Politika

64 feliratkozó

5 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 354 — beers & Packers
A Honti BANDINÁL szánalmasabb pöcs elég kevés van 😀
Gyurma Pappa
Tegnap olvasgattam a kommenteket, teljesen úgy éreztem magam, mintha egy DK-sokkal vegyített fideszes oldalon lennék. (Lehet, hogy ez nem is pusztán érzés volt, hanem a valóság.)
5 hónapja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 666 — Panthers fan
Most mi van, arra számítottak, hogy üres lesz a terem, okés

Tepper takarodj!
5 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 573 — zászló zászló szív
A Honti BANDINÁL szánalmasabb pöcs elég kevés van 😀

5 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 573 — zászló zászló szív
Belefutottam egy postba ahol valami Hollova Aniko epp Ed Gein es Magyar Peter kozott von parhuzamokat es hogy o hisz a reinkarnacioban. Mi tortenik?
JéBé
a vicc hogy a csávó amúgy meg tiszta dopeman volt 😀
eaglesmcnabb
AZ a Vicc, hogy Hollóva Anikó valószínűleg azt sem tudta ki az a Ed Gein egy héttel ezelőttig. Mert akkor tudta volna, hogy 1986-ban halt meg, MP meg 1981-ben született 😀

5 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 129 — je suis poloska
Belefutottam egy postba ahol valami Hollova Aniko epp Ed Gein es Magyar Peter kozott von parhuzamokat es hogy o hisz a reinkarnacioban. Mi tortenik?
JéBé
a vicc hogy a csávó amúgy meg tiszta dopeman volt 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott
 telex.hu/direkt36/2025/10/09/sulyos-ugy-volt-igy-bukott-le-orbanek-titkos-kemhalozata-brusszelben

Ez a történet is megér egy misét.
KB23
nekem talan ez volt a kedvencem:

"A Miniszterelnökség annyira rövid határidővel adott ki feladatokat, hogy a brüsszeli IH-rezidentúrának például rendszeresen egy nap alatt kellett azokra válaszolnia. Ilyenkor előfordult, hogy az IH-s hírszerző sms-ben vagy más, titkosítatlan üzenetben nógatta a kapcsolatát, hogy nézzen rá a biztonságos kommunikációs eszközön küldött üzenetre, mert sürgős feladatot kapott. Amikor viszont egy hírszerző a sietség miatt nem biztonságos csatornákat használ, vagy nem szán rá elég időt, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a találkozóit senki nem figyeli, akkor megnő a lebukás kockázata is."

es akkor vajon miert volt a rovid hatarido?
hat gondolom azert, mert a miniszteriumban dolgozik egy megbizhato szemely (vszeg azert megbizhato, mert az allamtitkar ur unokaoccse) - hivjuk mostantol Gabornak. azert adta ki igy a hataridot, mert remelte, hogy aznapi hataridovel kapott valaszt, megkapja delutan-este, amivel mar akkor nem foglalkozik hiszen 4:30kor lejar a munkaido. masnap belenez, de hat neki ugyis van meg 2 napja, raer harmadnap megfogalmazni. az felmegy az allamtitkar ur titkarsagara, ahol szinten ulnek meg rajta vagy 2 napot, esetleg visszakuldik Gabornak, mert tele van a jelentes nyelvtani hibaval (bizalmat tanult, nem magyar nyelvtant), es akkor az illetekes donteshozohoz felkerul 1 het mulva. aki termeszetesen visszajelez, hogy nagyszeru, de legkozelebb 2 nappal hamarabb jojjon, mert mar lement a Tanacs tegnap. ezt kommunikaljak az allamtitkar urnak, meg utana Gabornak, aki ebbol tanulva legkozelebb aznapi, legkesobb 12:00-as hataridovel adja ki a feladatot. h masnap delutan 4kor ki tudja kuldeni.

magyar kozig a maga valojaban. azta ncsodalkozunk, hogy miert hagyja el nagyon sok megbecsult szakember a terepmunkat.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
Belefutottam egy postba ahol Hollova Aniko epp Ed Gein es Magyar Peter kozott von parhuzamokat es hogy o hisz a reinkarnacioban. Ez egy ket gyermekes anya, hova jutottunk tenyleg. A vilagbol kiperelnem.
JéBé
azért remélem megvan, hogy a szaporodásnak a megfelelő szervek megléte és kielégítő működése a szükséges feltétele, nem pedig az ész
5 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 900

Szerkesztette: JéBé
5 hónapja
dankodavid San Francisco 49ers 2 531
Remelem szakacspisti szellemi es moralis iranytuje megszagerti, miert is nem az allamparti ketsegbeeses es vergodes legtokeletesebb manifesztacioja lenne a pedofilsegito focijuci visszahozasa😊

Pulvis et umbra sumus.
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 308 — Cowboys fan
 www.youtube.com/watch?v=41VJXMNLY7E
Bocsánat ha volt, de ilyen nincs bazdmeg, de komolyan... Kis Pacsirta, Kis Kuki, Kacsa, Titász, Kupak Sanyi...
Beki
a Fidesz 94 (!!) százalékot kapott.
nagylaza, főpohárnok
csak?
fake.id
Keveslem... van még bennük potenciál 😀
Beki
valamikor olvastam ungvárytól egy statisztikát, hogy a nyilaskeresztes párt nem szavazott a parlamentben olyan példás egységben, mint a második szarbán kormány óta a fidesz. ehhez képest a 94% példás visszafogottságra utal. ha lenne minden beadott feles törvényüknél 9-10 fideszes aki nemmel szavaz a telexnél meg a 4nél azon élvezkednének hetekig és legalább 8 podcast meg 37 cikk készülne róla xd úgyhogy ez a "csak" részemről nem teljesen viccnek szóló költői kérdés
fake.id
Akkor országgyűlési képviselőket választottak, az utóbbi 15 évben meg orbángyűlési képviselőket
5 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 592
 telex.hu/direkt36/2025/10/09/sulyos-ugy-volt-igy-bukott-le-orbanek-titkos-kemhalozata-brusszelben

Ez a történet is megér egy misét.
5 hónapja
fake.id 1 712 — tush push aficionado
Bocsánat ha volt, de ilyen nincs bazdmeg, de komolyan... Kis Pacsirta, Kis Kuki, Kacsa, Titász, Kupak Sanyi...
Beki
nagylaza, főpohárnok
csak?
fake.id
Beki
valamikor olvastam ungvárytól egy statisztikát, hogy a nyilaskeresztes párt nem szavazott a parlamentben olyan példás egységben, mint a második szarbán kormány óta a fidesz. ehhez képest a 94% példás visszafogottságra utal. ha lenne minden beadott feles törvényüknél 9-10 fideszes aki nemmel szavaz a telexnél meg a 4nél azon élvezkednének hetekig és legalább 8 podcast meg 37 cikk készülne róla xd úgyhogy ez a "csak" részemről nem teljesen viccnek szóló költői kérdés
5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Beki
nagylaza, főpohárnok
csak?
fake.id
4 B-52-es és volt Bura nincs Bura

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Beki
nagylaza, főpohárnok
csak?
fake.id
Beki
Nem könnyű, csaltak az ellenzéki pártok.
5 hónapja
Beki New York Jets 2 407
Beki
nagylaza, főpohárnok
csak?
fake.id
5 hónapja
fake.id 1 712 — tush push aficionado
Beki
nagylaza, főpohárnok
csak?
5 hónapja
Beki
A tavalyi EP-választáson a részvételi arány 76 (!) százalékos volt Tiszaburán, a Fidesz 94 (!!) százalékot kapott.
5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 841 — Steelers fan
Beki
Felkapták ezt a dolgot, de nem újdonság.
Tiszabőn ugyanez ment.
Szopi, Burkus, Kakas, Kubu, Pacal, Törpe, Kalapos és még sokan mások indultak a választáson. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Beki New York Jets 2 407
5 hónapja
A szeretet erősebb, mint a gyűlölet! 😊
 444.hu/2025/10/08/digitalis-nandorfehervar-visszavertek-a-tiszasok-rohogo-fejeit-orban-digitalis-harcosai
bogjosi
Én 2 kapura játszok
🤣👍
kittli
vigyázz, mert ha politikusi pályára állsz, ezt a kommentet fel fogják ellened használni 😀
Löfli
Ó bassz..
Lebuktam. Csak az asszony ne tudja meg. 😀

Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 553 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 444.hu/2025/10/08/digitalis-nandorfehervar-visszavertek-a-tiszasok-rohogo-fejeit-orban-digitalis-harcosai
bogjosi
Én 2 kapura játszok
🤣👍
kittli
vigyázz, mert ha politikusi pályára állsz, ezt a kommentet fel fogják ellened használni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mèg a tegnapi nap szomorú èvfordulójához kapcsolódva, igen nagyjából ez a helyzet ezt próbáltam èn is többször megfogalmazni, csak a történelmi eredet háttèr nem volt meg:

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/550029242_1005637128287205_2301588102465131724_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=0Z87QD7yak4Q7kNvwGo086h&_nc_oc=AdnJJBvgV2cQFY53LNeEk3IZkC6eBvbIuVPxtN4bZfCVtJeVkHEfS3p_JzjWEK4w6xQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=eqA-9VXiorxye6V52TUWGg&_nc_ss=8&oh=00_AfyvOIiyXVwne2CsiYAlLQyHVl3bZi0WBP2k3z_QL_YNVA&oe=69B0E5AB
101.217 Aufrufe · 2.515 Reaktionen | Olyan, hogy palesztin nép, a történelemben nem létezett. De akkor honnan ered a Palesztina elnevezés? Mi a gond a palesztin állam elismerésével? Többek között erről is szó volt az M5 Ez itt a kérdés c. műsorában. | Kulifai Máté
Olyan, hogy palesztin nép, a történelemben nem létezett. De akkor honnan ered a Palesztina elnevezés? Mi a gond a palesztin állam elismerésével? Többek között erről is szó volt az M5 Ez itt a kérdés...

Azzal együtt hogy ez persze nem igazolja az aktuális zsidó vezetès túlkapásait a civilek felè...csak nekünk innen ezt nagyon nehéz megítèlni.

Szerkesztette: dande2
5 hónapja
bogjosi
Én 2 kapura játszok
🤣👍

Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 984
Szép amikor Horthy fanok bírálnak valakit Akinek köze volt ezrek bebörtönzéséhez vagy meggyilkolásához/vagy nem annyi és nem úgy. Mellesleg kik ellen is küzdött anno bárhol ahol megfordult? A vörös és fehér terror szintjén mozgott kb. /mellesleg a kubai rezsim számlájára 60 év alatt nem találtak 15.000 konkrét áldozatot, csak saccolnak/
Ugyanezek szobrot emelnek egy olyannak aki felelős vagy félmillió zsidó elpusztításáért meg vagy 200.000+ katona és munkaszolgálatos haláláért meg rendben van.
Az internet világában👀
A tömeggyilkosok is megférnek egymás mellet, mint a börtönben a betörő meg a gyerek gyilkosa

Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 430 — Ajmo Vatreni
bogjosi
de ha 60e-n vannak a csoportban (tételezzük fel, hogy a 10%-a nem Fideszes), a többi nem értette meg a feladatot? 😊
NB2
Csodálkoznál rajta?