Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 639
basszameg, holnaptól 2000 forint lesz a benzin
Löfli
még ma.
Tactful Cactus
furcsállnám, még Ausztriába se annyi 😀
2 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 675 — Bla, bla, bla
Csorna átfordul-e. olyan szép lenne ha Gyopáros Alpár is menne a fenébe
deyell
Csorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...
nagir
Gyere át Sopronba, várunk szeretettel 😀
Toto21
Győrben élek, csak a fél család csornai!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 957 — Lucas Scott
ez korrekt volt
Beki
teljesen, bár Svábynak abban igaza van, hogy úgy gratulált a Tiszának, hogy nem mondta ki sem a Tisza, sem MP nevét
Kampman
De az egyszeru kommunikacios huzas szerintem, magat magasabb rendunek allitja be a nezok, mindenki szemeben. Evek ota ezt csinalja, sok esetben.
Stez
Oké hogy két évig ez elment de még negy évig ezt így letolni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 889 — C-lver'N'Blacc
Na most hogy vitya is elismerte, Hahn ellovagolhat a naplementébe.. én meg a végeredmény után meg fogom csinálni azt a kurva Hahn Endre nevű trapp reppet 😆😆

Just Win Baby!
2 hónapja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!
bcsarli, Udvari Főkóstoló
bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
Toto21
Ha MP nem balfasz, akkor a fidesz elindul az mszp-i úton

Tepper takarodj!
2 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 628
Löfli
még ma.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 978 — The Mathematician
Löfli
az hagyján, de jön a behívó

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Szesze New York Giants 22 003 — Giants fan
Be fog jutni a MIHASZNA, az baj!
nagir
semmi jelentősége
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 253 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 151 — Illegális gyakorló
A főni mögötti biodíszletet nézni fogom még párszor a közeljövőben, azt hiszem 😀

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!
Ezt nem gondolom, ha talalnak egy normális vezèrt, konszolidálják magukat, esetleg Magyar elszáll, akkor lesz mèg esèlyük.
2 hónapja
deyell
Csorna a mérhetetlenül buta emberek hona, sajnos ezt tapasztalom és a bőrömön érzem...
nagir
Gyere át Sopronba, várunk szeretettel 😀
2 hónapja
Szesze New York Giants 22 003 — Giants fan
Szabó Andi <3
2 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 963 — The only discipline that lasts, is self discipline
Viktor meglepően jó beszédet mond. Gratulálok neki.
szaba
Tizenhat éve a legfőbb hűbérúr, az összes családtagja tíz meg százmilliárdos, 8 éve rendeleti kormányzással, kvázi-diktátorként uralkodik. Én nem vagyok hajlandó szerencsésnek érezni magamat azért, mert Lenin elvtárs hajlandó volt venni a kalapját, amikor közénk is lövethetett volna. Én nem szoktam magam elragadtatni, de most az egyszer megengedem magamnak. Lenin elvtárs, rohadj meg ott ahol vagy.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 084 — Whoops, looks like something went wrong.
ez korrekt volt
Beki
teljesen, bár Svábynak abban igaza van, hogy úgy gratulált a Tiszának, hogy nem mondta ki sem a Tisza, sem MP nevét
Kampman
De az egyszeru kommunikacios huzas szerintem, magat magasabb rendunek allitja be a nezok, mindenki szemeben. Evek ota ezt csinalja, sok esetben.

2 hónapja
Be fog jutni a MIHASZNA, az baj!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 084
Hogy a jó isten húzza a faszára, hogy a mi körzetünk már kijelenthető, hogy megint fideszes győzelem. Nem hiszem el!!!
2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 259 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Akkor az Európai Ügyészséghez való csatlakozásra készülj!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!
bold: szeirntem 2034-re új vezetéssel, megint ők jönnek
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 022 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
szíjas hol van?
Löfli
Remélhetőleg nem Kispesten. Amióta elnők lett, szenved a Honvéd. Leisztinger kidobhatná holnap a picsába, Fórizzsal együtt!

Szerkesztette: iktriad
2 hónapja
deyell

2 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 531 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
SOHA TÖBBÉ fidesz!!!

2 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 693
akkor a 2/3-addal mehetnek is a böribe!!!
2 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 628
na ez jó volt, menni kéne aludni.
köszi a követést, tényleg jó móka volt.
kíváncsi vagyok én is az első Tisza-100 napra, de leginkább a következő 4 hétre.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 493
ez korrekt volt
Beki