Politika
65 feliratkozó
több mint 6 éve
nem látogatóban voltam, rendezvényen dolgoztam felszolgálóként 😀 úgyhogy inkább a cím járna érteAz igen! És, hogy tetszik az MVP?két legnagyobb sétám, BP és MiamiJózanul a taxis blokád idején, kb. Újpest Városkapu- Petőfi híd.budakalászról zuglóba, nyomtam magamban végig a 99-et. fiatal voltam és még sokat kellett tanulnom
Beb@szva: nem emlékszek!😄
zemanla
briareos
r.baggio
Tactful Cactus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Az igen! És, hogy tetszik az MVP?két legnagyobb sétám, BP és MiamiJózanul a taxis blokád idején, kb. Újpest Városkapu- Petőfi híd.budakalászról zuglóba, nyomtam magamban végig a 99-et. fiatal voltam és még sokat kellett tanulnom
zemanla
briareos
r.baggio
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
két legnagyobb sétám, BP és MiamiJózanul a taxis blokád idején, kb. Újpest Városkapu- Petőfi híd.budakalászról zuglóba, nyomtam magamban végig a 99-et. fiatal voltam és még sokat kellett tanulnom
zemanla
briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Legtöbbet akkor is a Hungaroringen kell a parkolótól a pályáig gyalogolni 😛
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Józanul a taxis blokád idején, kb. Újpest Városkapu- Petőfi híd.budakalászról zuglóba, nyomtam magamban végig a 99-et. fiatal voltam és még sokat kellett tanulnom
zemanla
több mint 6 éve
Józanul a taxis blokád idején, kb. Újpest Városkapu- Petőfi híd.Beb@szva: nem emlékszek!😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Nekem Budapesten a kb. Budafok kocsiszín -> Bosnyák tér a rekord.én a Blaha - Újpest maratonra vállalkoztam első éves joghallgatóként talaj részegen. Végül a Március 15.-e téren adtam fel.Respect, én kocsival is elunom rajta az életem 😁volt szerencsém végigmenni rajta bebaszva egy nyári buli után az éjszaka közepén. Kifejezetten érdekes kulturális élmény volt.Legalább már van híd.Karácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!egész Budapest egy nagy, besétálható automentes övezet lesz? Faszomnak van kedve Békásig gyalogolni Újpestről.
Sebii
Amadeus
warr_b
Amadeus
Mondjuk legénykoromban én is sétáltam haza a Rádayból Zuglóba.
warr_b
Amadeus
Vidéken a Balatonfüred -> Alsóörs (éjjel gyalog a 71-esen). Igazából 1 percnek tűnt mindkét út, nem volt vészes.
több mint 6 éve
Rémes alak mindJogászok sose voltak kitartóak.én a Blaha - Újpest maratonra vállalkoztam első éves joghallgatóként talaj részegen. Végül a Március 15.-e téren adtam fel.Respect, én kocsival is elunom rajta az életem 😁volt szerencsém végigmenni rajta bebaszva egy nyári buli után az éjszaka közepén. Kifejezetten érdekes kulturális élmény volt.Legalább már van híd.Karácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!egész Budapest egy nagy, besétálható automentes övezet lesz? Faszomnak van kedve Békásig gyalogolni Újpestről.
Sebii
Amadeus
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
Toca
több mint 6 éve
Nekem Petőfi híd budai hídfő - bécsi út stop shop. Útközben pár órára megálltam a romkertben pár italra.Jogászok sose voltak kitartóak.én a Blaha - Újpest maratonra vállalkoztam első éves joghallgatóként talaj részegen. Végül a Március 15.-e téren adtam fel.Respect, én kocsival is elunom rajta az életem 😁volt szerencsém végigmenni rajta bebaszva egy nyári buli után az éjszaka közepén. Kifejezetten érdekes kulturális élmény volt.Legalább már van híd.Karácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!egész Budapest egy nagy, besétálható automentes övezet lesz? Faszomnak van kedve Békásig gyalogolni Újpestről.
Sebii
Amadeus
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
Toca
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Jogászok sose voltak kitartóak.én a Blaha - Újpest maratonra vállalkoztam első éves joghallgatóként talaj részegen. Végül a Március 15.-e téren adtam fel.Respect, én kocsival is elunom rajta az életem 😁volt szerencsém végigmenni rajta bebaszva egy nyári buli után az éjszaka közepén. Kifejezetten érdekes kulturális élmény volt.Legalább már van híd.Karácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!egész Budapest egy nagy, besétálható automentes övezet lesz? Faszomnak van kedve Békásig gyalogolni Újpestről.
Sebii
Amadeus
warr_b
Amadeus
warr_b
Amadeus
több mint 6 éve
én a Blaha - Újpest maratonra vállalkoztam első éves joghallgatóként talaj részegen. Végül a Március 15.-e téren adtam fel.Respect, én kocsival is elunom rajta az életem 😁volt szerencsém végigmenni rajta bebaszva egy nyári buli után az éjszaka közepén. Kifejezetten érdekes kulturális élmény volt.Legalább már van híd.Karácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!egész Budapest egy nagy, besétálható automentes övezet lesz? Faszomnak van kedve Békásig gyalogolni Újpestről.
Sebii
Amadeus
warr_b
Amadeus
warr_b
több mint 6 éve
Ezt így senki se mondta!ha az autók kitiltásával lesz rendes tömegközlekedés én támogatomKarácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!egész Budapest egy nagy, besétálható automentes övezet lesz? Faszomnak van kedve Békásig gyalogolni Újpestről.
Sebii
Amadeus
Negritis
Ez már túl szakmai, túl összetett.
Autók kitiltása. Egyelőre ennyi. Ne kapasd el magad.
több mint 6 éve
ha az autók kitiltásával lesz rendes tömegközlekedés én támogatomKarácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!egész Budapest egy nagy, besétálható automentes övezet lesz? Faszomnak van kedve Békásig gyalogolni Újpestről.
Sebii
Amadeus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Respect, én kocsival is elunom rajta az életem 😁volt szerencsém végigmenni rajta bebaszva egy nyári buli után az éjszaka közepén. Kifejezetten érdekes kulturális élmény volt.Legalább már van híd.Karácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!egész Budapest egy nagy, besétálható automentes övezet lesz? Faszomnak van kedve Békásig gyalogolni Újpestről.
Sebii
Amadeus
warr_b
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
volt szerencsém végigmenni rajta bebaszva egy nyári buli után az éjszaka közepén. Kifejezetten érdekes kulturális élmény volt.Legalább már van híd.Karácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!egész Budapest egy nagy, besétálható automentes övezet lesz? Faszomnak van kedve Békásig gyalogolni Újpestről.
Sebii
Amadeus
warr_b
több mint 6 éve
Legalább már van híd.Karácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!egész Budapest egy nagy, besétálható automentes övezet lesz? Faszomnak van kedve Békásig gyalogolni Újpestről.
Sebii
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Karácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!egész Budapest egy nagy, besétálható automentes övezet lesz? Faszomnak van kedve Békásig gyalogolni Újpestről.
Sebii
több mint 6 éve
Karácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!Kozeleg a karacsony,illett mar neki meglépnie.
Sebii
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Karácsony kiterjesztette az egész városra a Sétáló Budapest koncepciót. Respect!
több mint 6 éve
Karácsony Gergely: Nincs elég ember a hó gyors eltakarításáhozKőhalmi fiktív állatos poénjának logikája ugrik be:
Index
Ők meg a globális felmelegedésre gondoltak.
több mint 6 éve
Közben itt egy politikus vallalta a felelősséget és lemond. Mondjuk már unhattak h minden nap megy a tüntetés is.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Itthon meg elég volt a Soros.www.youtube.com/watch?v=mOPbaR7C7_k10 perces videót ki fog végignézni? 😊
Negritis
Az amerikai törzsszavazóknak elég ennyi is
FLZOLI
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=mOPbaR7C7_k10 perces videót ki fog végignézni? 😊
Negritis
Az amerikai törzsszavazóknak elég ennyi is

több mint 6 éve
És bár ezt poénnak szánod, de ebben a relációban is inkább Daenerys.Megint nem figyelsz Sobri tanításaira van fehér - itthon és van a fekete - bárhol máshol EUban = brüsszelista!Majdnem jó, csak brusszelista helyett vallettista.Akkor nem súg csak dug.... Jobb esetben csak pénzt, a zsebedbe.Nem sugdos ő semmit. Csak szimplán míg EURban kapom a fizut és kell haza fizetnem pl rezsit addig nekem ez csak jó.Csak nem Soros súgta a füledbe, hogy shortold a forintot te kigyóvállú gaz kapitalista libsy.... 😊Nem is irreális a 340-es euro árfolyam.Így van, mehetne még feljebb is!
Amadeus
csebi
FLZOLI
csebi
Természetes, hogy eurót, brüsszelista idegenszívű fórumtárs 😊
| Egész könnyen bele lehet tanulni a NER fasiszta propaganda nyelvezetét |
FLZOLI
csebi
Nincs átmenent ne probáld kihúzni magad!
Toca
petey
több mint 6 éve
Hát így. Ha valaki nem ismerné.Most h jön ide Simicska régi újságja?"Magyar égre magyar csillagot!"Mit kíván a magyar nemzet.
Sobri Jóska
Amadeus
csebi
www.youtube.com/watch?v=jS-jSTVt670