Politika
64 feliratkozó
5 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1nylb1p/ek%C3%B6zben_gy%C5%91rben_a_tiszakorm%C3%A1ny_ad%C3%B3emel%C3%A9se_a_f%C5%91/Pintér is egy igazi balfasz, de teljesen komikus ami Győrben zajlik 😀
Tony Adams
5 hónapja
Baszki... faszikámat 27k havi segély mellett finomán próbálja rávezetni... a kibaszott nagy sötétség...
Negritis, a vajda
5 hónapja
Göbbels tapsikol ott a pokol valamelyik bugyrában.Hogy fél az adóemeléstől, attól amit a krva életében nem fog fizetni.Negritis, a vajdaFú baszki
Megnéztem....
Nem kellett volna....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
cartman023
5 hónapja
Hogy fél az adóemeléstől, attól amit a krva életében nem fog fizetni.Negritis, a vajdaFú baszki
Megnéztem....
Nem kellett volna....
5 hónapja
Fú baszki
Negritis, a vajda
Megnéztem....
Nem kellett volna....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
ezeknél úgysincs olyan recoil, hogy orrba bassza magát vele, max kiesik a kezéből elsütéskor. arra gondoltam, hogy ha már keménykedik meg fegyverrel pózolva fotóztatja magát, akkor azt csak ennél hitelesebb ábrázolással lenne bármennyire vállalható. ennél harley quinn baseballütő lóbálása is jobb lenneAirsoft. Látszik az asztalon lévő tárakon, meg a homokszínű Glock tárfészkén.Nem volt felesleges gránát?instruktor mellett úgy fogja meg azt a stukkert, mint 5 évesek a vízipisztolyt és mellé ez a merőleges beállás... adjanak a kezébe egy optikával ellátott mosin nagant, úgy csinálna pépet a szemüregéből, hogy öröm lenne nézni xd
Matthew99
fake.id
Az meg még ha blowback is, akkor se veri magát orrba vele.
*Korrekció, a Glock sima elektromos, a Dan Wesson revolver gázos, a kézben tartott USP is elektromos, szóval itt nincs semmi, ami visszarúgjon.
Vitézlő Titoknok tomz
Szerkesztette: fake.id
5 hónapja
Nekem a legnagyobb bajom ezzel a mondattal is az, ami sok másikkal is már korábban:Ez az állítás kb. azzal analóg, hogy "nem akarok élni, ha a jeti Pestre költözik".Amikor először olvastam, nagyon felkaptam a vizet, mostanra már lehiggadtam. De akkor is: hogy a picsába lehet ilyet mondani? És mi az, hogy "Magyarország" nem akar? Teljesen meghibbant ez a barom?Beleillik az aktuális üzenetek sorába, ennyi a posztmodernben bőven elég.Én tudom.Mert Ukrajna nem csatlakozik.Orbán: Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Ukrajna csatlakozikDe miért?
resistance is futile
Janek
Legalábbis a következő évtizedekben.
Így meg nulla a tartalma/tétje ennek az állításnak.
Őszentsége Sobri Jóska
De ő mivel indokolt?
Janek
Majd holnap mond mást.
Őszentsége Sobri Jóska
Nagyon szeretném látni a bukását, aztán jöjjön, aminek jönnie kell.
nagylaza, főpohárnok
Mivel nincs jeti, így ez az állítás logikailag nem mond semmit, nulla az információtartalma.
"Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Uganda csatlakozik." Így is felbaszná az agyad? Csak kuncognál rajta. Ukrajnával ugyanaz, mert egyikük se tud csatlakozni, így nyugodtan lehet ezt mondani. Téged triggerel, a szektásnak jó, következménye, súlya semmi.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem, Viktor, te nem vagy Magyarország! Az, hogy te mi akarsz, meg mit nem, az attól még nem az ország véleménye, mert 2/3-od van! Az lehet a saját véleményed, még akár a kormány véleménye is, de erre nem kértél és nem kaptál felhatalmazást.
Ja, tudom, én vagyok a hülye, blablablabla...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Airsoft. Látszik az asztalon lévő tárakon, meg a homokszínű Glock tárfészkén.Nem volt felesleges gránát?instruktor mellett úgy fogja meg azt a stukkert, mint 5 évesek a vízipisztolyt és mellé ez a merőleges beállás... adjanak a kezébe egy optikával ellátott mosin nagant, úgy csinálna pépet a szemüregéből, hogy öröm lenne nézni xd
Matthew99
fake.id
Az meg még ha blowback is, akkor se veri magát orrba vele.
*Korrekció, a Glock sima elektromos, a Dan Wesson revolver gázos, a kézben tartott USP is elektromos, szóval itt nincs semmi, ami visszarúgjon.
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
5 hónapja
Orbán: Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Ukrajna csatlakozikCsak ennyit kell lejátszani mostantól folyamatosan:
resistance is futile
Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Nem volt felesleges gránát?instruktor mellett úgy fogja meg azt a stukkert, mint 5 évesek a vízipisztolyt és mellé ez a merőleges beállás... adjanak a kezébe egy optikával ellátott mosin nagant, úgy csinálna pépet a szemüregéből, hogy öröm lenne nézni xd
Matthew99
5 hónapja
Na! Újabb hergelés Ukrajna ellen. Nehezen hiszem, hogy nem vetted észre.Ez az állítás kb. azzal analóg, hogy "nem akarok élni, ha a jeti Pestre költözik".Amikor először olvastam, nagyon felkaptam a vizet, mostanra már lehiggadtam. De akkor is: hogy a picsába lehet ilyet mondani? És mi az, hogy "Magyarország" nem akar? Teljesen meghibbant ez a barom?Beleillik az aktuális üzenetek sorába, ennyi a posztmodernben bőven elég.Én tudom.Mert Ukrajna nem csatlakozik.Orbán: Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Ukrajna csatlakozikDe miért?
resistance is futile
Janek
Őszentsége Sobri Jóska
De ő mivel indokolt?
Janek
Majd holnap mond mást.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Mivel nincs jeti, így ez az állítás logikailag nem mond semmit, nulla az információtartalma.
"Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Uganda csatlakozik." Így is felbaszná az agyad? Csak kuncognál rajta. Ukrajnával ugyanaz, mert egyikük se tud csatlakozni, így nyugodtan lehet ezt mondani. Téged triggerel, a szektásnak jó, következménye, súlya semmi.
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Ez az állítás kb. azzal analóg, hogy "nem akarok élni, ha a jeti Pestre költözik".Amikor először olvastam, nagyon felkaptam a vizet, mostanra már lehiggadtam. De akkor is: hogy a picsába lehet ilyet mondani? És mi az, hogy "Magyarország" nem akar? Teljesen meghibbant ez a barom?Beleillik az aktuális üzenetek sorába, ennyi a posztmodernben bőven elég.Én tudom.Mert Ukrajna nem csatlakozik.Orbán: Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Ukrajna csatlakozikDe miért?
resistance is futile
Janek
Őszentsége Sobri Jóska
De ő mivel indokolt?
Janek
Majd holnap mond mást.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Holnap tuti dönget majd Babis barátja győzelme után....csak ugye ez "cautionary tale" hogy a "mumus" visszatud jönni
Bár adná az ég, hogy bukjon jövőre a sleppjével együtt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Holnap tuti dönget majd Babis barátja győzelme után.... Bár adná az ég, hogy bukjon jövőre a sleppjével együtt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Ez a lényege annak amit csinálnak. Ne érje meg neked egyénileg beszállni.Amikor eljátszok a gondolattal, hogy akár be is lehetne szállni az aktív politizálásba, mindig szembejön velem, hogy mennyire le tudják milyen rövid idő alatt amortizálni külsőleg magukat a magyar politikusok (most a belsőt hagyjuk is). Ha megnézel egy 2-3 évvel ezelőtti MP képet meg ezt, zongorázni lehet a különbséget. Táskás szemek, ráncok, fáradt arc. Egy év alatt 5-öt öregeszenek. OV meg a fideszes képviselők ennek a 12. hatványa. Persze, ezer meg egy oka van, és mindegyik magyarázható, de összességében mindig az jön ki hogy, csinálja a tököm.bogjosiNem volt egy meggyőző interjú szerintem az utolsó fejezet kivételével, a legjobb amit el lehet mondani MP-ről ezek után, hogy emberibb lett a karaktere, mert érezhetően nem tud úgy hazudni, ahogy OV aranykorában.
r.baggio
MC12
Persze, ha sokan szállnának be egyszerre, akkor kevesebb nyomás lenne mindenkin is.
5 hónapja
Amikor először olvastam, nagyon felkaptam a vizet, mostanra már lehiggadtam. De akkor is: hogy a picsába lehet ilyet mondani? És mi az, hogy "Magyarország" nem akar? Teljesen meghibbant ez a barom?Beleillik az aktuális üzenetek sorába, ennyi a posztmodernben bőven elég.Én tudom.Mert Ukrajna nem csatlakozik.Orbán: Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Ukrajna csatlakozikDe miért?
resistance is futile
Janek
Őszentsége Sobri Jóska
De ő mivel indokolt?
Janek
Majd holnap mond mást.
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Beleillik az aktuális üzenetek sorába, ennyi a posztmodernben bőven elég.Én tudom.Mert Ukrajna nem csatlakozik.Orbán: Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Ukrajna csatlakozikDe miért?
resistance is futile
Janek
Őszentsége Sobri Jóska
De ő mivel indokolt?
Janek
Majd holnap mond mást.
5 hónapja
Amikor eljátszok a gondolattal, hogy akár be is lehetne szállni az aktív politizálásba, mindig szembejön velem, hogy mennyire le tudják milyen rövid idő alatt amortizálni külsőleg magukat a magyar politikusok (most a belsőt hagyjuk is). Ha megnézel egy 2-3 évvel ezelőtti MP képet meg ezt, zongorázni lehet a különbséget. Táskás szemek, ráncok, fáradt arc. Egy év alatt 5-öt öregeszenek. OV meg a fideszes képviselők ennek a 12. hatványa. Persze, ezer meg egy oka van, és mindegyik magyarázható, de összességében mindig az jön ki hogy, csinálja a tököm.Nem volt egy meggyőző interjú szerintem az utolsó fejezet kivételével, a legjobb amit el lehet mondani MP-ről ezek után, hogy emberibb lett a karaktere, mert érezhetően nem tud úgy hazudni, ahogy OV aranykorában.
bogjosi
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
Én tudom.Mert Ukrajna nem csatlakozik.Orbán: Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Ukrajna csatlakozikDe miért?
resistance is futile
Janek
Őszentsége Sobri Jóska
De ő mivel indokolt?
5 hónapja
Mert Ukrajna nem csatlakozik.Orbán: Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Ukrajna csatlakozikDe miért?
resistance is futile
Janek
5 hónapja
Nem volt egy meggyőző interjú szerintem az utolsó fejezet kivételével, a legjobb amit el lehet mondani MP-ről ezek után, hogy emberibb lett a karaktere, mert érezhetően nem tud úgy hazudni, ahogy OV aranykorában.
bogjosi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Orbán: Magyarország nem akar a NATO vagy az EU tagja lenni, ha Ukrajna csatlakozikDe miért?
resistance is futile
5 hónapja
Nem volt felesleges gránát?Békepisztoly 🤣🤣🤣
Matthew99

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"