Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Akcidens
188
Lehet azt nem bírná ki az oldalMiután lett választás és kétharmad is reális egy kérdés maradt hátra: Sobri mikor mond le?A bowl.hu sajnos még továbbra sem alkot egy autonóm választókerületet, bár nekem tetszene.
ervinator
Kampman
2 hónapja
Azert azt látjátok h a Fidesz lista eredmény kezd közelíteni az MzP lista eredményéhez???
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Debrecenben is van már éljenzésJelentem Tatabányán már valaki tűzijátékozott is az imént. 😂Pécsen is hallottam most
Mikey
Kampman
2 hónapja
Csak ujra kell huznia a ruzsat, o ugysem lat tobbet a fasznal, ugyhogy sokadlagos, hogy az kinek az arcahoz kapcsolodik.Szeretném látni a sok fidesz influencer arcátSzabó Zsófi?
A rúszos csaj, a kopasz stb
Janek
Toto21
2 hónapja
Nyugi van, MP nem fogja eladni az országot, hanem lebindzsizi amit le kell, ugyanúgy ahogy a többi ország.Én meg nem. Ez bennem inkább gyanút kelt, mint bizalmat.Ne szeretem Urszulát és akkor még finoman fogalmaztam, de ezt most megkönnyeztem, majdnem...Ma este Európa szíve erősebben dobog Magyarországon.
— Ursula von der Leyen (@vonderleyen) April 12, 2026
Europe’s heart is beating stronger in Hungary tonight.
Negritis, a vajda
nagir
szaba
Win-win mindkét félnek, amire alapból az EU épül.
2 hónapja
nagy probléma, hogy ez a métely tovább dörgölőzik ide.Én meg nem. Ez bennem inkább gyanút kelt, mint bizalmat.Ne szeretem Urszulát és akkor még finoman fogalmaztam, de ezt most megkönnyeztem, majdnem...Ma este Európa szíve erősebben dobog Magyarországon.
Negritis, a vajda
nagir
szaba
2 hónapja
Miután lett választás és kétharmad is reális egy kérdés maradt hátra: Sobri mikor mond le?A bowl.hu sajnos még továbbra sem alkot egy autonóm választókerületet, bár nekem tetszene.
ervinator
2 hónapja
Jön a dream team vissza a Partizánon
2 hónapja
Jelentem Tatabányán már valaki tűzijátékozott is az imént. 😂Pécsen is hallottam most
Mikey
2 hónapja
Miután lett választás és kétharmad is reális egy kérdés maradt hátra: Sobri mikor mond le?Arról, hogy el lesz csalva a választás? 😀
ervinator
2 hónapja
ezek szerint az a forgatókönyv volt a valós, h a fidesz elhitte a saját hazugságait.. ez volt a legjobb verzió, csak hihetetlen még most is
2 hónapja
Én meg nem. Ez bennem inkább gyanút kelt, mint bizalmat.Ne szeretem Urszulát és akkor még finoman fogalmaztam, de ezt most megkönnyeztem, majdnem...Ma este Európa szíve erősebben dobog Magyarországon.
Negritis, a vajda
nagir
2 hónapja
Jelentem Tatabányán már valaki tűzijátékozott is az imént. 😂
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
MP is egészen kimértJa hogy ez még nem győzelmi beszéd volt, hanem csak ismétlés
Kampman
2 hónapja
Akcidens
188
Szeretném látni a sok fidesz influencer arcátGóth Tabi mekkorát nézhetett
Janek
2 hónapja
Apu azert sír, mert te iszol.
bobi0092
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Szeretném látni a sok fidesz influencer arcátSzabó Zsófi?
Janek
2 hónapja
Dagobert bácsi
333
Neked átmosták az agyad ,nagyon sajnállak 😞😞😞 Remélem sikerül felébredni és józanul látniDe, biztos megérte.de legalább csádi misszió nem lesz, és nem hal meg ott 50% magyar katona. ennek sem örülsz?És mi van akkor ha nem nato kontingensként mennek hanem újonnan megalakult eu-s hadseregként??? Weber eu-s zászlót említett, nem véletlenül...Nato egy védelmi szövetség, nem fog senki katonákat küldeni ukrajnába, ne mondd hogy beszoptad a fidesz propagandátÉs ezt mire alapozod? Arra biztos nem amit ursula meg weber mondott az elmúlt kb 1 évben (eu-s zászlós csapatok ukrajnában pl)Gratulálok, remélem hogy nem az lesz amit a jobboldal belengetett egy esetleges ilyen tisza győzelem esetén. Viccelhettek itt a fronttal meg a háborúval de ez a mai napon realitássá vált, remélem hogy nem lesz igazuk.Miért válna realitássá? Távolabb ne mis lehetnénk tőle
Most lesz érdekes ezt a topicot olvasni, kiváncsi leszek az itteni hangulatra a következő 2-3 évben.
Élvezzétek a sikert, remélem hogy ez az ország érdeke volt valóban!
davemayer
kapitnono
davemayer
kapitnono
Úgy tesztek mintha ez csak a fidesz propaganda terméke lenne és csak BESZOPNI lehet, meflátjuk ki mit szopott be...
davemayer
deyell
davemayer
2 hónapja
ahogy gulyás seSzijjártó ott volt a színpadon? Csak mint a triumvirátus arca?nem volt ott
bobi0092
Bence94
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Miután lett választás és kétharmad is reális egy kérdés maradt hátra: Sobri mikor mond le?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Ne szeretem Urszulát és akkor még finoman fogalmaztam, de ezt most megkönnyeztem, majdnem...Ma este Európa szíve erősebben dobog Magyarországon.
Negritis, a vajda

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Szeretném látni a sok fidesz influencer arcátA rúszos csaj, a kopasz stb
2 hónapja
fideszes szavazatszámlálók 80ropit kaptak, zalában..Ez az ofisöl díjazás a szavazás lebonyolításában közreműködők számára.
Pep71
2 hónapja
jól vacsorázzatok be, mert reggel visznek a frontra mindenkit.Melyikre???? 😀
Kenny