Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Dagobert bácsi
318
Elmenni nem akartam ,nem is megyek.Tudta hogy kire szavazna, csak nem akarja/akarta elcseszni a napját miatta.Ahhoz képest, hogy két hete még nem tudtad, fogsz-e szavazni Svájcból, és ha igen, nem tudtad kire… sikerült egész gyorsan first tier dzsihadistává válnod. 🇭🇺🇭🇺❤️Komolyan kérdezem mit nem értesz ?Ne cifrázd, nem írtam, hogy a Tisza rosszabb lesz, mint a Fidesz valaha 😉Tapasztalatom az, hogy a Tisza programját nem igazán ismerik, mert nem jut el hozzájuk a jelenlegi médiazajban és kormány propaganda áradatban.Én se ismerem, nem is érdekel, úgyse az lesz, az államkassza üres, háttérintézmények szétbombázva, írhatnak bármit egy programba, az csak politikai kommunikáció, a gyakorlatban kivitelezhetetlen.
Lúdas Solymi
Én a jelenlegi felállásban és predikciók miatt nem látom értelmét annak, hogy valaki a MKKP-ra szavazzon, mert jelenleg minden egyes szavazat számít ahhoz, hogy a Tisza most 2/3-ot hoz vagy csak többségben lesz, ami nagyon nem ugyanaz.Tényleg nem érted.
Aztán majd ha az MH meg a Fidesz blokkolgatják a Tisza kormány működését, aminek a 2/3-a mondjuk azon a 2-3%-on múlt volna (ne így legyen), akkor majd feltehetik maguknak a kérdést, hogy megérte-e a DK-ra meg MKKP-ra szavazni.
Lúdas Solymi
Ő nem akarja, hogy a Tiszának kétharmada legyen, sőt, azt se akarja, hogy egyáltalán nyerjen, mert szerinte rosszabb lesz, mint a Fidesz valaha, leírta már korábban is többször. Ebben az attitűdben teljesen logikus az MKKP. Ki más?
És ha majd nem úgy alakul az országgyűlés működése, ahogy szeretnéd, akkor ő mondhatja, hogy "látod, az MKKP-re kellett volna szavazz, mert ez ami van se jobb, mint ami volt".
Tényleg ilyen nehéz más fejével gondolkodni?
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Nem a Tiszára szavazol akkor a Fidesz Rabló banda marad !! Ennyire egyszerű. Ezt akarod vagy sem ? Ha igen akkor nincs miről beszélni. Ha nem ? Akkor felejts el minden negatív dolgot a Tiszával és Magyar Péterrel kapcsolatban a választásig.
CSAK TAKARODJANAK A BÜDŐS PICSÁBA VÉGRE EL ,VAGY IS ROHADJANAK A BÖRTÖNBE AHOVÁ VALÓK ,EZEK AZ ÚJ ARISZTROKÁCIÁNAK KÉPZELT KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐK 😡
Dagobert bácsi
vpi
eaglesmcnabb
Küldés opciót választottam
Bázel nincs közel sajnos plusz vasárnap dolgozom
1 hónapja
Dagobert bácsi
318
Azóta történt egy s más ........Ahhoz képest, hogy két hete még nem tudtad, fogsz-e szavazni Svájcból, és ha igen, nem tudtad kire… sikerült egész gyorsan first tier dzsihadistává válnod. 🇭🇺🇭🇺❤️Komolyan kérdezem mit nem értesz ?Ne cifrázd, nem írtam, hogy a Tisza rosszabb lesz, mint a Fidesz valaha 😉Tapasztalatom az, hogy a Tisza programját nem igazán ismerik, mert nem jut el hozzájuk a jelenlegi médiazajban és kormány propaganda áradatban.Én se ismerem, nem is érdekel, úgyse az lesz, az államkassza üres, háttérintézmények szétbombázva, írhatnak bármit egy programba, az csak politikai kommunikáció, a gyakorlatban kivitelezhetetlen.
Lúdas Solymi
Én a jelenlegi felállásban és predikciók miatt nem látom értelmét annak, hogy valaki a MKKP-ra szavazzon, mert jelenleg minden egyes szavazat számít ahhoz, hogy a Tisza most 2/3-ot hoz vagy csak többségben lesz, ami nagyon nem ugyanaz.Tényleg nem érted.
Aztán majd ha az MH meg a Fidesz blokkolgatják a Tisza kormány működését, aminek a 2/3-a mondjuk azon a 2-3%-on múlt volna (ne így legyen), akkor majd feltehetik maguknak a kérdést, hogy megérte-e a DK-ra meg MKKP-ra szavazni.
Lúdas Solymi
Ő nem akarja, hogy a Tiszának kétharmada legyen, sőt, azt se akarja, hogy egyáltalán nyerjen, mert szerinte rosszabb lesz, mint a Fidesz valaha, leírta már korábban is többször. Ebben az attitűdben teljesen logikus az MKKP. Ki más?
És ha majd nem úgy alakul az országgyűlés működése, ahogy szeretnéd, akkor ő mondhatja, hogy "látod, az MKKP-re kellett volna szavazz, mert ez ami van se jobb, mint ami volt".
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Nem a Tiszára szavazol akkor a Fidesz Rabló banda marad !! Ennyire egyszerű. Ezt akarod vagy sem ? Ha igen akkor nincs miről beszélni. Ha nem ? Akkor felejts el minden negatív dolgot a Tiszával és Magyar Péterrel kapcsolatban a választásig.
CSAK TAKARODJANAK A BÜDŐS PICSÁBA VÉGRE EL ,VAGY IS ROHADJANAK A BÖRTÖNBE AHOVÁ VALÓK ,EZEK AZ ÚJ ARISZTROKÁCIÁNAK KÉPZELT KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐK 😡
Dagobert bácsi
vpi
Nálam Győrben a kopaszok tették be a kaput
1 hónapja
a Munkáspárt mindig is szimpi voltA mostani aláírást gyűjtő szervezetek között feltűntek olyan múltbeli árnyak is, mint a MIÉP vagy az FKGP.jó, de milyen színekben induljak 2029-ben?Jobb volt ez a Kutyapárt Löfli idejében...Merő Vera MKKP-s filmje után most néztem meg Nagy Dávidot a Partizánban.Fura, mert nekem meg pont árnyalta a dolgokat ez a riport Nagy Dáviddal. Persze nincsenek illúzióim már az MKKP-vel egy jó ideje, de speciel sztem viszonylag meggyőzőek voltak ND válaszai a feltett kérdésekre.
Írhatnám hosszan, de röviden csak annyi, hogy már nem sajnálom.
Szörnyű ez a srác, nagyon gáz az egész MKKP amivé fajult.
Őszentsége Sobri Jóska
De persze itt az érdemi vádakra nem ND-nek kellene reagálni, hanem Kovácsnak..
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Ezekben feltétlenül érzek még perspektívát
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Én bullshitelek? Te nem teszed fel a valódi kérdést, azért nem kapod meg a választ, amit vársz. A kérdésed pedig az lenne, hogy miért nem szavazok a Tiszára. A választ már leírtam párszor, de hát aki nem szeret visszaolvasni, az újra meg újra csak kérdezget ártatlanul 😀Normálisan kérdeztem az okokat, abban bíztam, értelmes ok okozati válaszaid vannak, de te csak bullshitelsz és mismásolsz.Teszek ellene, csak nem úgy, ahogy te szeretnéd. Azt pedig nem tudom, hogy marad e a Fidesz vagy sem, bárhova is szavazok.De akkor miért nem akarsz tenni ellene? Vagy miért gondolod, hogy az MKKP-re vagy ha nem rájuk de nem Tisza szavazással nem marad?Fogalmam sincs, kérdezd meg azt, aki ezt gondolja 😉Feltettem egy kérdést,miért jó ha Orbán marad szerinted? Bár kicsit elírtam telefonról.Nem értem, amit írtál, szóval csináld, amit jónak látsz 😊Na de jó hogy van végre itt egy Fideszes mégha MKKP címere b is búj.Ha nem akarsz jönni itt 'mindenféle erkölcsi, lelkiismereti lózungokkal', akkor neked mi bajod Orbánnal? 😀Mi az, hogy utolsó pillanatban döntesz? Kilőtted a 3 legnagyobb pártot és maradsz a resztlinél, azaz vagy a DK vagy a Kutyák, dehát már el is döntötted h kire szavazol.Elvakult? Ez lesz az első szavazatom rájuk, ha úgy lesz 😊Végre, van egy elvakult Kutyás is 😀 Ha már Fidesz hívőt nem találtunk.Ugyanaz, mint eddig volt, utolsó pillanatban döntök, valszeg a kutyák javára (Fidesz, MH, Tisza nem játszik).Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊Akkor kire kéne szerinted voksolni?
ender1112
Te kit választottál végül?
Őszentsége Sobri Jóska
Nem neked: egy dolog a remény, más dolog az önbecsapás.
ender1112
Nomac
ender1112
Gyakorlatilag dobod a szavazatod a kukába.
És nem, nem kell jönni mindenféle erkölcsi, lelkiismereti meg ilyen-olyan lózungokkal, kvázi adsz a szarnak egy pofont és ámítod magad, hogy felelősen döntöttél.
Ez kb. az "én csak parancsot teljesítettem" menekülés megfelelője.
Döbbenet.
Lúdas Solymi
ender1112
Sajna lemaradtam miért jó ha marad Orbán majd megpróbálom visszakeresni vagy ha van kedved meg erőd érdekel.
Toca
ender1112
Tényleg érdekel.
Toca
ender1112
Nem olvastam vissza tényleg kíváncsi vagyok.
Toca
ender1112
Úgy éreztem van logikád a döntésied mögött, lehet tévedtem.
Toca
1 hónapja
Tudta hogy kire szavazna, csak nem akarja/akarta elcseszni a napját miatta.Ahhoz képest, hogy két hete még nem tudtad, fogsz-e szavazni Svájcból, és ha igen, nem tudtad kire… sikerült egész gyorsan first tier dzsihadistává válnod. 🇭🇺🇭🇺❤️Komolyan kérdezem mit nem értesz ?Ne cifrázd, nem írtam, hogy a Tisza rosszabb lesz, mint a Fidesz valaha 😉Tapasztalatom az, hogy a Tisza programját nem igazán ismerik, mert nem jut el hozzájuk a jelenlegi médiazajban és kormány propaganda áradatban.Én se ismerem, nem is érdekel, úgyse az lesz, az államkassza üres, háttérintézmények szétbombázva, írhatnak bármit egy programba, az csak politikai kommunikáció, a gyakorlatban kivitelezhetetlen.
Lúdas Solymi
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Dagobert bácsi
vpi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ahhoz képest, hogy két hete még nem tudtad, fogsz-e szavazni Svájcból, és ha igen, nem tudtad kire… sikerült egész gyorsan first tier dzsihadistává válnod. 🇭🇺🇭🇺❤️Komolyan kérdezem mit nem értesz ?Ne cifrázd, nem írtam, hogy a Tisza rosszabb lesz, mint a Fidesz valaha 😉Tapasztalatom az, hogy a Tisza programját nem igazán ismerik, mert nem jut el hozzájuk a jelenlegi médiazajban és kormány propaganda áradatban.Én se ismerem, nem is érdekel, úgyse az lesz, az államkassza üres, háttérintézmények szétbombázva, írhatnak bármit egy programba, az csak politikai kommunikáció, a gyakorlatban kivitelezhetetlen.
Lúdas Solymi
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Dagobert bácsi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Nem tudom, de remėlem budi lesz a logóban! 😀jó, de milyen színekben induljak 2029-ben?Jobb volt ez a Kutyapárt Löfli idejében...Merő Vera MKKP-s filmje után most néztem meg Nagy Dávidot a Partizánban.Fura, mert nekem meg pont árnyalta a dolgokat ez a riport Nagy Dáviddal. Persze nincsenek illúzióim már az MKKP-vel egy jó ideje, de speciel sztem viszonylag meggyőzőek voltak ND válaszai a feltett kérdésekre.
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
1 hónapja
Teszek ellene, csak nem úgy, ahogy te szeretnéd. Azt pedig nem tudom, hogy marad e a Fidesz vagy sem, bárhova is szavazok.Hat, ha nem a Tiszara szavazol akkor elosegited azt h maradjon a Fidesz.
ender1112
Szal ja, nem mindegy hova szavazol, de ideologizald meg magadnak nyugodtan.
Azt is h a te szavazatod miert nem szamit.
1 hónapja
Normálisan kérdeztem az okokat, abban bíztam, értelmes ok okozati válaszaid vannak, de te csak bullshitelsz és mismásolsz.Teszek ellene, csak nem úgy, ahogy te szeretnéd. Azt pedig nem tudom, hogy marad e a Fidesz vagy sem, bárhova is szavazok.De akkor miért nem akarsz tenni ellene? Vagy miért gondolod, hogy az MKKP-re vagy ha nem rájuk de nem Tisza szavazással nem marad?Fogalmam sincs, kérdezd meg azt, aki ezt gondolja 😉Feltettem egy kérdést,miért jó ha Orbán marad szerinted? Bár kicsit elírtam telefonról.Nem értem, amit írtál, szóval csináld, amit jónak látsz 😊Na de jó hogy van végre itt egy Fideszes mégha MKKP címere b is búj.Ha nem akarsz jönni itt 'mindenféle erkölcsi, lelkiismereti lózungokkal', akkor neked mi bajod Orbánnal? 😀Mi az, hogy utolsó pillanatban döntesz? Kilőtted a 3 legnagyobb pártot és maradsz a resztlinél, azaz vagy a DK vagy a Kutyák, dehát már el is döntötted h kire szavazol.Elvakult? Ez lesz az első szavazatom rájuk, ha úgy lesz 😊Végre, van egy elvakult Kutyás is 😀 Ha már Fidesz hívőt nem találtunk.Ugyanaz, mint eddig volt, utolsó pillanatban döntök, valszeg a kutyák javára (Fidesz, MH, Tisza nem játszik).Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊Akkor kire kéne szerinted voksolni?
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Nomac
ender1112
És nem, nem kell jönni mindenféle erkölcsi, lelkiismereti meg ilyen-olyan lózungokkal, kvázi adsz a szarnak egy pofont és ámítod magad, hogy felelősen döntöttél.
Döbbenet.
Lúdas Solymi
ender1112
Sajna lemaradtam miért jó ha marad Orbán majd megpróbálom visszakeresni vagy ha van kedved meg erőd érdekel.
Toca
ender1112
Tényleg érdekel.
Toca
ender1112
Toca
ender1112
Úgy éreztem van logikád a döntésied mögött, lehet tévedtem.
1 hónapja
bvsc, nem értem a kérdéstjó, de milyen színekben induljak 2029-ben?Jobb volt ez a Kutyapárt Löfli idejében...Merő Vera MKKP-s filmje után most néztem meg Nagy Dávidot a Partizánban.Fura, mert nekem meg pont árnyalta a dolgokat ez a riport Nagy Dáviddal. Persze nincsenek illúzióim már az MKKP-vel egy jó ideje, de speciel sztem viszonylag meggyőzőek voltak ND válaszai a feltett kérdésekre.
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
1 hónapja
eskü adnám, ha valaki megjelenne az eredményváróján egy Pócs bábuval 😀 gyere Jani, keresünk egy új országot neked, mondjuk Belorusz?Pó(ö)cs a megtestesült polgári, keresztény politikus megtestesülése.A CPAC-es öltöny és az MP bábúja nélkül picit sebezhetőnek tűnik Pöcs Úr.
24.hu/belfold/2026/04/06/jaszapati-pocs-janos-farady-zoltan/
KB23
Várjuk nagy izgalommal, hogy mik lesznek az eredményei beadott feljelentéseknek. 😀
gamerkr
nem Josszi tervezett vmi ilyesmit? 😊
1 hónapja
444.hu/2026/04/06/az-orban-csaladban-20-ezer-forintot-kap-locsolasert-egy-25-eves-kisgyerekFolytatódik a vagyonkimentés, na
Én meg szaros piros tojásokért kellett, hogy produkáljam magam, mondjuk gyorsan le is szoktam róla. 😀
somoskovig
1 hónapja
Teszek ellene, csak nem úgy, ahogy te szeretnéd. Azt pedig nem tudom, hogy marad e a Fidesz vagy sem, bárhova is szavazok.De akkor miért nem akarsz tenni ellene? Vagy miért gondolod, hogy az MKKP-re vagy ha nem rájuk de nem Tisza szavazással nem marad?Fogalmam sincs, kérdezd meg azt, aki ezt gondolja 😉Feltettem egy kérdést,miért jó ha Orbán marad szerinted? Bár kicsit elírtam telefonról.Nem értem, amit írtál, szóval csináld, amit jónak látsz 😊Na de jó hogy van végre itt egy Fideszes mégha MKKP címere b is búj.Ha nem akarsz jönni itt 'mindenféle erkölcsi, lelkiismereti lózungokkal', akkor neked mi bajod Orbánnal? 😀Mi az, hogy utolsó pillanatban döntesz? Kilőtted a 3 legnagyobb pártot és maradsz a resztlinél, azaz vagy a DK vagy a Kutyák, dehát már el is döntötted h kire szavazol.Elvakult? Ez lesz az első szavazatom rájuk, ha úgy lesz 😊Végre, van egy elvakult Kutyás is 😀 Ha már Fidesz hívőt nem találtunk.Ugyanaz, mint eddig volt, utolsó pillanatban döntök, valszeg a kutyák javára (Fidesz, MH, Tisza nem játszik).Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊Akkor kire kéne szerinted voksolni?
ender1112
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
Nomac
ender1112
Döbbenet.
Lúdas Solymi
ender1112
Toca
ender1112
Tényleg érdekel.
Toca
ender1112
Toca
1 hónapja
444.hu/2026/04/06/az-orban-csaladban-20-ezer-forintot-kap-locsolasert-egy-25-eves-kisgyerekÉn meg szaros piros tojásokért kellett, hogy produkáljam magam, mondjuk gyorsan le is szoktam róla. 😀
1 hónapja
A mostani aláírást gyűjtő szervezetek között feltűntek olyan múltbeli árnyak is, mint a MIÉP vagy az FKGP.jó, de milyen színekben induljak 2029-ben?Jobb volt ez a Kutyapárt Löfli idejében...Merő Vera MKKP-s filmje után most néztem meg Nagy Dávidot a Partizánban.Fura, mert nekem meg pont árnyalta a dolgokat ez a riport Nagy Dáviddal. Persze nincsenek illúzióim már az MKKP-vel egy jó ideje, de speciel sztem viszonylag meggyőzőek voltak ND válaszai a feltett kérdésekre.
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Ezekben feltétlenül érzek még perspektívát
1 hónapja
Dagobert bácsi
318
Komolyan kérdezem mit nem értesz ?Ne cifrázd, nem írtam, hogy a Tisza rosszabb lesz, mint a Fidesz valaha 😉Tapasztalatom az, hogy a Tisza programját nem igazán ismerik, mert nem jut el hozzájuk a jelenlegi médiazajban és kormány propaganda áradatban.Én se ismerem, nem is érdekel, úgyse az lesz, az államkassza üres, háttérintézmények szétbombázva, írhatnak bármit egy programba, az csak politikai kommunikáció, a gyakorlatban kivitelezhetetlen.
Lúdas Solymi
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
1 hónapja
Bocsi messze volt a sok hozzászólásban 😄Nem egy Szabó Bence, de hétfőre ez is megteszi. 😁mótvá
hvg.hu/kkv/20260406_berezvai-zombor-gvh-vezeto-kozgazdasz-partizan-interju#mnnm9wrwitlq6yz3gf
KB23
kell plusz rubrika így is a NER bingóba
petey
1 hónapja
jó, de milyen színekben induljak 2029-ben?Jobb volt ez a Kutyapárt Löfli idejében...Merő Vera MKKP-s filmje után most néztem meg Nagy Dávidot a Partizánban.Fura, mert nekem meg pont árnyalta a dolgokat ez a riport Nagy Dáviddal. Persze nincsenek illúzióim már az MKKP-vel egy jó ideje, de speciel sztem viszonylag meggyőzőek voltak ND válaszai a feltett kérdésekre.
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
GyárekekKészüljünk április 12-re:én inkább erre asszociálnék
Lúdas Solymi
szöveget nem másolom ki, azt megtalálja aki akarja
fake.id
youtu.be/GX3JlWz5T7A?is=6mHNhGjIME3oScNe
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 hónapja
Nem egy Szabó Bence, de hétfőre ez is megteszi. 😁Kell egy kis pihenő a nagy rohanásban, aztán megint lehet megújult erővel folytatni. Ha lehet kívánni, én holnapra egy kitálaló ügyészt szeretnék látni Telex stúdiójában.
hvg.hu/kkv/20260406_berezvai-zombor-gvh-vezeto-kozgazdasz-partizan-interju#mnnm9wrwitlq6yz3gf
KB23
1 hónapja
Nem egy Szabó Bence, de hétfőre ez is megteszi. 😁mótvá
KB23
kell plusz rubrika így is a NER bingóba
1 hónapja
Nem egy Szabó Bence, de hétfőre ez is megteszi. 😁hvg.hu/kkv/20260406_berezvai-zombor-gvh-vezeto-kozgazdasz-partizan-interju#mnnm9wrwitlq6yz3gf
1 hónapja
Ha már te is velük akkor ki ellenük? 😊Mondjuk lassan az Orbánék is ezt kérdezik.
csebi

1 hónapja
Készüljünk április 12-re:én inkább erre asszociálnék
Lúdas Solymi
szöveget nem másolom ki, azt megtalálja aki akarja
1 hónapja
Rendben, engem nem győzött meg. Se a cégvezetéssel kapcsolatban mondott pontatlanságai, se a kkv-s működésre tett utálasai, észrevételei, se a tippelgetős magyarázatai a pénzmozgásokról (ezekhez még értek is, hát, finoman fogalmazva egy NAV- vagy számvizsgálatnál nem igazán állnák meg a helyüket amiket mondott mondjuk a hiánykezelésről, az utalásokról, számlázásokról - azért van mínusz mert sok számla/beszállító van, aha, hagyjuk is), de leginkább a szánalmas, nulla politikai képességeket mutató magyarázkodós, kommunikációs attitűdje volt az, ami annulálta a korábbi sajnálatomat.Merő Vera MKKP-s filmje után most néztem meg Nagy Dávidot a Partizánban.Fura, mert nekem meg pont árnyalta a dolgokat ez a riport Nagy Dáviddal. Persze nincsenek illúzióim már az MKKP-vel egy jó ideje, de speciel sztem viszonylag meggyőzőek voltak ND válaszai a feltett kérdésekre.
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
És valóban Gergőnek kellett volna válaszolnia, ő mégis megpróbálta, eléggé ergyán.
Jobb volt ez a Kutyapárt Löfli idejében...