Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 735 — #NoStress
 hvg.hu/itthon/20210424_Gyurcsany_telefon_oltas

Ennél van vajon lejjebb?
Mikey
Van.
nagylaza
Azért jó nagy köcsög ez a Gyurcsány. Bebaszva telefonálgat össze-vissza, aztán letagadja és a kormányzatra fogja.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 426 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 divany.hu/offline/rendszervaltas-politikusok-kviz/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

😆
Egyedül Mécs Imrét néztem be.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 159 — beers & Packers

Ennél van vajon lejjebb?
Mikey
Van.
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 509 — I like the Texans, I like who we are

Ennél van vajon lejjebb?
Mikey
Eddig is tudtuk hogy fidesz fele takonybol van a gerinc. Nem lep meg.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 876

Ennél van vajon lejjebb?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Kezdődik! Nagyon helyes:
"A FIDESZNEK KÍNA AZ ELSŐ!"
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/173062572_1287060935029085_3387797270625554135_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=ut_eU8l31LYQ7kNvwFgxub5&_nc_oc=AdmdMGZRcs9xVNZ-oFIu0xvhC-3kETdGdOkEz2ojkFkKk05LnMc9G-xjsVoHHrRBuSA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=9FTTvOEDgtKKnYN-8PU_iw&oh=00_AfrWKqGTe_GVnM-3Q0gGcIDnv9fJcpOS4jvrsl6i9cQo0g&oe=697E8166
Momentum Mozgalom
A FIDESZNEK KÍNA AZ ELSŐ! “Egy nemzetet kétféleképpen lehet leigázni, karddal vagy adóssággal” 🇨🇳🟠 A fideszes elit 540 milliárd forint kínai hitelből, egy előre kiválasztott kínai céggel építtetné...

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
 www.youtube.com/watch?v=W4ejIsd-GF8

Bocs ha volt már, nem olvastam végig mostanában minden oldalt. 😀

De ez, de ez... végigszenvedtem, de sajtreszelővel rejszolni lehet jobb lett volna. 😀
Vrij6
én folyamatosan menekülök azuelől hogy megnézzem
de amúgy igen volt róla szó 😀
Negritis
Akkor neked itt egy rövid összefoglaló.
Nem túl informatív, de annál viccesebb.

youtu.be/hXA3ZuXq1sg
Sobri Jóska
Még én sem néztem meg, de most már nem is fogom 😀
Lecsó
Legalább 12:30-tól nézz bele néhány percet. Nem fogsz csalódni.
nagylaza
Ez egy frappánsabb és kevésbbé szerteágazó összefoglaló.
Külön kiemelem a kommentek szórakoztatófaktorát.

youtu.be/CWmAB3gDB_k

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hidd el volt ott megbeszélés, azért jó ekezni a Fideszt de egy ilyen kérdésben azért nem Vitya hasra csap és előre atomot mert abban van beton azt meg lophatjuk.
Szép az az utópia amit leírsz, mindenki így képzeli a jövőt csak hát azért az akugyartassal kapcsolatban azért van még probléma.
Nekünk, ahhoz hogy ne függjünk nagyon durván a környező államoktól energia ügyben egy must have dolog. Ahogy Paks2 is.

Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne és kellene sokkal komolyabban támogatni a zöld energiát és elkezdeni arra is építeni, hogy kiegészítőként egyre jobban beépüljön.

Amúgy meg toljuk meg a fúziós energiát ne balfaszkodjunk 😀
Toca
A fúziós majd egy lyukat csinál a magmáig, de legalább nem fog szennyezni. 😀 😀 (Nem vagyok fúzió ellenes, nehogy azt hidd. 😊 )

Én szívesen elhiszem, elhinném, hogy volt vita, csak nem találom a nyomát. Nyugat Európában bármelyik országban amiről tudok valamit, el tudom olvasni az ott történteket mert megértem, ott mindenütt szakajtónyi anyag elérhető ezekről a vitákról. Tényleg könyvtárnyi. A legtöbb dolgot onnan tudom, mert azokat olvasva botlottam bele az ilyen meg olyan érvekbe, adatokba is.

Amit leírtam, az pedig nem utópia, ilyent ne mondj. 😊 Ezek tudományosan megalapozott előrejelzések, pontosan olyanok, mint az atomra vonatkozók. Vagy a globális felmelegedésre vonatkozók, vagy a sarkköri jégsapkákra vonatkozók. Komolyan kell őket venni, mert komolyan kell őket venni.

Van egyébként olyan ismerősöm, aki szakmabeli, és atompárti, és őt hallgatva abszolút el tudom fogadni az érveit. Csak azt hiányolom, hogy azok nem lettek ütköztetve hasonlóan megalapozott más véleményekkel. Én legalábbis, mint mondtam, nem találom ennek itthon a nyomát. De ha tudsz segíteni, hogy mit keressek és hol keressem, azt megköszönöm. A téma baromira érdekel, szinte mindenevő vagyok, bármit elolvasok róla.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 207 — Vikings fan
De könyörgöm az atom energiát nem lehet kiváltani megújuló energiával. Ez nem így működik.
Azzal, hogy összemossa azt a dolgot ami igaz, abból lehet sokat lopni illetve azt hogy ezért lett kiválasztva a megújuló energiával szemben az már inkopetenciara vall.
Amivel az a baj, hogy az összes ilyen elbaszott kommunikációt a kormány lefogja csapni.
Ráadásul egy Paks2 kiváltása azért nem olyan egyszerű, hiába jön Fegyőr is ezzel, hogy majd ők megállítják az oroszokat. Mondjuk Fegyőr legalább próbálja ugyanazt a kommunikációt folytatni mint a kormány és úgy tűnik sok ellenzékinek fekszik. De Bettike csak balfaszkodik és zöldeskedik szar helyen.Toca
Éppen az a baj, hogy nem vizsgáltuk meg rendesen, hogy így működik-e. Mert az atom energiát igenis ki lehet váltani megújuló energiával. A kérdés nem is ez, mert ez biztos. Csak ráfordítás kérdése. A kérdés az, hogy nekünk vajon megéri-e - mégpedig több évtizedes távlatban - kiváltani, vagy nem éri meg. Mindkettő mellett szólnak érvek, és egyáltalán nem biztos, hogy ha erről egy valódi, mélyreható szakmai vita során születne döntés, akkor az atom nyerne.

Az atom mellett alapvetően két dolog szól. Az egyik, hogy alaperőműnek van kitalálva, és annak költséghatékony is. (Alaperőmű = 24/7-ben üzemel, folyamatosan termel, nem - minimálisan - ingadozik a teljesítménye, nem is kell, hogy ingadozzon. Az ilyen látja el az "alapigényt", a hullámzásokat pedig a bekapcsolódó, leállítható/felfuttatható, ad-hoc termelésben jó kapacitás kínálja.) A másik, hogy Paks már úgyis kuka a következő 150 évre. Ha leállítjuk is, előbb több évtizedig ugyanúgy karban kell majdnem tartani, mintha élesben üzemelne (nem akkora, de nagyságrendileg hasonló költségekből), aztán utána még jónéhány évtizedig (inkább 100 az) várni, amíg a felezési időkkel elbomoljon az ott maradt sugárzó anyag. Lényegében Csernobil, katasztrófa nélkül. És csak majd utána lehet a területet másra használni. Addig kerítéssel körbekerített, őrzött és sok pénzért karbantartott "semmi". Akkor pedig ugyanoda akár tehetünk működő erőművet is (nem ugyanoda, mert az új blokkok arrébb lesznek, a régi megszűnőkkel meg el lesz követve az amit leírtam, szóval vesz el eddig nem f ertőződött területet, de legalább egy már ilyen terület mellett, nem valami szűz új helyet.)

Viszont. A megújúló energiaforrások megfelelő vegyítésével viszonylag jól lehet(ne) már most is "szimulálni" alaperőművi termelést ahhoz képest, ami mondjuk 6-8 éve volt a helyzet. Aztán, a megawattra eső energiaelőállítási költségek szakadékszerűen csökkennek a megújulóaknál, miközben az atomé várhatóan nőni fog. Aztán a most zajló akkumulátor "forradalom" már belátható (értsd 5-10 éves) távlatban lehetővé teheti, hogy ne is legyen szükség alaperőművi rendszerre, mert az energia tárolása megoldható a csúcstermelő és nem termelő időszakok kiegyenlítésére. Ez a technológia eddig lényegében hiányzott az áramellátásból, nem tudtunk energiát tárolni. Aztán, az energiatermelés decentralizációja (ötmillió háztető van az országban) szintén azt eredményezheti, hogy nem lesz szükség klasszikus alaperőművi rendszerre (legalábbis messze nem ilyen arányban), mert a sok helyi termelő által termelt energia elosztható lesz hasonlóan (illetve fogyasztói helyen is kiegyenesíthető ha helyben van akku telep a napkollektor/szélturbina mellett).

Még 10-15 év mire Paks elkészül. Mire el fog indulni, addig is rengeteget fog változni, fejlődni a green ágazat. Az se elképzelhetetlen, hogy már amikor elindul, akkor drágább lesz a megawattórára eső költsége, mint az akkori green energiáknak, és onnantól fog működni még 30-40-50 évet. Vagy idő előtt bezárjuk, és akkor a brutális beruházási költség nem térül vissza, milliárd dollárokat dobtunk ki a semmibe.

Én green párti vagyok, de nem vagyok zöld. Ami azt jelenti, hogy ha indokolt, akkor simán meg lehet győzni, hogy most még az atom jobb. Csak az a baj, hogy ehhez kellett volna egy transzparens, alapos szakmai vita, aminek eredményeként született volna meg ez a több generációt is érintő döntés. És bosszant, hogy elég nyilvánvalóan nem így született meg.
peterk2005
Hidd el volt ott megbeszélés, azért jó ekezni a Fideszt de egy ilyen kérdésben azért nem Vitya hasra csap és előre atomot mert abban van beton azt meg lophatjuk.
Szép az az utópia amit leírsz, mindenki így képzeli a jövőt csak hát azért az akugyartassal kapcsolatban azért van még probléma.
Nekünk, ahhoz hogy ne függjünk nagyon durván a környező államoktól energia ügyben egy must have dolog. Ahogy Paks2 is.

Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne és kellene sokkal komolyabban támogatni a zöld energiát és elkezdeni arra is építeni, hogy kiegészítőként egyre jobban beépüljön.

Amúgy meg toljuk meg a fúziós energiát ne balfaszkodjunk 😀
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 373 — Steelers fan
Mikor még meg akartam váltani a világot és ezekben a körökben forogtam, volt egy mentorom. Ő azt mondta, hogy a kommunikációt mindig ott rontják el, hogy túlgondolják. Be kell menni pár kocsmába, beszélgetni, hallgatni, figyelni és azt visszamondani. Így két legyet ütsz egy csapásra: azt mondod, amit hallani akar és azt hiszi a barom hogy okos, hiszen a fentiek is azt mondják, amit ő.

Úgy gondolom, ha még élne, azt mondaná, hogy napjaink kocsmája a fészbuk. Na aki unatkozik, az menjen fel Magyarország kormánya fészbuk oldalára és megtalálja a kulcsszót.

Ez pedig nem a Fudan, hanem a diszkrimináció. Persze a fele le se tudja írni, de az nem számít. Ma erre kellene kampányt építenie az ellenzéknek - szerintem. Holnap meg másra.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 853
maffiakormány
@Klaci79

www.bloomberg.com/news/articles/2021-04-23/hungary-s-hardball-tactics-in-failed-airport-bid-raised-with-eu
r.baggio
Jah, előbb olvastam...ebből mi lesz vajon...mert itt nem fog a kormány meghátrálni, Ursula asszonyságnak szerintem nincs olyan fegyver a kezében...vagy nem akarja használni...de jó ideig nem lesz még parkolóházunk az jól látszik...😕
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 701 — no es importante
maffiakormány
@Klaci79

www.bloomberg.com/news/articles/2021-04-23/hungary-s-hardball-tactics-in-failed-airport-bid-raised-with-eu

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Egyáltalán nem tartom eladhatatlan témának a kínai egyetemet,
nagylaza
Pedig az.
Kutyát nem érdekli pár pesti értelmiségin kívül, azokat meg már nem kell meggyőzni, hogy ne Orbánra szavazzanak.
A tegnapi Kötöttfogásban, Flaszterben pont erről volt szó (kicsit a Partizánban is) és szépen levezetik ez miért nulla érdeklődést kiváltó dolog a "nem biztosan Orbán ellen szavazók"on kívül.
Sobri Jóska
Tartom magam ahhoz, hogy tálalás kérdése.
nagylaza
simán fel lehet húzni hogy így jönnek be a kommunista migránsok kémkedni és chipeket beültetni
Negritis
Ezek nem politikai hívószavak, pláne nem ellenzéki oldalon.
Kormányvaltáshoz protest szavazatok kellenek, gazdasági válság, általános elégedetlenség, kormányellenes közhangulat, és valami igazi pronyó ügyből 1-2, mint pl. Tocsik, Simon, Borkai, az is választás előtt pár héttel.

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 886 — The Mathematician
nagylaza
Pedig az.
Kutyát nem érdekli pár pesti értelmiségin kívül, azokat meg már nem kell meggyőzni, hogy ne Orbánra szavazzanak.
A tegnapi Kötöttfogásban, Flaszterben pont erről volt szó (kicsit a Partizánban is) és szépen levezetik ez miért nulla érdeklődést kiváltó dolog a "nem biztosan Orbán ellen szavazók"on kívül.
Sobri Jóska
nagylaza
simán fel lehet húzni hogy így jönnek be a kommunista migránsok kémkedni és chipeket beültetni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nagylaza
Pedig az.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
nagylaza
Pedig az.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
De könyörgöm az atom energiát nem lehet kiváltani megújuló energiával. Ez nem így működik.
Azzal, hogy összemossa azt a dolgot ami igaz, abból lehet sokat lopni illetve azt hogy ezért lett kiválasztva a megújuló energiával szemben az már inkopetenciara vall.
Amivel az a baj, hogy az összes ilyen elbaszott kommunikációt a kormány lefogja csapni.
Ráadásul egy Paks2 kiváltása azért nem olyan egyszerű, hiába jön Fegyőr is ezzel, hogy majd ők megállítják az oroszokat. Mondjuk Fegyőr legalább próbálja ugyanazt a kommunikációt folytatni mint a kormány és úgy tűnik sok ellenzékinek fekszik. De Bettike csak balfaszkodik és zöldeskedik szar helyen.Toca
Éppen az a baj, hogy nem vizsgáltuk meg rendesen, hogy így működik-e. Mert az atom energiát igenis ki lehet váltani megújuló energiával. A kérdés nem is ez, mert ez biztos. Csak ráfordítás kérdése. A kérdés az, hogy nekünk vajon megéri-e - mégpedig több évtizedes távlatban - kiváltani, vagy nem éri meg. Mindkettő mellett szólnak érvek, és egyáltalán nem biztos, hogy ha erről egy valódi, mélyreható szakmai vita során születne döntés, akkor az atom nyerne.

Az atom mellett alapvetően két dolog szól. Az egyik, hogy alaperőműnek van kitalálva, és annak költséghatékony is. (Alaperőmű = 24/7-ben üzemel, folyamatosan termel, nem - minimálisan - ingadozik a teljesítménye, nem is kell, hogy ingadozzon. Az ilyen látja el az "alapigényt", a hullámzásokat pedig a bekapcsolódó, leállítható/felfuttatható, ad-hoc termelésben jó kapacitás kínálja.) A másik, hogy Paks már úgyis kuka a következő 150 évre. Ha leállítjuk is, előbb több évtizedig ugyanúgy karban kell majdnem tartani, mintha élesben üzemelne (nem akkora, de nagyságrendileg hasonló költségekből), aztán utána még jónéhány évtizedig (inkább 100 az) várni, amíg a felezési időkkel elbomoljon az ott maradt sugárzó anyag. Lényegében Csernobil, katasztrófa nélkül. És csak majd utána lehet a területet másra használni. Addig kerítéssel körbekerített, őrzött és sok pénzért karbantartott "semmi". Akkor pedig ugyanoda akár tehetünk működő erőművet is (nem ugyanoda, mert az új blokkok arrébb lesznek, a régi megszűnőkkel meg el lesz követve az amit leírtam, szóval vesz el eddig nem f ertőződött területet, de legalább egy már ilyen terület mellett, nem valami szűz új helyet.)

Viszont. A megújúló energiaforrások megfelelő vegyítésével viszonylag jól lehet(ne) már most is "szimulálni" alaperőművi termelést ahhoz képest, ami mondjuk 6-8 éve volt a helyzet. Aztán, a megawattra eső energiaelőállítási költségek szakadékszerűen csökkennek a megújulóaknál, miközben az atomé várhatóan nőni fog. Aztán a most zajló akkumulátor "forradalom" már belátható (értsd 5-10 éves) távlatban lehetővé teheti, hogy ne is legyen szükség alaperőművi rendszerre, mert az energia tárolása megoldható a csúcstermelő és nem termelő időszakok kiegyenlítésére. Ez a technológia eddig lényegében hiányzott az áramellátásból, nem tudtunk energiát tárolni. Aztán, az energiatermelés decentralizációja (ötmillió háztető van az országban) szintén azt eredményezheti, hogy nem lesz szükség klasszikus alaperőművi rendszerre (legalábbis messze nem ilyen arányban), mert a sok helyi termelő által termelt energia elosztható lesz hasonlóan (illetve fogyasztói helyen is kiegyenesíthető ha helyben van akku telep a napkollektor/szélturbina mellett).

Még 10-15 év mire Paks elkészül. Mire el fog indulni, addig is rengeteget fog változni, fejlődni a green ágazat. Az se elképzelhetetlen, hogy már amikor elindul, akkor drágább lesz a megawattórára eső költsége, mint az akkori green energiáknak, és onnantól fog működni még 30-40-50 évet. Vagy idő előtt bezárjuk, és akkor a brutális beruházási költség nem térül vissza, milliárd dollárokat dobtunk ki a semmibe.

Én green párti vagyok, de nem vagyok zöld. Ami azt jelenti, hogy ha indokolt, akkor simán meg lehet győzni, hogy most még az atom jobb. Csak az a baj, hogy ehhez kellett volna egy transzparens, alapos szakmai vita, aminek eredményeként született volna meg ez a több generációt is érintő döntés. És bosszant, hogy elég nyilvánvalóan nem így született meg.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 853
Végre a fidesz gondolkodó holdudvara összeáll, hogy elriasszák az oltásellenes ellenzéket a további gaz cselekedetektől.
Mindig élmény a birkamenetbékemenet:
 444.hu/2021/04/23/soha-nem-latott-meretu-bekemenetet-szerveznek-a-mutansnak-nevezett-ellenzek-ellen?fbclid=IwAR25XNrl1E1Yzi5Bz7OWK_hlTV7cnE4Q7tte4-bLW-bNKPcwnvj91BCYNAE
több mint 4 éve
Az, hogy 0 oltásellenessel találkoztam, és hogy nem mentek át a kampány-üzenetek egyik oldalról sem, az érdekes volt, a migrációs topic például nagyot ment nálunk is pro/kontra anno. A Fudannal kapcsolatos érdekelenséget azért jó esélyell megtippeltem volna 😉MC12
hogy a faszba ne ment volna nagyot náluk a migráncsos topic, mikor a legeldugottabb falu közepén is volt egy óriásplakát az "Állíccsuk meg a migráncsokat" felirattal, meg mindenhonnan az jött, hogy jönnek a migráncsok, viszik a munkát meg a házat (meg a nagyképernyős, hitelre vett tévét), és még a zasszonyt is megerőszakolják.

ehhez képest a kínai kémnevelde semmi hírverést nem kap (tévében se nagyon, nemhogy plakátokon), mégis honnan tudnának róla a melósok?
slowmotion
Most magyaráztad el, hogy miért tévút az ellenzéknek pénzt, energiát és időt ölni a témába 😊 Erre próbáltam a kommentben összességében utalni.
MC12
Ezt nem is értem. Az ellenzéknek csak olyan témával érdemes foglalkoznia, amit a Fidesz bedobott a köztudatba? Csúnya lenne.
nagylaza
Erről van szó. Bármennyire is megértem Gyurma érveit, politikai - kommunikációs szempontból ez eladhatatlan téma. A Fidesznek az a jó ha az ellenzék minél több időt, pénzt energiát öl ebbe az ügybe, hiszen a szavazókat nem érdekli de a fentebbi erőforrásokat elviszi.

Szóval az ellenzéknek saját témákat kéne bedobni és nem kizárólag a Fidesz-re reagálni. (Mondok pár témát amire az elmúlt egy évben egy mondatuk nem volt: adópolitika, családtámogatás, honvédelem)
MC12
Egyáltalán nem tartom eladhatatlan témának a kínai egyetemet, a Bp.-Belgrád vasúttal összekötve pláne nem. Magas labda: "nem elég, hogy Kínából megkaptuk a vírust, ami szétverte az életünket, a kormány most önként fejet hajt ugyanennek a Kínának, a magyarok pénzét feláldozva odadobja az országot a kommunista gyarmatosítóknak". Nekem ez egyetlen percembe telt, nem hiszem el, hogy egy jó "politikai kreatív" néhány nap töprengés után ne ontaná tucatjával a hasonlókat. Aztán már csak a mérések kellenek, hogy kiderüljön, melyikre rezonálnak legjobban az emberek. Biztos vagyok abban, hogy lenne ilyen.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 372
Az, hogy 0 oltásellenessel találkoztam, és hogy nem mentek át a kampány-üzenetek egyik oldalról sem, az érdekes volt, a migrációs topic például nagyot ment nálunk is pro/kontra anno. A Fudannal kapcsolatos érdekelenséget azért jó esélyell megtippeltem volna 😉MC12
hogy a faszba ne ment volna nagyot náluk a migráncsos topic, mikor a legeldugottabb falu közepén is volt egy óriásplakát az "Állíccsuk meg a migráncsokat" felirattal, meg mindenhonnan az jött, hogy jönnek a migráncsok, viszik a munkát meg a házat (meg a nagyképernyős, hitelre vett tévét), és még a zasszonyt is megerőszakolják.

ehhez képest a kínai kémnevelde semmi hírverést nem kap (tévében se nagyon, nemhogy plakátokon), mégis honnan tudnának róla a melósok?
slowmotion
Most magyaráztad el, hogy miért tévút az ellenzéknek pénzt, energiát és időt ölni a témába 😊 Erre próbáltam a kommentben összességében utalni.
MC12
Ezt nem is értem. Az ellenzéknek csak olyan témával érdemes foglalkoznia, amit a Fidesz bedobott a köztudatba? Csúnya lenne.
nagylaza
Erről van szó. Bármennyire is megértem Gyurma érveit, politikai - kommunikációs szempontból ez eladhatatlan téma. A Fidesznek az a jó ha az ellenzék minél több időt, pénzt energiát öl ebbe az ügybe, hiszen a szavazókat nem érdekli de a fentebbi erőforrásokat elviszi.

Szóval az ellenzéknek saját témákat kéne bedobni és nem kizárólag a Fidesz-re reagálni. (Mondok pár témát amire az elmúlt egy évben egy mondatuk nem volt: adópolitika, családtámogatás, honvédelem)

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve

De ez, de ez... végigszenvedtem, de sajtreszelővel rejszolni lehet jobb lett volna. 😀
Vrij6
Negritis

youtu.be/hXA3ZuXq1sg
Sobri Jóska
Fegyőr kezdi elérni, hogy a Jobbik szimpatikus párt legyen. Szóval azért elért valamit (mondom ezt úgy, hogy a helyi Momentummal a városi projektek okán, naponta beszélünk)...
Gyurma Pappa
Vannak kifejezetten jó arcok a Momentumban. Nem feltétlenül a pártelnökükre gondolok.
több mint 4 éve

slowmotion
MC12
több mint 4 éve

Vrij6
Negritis

youtu.be/hXA3ZuXq1sg
Sobri Jóska
Még én sem néztem meg, de most már nem is fogom 😀
Lecsó
Legalább 12:30-tól nézz bele néhány percet. Nem fogsz csalódni.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 372

slowmotion

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 087 — Cowboys fan