Politika
65 feliratkozó
több mint 6 éve
igazad van, előbbi egy életre szól.Azért egy polgár vizsgát ne hasonlitsuk már össze azzal h emiatt tv-t módosítanakDeutsch Tomi polgár vizsgája megvan? Legenda a karon mai napig.És pluszba még jogszabályt is módosítani akarnak mert elvileg NEM FELEL meg annak2018. évi CXXV. törvény a kormányzati igazgatásról
224§ - A közigazgatási államtitkár és a helyettes államtitkár kinevezésére vonatkozó közös szabályok
(1) Közigazgatási államtitkárrá és helyettes államtitkárrá minden büntetlen előéletű, az országgyűlési képviselők választásán választható személy kinevezhető, aki jogász mesterképzési szakon szerzett szakképzettséggel vagy közigazgatási mesterképzési szakon szerzett okleveles közigazgatási szakértő vagy okleveles közigazgatási menedzser szakképzettséggel vagy gazdaságtudományok képzési területen alap- vagy mesterképzésben szerzett közgazdász szakképzettséggel vagy felsőfokú végzettséggel és a feladat- és hatáskörének megfelelő szakirányú szakképzettséggel rendelkezik.
Az ELTEn nem irigylem majd a kérdezőt a polgári jog záróvizsgáján! Egyrészt nagyjából harmad annyit keres majd, mint a helyettes államtitkár asszony, másrészt a posztból adódó nyomásgyakorlás is jelen lehet!
Bár a buksisimi is elképzelhető, ha kellően felkészült az oktatói gárda a hölgyből! Harmathy, Vékás meg Székely azért kiegyez valahogy az állampárttal.
Novák Katkáék legalább irányában nem kaphatnak 'ok boomerezést' meg ott az előző idol - aka Tompi - aki hasonló karrierívet írt le, igaz nála a 2/3 hiányában azért térdelni kellett azért a diplomáért!
VanillaSky
Amadeus
csebi
több mint 6 éve
Egyébként is egy technológiai váltásnál az első modellek bajait elviszik az early adopterek. Az első autók is kényelmetlen, bűzös, zajos, szarok voltak egy minőségi hintóhoz képest. Azokat nem érdekelte, akik az elsőket megvették. És mire a T modell megjelent, addigra már megszűntek a kezdeti gondok.kiváncsi vagyok a tesla fanok hány százaléka ült mondjuk 3 éves teslában? mármint fórumozók közülEz nem mérvadó. A Harley is sz.r motorokat gyárt, mégis óriási a rajongótábor, és szárnyalnak az eladások.
briareos
Jan

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
kiváncsi vagyok a tesla fanok hány százaléka ült mondjuk 3 éves teslában? mármint fórumozók közülÉn egy (azt hiszem) 2015-ös S modellben ültem. Az év nem biztos, de egy early adopter évjáratú kocsi. (A partnerünknél a "kisfőnök" vett magának egyet rögtön az elején.) Picit vezettem is, de nem sokat, csak kipróbáltam. Tényleg teljesen más, mint egy robbanó motoros autó, hozzá kell szokni. Nem jobb, nem rosszabb, inkább más. Összevetni nem tudom az újjal, mert újban viszont még nem ültem. 😊
briareos
A tulaj elbeszélése alapján új korában több volt vele a gondja, mint mostanság. Azt mondta, hogy az "early adopter" dolog valós volt, eleinte elég sok gond volt vele. A Tesla ugyan ingyen javította ezeket, de kényelmetlen volt, mert messzire kellett vinni a szervízbe. Azóta viszont, hogy ezeket javították, a kocsi alig öregszik. Az akksijának kapacitása esett kb. 85%-ra az eredetihez képest. Javítani, karban tartani csak minimálisan kell, elsősorban kozmetikai javításai voltak.
Egyébként nekem nem kéne, akkor se, ha lenne hobbira elszórható 30 millióm. A kocsi érzésre nem egy 30 milliós autó, az összeszerelése inkább egy "népautó" színvonalán van. Nekem meg fontos, hogy ha már pénzt adok érte, akkor prémium érzés is legyen benne ülni, és nem a márkajelzés, hanem a beltér, a komfort, a csend, stb. miatt. Egyelőre nem az. Legalábbis az az 5 éves S modell nem az volt. Gondolom az újak azért már jobbak, de nem tudom mennyire.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
kiváncsi vagyok a tesla fanok hány százaléka ült mondjuk 3 éves teslában? mármint fórumozók közülEz nem mérvadó. A Harley is sz.r motorokat gyárt, mégis óriási a rajongótábor, és szárnyalnak az eladások.
briareos
több mint 6 éve
En csak a kiemelt reszre reflektalnek, nem tudom mennyire realis ez annak tudataban hogy igen nehezen produkal a ceg pozitiv negyedevet. En ugy latom a befektetoi bizalom nagy benne, nem tudom mennyire szakadna be azert egy-ket nagyobb problema eseten, gyanitom eleg hamar likviditasi gondjaik lennenek.rokaurAz AMD (az Intel riválisa) vagy 15 éven keresztül nem produkált pozitív negyedévet. "Startup cégeknél" ez természetes, akár éveken keresztül is. Még az az eset sem példa nélküli, hogy éppen a nyereségességbe fordulásra kezdenek el esni egy cég részvényei, ha az akkor történik amikor befejeződik az expanzió (beruházások, építkezések), és a piac úgy értékeli, hogy a kereslet tetőzni fog vagy esni. A Tesla jelenleg a bevételeihez, kapitalizációjához képest irdatlan expanzióban van, múlt hónapban adták át a Shanghai-i gyárat ami sok milliárdba kerül, most kezdtek bele az európai gigagyáruk építésébe (Németországban lesz), és közben még intenzív felvásárlásokban is vannak (vásárolják össze az akkumulátortechnológiai cégeket a fejlesztéseik, szabadalmaik miatt). Innen már nehezebb lesz bukniuk, mint nyerniük. Ma már ott tartanak, hogy a világon egyedül képesek voltak olyan megállapodásra jutni a kínai állammal, ami előtte senkinek, semmilyen ágazatban nem sikerült (a kínai állammal való kötelező közösködés nélküli, 100%-ban saját, Tesla tulajdonban működő kínán belüli gyárat építeni). Ezek már nagyon, nagyon komoly pozíciók, ilyesmire a pénzpiac már nem fog nemet mondani, amíg az autók iránti kereslet nem csökken. Az meg még sok évig nem fog csökkenni. Musk most kb. annyi pénzt kérhet a pénzpiactól amennyit nem szégyell...
(Éppen ez a példa nélküli a Tesla-ban. Egy olyan piacon ahol csupa 100+ éves óriáscég van, hatalmas kapitalizációval, nem szoktak a befektetők startupokat milliárdokkal megfinanszírozni. Apró startupokat igen, amik eleve azzal a céllal indulnak, hogy siker esetén felvásárolja őket valamelyik nagy, vagy pedig beszállítóvá válnak valamilyen innovációval. De komplett full blown, önálló autógyárat soha. Túl sokba kerül és túl nagy a rizikója. A Tesla-nak 2010 környékén _valósan_ 0% körüli esélye volt a sikerre. Ez bennük az egyedi, és a zseniális, hogy ennek ellenére sikerült.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
kiváncsi vagyok a tesla fanok hány százaléka ült mondjuk 3 éves teslában? mármint fórumozók közülMár újonnan is hagy maga után kívánnivalót, csörög zörög a 100.000€-os kasztni. Mondjuk vannak benne jó ötletek, illetve jól is megy.
briareos
több mint 6 éve
Szted ki buktatta le a csávot aki épp a yachtjan menekült el? Megjegyzem h aznap jártam először a Portomaso öbölben mikor onnan megszökött...csebiTe meg beteszed a lábad Máltára, aztán tessék, összeomlik az egész kormány 😆😂
warr_b
De ha ennyi kell egy kormány meg bukásához, lehet vissza kellene költöznom Bp-re
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
csebiTe meg beteszed a lábad Máltára, aztán tessék, összeomlik az egész kormány 😆😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Azért egy polgár vizsgát ne hasonlitsuk már össze azzal h emiatt tv-t módosítanakDeutsch Tomi polgár vizsgája megvan? Legenda a karon mai napig.És pluszba még jogszabályt is módosítani akarnak mert elvileg NEM FELEL meg annak2018. évi CXXV. törvény a kormányzati igazgatásról
224§ - A közigazgatási államtitkár és a helyettes államtitkár kinevezésére vonatkozó közös szabályok
(1) Közigazgatási államtitkárrá és helyettes államtitkárrá minden büntetlen előéletű, az országgyűlési képviselők választásán választható személy kinevezhető, aki jogász mesterképzési szakon szerzett szakképzettséggel vagy közigazgatási mesterképzési szakon szerzett okleveles közigazgatási szakértő vagy okleveles közigazgatási menedzser szakképzettséggel vagy gazdaságtudományok képzési területen alap- vagy mesterképzésben szerzett közgazdász szakképzettséggel vagy felsőfokú végzettséggel és a feladat- és hatáskörének megfelelő szakirányú szakképzettséggel rendelkezik.
Az ELTEn nem irigylem majd a kérdezőt a polgári jog záróvizsgáján! Egyrészt nagyjából harmad annyit keres majd, mint a helyettes államtitkár asszony, másrészt a posztból adódó nyomásgyakorlás is jelen lehet!
Bár a buksisimi is elképzelhető, ha kellően felkészült az oktatói gárda a hölgyből! Harmathy, Vékás meg Székely azért kiegyez valahogy az állampárttal.
Novák Katkáék legalább irányában nem kaphatnak 'ok boomerezést' meg ott az előző idol - aka Tompi - aki hasonló karrierívet írt le, igaz nála a 2/3 hiányában azért térdelni kellett azért a diplomáért!
VanillaSky
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
kiváncsi vagyok a tesla fanok hány százaléka ült mondjuk 3 éves teslában? mármint fórumozók közül
több mint 6 éve
rokaur
876
En csak a kiemelt reszre reflektalnek, nem tudom mennyire realis ez annak tudataban hogy igen nehezen produkal a ceg pozitiv negyedevet. En ugy latom a befektetoi bizalom nagy benne, nem tudom mennyire szakadna be azert egy-ket nagyobb problema eseten, gyanitom eleg hamar likviditasi gondjaik lennenek.Hát akkor én most kimegyek Bécsbe, addig járkálok amíg találok valahol egy utcán eldobott szemetes zacskót, lefotózom és aláírom, hogy Bécs piszkos város. 😉 😀 😀arról a spacex-ről beszélünk aminek évek óta a marson kéne lennie, de idén 2 fontos kapszula is felrobbant tesztelés közben?Musk egy idióta, de a jobbik fajtábólHát egyrészt a zseniknek is vannak rossz ötleteik 😊 Másrészt a Space X-ről meg az elektromos autóról is pontosan ugyanazt mondták néhány éve. Hogy túlszaladt gyerek-fantázia. Aztán tessék.
minden jó ötletére jut egy másik ami akkora ökörség hogy fáj
a Hyperloop és az egész alagút ásás elképzelése szimplán idézi a 10 éves gyerekeket akik olvasnak Jules Verne-t és óóó, ez működik
nekem is szimpatikus Musk, csak nem szeretem mikor istenítik hogy mekkora zseni
Negritis
peterk2005
www.youtube.com/watch?v=3nTSubYzQOM
és arról a tesláról ami mint autó katasztrófa és nem kicsit kezdték el perelni mert nem kevés gond van vele?
www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=mLRwcrDYXRs&feature=emb_title
és az elektromos autó, űrutazás az "papíron" működik, kérdés hogy lesz-e piacképes
a Hyperloop: vákumvonat önmagában retardált, és van már most olyan megoldás ami tudja ugyanazt a sebességet csak nem éri meg anyagilag : Maglev
nem beszélve arról hogy 30 kilóméteres vákuum csőbe akarják küldeni az embereket:
www.youtube.com/watch?v=Zz95_VvTxZM
de mégegyszer, nekem szimpatikus idiótának minősül aki legalább a tudományra költi a pénzét
Negritis
A linkelt "cáfolatok" ilyenek. Semmit nem cáfolnak. Igen, lepörög a festék a Tesla-k egy részéről. Node mondjál bármilyen gyártótól, bármilyen márka bármilyen autó modelljét, amelyiknek nem volt visszahívási programja. Mindegyikkel vannak gondok, ilyen a tömeggyártás. A kísérleti fázisban meg bizony előfordulnak kudarcok. Csak ha egy mobilgyártó kísérleti modellje fuccsol be, azt bezúzzák és nem hallasz róla, a rakéta meg nagyot durran és látványos.
Ami számít, az az, hogy a Tesla jelenleg már értékesebb cég, mint pl. a Fiat konszern. És pl. az, hogy az amerikai sedan piacon piacvezető már, benzineseket is beleértve. A Space X pedig 70%-os részesedéssel bír a kereskedelmi műholdfelbocsájtások piacán, és éppen most szorítja ki teljesen a csőd széle felé tántorgó (Boeing/Lockead/USA állam féle) ULA-t a katonai / védelmi jellegű felbocsájtások piacáról.
(A "Marson kéne lenniük"-öt nem értem. Miért kéne? Meghívásuk van a marslakóktól? 😀 Ha arra gondolsz, hogy betervezték, hogy odarepülnek és még nem repültek el oda, hát istenem. Nem hiszem, hogy emiatt a marsi közlekedés kiépítésében lépéshátrányba kerültek volna. 😀 )
Lényeg a lényeg, hogy Muskot nem azért tartom zseninek, mert van egy csomó olyan fantazmagóriája, mint akár a Mars utazás, vagy ez a Hyperloop is. Ilyesmiket én is ki tudok találni, ha megerőltetem magam. 😊 Számomra azért zseni, mert 1-2 ezekből a fantazmagóriákból meg is valósult, és kvára be is jött.
peterk2005
több mint 6 éve
Deutsch Tomi polgár vizsgája megvan? Legenda a karon mai napig.És pluszba még jogszabályt is módosítani akarnak mert elvileg NEM FELEL meg annak2018. évi CXXV. törvény a kormányzati igazgatásról
VanillaSky
több mint 6 éve
Hát akkor én most kimegyek Bécsbe, addig járkálok amíg találok valahol egy utcán eldobott szemetes zacskót, lefotózom és aláírom, hogy Bécs piszkos város. 😉 😀 😀arról a spacex-ről beszélünk aminek évek óta a marson kéne lennie, de idén 2 fontos kapszula is felrobbant tesztelés közben?Musk egy idióta, de a jobbik fajtábólHát egyrészt a zseniknek is vannak rossz ötleteik 😊 Másrészt a Space X-ről meg az elektromos autóról is pontosan ugyanazt mondták néhány éve. Hogy túlszaladt gyerek-fantázia. Aztán tessék.
a Hyperloop és az egész alagút ásás elképzelése szimplán idézi a 10 éves gyerekeket akik olvasnak Jules Verne-t és óóó, ez működik
Negritis
peterk2005
és arról a tesláról ami mint autó katasztrófa és nem kicsit kezdték el perelni mert nem kevés gond van vele?
és az elektromos autó, űrutazás az "papíron" működik, kérdés hogy lesz-e piacképes
a Hyperloop: vákumvonat önmagában retardált, és van már most olyan megoldás ami tudja ugyanazt a sebességet csak nem éri meg anyagilag : Maglev
nem beszélve arról hogy 30 kilóméteres vákuum csőbe akarják küldeni az embereket:
de mégegyszer, nekem szimpatikus idiótának minősül aki legalább a tudományra költi a pénzét
Negritis
A linkelt "cáfolatok" ilyenek. Semmit nem cáfolnak. Igen, lepörög a festék a Tesla-k egy részéről. Node mondjál bármilyen gyártótól, bármilyen márka bármilyen autó modelljét, amelyiknek nem volt visszahívási programja. Mindegyikkel vannak gondok, ilyen a tömeggyártás. A kísérleti fázisban meg bizony előfordulnak kudarcok. Csak ha egy mobilgyártó kísérleti modellje fuccsol be, azt bezúzzák és nem hallasz róla, a rakéta meg nagyot durran és látványos.
Ami számít, az az, hogy a Tesla jelenleg már értékesebb cég, mint pl. a Fiat konszern. És pl. az, hogy az amerikai sedan piacon piacvezető már, benzineseket is beleértve. A Space X pedig 70%-os részesedéssel bír a kereskedelmi műholdfelbocsájtások piacán, és éppen most szorítja ki teljesen a csőd széle felé tántorgó (Boeing/Lockead/USA állam féle) ULA-t a katonai / védelmi jellegű felbocsájtások piacáról.
(A "Marson kéne lenniük"-öt nem értem. Miért kéne? Meghívásuk van a marslakóktól? 😀 Ha arra gondolsz, hogy betervezték, hogy odarepülnek és még nem repültek el oda, hát istenem. Nem hiszem, hogy emiatt a marsi közlekedés kiépítésében lépéshátrányba kerültek volna. 😀 )
Lényeg a lényeg, hogy Muskot nem azért tartom zseninek, mert van egy csomó olyan fantazmagóriája, mint akár a Mars utazás, vagy ez a Hyperloop is. Ilyesmiket én is ki tudok találni, ha megerőltetem magam. 😊 Számomra azért zseni, mert 1-2 ezekből a fantazmagóriákból meg is valósult, és kvára be is jött.

több mint 6 éve
Azt hittem egyértelmű. 😕Oldandyounglesbians 😄gondolom a 2-t együtt 😀Melyiket? 😄Mondjuk gerincre vágnám az íróasztalán bármikor nem tétel."Az vesse rá az első követ, aki még nem volt 22 évesen államtitkár helyettes."Ennél azért sokkal fontosabb lehetett a kiválasztásban, hogy valószínűleg a tini és kicsit duci államtitkár asszony az apuka egyik másolt slágerére vesztette el anno a sz.... az eszét valami házibuliban 😊Haaat igazából a HÁT pozira azt mondani h dísz pozi ... igazából ők az igazi végrehajtók akik a tényleges, konkrét feladatokat kijelölik (nem csupán az irányt) és megvalósításukat felügyelik. Nem irigylem a kis csajt, ha a főovék ügyesek simán úgy rángatják ahogy akarjak. Attól még lassan az lesz mint az ötvenes évek amikor ugye legenda szerint volt olyan miniszter aki írni olvasni nem tudott. Btw: legalább eddig főovék vagy ovék lettek a káderek ilyen korban h legalább pár hónapot gyakoroljak a minisztériumi szokasjogot mielőtt HÁT lett belőlük, nagyon kiadhattak a fiatalítás jelszót.Amúgy a fiatalokkal foglalkozó feladatkörre egy nyugdíjast kéne berakni? Oké, ez csak dísz pozició pénz kilapátolásra, de a kor jelen esetben irreveláns kéne legyen. Persze gumicsontnak jóindex.hu/belfold/2019/12/04/a_facebookon_mutatta_be_novak_katalin_a_22_eves_helyettes_allamtitkart/huszonkét éves, baszki, az kemény. el sem tudom képzelni, hány év munkatapasztalat áll mögötte.
Vrij6
slowmotion
FLZOLI
csebi
index.hu/mindekozben/poszt/2019/12/04/zarjon_be_a_gyar_a_lanyom_allamtitkar/
FLZOLI
Oké, de 22 évesen mi a retyót keres egy ilyen pozícióban?
És pluszba még jogszabályt is módosítani akarnak mert elvileg NEM FELEL meg annak. Milyen világot élünk.
"Ezek után senki ne követeljen több év hasonló munkakörben eltöltött szakmai tapasztalatot a frissdiplomásoktól."
"Vajon milyen kvalitásokkal és szakmai tapasztalattal kell bírni ahhoz, hogy valakiből 22 éves egyetemistaként államtitkár válhasson? 🤔"
Coolearie
shawnka
Coolearie
warr_b
mombangsteens 😀
Negritis
warr_b
Coolearie
Renáta néni és Irma néni óta nem teljesen 😆

több mint 6 éve
Azt hittem egyértelmű. 😕Oldandyounglesbians 😄gondolom a 2-t együtt 😀Melyiket? 😄Mondjuk gerincre vágnám az íróasztalán bármikor nem tétel."Az vesse rá az első követ, aki még nem volt 22 évesen államtitkár helyettes."Ennél azért sokkal fontosabb lehetett a kiválasztásban, hogy valószínűleg a tini és kicsit duci államtitkár asszony az apuka egyik másolt slágerére vesztette el anno a sz.... az eszét valami házibuliban 😊Haaat igazából a HÁT pozira azt mondani h dísz pozi ... igazából ők az igazi végrehajtók akik a tényleges, konkrét feladatokat kijelölik (nem csupán az irányt) és megvalósításukat felügyelik. Nem irigylem a kis csajt, ha a főovék ügyesek simán úgy rángatják ahogy akarjak. Attól még lassan az lesz mint az ötvenes évek amikor ugye legenda szerint volt olyan miniszter aki írni olvasni nem tudott. Btw: legalább eddig főovék vagy ovék lettek a káderek ilyen korban h legalább pár hónapot gyakoroljak a minisztériumi szokasjogot mielőtt HÁT lett belőlük, nagyon kiadhattak a fiatalítás jelszót.Amúgy a fiatalokkal foglalkozó feladatkörre egy nyugdíjast kéne berakni? Oké, ez csak dísz pozició pénz kilapátolásra, de a kor jelen esetben irreveláns kéne legyen. Persze gumicsontnak jóindex.hu/belfold/2019/12/04/a_facebookon_mutatta_be_novak_katalin_a_22_eves_helyettes_allamtitkart/huszonkét éves, baszki, az kemény. el sem tudom képzelni, hány év munkatapasztalat áll mögötte.
Vrij6
slowmotion
FLZOLI
csebi
FLZOLI
És pluszba még jogszabályt is módosítani akarnak mert elvileg NEM FELEL meg annak. Milyen világot élünk.
"Ezek után senki ne követeljen több év hasonló munkakörben eltöltött szakmai tapasztalatot a frissdiplomásoktól."
"Vajon milyen kvalitásokkal és szakmai tapasztalattal kell bírni ahhoz, hogy valakiből 22 éves egyetemistaként államtitkár válhasson? 🤔"
Coolearie
shawnka
Coolearie
warr_b
mombangsteens 😀
Negritis
warr_b
több mint 6 éve
Többször is írod a térdre kényszerít egy 100 éve érinthetetlen, belterjes iparágat - itt az autóiparra gondolsz? Mert akkor jó nagy hülyeség amit írsz.Musk egy idióta, de a jobbik fajtábólHát egyrészt a zseniknek is vannak rossz ötleteik 😊 Másrészt a Space X-ről meg az elektromos autóról is pontosan ugyanazt mondták néhány éve. Hogy túlszaladt gyerek-fantázia. Aztán tessék.
Negritis
Én emberként nem ismerem egyébként, nincs róla személyes véleményem, fogalmam sincs, hogy kibírnék-e vele fél órát egy ebéd mellett. De aki tinédzserként megcsinálja a Paypal-t, majd nem áll le élvezni a pénzét, hanem létrehoz a semmiből egy új iparágat egy olyan területen ami 60 éve állami monopólium és mindenki azt mondta rá, hogy üzleti modellel lehetetlenség megcsinálni. Aztán térdre kényszerít egy 100 éve érinthetetlen, belterjes iparágat, akik aztán farok csóváló kutyaként lesik minden lépését és próbálják őt követni, hát az nálam bizony egy zseni. Nem is akármilyen. Ha az ilyen ember nem zseni, akkor nem tudom ki az.
peterk2005
Az autóipar köszöni szuperul van, a Tesla évi párszázezer autója nem feltünő. Az pedig hogy 100 éve érinthetetlen... nézd meg milyen autógyárak voltak 100 éve, 50 éve 30 éve vagy most. A legnagyobb, amit sose lehet legyőzni... Ezt mondták már a Fordra, a GM-re, a FIAT-ra, a Daimlerre, a PSA-ra, a Hondára, mostanába a Toyotára, és tavaly még a VW csoportra...
Már csak arra vagyok kiváncsi, hogy mit néznek farokcsóválva? A rendeléstől számított 2 éves szállítási határidőt vagy a minden negyedévben veszteséges számokat. Ha Musk nem lenne kurva gazdag, rég csődbe ment volna a Tesla, de folyamatosan tőkeemelésekkel pótolja a veszteségeket. Persze ez is egy olyan egyház mint az Apple volt - “bármit csinálnak, nagyon jó”, “tervezett” és “bár nem tudtam róla, mindig erre vágytam”. Az Apple csoda 10 év alatt fulladt ki (nem a brutál nyereségre hanem a hype-ra vagy a céghez kötött innovatív image-re gondolok), a Teslánál páran még úgy gondolják, direkt törték be az ablakot (un marketingfogás) az autóbemutatón.
Te még hívő vagy láthatóan.
több mint 6 éve
Oldandyounglesbians 😄gondolom a 2-t együtt 😀Melyiket? 😄Mondjuk gerincre vágnám az íróasztalán bármikor nem tétel."Az vesse rá az első követ, aki még nem volt 22 évesen államtitkár helyettes."Ennél azért sokkal fontosabb lehetett a kiválasztásban, hogy valószínűleg a tini és kicsit duci államtitkár asszony az apuka egyik másolt slágerére vesztette el anno a sz.... az eszét valami házibuliban 😊Haaat igazából a HÁT pozira azt mondani h dísz pozi ... igazából ők az igazi végrehajtók akik a tényleges, konkrét feladatokat kijelölik (nem csupán az irányt) és megvalósításukat felügyelik. Nem irigylem a kis csajt, ha a főovék ügyesek simán úgy rángatják ahogy akarjak. Attól még lassan az lesz mint az ötvenes évek amikor ugye legenda szerint volt olyan miniszter aki írni olvasni nem tudott. Btw: legalább eddig főovék vagy ovék lettek a káderek ilyen korban h legalább pár hónapot gyakoroljak a minisztériumi szokasjogot mielőtt HÁT lett belőlük, nagyon kiadhattak a fiatalítás jelszót.Amúgy a fiatalokkal foglalkozó feladatkörre egy nyugdíjast kéne berakni? Oké, ez csak dísz pozició pénz kilapátolásra, de a kor jelen esetben irreveláns kéne legyen. Persze gumicsontnak jóindex.hu/belfold/2019/12/04/a_facebookon_mutatta_be_novak_katalin_a_22_eves_helyettes_allamtitkart/huszonkét éves, baszki, az kemény. el sem tudom képzelni, hány év munkatapasztalat áll mögötte.
Vrij6
slowmotion
FLZOLI
csebi
FLZOLI
Coolearie
shawnka
Coolearie
warr_b
mombangsteens 😀
Negritis

több mint 6 éve
Épp ezért lesz tokeletes káderEnnél azért sokkal fontosabb lehetett a kiválasztásban, hogy valószínűleg a tini és kicsit duci államtitkár asszony az apuka egyik másolt slágerére vesztette el anno a sz.... az eszét valami házibuliban 😊Haaat igazából a HÁT pozira azt mondani h dísz pozi ... igazából ők az igazi végrehajtók akik a tényleges, konkrét feladatokat kijelölik (nem csupán az irányt) és megvalósításukat felügyelik. Nem irigylem a kis csajt, ha a főovék ügyesek simán úgy rángatják ahogy akarjak. Attól még lassan az lesz mint az ötvenes évek amikor ugye legenda szerint volt olyan miniszter aki írni olvasni nem tudott. Btw: legalább eddig főovék vagy ovék lettek a káderek ilyen korban h legalább pár hónapot gyakoroljak a minisztériumi szokasjogot mielőtt HÁT lett belőlük, nagyon kiadhattak a fiatalítás jelszót.Amúgy a fiatalokkal foglalkozó feladatkörre egy nyugdíjast kéne berakni? Oké, ez csak dísz pozició pénz kilapátolásra, de a kor jelen esetben irreveláns kéne legyen. Persze gumicsontnak jóindex.hu/belfold/2019/12/04/a_facebookon_mutatta_be_novak_katalin_a_22_eves_helyettes_allamtitkart/huszonkét éves, baszki, az kemény. el sem tudom képzelni, hány év munkatapasztalat áll mögötte.
Vrij6
slowmotion
FLZOLI
csebi
FLZOLI
több mint 6 éve
gondolom a 2-t együtt 😀Melyiket? 😄Mondjuk gerincre vágnám az íróasztalán bármikor nem tétel."Az vesse rá az első követ, aki még nem volt 22 évesen államtitkár helyettes."Ennél azért sokkal fontosabb lehetett a kiválasztásban, hogy valószínűleg a tini és kicsit duci államtitkár asszony az apuka egyik másolt slágerére vesztette el anno a sz.... az eszét valami házibuliban 😊Haaat igazából a HÁT pozira azt mondani h dísz pozi ... igazából ők az igazi végrehajtók akik a tényleges, konkrét feladatokat kijelölik (nem csupán az irányt) és megvalósításukat felügyelik. Nem irigylem a kis csajt, ha a főovék ügyesek simán úgy rángatják ahogy akarjak. Attól még lassan az lesz mint az ötvenes évek amikor ugye legenda szerint volt olyan miniszter aki írni olvasni nem tudott. Btw: legalább eddig főovék vagy ovék lettek a káderek ilyen korban h legalább pár hónapot gyakoroljak a minisztériumi szokasjogot mielőtt HÁT lett belőlük, nagyon kiadhattak a fiatalítás jelszót.Amúgy a fiatalokkal foglalkozó feladatkörre egy nyugdíjast kéne berakni? Oké, ez csak dísz pozició pénz kilapátolásra, de a kor jelen esetben irreveláns kéne legyen. Persze gumicsontnak jóindex.hu/belfold/2019/12/04/a_facebookon_mutatta_be_novak_katalin_a_22_eves_helyettes_allamtitkart/huszonkét éves, baszki, az kemény. el sem tudom képzelni, hány év munkatapasztalat áll mögötte.
Vrij6
slowmotion
FLZOLI
csebi
FLZOLI
Coolearie
shawnka
Coolearie
warr_b
mombangsteens 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Melyiket? 😄Mondjuk gerincre vágnám az íróasztalán bármikor nem tétel."Az vesse rá az első követ, aki még nem volt 22 évesen államtitkár helyettes."Ennél azért sokkal fontosabb lehetett a kiválasztásban, hogy valószínűleg a tini és kicsit duci államtitkár asszony az apuka egyik másolt slágerére vesztette el anno a sz.... az eszét valami házibuliban 😊Haaat igazából a HÁT pozira azt mondani h dísz pozi ... igazából ők az igazi végrehajtók akik a tényleges, konkrét feladatokat kijelölik (nem csupán az irányt) és megvalósításukat felügyelik. Nem irigylem a kis csajt, ha a főovék ügyesek simán úgy rángatják ahogy akarjak. Attól még lassan az lesz mint az ötvenes évek amikor ugye legenda szerint volt olyan miniszter aki írni olvasni nem tudott. Btw: legalább eddig főovék vagy ovék lettek a káderek ilyen korban h legalább pár hónapot gyakoroljak a minisztériumi szokasjogot mielőtt HÁT lett belőlük, nagyon kiadhattak a fiatalítás jelszót.Amúgy a fiatalokkal foglalkozó feladatkörre egy nyugdíjast kéne berakni? Oké, ez csak dísz pozició pénz kilapátolásra, de a kor jelen esetben irreveláns kéne legyen. Persze gumicsontnak jóindex.hu/belfold/2019/12/04/a_facebookon_mutatta_be_novak_katalin_a_22_eves_helyettes_allamtitkart/huszonkét éves, baszki, az kemény. el sem tudom képzelni, hány év munkatapasztalat áll mögötte.
Vrij6
slowmotion
FLZOLI
csebi
FLZOLI
Coolearie
shawnka
Coolearie

több mint 6 éve
Mekkora egy hímsoviniszta macsó tahó paréj vagy te.Mondjuk gerincre vágnám az íróasztalán bármikor nem tétel."Az vesse rá az első követ, aki még nem volt 22 évesen államtitkár helyettes."Ennél azért sokkal fontosabb lehetett a kiválasztásban, hogy valószínűleg a tini és kicsit duci államtitkár asszony az apuka egyik másolt slágerére vesztette el anno a sz.... az eszét valami házibuliban 😊Haaat igazából a HÁT pozira azt mondani h dísz pozi ... igazából ők az igazi végrehajtók akik a tényleges, konkrét feladatokat kijelölik (nem csupán az irányt) és megvalósításukat felügyelik. Nem irigylem a kis csajt, ha a főovék ügyesek simán úgy rángatják ahogy akarjak. Attól még lassan az lesz mint az ötvenes évek amikor ugye legenda szerint volt olyan miniszter aki írni olvasni nem tudott. Btw: legalább eddig főovék vagy ovék lettek a káderek ilyen korban h legalább pár hónapot gyakoroljak a minisztériumi szokasjogot mielőtt HÁT lett belőlük, nagyon kiadhattak a fiatalítás jelszót.Amúgy a fiatalokkal foglalkozó feladatkörre egy nyugdíjast kéne berakni? Oké, ez csak dísz pozició pénz kilapátolásra, de a kor jelen esetben irreveláns kéne legyen. Persze gumicsontnak jóindex.hu/belfold/2019/12/04/a_facebookon_mutatta_be_novak_katalin_a_22_eves_helyettes_allamtitkart/huszonkét éves, baszki, az kemény. el sem tudom képzelni, hány év munkatapasztalat áll mögötte.
Vrij6
slowmotion
FLZOLI
csebi
FLZOLI
Coolearie
shawnka
Coolearie
Hát semmit se tanultál a feminista megmozdulásokból és mozgalmakból? 😊
több mint 6 éve
VanillaSky
1 628
És pluszba még jogszabályt is módosítani akarnak mert elvileg NEM FELEL meg annak2018. évi CXXV. törvény a kormányzati igazgatásról
Szerkesztette: VanillaSky
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 6 éve
Mondjuk gerincre vágnám az íróasztalán bármikor nem tétel."Az vesse rá az első követ, aki még nem volt 22 évesen államtitkár helyettes."Ennél azért sokkal fontosabb lehetett a kiválasztásban, hogy valószínűleg a tini és kicsit duci államtitkár asszony az apuka egyik másolt slágerére vesztette el anno a sz.... az eszét valami házibuliban 😊Haaat igazából a HÁT pozira azt mondani h dísz pozi ... igazából ők az igazi végrehajtók akik a tényleges, konkrét feladatokat kijelölik (nem csupán az irányt) és megvalósításukat felügyelik. Nem irigylem a kis csajt, ha a főovék ügyesek simán úgy rángatják ahogy akarjak. Attól még lassan az lesz mint az ötvenes évek amikor ugye legenda szerint volt olyan miniszter aki írni olvasni nem tudott. Btw: legalább eddig főovék vagy ovék lettek a káderek ilyen korban h legalább pár hónapot gyakoroljak a minisztériumi szokasjogot mielőtt HÁT lett belőlük, nagyon kiadhattak a fiatalítás jelszót.Amúgy a fiatalokkal foglalkozó feladatkörre egy nyugdíjast kéne berakni? Oké, ez csak dísz pozició pénz kilapátolásra, de a kor jelen esetben irreveláns kéne legyen. Persze gumicsontnak jóindex.hu/belfold/2019/12/04/a_facebookon_mutatta_be_novak_katalin_a_22_eves_helyettes_allamtitkart/huszonkét éves, baszki, az kemény. el sem tudom képzelni, hány év munkatapasztalat áll mögötte.
Vrij6
slowmotion
FLZOLI
csebi
FLZOLI
Coolearie
shawnka
több mint 6 éve
"Az vesse rá az első követ, aki még nem volt 22 évesen államtitkár helyettes."Ennél azért sokkal fontosabb lehetett a kiválasztásban, hogy valószínűleg a tini és kicsit duci államtitkár asszony az apuka egyik másolt slágerére vesztette el anno a sz.... az eszét valami házibuliban 😊Haaat igazából a HÁT pozira azt mondani h dísz pozi ... igazából ők az igazi végrehajtók akik a tényleges, konkrét feladatokat kijelölik (nem csupán az irányt) és megvalósításukat felügyelik. Nem irigylem a kis csajt, ha a főovék ügyesek simán úgy rángatják ahogy akarjak. Attól még lassan az lesz mint az ötvenes évek amikor ugye legenda szerint volt olyan miniszter aki írni olvasni nem tudott. Btw: legalább eddig főovék vagy ovék lettek a káderek ilyen korban h legalább pár hónapot gyakoroljak a minisztériumi szokasjogot mielőtt HÁT lett belőlük, nagyon kiadhattak a fiatalítás jelszót.Amúgy a fiatalokkal foglalkozó feladatkörre egy nyugdíjast kéne berakni? Oké, ez csak dísz pozició pénz kilapátolásra, de a kor jelen esetben irreveláns kéne legyen. Persze gumicsontnak jóindex.hu/belfold/2019/12/04/a_facebookon_mutatta_be_novak_katalin_a_22_eves_helyettes_allamtitkart/huszonkét éves, baszki, az kemény. el sem tudom képzelni, hány év munkatapasztalat áll mögötte.
Vrij6
slowmotion
FLZOLI
csebi
FLZOLI
Coolearie
több mint 6 éve
Pont az általad kifogásoltak miatt zseni.arról a spacex-ről beszélünk aminek évek óta a marson kéne lennie, de idén 2 fontos kapszula is felrobbant tesztelés közben?Musk egy idióta, de a jobbik fajtábólHát egyrészt a zseniknek is vannak rossz ötleteik 😊 Másrészt a Space X-ről meg az elektromos autóról is pontosan ugyanazt mondták néhány éve. Hogy túlszaladt gyerek-fantázia. Aztán tessék.
Negritis
peterk2005
Negritis
Ha az mind működne, akkor simán kurva okos lenne.
De így, hogy még csak nem is tökéletesek a produktumai, mégis ő szarja a spanyolviaszt, diktálja a trendeket valóban zseni.
Mint -hogy topichűek legyünk- az itthoni politikában pl. Orbán.