Politika
65 feliratkozó
több mint 6 éve
Megint nem figyelsz Sobri tanításaira van fehér - itthon és van a fekete - bárhol máshol EUban = brüsszelista!Majdnem jó, csak brusszelista helyett vallettista.Akkor nem súg csak dug.... Jobb esetben csak pénzt, a zsebedbe.Nem sugdos ő semmit. Csak szimplán míg EURban kapom a fizut és kell haza fizetnem pl rezsit addig nekem ez csak jó.Csak nem Soros súgta a füledbe, hogy shortold a forintot te kigyóvállú gaz kapitalista libsy.... 😊Nem is irreális a 340-es euro árfolyam.Így van, mehetne még feljebb is!
Amadeus
csebi
FLZOLI
csebi
Természetes, hogy eurót, brüsszelista idegenszívű fórumtárs 😊
| Egész könnyen bele lehet tanulni a NER fasiszta propaganda nyelvezetét |
FLZOLI
csebi
Nincs átmenent ne probáld kihúzni magad!
Toca
több mint 6 éve
"Magyar égre magyar csillagot!"Lehet csak simán feltérképezik a terepet a nemzet géniusza előtt, hogy van e pénz a mennyország touristban.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Hungaro-pannon-népi-nemzeti magyar rappet! -pet, -pet..."Magyar égre magyar csillagot!"Mit kíván a magyar nemzet.
Sobri Jóska
Amadeus
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
"Magyar égre magyar csillagot!"És Magyar égre Magyar UFO-t!
Sobri Jóska
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=mOPbaR7C7_k
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Most h jön ide Simicska régi újságja?"Magyar égre magyar csillagot!"Mit kíván a magyar nemzet.
Sobri Jóska
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Trianon Tagadó Tibi, alias 3T.MAGYAR NEMZETI HIP-HOP RAPPET"Magyar égre magyar csillagot!"Mit kíván a magyar nemzet.
Sobri Jóska
Amadeus
Heisman Trophy
több mint 6 éve
MAGYAR NEMZETI HIP-HOP RAPPET"Magyar égre magyar csillagot!"Mit kíván a magyar nemzet.
Sobri Jóska
Amadeus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
"Magyar égre magyar csillagot!"Mit kíván a magyar nemzet.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
"Magyar égre magyar csillagot!"Plusz magyar holdat, ne felejtsd ki ez is kimondott célkitűzés. És akkor mki énekelheti az idevaló slágert “Sajtból van a Hold “ mármint a magyar Hold ...
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Megyünk az űrbe! 😊Megint? 😊
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Megyünk az űrbe! 😊
több mint 6 éve
nem értem, hogy az USA-ban miért erőltetnek egy szocit.Nem úgy volt, hogy The Rock lesz a demokrata jelölt Trump ellen? Vagy valamelyik rapper??The Rock szerintem biztos nem 😊
Sobri Jóska
Nem Sanderst tolják most előre?
warr_b
több mint 6 éve
Sanders-t próbálják eltakarítani a corp dem mediánálNem úgy volt, hogy The Rock lesz a demokrata jelölt Trump ellen? Vagy valamelyik rapper??The Rock szerintem biztos nem 😊
Sobri Jóska
warr_b
Mayor Pete-t tolják mint "új obama"
több mint 6 éve
Lehet, de biztos nem jövőreDe, úgy volt:Nem úgy volt, hogy The Rock lesz a demokrata jelölt Trump ellen? Vagy valamelyik rapper??The Rock szerintem biztos nem 😊
Sobri Jóska
warr_b
24.hu/szorakozas/2019/03/02/dwayne-johnson-donald-trumo-elnokvalasztas-republikanus-demokrata-ronald-reagan/
magyarnemzet.hu/archivum/kulfold-archivum/dwayne-the-rock-johnson-legyozne-trumpot-3879135/
Sobri Jóska
eu.usatoday.com/story/life/people/2019/01/31/dwayne-johnson-not-ruling-out-future-presidential-run/2731032002/

több mint 6 éve
De, úgy volt:Nem úgy volt, hogy The Rock lesz a demokrata jelölt Trump ellen? Vagy valamelyik rapper??The Rock szerintem biztos nem 😊
Sobri Jóska
warr_b
24.hu/szorakozas/2019/03/02/dwayne-johnson-donald-trumo-elnokvalasztas-republikanus-demokrata-ronald-reagan/
magyarnemzet.hu/archivum/kulfold-archivum/dwayne-the-rock-johnson-legyozne-trumpot-3879135/
több mint 6 éve
Nem úgy volt, hogy The Rock lesz a demokrata jelölt Trump ellen? Vagy valamelyik rapper??The Rock szerintem biztos nem 😊
Sobri Jóska

több mint 6 éve
Nem úgy volt, hogy The Rock lesz a demokrata jelölt Trump ellen? Vagy valamelyik rapper??
több mint 6 éve
rokaur
876
Nagyjabol ugyan az, universal basic income es akkor alanyi jogon jarna minden felnott amerikainak 1000$ (havonta ha jol tudom). En nem "for fun"-nak erzem, hanem szerintem azt a reteget celozza vele akiknel a "fal epites" is eleg. Kicsit mint a Jobbik az unios berminimummal vagy mivel, csak ez nem valami sikeres strategia szerintem.nem néztem pontosan mit akar az 1000$alYang egy szimpatikus bolond, látja hogy mihez fontos nyúlni de nem érti pontosan hogy miért és hogyanHat igen, talan nala jon ki legjobban, hogy nem politikus. Nem is gondoltam, hogy realis eselye legyen, csak magaval a gondolataival tudok egyeterteni termeszetesen az 1000$-t mindenkinek otleten kivul.
az 1000$ hülyeség
viszont az automaticázióra átálló iparágakban fizetni az átképzést már egy jó és progresszív húzás
én imádom nézni a debateken meg egyébként is, de jövőre még tuti semmi nem lesz belőle
talán '24-re de sztem akkor se
Negritis
rokaur
de baloldalon ugye van egy alapbért mindenkinek vonal (finnországba tesztelték is pár éve nemtom hogy áll)
valszeg ezt állt neki képviselni for fun
Negritis
több mint 6 éve
nem néztem pontosan mit akar az 1000$alYang egy szimpatikus bolond, látja hogy mihez fontos nyúlni de nem érti pontosan hogy miért és hogyanHat igen, talan nala jon ki legjobban, hogy nem politikus. Nem is gondoltam, hogy realis eselye legyen, csak magaval a gondolataival tudok egyeterteni termeszetesen az 1000$-t mindenkinek otleten kivul.
az 1000$ hülyeség
viszont az automaticázióra átálló iparágakban fizetni az átképzést már egy jó és progresszív húzás
én imádom nézni a debateken meg egyébként is, de jövőre még tuti semmi nem lesz belőle
Negritis
rokaur
de baloldalon ugye van egy alapbért mindenkinek vonal (finnországba tesztelték is pár éve nemtom hogy áll)
valszeg ezt állt neki képviselni for fun
több mint 6 éve
rokaur
876
Yang egy szimpatikus bolond, látja hogy mihez fontos nyúlni de nem érti pontosan hogy miért és hogyanHat igen, talan nala jon ki legjobban, hogy nem politikus. Nem is gondoltam, hogy realis eselye legyen, csak magaval a gondolataival tudok egyeterteni termeszetesen az 1000$-t mindenkinek otleten kivul.
az 1000$ hülyeség
Negritis
több mint 6 éve
Yang egy szimpatikus bolond, látja hogy mihez fontos nyúlni de nem érti pontosan hogy miért és hogyanaz 1000$ hülyeség
több mint 6 éve
rokaur
876
+ valahol elbujva egy Gyurcsany szal is ott van... 😀Megint nem figyelsz Sobri tanításaira van fehér - itthon és van a fekete - bárhol máshol EUban = brüsszelista!Majdnem jó, csak brusszelista helyett vallettista.Akkor nem súg csak dug.... Jobb esetben csak pénzt, a zsebedbe.Nem sugdos ő semmit. Csak szimplán míg EURban kapom a fizut és kell haza fizetnem pl rezsit addig nekem ez csak jó.Csak nem Soros súgta a füledbe, hogy shortold a forintot te kigyóvállú gaz kapitalista libsy.... 😊Nem is irreális a 340-es euro árfolyam.Így van, mehetne még feljebb is!
Amadeus
csebi
FLZOLI
csebi
FLZOLI
csebi
Toca
Kicsit mas, de mi a velemenyetek Andrew Yang-rol? Nalam nagyon betalal a politika amit kepvisel, marmint, hogy tudataban van az ujabb ipari forradalomnak, Kinat es annak erejet is talan o meri fel legjobban... Nyilvan ez az 1000$-t minden amerikainak csak kampany, kell valami hangzatos, hogy kitunjon a tobbi demokrata jelolt kozul.
több mint 6 éve
Megint nem figyelsz Sobri tanításaira van fehér - itthon és van a fekete - bárhol máshol EUban = brüsszelista!Majdnem jó, csak brusszelista helyett vallettista.Akkor nem súg csak dug.... Jobb esetben csak pénzt, a zsebedbe.Nem sugdos ő semmit. Csak szimplán míg EURban kapom a fizut és kell haza fizetnem pl rezsit addig nekem ez csak jó.Csak nem Soros súgta a füledbe, hogy shortold a forintot te kigyóvállú gaz kapitalista libsy.... 😊Nem is irreális a 340-es euro árfolyam.Így van, mehetne még feljebb is!
Amadeus
csebi
FLZOLI
csebi
FLZOLI
csebi