Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rEEz meglep?
Undorítóak 😕
Klaci79
Mit vártál?
Szerinted viccből mondom, hogy a fideszes kormányzat a legjobb elérhető opció?
Mi lenne itt kormányzati szinten egy ellenzéki koalíciós kormányzás során, ahol ezer egyéni érdek, dilettantizmus, szarrágás, inkorrektség tobzódna?
A fidesz geci, lehet mondani.
De évek nem tud senki jobbat mondani náluk, amikor ez itt előjön, és az összes olyan szitu, ahol ezt megkísérlik, hasonló mocsárfeelingbe torkollik.
több mint 5 éve
Szornyu hogy egyik ostoba másik meg nincs az a pénz amit ne tudna ellopni. Az faj a legjobban hogy így nem jutunk sehova168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rEInnen látszik, hogy nem lesz itt kormány váltás jó darabig. Akinek ki lett tömve a zsebe az inkább átszavaz a Fideszre.
Undorítóak 😕
Klaci79
Amíg Feri él és mozog a politikában addig Vitya nyer.
Toca
több mint 5 éve
Nissan/Renault nyomulás lesz azNa és ki gyárt itthon vagy a környéken villanyautót?aksit a villanyótókhoz, s elvileg akkori lesz, mint a gigafaktori168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rEAzért egy érdekes vetületéről nem beszéltetek az egész eseménynek.
Undorítóak 😕
Klaci79
Mit gyártanak itt?
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
gondolom németbe gyártják az autót, csak ott drága lenne a környezetvédelem miatt az aksi gyártás isNa és ki gyárt itthon vagy a környéken villanyautót?aksit a villanyótókhoz, s elvileg akkori lesz, mint a gigafaktori168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rEAzért egy érdekes vetületéről nem beszéltetek az egész eseménynek.
Undorítóak 😕
Klaci79
Mit gyártanak itt?
Helmut Zimmer
sutianap
Helmut Zimmer
itt az nem szempont szóval itt olcsóba legyártják és mivel már az euba van így nem kell extra adót fizetni rá
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
mandiner.hu/cikk/20200630_a_strukturalis_rasszizmus_mitoszamajd talán este elolvasom...
most csak vitatkozás miatt😊
több mint 5 éve
Na és ki gyárt itthon vagy a környéken villanyautót?aksit a villanyótókhoz, s elvileg akkori lesz, mint a gigafaktori168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rEAzért egy érdekes vetületéről nem beszéltetek az egész eseménynek.
Undorítóak 😕
Klaci79
Mit gyártanak itt?
Helmut Zimmer
sutianap
több mint 5 éve
aksit a villanyótókhoz, s elvileg akkori lesz, mint a gigafaktori168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rEAzért egy érdekes vetületéről nem beszéltetek az egész eseménynek.
Undorítóak 😕
Klaci79
Mit gyártanak itt?
Helmut Zimmer

több mint 5 éve
168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rEAzért egy érdekes vetületéről nem beszéltetek az egész eseménynek.
Undorítóak 😕
Klaci79
Mit gyártanak itt?
több mint 5 éve
168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rEInnen látszik, hogy nem lesz itt kormány váltás jó darabig. Akinek ki lett tömve a zsebe az inkább átszavaz a Fideszre.
Undorítóak 😕
Klaci79
Amíg Feri él és mozog a politikában addig Vitya nyer.
több mint 5 éve
Te vagy a hősöm!Ez olyan mint, amikor nekem mondják ismerősök, hogy "figyi nézz már rá a gyerek házijára".Árvíz, belvíz....Tanultam hidrológiát, némi matematikai statisztikával.OFF: Szóval kútfúráshoz gondolom értesz???!!
Szóval: Jor-dán 😀
Bocs, befejeztem.
zemanla
Fast Willie
zemanla
Azóta nem kérnek, mióta a 12 éves kislány geometria házijában kiintegráltam a függvényt, és lett ebből egy kis zavar.... meg sikoltozás, kiabálás.
Szerintem jó poén volt, mondjuk Beckynek azóta eggyel kevesebb barátnője van.
Helmut Zimmer
Amikor "baráti" összejöveteleken megkérdeznek valami adóügyről vagy befektetésről vagy nekiállnak politizálni, és az adórendszernél mindenki rám néz, akkor általában a lenti jelentet szoktam nekik felidézni:
www.youtube.com/watch?v=OZFeuDcycIY

több mint 5 éve
168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rEolyan magyaros.................................
Undorítóak 😕
Klaci79
több mint 5 éve
65- nél sem volt jobb 😉
több mint 5 éve
85 méternél kezdődnek a gondok 😉Tanultam hidrológiát, némi matematikai statisztikával.OFF: Szóval kútfúráshoz gondolom értesz???!!
Bocs, befejeztem.
zemanla
Fast Willie
több mint 5 éve
Kéne egy retrospektív sorozat, hogy mi történt több, mint 10 éve:www.youtube.com/watch?v=pHkbzHj6NYs
több mint 5 éve
Mondjuk, ahol van adat (vízállás, vízhozam, csapadék, stb...) ott az előrejelzésnél csodákra képes a matematika. 😉volt egy nagyon rövid peridódus amikor a Kinyaralt Fejek 23-at, Matek és a Divattanácsnak hítták, ott MCztem először Józsefattliátt
Sajnos már vagy 20 éve nem foglalkozok vele. Pedig volt árvíz, amikor jól jött.😀 Ma már, lehet azt sem tudnám, hogy fogjak hozzá.
Nah, jó. A jor-dán szar poén volt, de elvileg a politika topicba még elfér! 😄
zemanla
én még őszinte embör vótam....

több mint 5 éve
Mondjuk, ahol van adat (vízállás, vízhozam, csapadék, stb...) ott az előrejelzésnél csodákra képes a matematika. 😉Sajnos már vagy 20 éve nem foglalkozok vele. Pedig volt árvíz, amikor jól jött.😀 Ma már, lehet azt sem tudnám, hogy fogjak hozzá.
Nah, jó. A jor-dán szar poén volt, de elvileg a politika topicba még elfér! 😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Ez olyan mint, amikor nekem mondják ismerősök, hogy "figyi nézz már rá a gyerek házijára".Árvíz, belvíz....Tanultam hidrológiát, némi matematikai statisztikával.OFF: Szóval kútfúráshoz gondolom értesz???!!
Bocs, befejeztem.
zemanla
Fast Willie
zemanla
Azóta nem kérnek, mióta a 12 éves kislány geometria házijában kiintegráltam a függvényt, és lett ebből egy kis zavar.... meg sikoltozás, kiabálás.
Szerintem jó poén volt, mondjuk Beckynek azóta eggyel kevesebb barátnője van.
több mint 5 éve
Azt hittem, hogy ki tudod számolni valószínűségszámítással, hogy hol fúrsz el egy gázvezetéket 😊Árvíz, belvíz....Tanultam hidrológiát, némi matematikai statisztikával.OFF: Szóval kútfúráshoz gondolom értesz???!!
Bocs, befejeztem.
zemanla
Fast Willie
zemanla
több mint 5 éve
Árvíz, belvíz....Tanultam hidrológiát, némi matematikai statisztikával.OFF: Szóval kútfúráshoz gondolom értesz???!!
Bocs, befejeztem.
zemanla
Fast Willie

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Tanultam hidrológiát, némi matematikai statisztikával.OFF: Szóval kútfúráshoz gondolom értesz???!!
Bocs, befejeztem.
zemanla
több mint 5 éve
Tanultam hidrológiát, némi matematikai statisztikával.Szóval: Jor-dán 😀
Bocs, befejeztem.

több mint 5 éve
ja...és a társ tudományi karokat végzett kollegák jelentős rész összetéveszti a sűrűség és az eloszlás függvényt.... ami elég ciki. 😕www.mateking.hu/system/files/docs/mateking.eloszlasfuggveny-surusegfuggveny-eloszlas.pdf
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
ja...és a társ tudományi karokat végzett kollegák jelentős rész összetéveszti a sűrűség és az eloszlás függvényt.... ami elég ciki. 😕
több mint 5 éve
A középértékek nagy családjából, amit kerestek az a medián. De ha tényleg elemezni akartok, akkor nehéz esz átlag (számtani aka-mean) nélkül 😊 Kifejezetten vicces egy hisztogramnál megnézni hogy hogy esik szél a medián és a számtani átlag.Megin' dán?mé'? Dián?nem Melindán, me Dián!Melindán!MediánMedinán!
Helmut Zimmer
sutianap
Sobri Jóska
sutianap
zemanla
warr_b
Szóval azt mondani, hogy az átlag módszertanilag hibás megközelítés....hibás megközelítés...részben.
Szóval részben, mert elég sok értekezés, és elemzés szól arról, hogy ha csak egy középértéket választhatsz, az legyen a medián.
Beütitek a googlebe mean vs median és sok sok sok ember értekezik.