Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 914 — #NoStress
Elvakult? Ez lesz az első szavazatom rájuk, ha úgy lesz 😊
ender1112
Mi az, hogy utolsó pillanatban döntesz? Kilőtted a 3 legnagyobb pártot és maradsz a resztlinél, azaz vagy a DK vagy a Kutyák, dehát már el is döntötted h kire szavazol.

Gyakorlatilag dobod a szavazatod a kukába.
És nem, nem kell jönni mindenféle erkölcsi, lelkiismereti meg ilyen-olyan lózungokkal, kvázi adsz a szarnak egy pofont és ámítod magad, hogy felelősen döntöttél.

Ez kb. az "én csak parancsot teljesítettem" menekülés megfelelője.

Döbbenet.
Lúdas Solymi
Chill.
Egy szavazat nem oszt nem szoroz.
Nincs benne ennyi, hogy így rápörögj.
Akkor mit fogsz mondani annak, aki meg egyenesen a Fideszre szavaz?
Bárki bárhova rakja, az az ő dolga.

1 hónapja
fake.id 1 857 — sixseveeeeeen
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
Mondanál alternatívát, kire várjunk inkább akkor? Tényleg kíváncsi vagyok! (mert ez így egy örökelégedetlenkedő, énJézustváromhogybelovagoljonafehérlovon mentalitás, nálam)
bogjosi
Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊
ender1112
nyilván lesz köztük ilyen is. csak a többi politikus 99.99%-a életében nem csinált semmi mást, mint fejte az állami zsét és aladárkodott vagy a patkóban vagy önkormányzati pozíciókban, a tiszás képviselőjelöltek kurva nagy része meg kezdett már valamit az életével mielőtt erre adta a fejét. nyilván ez önmagában semmire sem garancia, de azért van egy hangyafasznyi különbség a kettő között
1 hónapja
fake.id 1 857 — sixseveeeeeen
Bohár, Deák, Kopasz féléket amúgy esetleges váltás után meg lehet hurcolni?
esanders10
csak úgy demokratikusan?
Kampman
mondjuk tisztességes jogállami keretek között elég valószínű, hogy egy polgári tárgyaláson is találnának ott valamit, aminek már a pénzbüntijétől sem lennének túl boldogak a srácok. egyébként meg nem kell nekik a fizikai, se a verbális atrocitás, elég ha egy szeletelt kenyérért nem mernek lemenni a boltba, mert otthon a tükörbe sem bírnak nézni. az, hogy ők félnek annak nem kell, hogy valós alapja legyen
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
esanders10
csak úgy demokratikusan?

1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 263
Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊
ender1112
Akkor kire kéne szerinted voksolni?
Te kit választottál végül?
Őszentsége Sobri Jóska
Ugyanaz, mint eddig volt, utolsó pillanatban döntök, valszeg a kutyák javára (Fidesz, MH, Tisza nem játszik).

Nem neked: egy dolog a remény, más dolog az önbecsapás.
ender1112
Végre, van egy elvakult Kutyás is 😀 Ha már Fidesz hívőt nem találtunk.
Nomac
Elvakult? Ez lesz az első szavazatom rájuk, ha úgy lesz 😊
ender1112
Mi az, hogy utolsó pillanatban döntesz? Kilőtted a 3 legnagyobb pártot és maradsz a resztlinél, azaz vagy a DK vagy a Kutyák, dehát már el is döntötted h kire szavazol.

Gyakorlatilag dobod a szavazatod a kukába.
És nem, nem kell jönni mindenféle erkölcsi, lelkiismereti meg ilyen-olyan lózungokkal, kvázi adsz a szarnak egy pofont és ámítod magad, hogy felelősen döntöttél.

Ez kb. az "én csak parancsot teljesítettem" menekülés megfelelője.

Döbbenet.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
esanders10
Mindenkit meglehet, még váltás se kell hozzá, de miert kéne?
A szeretet és a megbekélés jegyében?
Vagy elég, hogy más a véleményük és az ellenoldalnak dolgoztak?
Kit szeretnél még meglincselni?
Őszentsége Sobri Jóska
én bájerzsótit szívem szerint arcon köpném, ha szembe jönne az utcán
Löfli
akkor sajnos sorszámot kell tépned 😀

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 261
Outro különösen zseni lett! (ahogy a vidi is)

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
esanders10
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Szoktam idézni a csapd le csacsiból:
"Van a házunkban egy fiatal demokrata gyerek. Na, azt jól pofán vágnám még!"
😀
kittli
pont tegnap ment valahol, azon nyerítettem én is, jó kis 80es évek vége+gengszterváltás vibe-ja van a csapdlecsacsinak

1 hónapja
nekem úgy tűnik, hogy vannak hozzáértő emberek a Tiszában. Kapitány István, Kármán András, Dr. Hegedűs Zsolt, Orbán Anita, Bóna Szabolcs nekem például annak tűnik. Bódis Kriszta is érthet valamennyit a társadalompolitikához, illetve bár nem kedvelem, RSZR honvédelmi tudását nem vonnám kétségbe. melyik pártban látsz ennél több hozzáértő politikust? persze megértem ha szerinted nem érnek fel egy Nagy Dáviddal.
deyell
és mit mutattak meg a nagy hozzáértésből?

semmit ...
 444.hu/2026/04/01/van-egy-hely-ahol-a-tiszanak-mar-van-nemi-hatalma-megneztuk-mihez-kezdett-vele
Negritis, a vajda
elég gyenge volt az a mezőny ahol az előző rendszerben nem kompromitálodott és az arcvesztést nemtelen támadásokat vállaló értelmes emberekből válogatni lehetett, ez jutott ebből kellett meríteni, új ismeretlen arcok jöttek egy billegő hintába játszani, ahol olyan vérpofi túlélők kőzőtt kell bizonyitaniuk mint KG és csapata, igen a maszopos korrupt kapcsolatai és a dk-s elköteleződése mellé, távolságot tartani úgy hogy ne sározodj be egyik oldallal sem miközben építed a pártod 2026-os választásokra, szerintem abszolut érthető hatalompolitikailag hogy inkább nem csináltak semmit.

1 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 917 — Steelers fan
esanders10
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Szoktam idézni a csapd le csacsiból:
"Van a házunkban egy fiatal demokrata gyerek. Na, azt jól pofán vágnám még!"
😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
esanders10
Amelyik korrupt azt valószínűleg igen, Amelyik csak jól él belőle, de nem korrupt, azt nem, de azt nem is szabad.
peterk2005 udvari bolond
Korrupt?!
Az hogy?
Ki korrumpálna egy propagandistát? És mivel?
Elég jól meg vannak fizetve, törvényesen számláznak, adóznak, minden szépen le van papírozva.
Nem a propagandisták között tombol a korrupció.

1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Nem lenne egyszerűbb akkor inkább kirándulni egyet jövő vasárnap, ahelyett, hogy a másikra mutogatsz, hogy szar szagú? 😀
peterk2005 udvari bolond
Ne legyünk antidemokratikusak, én inkább a tavasszal szavazz f@sszal mozgalmat ajánlanám, bár igazából ebből nőtt ki aztán az mkkp, de az ebek ura után talán ideje visszatérni a gyökerekhez az örök anarchistáknak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 839 — The only discipline that lasts, is self discipline
esanders10
Amelyik korrupt azt valószínűleg igen, Amelyik csak jól él belőle, de nem korrupt, azt nem, de azt nem is szabad.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
esanders10
Őszentsége Sobri Jóska
Tömegek célzott megvezetése, és a nyílt hazudozás, nem egyenlő a más véleménnyel.
esanders10
Jogilag?
Dehogynem.
Vagy milyen törvényi hely alapján gondolod, hogy meg lehetne vagy meg kéne őket hurcolni?
Eleve, melyik törvény szankcionálja a hazugságot? Tudtommal egyik se. Az az óvoda, ahol nem ülhetsz a hintalóra ha hazugságon kapnak. A való vilagban nem tilos.

Löfli
Megértem, de ehhez miert kéne kormányváltás?

1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 957
Németh nincs olyan hogy tény Bazsi körzetében egy párhuzamos univerzumban az állás:
Dk 39, ő 38, tisza 16☺️
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
esanders10
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
esanders10
Őszentsége Sobri Jóska
Tömegek célzott megvezetése, és a nyílt hazudozás, nem egyenlő a más véleménnyel.
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 645 — Sworn to the Dark
ender1112
Akkor kire kéne szerinted voksolni?
Te kit választottál végül?
Őszentsége Sobri Jóska
Ugyanaz, mint eddig volt, utolsó pillanatban döntök, valszeg a kutyák javára (Fidesz, MH, Tisza nem játszik).

Nem neked: egy dolog a remény, más dolog az önbecsapás.
ender1112
tehát ha jól értem az a bajod a Tiszával, hogy nem hozzáértő és korrupt, majd a kutyákra szavazol, mert ők hozzáértők és nem korruptak. 😊 végülis valóban nem 8-10 ezer milliárdot loptak el, mint a fidesz, csak pár százmilliót sikerült eddig, az nem tétel. a hozzáértésük iránt sem lehet kétség, igaz Nagy Dávid már majdnem 30 éves, és valódi munkahelye még nem volt, de hát természetesen nem tudnak vele versenyezni a Tisza szakpolitikusai.

built for this shit

1 hónapja
esanders10

1 hónapja
Egyébként egy barátom anyja ugyanezen logikával szavaz a DK-ra.
Régifidesz, újfidesz, nácik kilőve, akkor meg a DK hátha bejön, legalább baloldaliak.

Őszentsége Sobri Jóska
remélem Jakabpéter választókerületében él! 😀 😀
bogjosi
Dehogy, itt Zuglóban.
Van is dilemma, mert egyéniben visszalépett a dékás. Így szerintem egyedi lesz a Hadházy+DK választása, de szíve joga.

1 hónapja
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 645 — Sworn to the Dark
nekem úgy tűnik, hogy vannak hozzáértő emberek a Tiszában. Kapitány István, Kármán András, Dr. Hegedűs Zsolt, Orbán Anita, Bóna Szabolcs nekem például annak tűnik. Bódis Kriszta is érthet valamennyit a társadalompolitikához, illetve bár nem kedvelem, RSZR honvédelmi tudását nem vonnám kétségbe. melyik pártban látsz ennél több hozzáértő politikust? persze megértem ha szerinted nem érnek fel egy Nagy Dáviddal.
deyell
és mit mutattak meg a nagy hozzáértésből?

semmit ...
 444.hu/2026/04/01/van-egy-hely-ahol-a-tiszanak-mar-van-nemi-hatalma-megneztuk-mihez-kezdett-vele
Negritis, a vajda
az általam felsorolt emberek közül melyik van bent a Fővárosi Önkormányzatban?

built for this shit

1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 839 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
Mondanál alternatívát, kire várjunk inkább akkor? Tényleg kíváncsi vagyok! (mert ez így egy örökelégedetlenkedő, énJézustváromhogybelovagoljonafehérlovon mentalitás, nálam)
bogjosi
ender1112
De bizony, az alternatíváról van szó. Az életben az alternatívák sosem úgy adódnak, hogy 100% fehér vagy 100% fekete. Mindig minden alternatíva valamennyire szürke. Az is lehet, hogy 99.99%-ban fekete. Az a kérdés, hogy emiatt feladod-e a kevésbé szürke keresését, vagy sem? Vagy hajlandó vagy sokadik alkalommal is megpróbálni - tudván, hogy tévedhetsz is. De ezt diktálják a morális, erkölcsi alapelveid, ezért ennek ellenére is megpróbálod.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 553
Nagy Dávid 17:00-tól a Partizánban. Hát ha nem is igazak a vádak Kovács Gergővel szemben, akkor se hiszem hogy lesz bárkinek kétsége, ha ez a zseni megszólal. 😀
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 173 — The Mathematician
jajj, de jól áll neki ez a színkombó 😀
 jeloltek.dkp.hu/jakab-peter
bogjosi
de hol a párizsi?!

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!