Politika

65 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 581 — #NoStress
 168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rE

Undorítóak 😕
Klaci79
Ez meglep?
Mit vártál?
Szerinted viccből mondom, hogy a fideszes kormányzat a legjobb elérhető opció?
Mi lenne itt kormányzati szinten egy ellenzéki koalíciós kormányzás során, ahol ezer egyéni érdek, dilettantizmus, szarrágás, inkorrektség tobzódna?
A fidesz geci, lehet mondani.
De évek nem tud senki jobbat mondani náluk, amikor ez itt előjön, és az összes olyan szitu, ahol ezt megkísérlik, hasonló mocsárfeelingbe torkollik.

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 822
 168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rE

Undorítóak 😕
Klaci79
Innen látszik, hogy nem lesz itt kormány váltás jó darabig. Akinek ki lett tömve a zsebe az inkább átszavaz a Fideszre.
Amíg Feri él és mozog a politikában addig Vitya nyer.
Toca
Szornyu hogy egyik ostoba másik meg nincs az a pénz amit ne tudna ellopni. Az faj a legjobban hogy így nem jutunk sehova
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 720 — capitaine du château de Vienne 1487

Undorítóak 😕
Klaci79
Azért egy érdekes vetületéről nem beszéltetek az egész eseménynek.
Mit gyártanak itt?
Helmut Zimmer
aksit a villanyótókhoz, s elvileg akkori lesz, mint a gigafaktori
sutianap
Na és ki gyárt itthon vagy a környéken villanyautót?
Helmut Zimmer
Nissan/Renault nyomulás lesz az

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 561 — The Mathematician

Undorítóak 😕
Klaci79
Mit gyártanak itt?
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer
gondolom németbe gyártják az autót, csak ott drága lenne a környezetvédelem miatt az aksi gyártás is
itt az nem szempont szóval itt olcsóba legyártják és mivel már az euba van így nem kell extra adót fizetni rá

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 659 — nabege2@yahoo.com
 mandiner.hu/cikk/20200630_a_strukturalis_rasszizmus_mitosza
majd talán este elolvasom...
most csak vitatkozás miatt😊
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 031 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

Undorítóak 😕
Klaci79
Mit gyártanak itt?
Helmut Zimmer
sutianap
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 720 — capitaine du château de Vienne 1487

Undorítóak 😕
Klaci79
Mit gyártanak itt?
Helmut Zimmer

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 031 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.

Undorítóak 😕
Klaci79
Mit gyártanak itt?
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 188 — Vikings fan

Undorítóak 😕
Klaci79
Innen látszik, hogy nem lesz itt kormány váltás jó darabig. Akinek ki lett tömve a zsebe az inkább átszavaz a Fideszre.
Amíg Feri él és mozog a politikában addig Vitya nyer.
több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 403 — zászló zászló szív
Tanultam hidrológiát, némi matematikai statisztikával.
Szóval: Jor-dán 😀
Bocs, befejeztem.
zemanla
OFF: Szóval kútfúráshoz gondolom értesz???!!
Fast Willie
Árvíz, belvíz....
zemanla
Ez olyan mint, amikor nekem mondják ismerősök, hogy "figyi nézz már rá a gyerek házijára".
Azóta nem kérnek, mióta a 12 éves kislány geometria házijában kiintegráltam a függvényt, és lett ebből egy kis zavar.... meg sikoltozás, kiabálás.
Szerintem jó poén volt, mondjuk Beckynek azóta eggyel kevesebb barátnője van.
Helmut Zimmer
Te vagy a hősöm!

Amikor "baráti" összejöveteleken megkérdeznek valami adóügyről vagy befektetésről vagy nekiállnak politizálni, és az adórendszernél mindenki rám néz, akkor általában a lenti jelentet szoktam nekik felidézni:

www.youtube.com/watch?v=OZFeuDcycIY

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 759 — Így remélem megfelelek nektek.....

Undorítóak 😕
Klaci79
olyan magyaros.................................
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 822

Undorítóak 😕
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 577
65- nél sem volt jobb 😉
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 577
Bocs, befejeztem.
zemanla
Fast Willie
85 méternél kezdődnek a gondok 😉
több mint 5 éve
Kéne egy retrospektív sorozat, hogy mi történt több, mint 10 éve:
 www.youtube.com/watch?v=pHkbzHj6NYs
több mint 5 éve
Mondjuk, ahol van adat (vízállás, vízhozam, csapadék, stb...) ott az előrejelzésnél csodákra képes a matematika. 😉
Sajnos már vagy 20 éve nem foglalkozok vele. Pedig volt árvíz, amikor jól jött.😀 Ma már, lehet azt sem tudnám, hogy fogjak hozzá.
Nah, jó. A jor-dán szar poén volt, de elvileg a politika topicba még elfér! 😄
zemanla
volt egy nagyon rövid peridódus amikor a Kinyaralt Fejek 23-at, Matek és a Divattanácsnak hítták, ott MCztem először Józsefattliátt
én még őszinte embör vótam....

több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 403 — Do Your Job
Mondjuk, ahol van adat (vízállás, vízhozam, csapadék, stb...) ott az előrejelzésnél csodákra képes a matematika. 😉
Sajnos már vagy 20 éve nem foglalkozok vele. Pedig volt árvíz, amikor jól jött.😀 Ma már, lehet azt sem tudnám, hogy fogjak hozzá.
Nah, jó. A jor-dán szar poén volt, de elvileg a politika topicba még elfér! 😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Bocs, befejeztem.
zemanla
Fast Willie
Árvíz, belvíz....
zemanla
Ez olyan mint, amikor nekem mondják ismerősök, hogy "figyi nézz már rá a gyerek házijára".
Azóta nem kérnek, mióta a 12 éves kislány geometria házijában kiintegráltam a függvényt, és lett ebből egy kis zavar.... meg sikoltozás, kiabálás.
Szerintem jó poén volt, mondjuk Beckynek azóta eggyel kevesebb barátnője van.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 041
Bocs, befejeztem.
zemanla
Fast Willie
Árvíz, belvíz....
zemanla
Azt hittem, hogy ki tudod számolni valószínűségszámítással, hogy hol fúrsz el egy gázvezetéket 😊
több mint 5 éve
Bocs, befejeztem.
zemanla
Fast Willie
Árvíz, belvíz....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Bocs, befejeztem.
zemanla
több mint 5 éve
Bocs, befejeztem.

több mint 5 éve
ja...és a társ tudományi karokat végzett kollegák jelentős rész összetéveszti a sűrűség és az eloszlás függvényt.... ami elég ciki. 😕
Helmut Zimmer
 www.mateking.hu/system/files/docs/mateking.eloszlasfuggveny-surusegfuggveny-eloszlas.pdf
több mint 5 éve
ja...és a társ tudományi karokat végzett kollegák jelentős rész összetéveszti a sűrűség és az eloszlás függvényt.... ami elég ciki. 😕
több mint 5 éve
Medián
Helmut Zimmer
Medinán!
sutianap
Melindán!
Sobri Jóska
nem Melindán, me Dián!
sutianap
mé'? Dián?
zemanla
Megin' dán?
warr_b
A középértékek nagy családjából, amit kerestek az a medián. De ha tényleg elemezni akartok, akkor nehéz esz átlag (számtani aka-mean) nélkül 😊 Kifejezetten vicces egy hisztogramnál megnézni hogy hogy esik szél a medián és a számtani átlag.
Szóval azt mondani, hogy az átlag módszertanilag hibás megközelítés....hibás megközelítés...részben.
Szóval részben, mert elég sok értekezés, és elemzés szól arról, hogy ha csak egy középértéket választhatsz, az legyen a medián.
Beütitek a googlebe mean vs median és sok sok sok ember értekezik.