 2006-ban a baloldal ostromolta meg a tv székházat.nem tudtad? így tudták megoldani hogy szembelövethessék az embereket és jöhessen a rendőr terror
Hogy tessék?
Amadeus
mint a bush & 911
Negritis
és hol volt ekkor a jobboldal?
Amadeus
baloldali, azonosító nélküli felforgató elemek beszöktek a tévészékházba, míg a fodballszurkerek becsületesen kézitusáztak az ott ragadt rendőrökkel, és ezek a felforgató elemek a pillanatnyi felfordulást kihasználva felgyújtották a székházat, hogy a rendőrök két tűz közé szoruljanak, aztán rákenték az egészet a kint - továbbra is hangsúlyozom: becsületes, úriemberi párbajban - elfoglalt szurkolókra.
így kreáltak okot, hogy a rendőrök belelőjenek a tömegbe a következő adandó alkalommal, és még volt pofájuk mindezt Szent Viktorékra fogni.
több mint 4 éve
2-3 ellenzéki gyorsan lemond, meghal, akármi, és 2-3 konkrét vk-ra koncentrálva sima Fidesz.Juj 😊 egy ilyen 99 Fidesz 100 ellenzék tudná izgatni a politikai fantáziámat 😊Az pont a 98-1-100 (ugye a németet beleraktam).Az azért csücskös nem? Ott már kellenek a kutyák is, ha jól emlékszem. Vagy az 100-101 mandátum?Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
MC12
Kutyákkal együtt elég az 53-53, mert akkor ugye listán előz a potenciális "koalíció". De szerintem akkor kisebbségi kormányzásra készülnek fel, legalábbis megpróbálják.
Mivel a kutyák nem jutnak be, így ez mindegy. Amíg nem szakítanak a bázisdemokrata hülyeséggel, ez így is lesz.
Gyurma Pappa
MC12
De ez eléggé sci-fi, és ha a szkeptikusok szerint alapvetően nem is lesz csalás, csak picike belenyúlás, akkor az arra mindenképp elegendő, hogy ez ne fordulhasson elő, csak fordítva.
Egyébként arra most merek fogadni, hogy ha a Fidesznek csak 1-2-3 képviselővel lesz csak többje, akkor év végéig legalább 2 most ellenzéki képviselő elvolneresedik, kiül függetlennek, és a kormányt támogatja.
több mint 4 éve
Molnár Zsolt meg pár szoci izzadna mint kurva a templomban 😊Na, ott elválna a szar a májtól, igen gyorsan 😀Juj 😊 egy ilyen 99 Fidesz 100 ellenzék tudná izgatni a politikai fantáziámat 😊Az pont a 98-1-100 (ugye a németet beleraktam).Az azért csücskös nem? Ott már kellenek a kutyák is, ha jól emlékszem. Vagy az 100-101 mandátum?Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
MC12
Kutyákkal együtt elég az 53-53, mert akkor ugye listán előz a potenciális "koalíció". De szerintem akkor kisebbségi kormányzásra készülnek fel, legalábbis megpróbálják.
Mivel a kutyák nem jutnak be, így ez mindegy. Amíg nem szakítanak a bázisdemokrata hülyeséggel, ez így is lesz.
Gyurma Pappa
MC12
De szerintem ezen nem kell majd gondolkodni. Azt gondolom, hogy egyértelmű lesz a vége
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Viktor is ezt gondolja. vagy inkább a rencergizdák, akiknek leszóltak a központból.Na, ott elválna a szar a májtól, igen gyorsan 😀Juj 😊 egy ilyen 99 Fidesz 100 ellenzék tudná izgatni a politikai fantáziámat 😊Az pont a 98-1-100 (ugye a németet beleraktam).Az azért csücskös nem? Ott már kellenek a kutyák is, ha jól emlékszem. Vagy az 100-101 mandátum?Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
MC12
De szerintem ezen nem kell majd gondolkodni. Azt gondolom, hogy egyértelmű lesz a vége
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Én a kommentet nem arra értettem hogy 54 egyénivel nem lehet nyerni, hanem hogy a büdös életbe nem lesz a közelében sem még a 40nek sem az ellenzék...Vessz össze a Krekóékkal a Political Capitalnál, az ő kalkulátoruk hozza ki.54 egyénivel...Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
bobi0092
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Persze, el lesz csalva.Na, ott elválna a szar a májtól, igen gyorsan 😀Juj 😊 egy ilyen 99 Fidesz 100 ellenzék tudná izgatni a politikai fantáziámat 😊Az pont a 98-1-100 (ugye a németet beleraktam).Az azért csücskös nem? Ott már kellenek a kutyák is, ha jól emlékszem. Vagy az 100-101 mandátum?Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Na, ott elválna a szar a májtól, igen gyorsan 😀Juj 😊 egy ilyen 99 Fidesz 100 ellenzék tudná izgatni a politikai fantáziámat 😊Az pont a 98-1-100 (ugye a németet beleraktam).Az azért csücskös nem? Ott már kellenek a kutyák is, ha jól emlékszem. Vagy az 100-101 mandátum?Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
MC12

több mint 4 éve
Juj 😊 egy ilyen 99 Fidesz 100 ellenzék tudná izgatni a politikai fantáziámat 😊Az pont a 98-1-100 (ugye a németet beleraktam).Az azért csücskös nem? Ott már kellenek a kutyák is, ha jól emlékszem. Vagy az 100-101 mandátum?Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Vessz össze a Krekóékkal a Political Capitalnál, az ő kalkulátoruk hozza ki.54 egyénivel...Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
bobi0092

több mint 4 éve
Az pont a 98-1-100 (ugye a németet beleraktam).Az azért csücskös nem? Ott már kellenek a kutyák is, ha jól emlékszem. Vagy az 100-101 mandátum?Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
MC12

több mint 4 éve
Kampány van, győzelemért bármit. BÁRMIT.Hát nem azért, de 2006 volt az általános orientációs pont a fidesz világban: A csúnya gaz komcsik hazudtak és jött a népfelkelés és ment a szabadságért a küzdelem.Ez így még annál is sokkal durvább, hiszen 15 évig elfogadott tény volt, hogy szélsőjobbosok tették.Hogy azt mondja 2006-ban a baloldal ostromolta meg a tv székházat.nem tudtad? így tudták megoldani hogy szembelövethessék az embereket és jöhessen a rendőr terror
Hogy tessék?
Amadeus
mint a bush & 911
Negritis
De az orwelli valóságtorzításban és a goebbelsi retorikában nincs végpont, ha egyszer kinyílt pandora szelencéje onnantól bárki bármilyen őrültséget mondhat, ez a posztmodern, c'est la vie
r.baggio
Amadeus
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Hát nem azért, de 2006 volt az általános orientációs pont a fidesz világban: A csúnya gaz komcsik hazudtak és jött a népfelkelés és ment a szabadságért a küzdelem.Ez így még annál is sokkal durvább, hiszen 15 évig elfogadott tény volt, hogy szélsőjobbosok tették.Hogy azt mondja 2006-ban a baloldal ostromolta meg a tv székházat.nem tudtad? így tudták megoldani hogy szembelövethessék az embereket és jöhessen a rendőr terror
Hogy tessék?
Amadeus
mint a bush & 911
Negritis
De az orwelli valóságtorzításban és a goebbelsi retorikában nincs végpont, ha egyszer kinyílt pandora szelencéje onnantól bárki bármilyen őrültséget mondhat, ez a posztmodern, c'est la vie
r.baggio
több mint 4 éve
még 2007ben hallottam punkoktólEzt ki mondta???Hogy azt mondja 2006-ban a baloldal ostromolta meg a tv székházat.nem tudtad? így tudták megoldani hogy szembelövethessék az embereket és jöhessen a rendőr terror
Hogy tessék?
Amadeus
mint a bush & 911
Negritis
csebi
nem gondoltam volna hogy 15 évvel később kerül újra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Az azért csücskös nem? Ott már kellenek a kutyák is, ha jól emlékszem. Vagy az 100-101 mandátum?Inkább 20 az a 17, nem?A mandátum kalkulátor szerint 54 egyénivel már az ellenzék alakít kormányt. Az is 18, elszámoltam magam.
csebi
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Ez így még annál is sokkal durvább, hiszen 15 évig elfogadott tény volt, hogy szélsőjobbosok tették.Hogy azt mondja 2006-ban a baloldal ostromolta meg a tv székházat.nem tudtad? így tudták megoldani hogy szembelövethessék az embereket és jöhessen a rendőr terror
Hogy tessék?
Amadeus
mint a bush & 911
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ezt ki mondta???Hogy azt mondja 2006-ban a baloldal ostromolta meg a tv székházat.nem tudtad? így tudták megoldani hogy szembelövethessék az embereket és jöhessen a rendőr terror
Hogy tessék?
Amadeus
mint a bush & 911
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Tényleg nem értem.neeem, a tv székháznál nem volt még szemkilövetésDe ha a baloldal rohamozott 2006-ban, akkor a baloldali rendőrség a baloldali tüntetők szemét lövette ki?Hogy azt mondja 2006-ban a baloldal ostromolta meg a tv székházat.nem tudtad? így tudták megoldani hogy szembelövethessék az embereket és jöhessen a rendőr terror
Hogy tessék?
Amadeus
mint a bush & 911
Negritis
Amadeus
ott szépen engedtek mindent, elvégre vér nélkül el is foglalták
nem érted te
Negritis
Mindig mondom: ha hazudunk, akkor következetesen csináljuk.
A fidesz meg mintha most építené le a profi politikai párt imidzsét, olyan bénán hazudoznak most már.
több mint 4 éve
neeem, a tv székháznál nem volt még szemkilövetésDe ha a baloldal rohamozott 2006-ban, akkor a baloldali rendőrség a baloldali tüntetők szemét lövette ki?Hogy azt mondja 2006-ban a baloldal ostromolta meg a tv székházat.nem tudtad? így tudták megoldani hogy szembelövethessék az embereket és jöhessen a rendőr terror
Hogy tessék?
Amadeus
mint a bush & 911
Negritis
Amadeus
ott szépen engedtek mindent, elvégre vér nélkül el is foglalták
nem érted te
több mint 4 éve
De ha a baloldal rohamozott 2006-ban, akkor a baloldali rendőrség a baloldali tüntetők szemét lövette ki?Hogy azt mondja 2006-ban a baloldal ostromolta meg a tv székházat.nem tudtad? így tudták megoldani hogy szembelövethessék az embereket és jöhessen a rendőr terror
Hogy tessék?
Amadeus
mint a bush & 911
Negritis
több mint 4 éve
Hogy azt mondja 2006-ban a baloldal ostromolta meg a tv székházat.nem tudtad? így tudták megoldani hogy szembelövethessék az embereket és jöhessen a rendőr terror
Hogy tessék?
Amadeus
mint a bush & 911
több mint 4 éve
Hogy azt mondja 2006-ban a baloldal ostromolta meg a tv székházat.Hogy tessék?