Politika

65 feliratkozó

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 883 — Csodabogár
Nem is irreális a 340-es euro árfolyam.
Amadeus
Így van, mehetne még feljebb is!
csebi
Csak nem Soros súgta a füledbe, hogy shortold a forintot te kigyóvállú gaz kapitalista libsy.... 😊
FLZOLI
Nem sugdos ő semmit. Csak szimplán míg EURban kapom a fizut és kell haza fizetnem pl rezsit addig nekem ez csak jó.
csebi
Akkor nem súg csak dug.... Jobb esetben csak pénzt, a zsebedbe.
Természetes, hogy eurót, brüsszelista idegenszívű fórumtárs 😊

| Egész könnyen bele lehet tanulni a NER fasiszta propaganda nyelvezetét |
FLZOLI
Majdnem jó, csak brusszelista helyett vallettista.
csebi
Megint nem figyelsz Sobri tanításaira van fehér - itthon és van a fekete - bárhol máshol EUban = brüsszelista!
Nincs átmenent ne probáld kihúzni magad!
Toca

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 645 — farkas.l.zoltan@gmail.com
"Magyar égre magyar csillagot!"
Sobri Jóska
Lehet csak simán feltérképezik a terepet a nemzet géniusza előtt, hogy van e pénz a mennyország touristban.

több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!
Sobri Jóska
Mit kíván a magyar nemzet.
Amadeus
Hungaro-pannon-népi-nemzeti magyar rappet! -pet, -pet...

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 998 — Слава Україні! Героям слава!
Sobri Jóska
És Magyar égre Magyar UFO-t!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 413 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=mOPbaR7C7_k

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 183 — Lucas Scott
Sobri Jóska
Amadeus
Most h jön ide Simicska régi újságja?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 339
Sobri Jóska
Amadeus
MAGYAR NEMZETI HIP-HOP RAPPET
Heisman Trophy
Trianon Tagadó Tibi, alias 3T.
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 378 — "Montoya por favor!"
Sobri Jóska
Amadeus
MAGYAR NEMZETI HIP-HOP RAPPET

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Sobri Jóska
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 183 — Lucas Scott
Sobri Jóska
Plusz magyar holdat, ne felejtsd ki ez is kimondott célkitűzés. És akkor mki énekelheti az idevaló slágert “Sajtból van a Hold “ mármint a magyar Hold ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 28 292 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Megyünk az űrbe! 😊
NB2
Megint? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 459 — #NoStress

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 627 — nabege2@yahoo.com
Megyünk az űrbe! 😊
több mint 6 éve
Nem úgy volt, hogy The Rock lesz a demokrata jelölt Trump ellen? Vagy valamelyik rapper??
Sobri Jóska
The Rock szerintem biztos nem 😊
Nem Sanderst tolják most előre?
warr_b
nem értem, hogy az USA-ban miért erőltetnek egy szocit.
több mint 6 éve
Nem úgy volt, hogy The Rock lesz a demokrata jelölt Trump ellen? Vagy valamelyik rapper??
Sobri Jóska
warr_b
Sanders-t próbálják eltakarítani a corp dem mediánál
Mayor Pete-t tolják mint "új obama"

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 28 292 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sobri Jóska
warr_b
De, úgy volt:
 24.hu/szorakozas/2019/03/02/dwayne-johnson-donald-trumo-elnokvalasztas-republikanus-demokrata-ronald-reagan/
 magyarnemzet.hu/archivum/kulfold-archivum/dwayne-the-rock-johnson-legyozne-trumpot-3879135/
Sobri Jóska
Lehet, de biztos nem jövőre

eu.usatoday.com/story/life/people/2019/01/31/dwayne-johnson-not-ruling-out-future-presidential-run/2731032002/

több mint 6 éve
Sobri Jóska
warr_b
De, úgy volt:
 24.hu/szorakozas/2019/03/02/dwayne-johnson-donald-trumo-elnokvalasztas-republikanus-demokrata-ronald-reagan/
 magyarnemzet.hu/archivum/kulfold-archivum/dwayne-the-rock-johnson-legyozne-trumpot-3879135/

több mint 6 éve
Sobri Jóska

több mint 6 éve

több mint 6 éve
rokaur 876
Yang egy szimpatikus bolond, látja hogy mihez fontos nyúlni de nem érti pontosan hogy miért és hogyan
az 1000$ hülyeség
viszont az automaticázióra átálló iparágakban fizetni az átképzést már egy jó és progresszív húzás

én imádom nézni a debateken meg egyébként is, de jövőre még tuti semmi nem lesz belőle
talán '24-re de sztem akkor se
Negritis
Hat igen, talan nala jon ki legjobban, hogy nem politikus. Nem is gondoltam, hogy realis eselye legyen, csak magaval a gondolataival tudok egyeterteni termeszetesen az 1000$-t mindenkinek otleten kivul.
rokaur
nem néztem pontosan mit akar az 1000$al
de baloldalon ugye van egy alapbért mindenkinek vonal (finnországba tesztelték is pár éve nemtom hogy áll)
valszeg ezt állt neki képviselni for fun
Negritis
Nagyjabol ugyan az, universal basic income es akkor alanyi jogon jarna minden felnott amerikainak 1000$ (havonta ha jol tudom). En nem "for fun"-nak erzem, hanem szerintem azt a reteget celozza vele akiknel a "fal epites" is eleg. Kicsit mint a Jobbik az unios berminimummal vagy mivel, csak ez nem valami sikeres strategia szerintem.
több mint 6 éve
Yang egy szimpatikus bolond, látja hogy mihez fontos nyúlni de nem érti pontosan hogy miért és hogyan
az 1000$ hülyeség
viszont az automaticázióra átálló iparágakban fizetni az átképzést már egy jó és progresszív húzás

én imádom nézni a debateken meg egyébként is, de jövőre még tuti semmi nem lesz belőle
Negritis
Hat igen, talan nala jon ki legjobban, hogy nem politikus. Nem is gondoltam, hogy realis eselye legyen, csak magaval a gondolataival tudok egyeterteni termeszetesen az 1000$-t mindenkinek otleten kivul.
rokaur
nem néztem pontosan mit akar az 1000$al
de baloldalon ugye van egy alapbért mindenkinek vonal (finnországba tesztelték is pár éve nemtom hogy áll)
valszeg ezt állt neki képviselni for fun

több mint 6 éve
rokaur 876
az 1000$ hülyeség

Negritis
több mint 6 éve
az 1000$ hülyeség

több mint 6 éve
rokaur 876
Amadeus
csebi
Csak nem Soros súgta a füledbe, hogy shortold a forintot te kigyóvállú gaz kapitalista libsy.... 😊
FLZOLI
Nem sugdos ő semmit. Csak szimplán míg EURban kapom a fizut és kell haza fizetnem pl rezsit addig nekem ez csak jó.
csebi

FLZOLI
csebi
Megint nem figyelsz Sobri tanításaira van fehér - itthon és van a fekete - bárhol máshol EUban = brüsszelista!
Toca
+ valahol elbujva egy Gyurcsany szal is ott van... 😀

Kicsit mas, de mi a velemenyetek Andrew Yang-rol? Nalam nagyon betalal a politika amit kepvisel, marmint, hogy tudataban van az ujabb ipari forradalomnak, Kinat es annak erejet is talan o meri fel legjobban... Nyilvan ez az 1000$-t minden amerikainak csak kampany, kell valami hangzatos, hogy kitunjon a tobbi demokrata jelolt kozul.
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 178 — Vikings fan
Amadeus
csebi
FLZOLI
csebi

FLZOLI
csebi