Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 645 — Sworn to the Dark
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
ennél már csak az lenne nagyobb hülyeség, ha valaki a fidesz-kollaboráns, ezerszer leszerepelt óellenzéki pártokat tekintené igazi ellenzéknek.

built for this shit

1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 261
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
Mondanál alternatívát, kire várjunk inkább akkor? Tényleg kíváncsi vagyok! (mert ez így egy örökelégedetlenkedő, énJézustváromhogybelovagoljonafehérlovon mentalitás, nálam)
bogjosi
Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊
ender1112
Most visszagörgettem a hozzászólásokat a belinkelt mkkp videómtól kezdve, de eskü nem látok olyan kommentet, ami ezt írta volna. (vagy mire volt a fenti reakciód?)

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 782 — Víí veeer dö cseempjönsz.
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
Mondanál alternatívát, kire várjunk inkább akkor? Tényleg kíváncsi vagyok! (mert ez így egy örökelégedetlenkedő, énJézustváromhogybelovagoljonafehérlovon mentalitás, nálam)
bogjosi
Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊
1 hónapja
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 594 — Bowl Winner
Milyen érdekes, hogy azonnal megtalálták amit kerestek, és utána máshol meg sem nézték hogy van e robbanószer, ja nem...

telex.hu/kulfold/2026/04/06/mintha-elore-tudtak-volna-hogy-mit-kell-keresni-helyiek-a-szerbiaban-talalt-robbanoszerrol
kapitnono
A szerb fiúk nem erőltetik meg magukat a dagadt kedvéért. Kevés CoD-ot játszottak. És ahogy ezt korábban már írták előttem túl kevés, túl későn
KB23
Emlékszem gyerekkoromban egy alig használt úton bringáztunk, és találtunk egy magára hagyott autót, egy idő után szóltunk a rendőröknek, és kiderült, hogy lopott. Persze a hírekbe nem került be, de ha jött volna pár ember a médiától, tuti szívesen nyilatkoztunk volna 😊
Ezzel csak arra utalok, hogy vki talált egy rakat robbanóanyagot, de hol van az illető, mikor, hogy találta meg, miért nem nyilatkozott még senkinek se...? Vagy bárki a környéken, miért nem mondja senki, hogy a Pista részegen kergette a kecskéket, aztán belebotlott egy hátizsákba, ami tele volt plasztikkal, vagy hasonló? De semmi, ennek így orbitális kamu szaga van!!

Szerkesztette: Go Vikings!

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 261
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 839 — The only discipline that lasts, is self discipline
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
A Fidesz harmadvonala éppen most sorakozik fel egy emberként Orbán mögött és szarja össze magát az erőlködéstől, miközben próbálja a volt első- és másodvonalának a teljesítményét leutánozni. Reménytelenül.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 553
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
Igazából a Fidesz harmadvonala még mindig a Fidesz negyed/ötödvonala felett van, szóval nincs mit tenni. :/
1 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 782 — Víí veeer dö cseempjönsz.
#ittkellélnedhogyelhidd
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 969 — Kinek mit intézett a kormánya
 telex.hu/belfold/2026/04/06/kecskemet-fot-templom-egyhaz-fideszes-kepviselo-mise-orban-viktor-szavazas

Poloska vagyok.
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 828
"Megjegyezte, bár a parlamenti választást hat nap múlva lesz, 10-15 nap, sőt 3-4 hét múlva is aktuálisak lesznek ezek a kérdések és az a magyar infrastruktúrát érő fenyegetettség a következő időszakban is fennmarad. Úgy vélte, ez a helyzet addig tart, amíg Európában meg nem változtatják az orosz energiahordozókról való leválás szándékát, és vissza nem áll a háború előtti „normális” rend."

Itt a belengetése a választás elhalasztásának, vagy ha lesz is akkor valamilyen törvény módosítással/rendelettel nem fogják átadni a hatalmat.

nepszava.hu/3317729_orban-viktor-torok-aramlat-ukrajna-katonai-vedelem-valasztas-2026-kampany
1 hónapja
Az a baj a Kutyákkal, hogy azt hiszik magukról, hogy politikusok, ezért pártjuk van. Pedig nem azok, hanem fasza faszik és nénik.

Az ilyen emberkék szerveződjenek nyugodtan egy egyesületbe és legyenek a legfontosabb tartópillérei egy működő, szociálisan érzékeny országnak.
Szokol
azért a videót nézd meg róluk, lehet utána már nem lesznek fasza faszik.

built for this shit

1 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
Az a baj a Kutyákkal, hogy azt hiszik magukról, hogy politikusok, ezért pártjuk van. Pedig nem azok, hanem fasza faszik és nénik.

Az ilyen emberkék szerveződjenek nyugodtan egy egyesületbe és legyenek a legfontosabb tartópillérei egy működő, szociálisan érzékeny országnak.
1 hónapja
Közben a mai friss drop:

bogjosi
Szóval ez lenne a kutyák szuper önkormányzati teljesítménye, amit letettek az asztalra?

Remelem bezuhannak 1% alá, aztán a többi alellenzéki szarral együtt eltűnnek a francba.
rob3r7o
egyet lehet elismerni. kevesebbet lopnak mint a fidesz önkormányzati szinten. de amúgy egy tehetségtelen, semmirekellő hökös banda szintjén vannak. remélem hamarosan megszabadulunk tőlük is.

built for this shit

1 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Közben a mai friss drop:

bogjosi
Szóval ez lenne a kutyák szuper önkormányzati teljesítménye, amit letettek az asztalra?

Remelem bezuhannak 1% alá, aztán a többi alellenzéki szarral együtt eltűnnek a francba.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Újra lehetne forgatni a klipet

youtu.be/mjcVyOrZKyM?is=GOhJ4uuWUEco6wrn
csebi
trash celebek is már megvannak hozzá 😀

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 596 — Lucas Scott
Újra lehetne forgatni a klipet

youtu.be/mjcVyOrZKyM?is=GOhJ4uuWUEco6wrn

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Közben a mai friss drop:

bogjosi
Ritkán szoktam már ilyen hosszúságú filmeket végignézni, de ezt most igen.
Sokszoros kutyapártos szavazóként kiábrándító, mi tagadás.

1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 828
Milyen érdekes, hogy azonnal megtalálták amit kerestek, és utána máshol meg sem nézték hogy van e robbanószer, ja nem...

telex.hu/kulfold/2026/04/06/mintha-elore-tudtak-volna-hogy-mit-kell-keresni-helyiek-a-szerbiaban-talalt-robbanoszerrol
kapitnono
A szerb fiúk nem erőltetik meg magukat a dagadt kedvéért. Kevés CoD-ot játszottak. És ahogy ezt korábban már írták előttem túl kevés, túl későn
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Közben a mai friss drop:

bogjosi
Tökéletes időzítés, ezzel a videóval el is dőlt hogy a Kutyák mennek a süllyesztőbe a következő ciklus végén. Amint pénz állt a házhoz, KG már az elején kimutatta a foga fehérjét.
12. kerületi eseményekről nem tudtam, pedig azért eléggé követem a politikát, kíváncsi voltam is rájuk mit sikerül letenni az asztalra. Hozták a Fidesz szintet, szerintem ha így folytatják még lehet közgyűlés is oszolni fog a következő választások előtt.
Lesz egy két hívő, mint a DK-nál, de ezzel azokat el is vesztették akik figyelik egy kicsit a politikát.
Nomac
jaj már megint báncsák szegény kutyákat, pedig viccesek és nem lopnak (ja de)

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 278 — WHO DAT!!!!

1 hónapja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Közben a mai friss drop:

bogjosi
Tökéletes időzítés, ezzel a videóval el is dőlt hogy a Kutyák mennek a süllyesztőbe a következő ciklus végén. Amint pénz állt a házhoz, KG már az elején kimutatta a foga fehérjét.
12. kerületi eseményekről nem tudtam, pedig azért eléggé követem a politikát, kíváncsi voltam is rájuk mit sikerül letenni az asztalra. Hozták a Fidesz szintet, szerintem ha így folytatják még lehet közgyűlés is oszolni fog a következő választások előtt.
Lesz egy két hívő, mint a DK-nál, de ezzel azokat el is vesztették akik figyelik egy kicsit a politikát.
1 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549
Hu az a geci másnap. 🤣🤣

444.hu/2026/04/06/orban-alig-birta-kinyitni-a-szemet-ugy-jelentette-be-hogy-indul-a-szerb-hatarra
KB23
"Én már szart érek?" - műholdkép

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 828
 www.youtube.com/watch?v=UJk953UXs1Y&t=1163s

1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 648 — Patriot
Hu az a geci másnap. 🤣🤣

444.hu/2026/04/06/orban-alig-birta-kinyitni-a-szemet-ugy-jelentette-be-hogy-indul-a-szerb-hatarra
KB23
A Honvédség "felkészültségét" jól jellemzi, hogy majd 24 óra kell nekik is, hogy elinduljanak a főnivel együtt védekezni.
kittli
Ráadásul feb 25 óta, ugye már ott vannak.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 917 — Steelers fan
Hu az a geci másnap. 🤣🤣

KB23
A Honvédség "felkészültségét" jól jellemzi, hogy majd 24 óra kell nekik is, hogy elinduljanak a főnivel együtt védekezni.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.