Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Az Apró-klán távozási beszéde az ATV-n.
2 hónapja
The Hungarian people have decided. My heartfelt congratulations on your electoral success, dear @magyarpeterMP. I am looking forward to working with you. Let’s join forces for a strong, secure and, above all, united Europe. Gratulálok, kedves Magyar Péter!
— Bundeskanzler Friedrich Merz (@bundeskanzler) April 12, 2026
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
2 hónapja
Na átestem a tűzkeresztségen, életemben először és utoljára bepiáltam, egy pohár borral.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Ez kétségtelen.csak OV előtte párszor szopatott másokat, a felsorolt Urak meg összesen nem raktak össze egy győzelmet.Azert azt látjátok h a Fidesz lista eredmény kezd közelíteni az MzP lista eredményéhez???OV is csatlakozik Mesterházyhoz, Vonához és MZP-hez a kétharmaddal kiszopott listavezetők anonim terápiás klubjába
csebi
Kampman
Kenny
2 hónapja
137!138 az
Janek
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
137!138
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
visits the pope → pope dies
— Election Enjoyer 🇺🇸 (@ElxMapping) April 12, 2026
leads Iran negotiations → talks collapse
flies to Hungary to prop up Orbán → Orbán loses in a landslide
Man’s got a streak. pic.twitter.com/Xx9I2HIwtc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Köcsög Hadházy visszavonul. Helyes.
2 hónapja
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Hogy megyünk a frontra?jól vacsorázzatok be, mert reggel visznek a frontra mindenkit.Mé', lesz benzin? 😀
Kenny
somoskovig
Gondolom gyalog
2 hónapja
Dagobert bácsi
333
Hír tv katasztrófa ezek elmebetegek
2 hónapja
csak OV előtte párszor szopatott másokat, a felsorolt Urak meg összesen nem raktak össze egy győzelmet.Azert azt látjátok h a Fidesz lista eredmény kezd közelíteni az MzP lista eredményéhez???OV is csatlakozik Mesterházyhoz, Vonához és MZP-hez a kétharmaddal kiszopott listavezetők anonim terápiás klubjába
csebi
Kampman
2 hónapja
jól vacsorázzatok be, mert reggel visznek a frontra mindenkit.Mé', lesz benzin? 😀
Kenny
2 hónapja
Ezek a csókák a Glennfiddicsnél nem felejtettek el viszkit párolni
2 hónapja
Angyalföld tüzijáték
2 hónapja
Azert azt látjátok h a Fidesz lista eredmény kezd közelíteni az MzP lista eredményéhez???OV is csatlakozik Mesterházyhoz, Vonához és MZP-hez a kétharmaddal kiszopott listavezetők anonim terápiás klubjába
csebi
2 hónapja
Dorután Katalin a rúzslidércDorután valamiSzeretném látni a sok fidesz influencer arcátSzabó Zsófi?
A rúszos csaj, a kopasz stb
Janek
Toto21
Janek
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Tartottam bennetek a lelket hitetlen kutyákmosmá lazíthattok
ahogyígértem szecsejiiiiii
youtu.be/BwXMi5ZYEe8?is=ZcplSwMcNv2QL5y8

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Dorután valamiSzeretném látni a sok fidesz influencer arcátSzabó Zsófi?
Janek
Toto21
2 hónapja
Akcidens
188
Lehet azt nem bírná ki az oldalMiután lett választás és kétharmad is reális egy kérdés maradt hátra: Sobri mikor mond le?A bowl.hu sajnos még továbbra sem alkot egy autonóm választókerületet, bár nekem tetszene.
ervinator
Kampman
2 hónapja
Azert azt látjátok h a Fidesz lista eredmény kezd közelíteni az MzP lista eredményéhez???
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Debrecenben is van már éljenzésJelentem Tatabányán már valaki tűzijátékozott is az imént. 😂Pécsen is hallottam most
Mikey
Kampman
2 hónapja
Csak ujra kell huznia a ruzsat, o ugysem lat tobbet a fasznal, ugyhogy sokadlagos, hogy az kinek az arcahoz kapcsolodik.Szeretném látni a sok fidesz influencer arcátSzabó Zsófi?
Janek
Toto21
2 hónapja
Nyugi van, MP nem fogja eladni az országot, hanem lebindzsizi amit le kell, ugyanúgy ahogy a többi ország.Én meg nem. Ez bennem inkább gyanút kelt, mint bizalmat.Ne szeretem Urszulát és akkor még finoman fogalmaztam, de ezt most megkönnyeztem, majdnem...Ma este Európa szíve erősebben dobog Magyarországon.
— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) April 12, 2026
Europe’s heart is beating stronger in Hungary tonight.
Negritis, a vajda
nagir
szaba
Win-win mindkét félnek, amire alapból az EU épül.