Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
hát.. ezek alapján, Budaházy meg Németbalázs már tuti kiverné egymásnak hogy oldják a feszültséget,24.hu/belfold/2026/04/04/budahazy-nemzeti-radikalisok-fidesz-mellett/Nagy teszt lesz ez a honi szélsőjobbos szubkultúrában.
warr_b
Budaházy familia, Toro, helyi fidesz jelölt... Nehéz döntés.
Az MHM akart a mérlegnyelve lenni (but no coalition) lehet nem erre gondoltak 😀
gamerkr
Balázska szelfizget a MH jelölt plakátjával, meg elkezdte felszopni őket
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
444.hu/2026/04/05/ketharmadrol-suttognak-a-tiszaban-a-valasztasi-csalasokat-furkeszekkel-akadalyoznak-meg?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwZnRzaAQ-231leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeUC48zQmHnlkkfgt4tNcBCFQ12p7mD6F9hsJHG4XLxulF9eLXZLaqv7xAWdY_aem_yu4Yu6HdYwbroTFz50ePEAEzt vki át tudja dobni az egészet?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Én ezekben inkább látom a jelenlegi európai elitet és titkosszolgálatok hathatós közreműködését.Egyértelmű, hogy nagyon vágják kívülről a kormányt. De ennek hosszú évek kitartó munkájával sikerült megágyazni Viktor(ék)nak. Ahogyan ők működtek a szövetségi rendszeren belül, azt nem lehet a végtelenségig húzni következmények nélkül. Szerintem így is túl hosszú volt a póráz túl sokáig, mondom ezt úgy, hogy hányingerem van az EU működésétől is. Főleg azért, mert leginkább éppen a magyar embereket sz*rják le ők is ugyanúgy.
zinedine5
De azt hozzáteszem, ha kompetens belpolitikai kormányzás lett volna az elmúlt 2 ciklusban, fejetetejére állhatna akármelyik titkosszolgálat vagy elit, nem lenne ellenfele a Fidesznek.
1 hónapja
Amúgy látva az utolsó két hét eseményeit, van egy olyan érzésem, hogy a NER "agytröszt" (agybaj) "konnektivitás" elmélete most kezd igazán vizsgázni => és nem jól. Eddig elvoltunk vele, mert a biznisz az mehet, azzal nincs baj, de ennyi, ne tovább. És mi elkezdtük a passzát szelet is fújni segíteni Putyinnak meg Kínának. És ez már nem oké. Trump lehet, hogy elnézi, még lehet, hogy Vance is, de azért az USA nem csak Trump. Ott azért lehet/van még olyan akinek fontos lehet a NATO, nem egy őrült vagy fél-demens akit ha éjszaka felkelt a hólyagja akkor világbéke, reggel meg fáj a dereka és mindenki ellenünk van.Én ezekben inkább látom a jelenlegi európai elitet és titkosszolgálatok hathatós közreműködését.
Nem szeretem a konteókat, utálom a deep state-ezést, falra mászok Schiffer Phizer Leyenezésétől, de közben azért hülye se szeretnék maradni, próbálom látni, ahol van esetleg mit látni. És úgy kicsit azért furcsa, hogy hirtelen ennyi felvétel jön ki Szilasról, cikk íródik még Washingtonban is, stb. Lehet, hogy Orbán / a NER ez elmérte / túltolta? Túl sok lett a kulacs? Vélemény?
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Amúgy látva az utolsó két hét eseményeit, van egy olyan érzésem, hogy a NER "agytröszt" (agybaj) "konnektivitás" elmélete most kezd igazán vizsgázni => és nem jól. Eddig elvoltunk vele, mert a biznisz az mehet, azzal nincs baj, de ennyi, ne tovább. És mi elkezdtük a passzát szelet is fújni segíteni Putyinnak meg Kínának. És ez már nem oké. Trump lehet, hogy elnézi, még lehet, hogy Vance is, de azért az USA nem csak Trump. Ott azért lehet/van még olyan akinek fontos lehet a NATO, nem egy őrült vagy fél-demens akit ha éjszaka felkelt a hólyagja akkor világbéke, reggel meg fáj a dereka és mindenki ellenünk van.Nem szeretem a konteókat, utálom a deep state-ezést, falra mászok Schiffer Phizer Leyenezésétől, de közben azért hülye se szeretnék maradni, próbálom látni, ahol van esetleg mit látni. És úgy kicsit azért furcsa, hogy hirtelen ennyi felvétel jön ki Szilasról, cikk íródik még Washingtonban is, stb. Lehet, hogy Orbán / a NER ez elmérte / túltolta? Túl sok lett a kulacs? Vélemény?
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Tényleg le kellene állni egyeseknek 13-áig a netezéssel, Eazzy kommentjében pl az égvilágon semmi nem utal arra, hogy fidesz szavazó lenne.Egy egy mondatos hozzászólásról beszélünk, amit ha a szó szoros értelmében veszel, akkor nincs értelme hiszen nyilvánvaló, hogy nincs rá fogadási lehetőség). Vagyis nemigen lehet máshogy értelmezni, mint egy egy mondatos kijelentést arra vonatkozóan, hogy ha most Orbán veszít, akkor visszajön 2030-ban. És ehhez a kijelentéshez egyetlen szó indoklás, vélemény nincs, hogy miért.
Sőt az egy igenis valós forgatókönyv, hogy úgy jár MP az országgal, ahogy Pintér Bence Győrrel, mindezt egy hatalmas olajválsággal + AI buborék kidurranásával megfűszerezve, és akkor ov-ből is lehet még az új Horthy a fehér lován
r.baggio
Az a gyanúm, hogy inkább te meg én ventillálunk feleslegesen, és azok kezelték a helyén akik a) csak átgörgettek rajta vagy b) pár szóban visszatrollkodtak valamit. 😊
Amúgy én inkább már a kiégés jeleit vélem felfedezni a topicon (és magamon is), nem a túlpörgését. A kiégés is járhat olyan következménnyel, hogy egyre kevesebb késztetést érzünk a vitára és hamarabb jön a - mondjuk így - rövid, tömör reakció.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
A válaszhoz előbb definiálni kellene azt, hogy mit értünk politikai zsenin. Ha csak annyi, hogy sokáig tud valaki hatalmon maradni, akkor Kádár még nagyobb zseni volt. Kohl és Merkel majdnem akkora zsenik voltak, és lassan már Macron is kezd zseni kategóriába érni. Nem hiszem, hogy ez tényleg a zseni leírása lenne.Te tagadod, hogy Orbán politikai zseni?Nem tudom melyikünknek szólNem neked.🙂
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok
Akkor még gázabb, hogy az elmúlt 16 évben megszorítani se tudta senki, nem?Őszentsége Sobri Jóska
(Szerintem egyébként Orbán a legjobb politikai teljesítményét 1996-1998 között és a '98-as választásokon hozta. És utána még az első kormányzása is jó volt - legalábbis az első 2-3 év. Aztán két választást szerintem kifejezetten elrontott, 2010 lényegében az ölébe hullott. Az utána következő évek teljesítményét meg már inkább a gátlástalanság határozta meg, mint a tehetség. Orbán kétségtelenül az utóbbi szűk 40 év leggátlástalanabb politikusa. Gyurcsány focizott még vele egy ligában, de szerintem még ő se ért fel hozzá. )

1 hónapja
1 hónapja
Tavaszi szélElég hatásvadász lett, sorozatban jobban működött volna. 🙂
A vége epic, a soundtrackje zseniális.
Biztos ami biztos letöltöttem, valszeg újranézős lesz.
1 hónapja
Amikor írtam a hsz-t.Nem tudom mikor nézted de most már 2m felett(mondjuk ez a Tavaszi szél free verzió biztosan az egyik legjobb kampányteljesítmény, amit láttam az elmúlt 30 évben, mióta politikával foglalkozom)Megjegyzem már 1,755 millió felett jár a megtekintése. Meglehet a 3 millió, amig kint lesz a youtube-on.
Gyurma Pappa
iktriad
Janek
1 hónapja
Nem tudom mikor nézted de most már 2m felett(mondjuk ez a Tavaszi szél free verzió biztosan az egyik legjobb kampányteljesítmény, amit láttam az elmúlt 30 évben, mióta politikával foglalkozom)Megjegyzem már 1,755 millió felett jár a megtekintése. Meglehet a 3 millió, amig kint lesz a youtube-on.
Gyurma Pappa
iktriad
1 hónapja
Jó kérdés . Sok barátom benne van a helyi Tisza szigetben… ők se tudják.Nézem MP programját a jövő héten, valaki értelmezné ezt a kedd reggel 7 óra Ráckevét? Kiszállítja az iskolatejet?Biztos, hogy nem, hiszen tavaszi szünet van.
Dzsokijuing
szaba
Azt se hogy másnap megint kvázi ott lesz(kkl) gondolom az utolsó 3 napot megpörgeti
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/04/04/budahazy-nemzeti-radikalisok-fidesz-mellett/Nagy teszt lesz ez a honi szélsőjobbos szubkultúrában.
warr_b
Budaházy familia, Toro, helyi fidesz jelölt... Nehéz döntés.
Az MHM akart a mérlegnyelve lenni (but no coalition) lehet nem erre gondoltak 😀
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/04/04/budahazy-nemzeti-radikalisok-fidesz-mellett/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Aki a Tavaszi szél után nézne mêg valamit, annak itt van ez.4fal videókat linkelgetnéd ilyen hevesen az sokkal jobb lenne, mint ez a régóta kutyapártos néni (kutyapártost értsd: nem vicces)
www.youtube.com/watch?v=K7dshPU4c20
iktriad
1 hónapja
ez a mondás kb az összes ponton sántít, de mindegy. szerintem meg kim ir szen, annál nagyobbat hatalomtechnikai szempontból egyik balfácán sem tudott összerakni, mint ő. az ükunokáját is istenként tisztelik az általa létrehozott államalakulatban, nemhogy őt. esetleg még lee tábornokot is ide rakhatjuk, egy csöves halászfalut kormányzott a 21. századba pár évtized alatt annak ideje előtt mindenféle természeti erőforrás nélkülA XX..század legnagyobb politikai zsenije Teng Hsziao-Ping volt, aki átvitte Mao agrárkommunista szegénybirodalmát a modern kapitalizmusba.Apám is ezzel jött néhány napja, hogy azért a Viktor mégiscsak egy politikai zseni. Erre én azt mondtam, hogy egyetértek, a kérdés csak az, hogy a zsenialitást mire használod. Egyébként meg a 20. század legnagyobb politikai zsenije Adolf Hitler volt.Fràszt. Sztálin kategóriákkal nagyobb politikai tálentum volt. Nálam Adolf a top 3-ba sem lenne a 20. század politikai zsenijei kategóriában. Igazából a német elit ha csak kicsit tökösebb, vagy a nyugati elit csak egy kicsit keményebb 37-38 körül akkor H. ma egy nem túl
szaba
hosszú làbjegyzet a világtörténelemben.
MC12
Dzsokijuing
1 hónapja
Aki a Tavaszi szél után nézne mêg valamit, annak itt van ez.www.youtube.com/watch?v=K7dshPU4c20
1 hónapja
A XX..század legnagyobb politikai zsenije Teng Hsziao-Ping volt, aki átvitte Mao agrárkommunista szegénybirodalmát a modern kapitalizmusba.Apám is ezzel jött néhány napja, hogy azért a Viktor mégiscsak egy politikai zseni. Erre én azt mondtam, hogy egyetértek, a kérdés csak az, hogy a zsenialitást mire használod. Egyébként meg a 20. század legnagyobb politikai zsenije Adolf Hitler volt.Fràszt. Sztálin kategóriákkal nagyobb politikai tálentum volt. Nálam Adolf a top 3-ba sem lenne a 20. század politikai zsenijei kategóriában. Igazából a német elit ha csak kicsit tökösebb, vagy a nyugati elit csak egy kicsit keményebb 37-38 körül akkor H. ma egy nem túl
szaba
hosszú làbjegyzet a világtörténelemben.
MC12
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Itt van indjárt április 12. Ahogy közeledik, úgy fokozódik a feszültség még itt is... lesz még értetlenkedés néhánt hsz-en.Ne vonzzad be ide Norbi180-at, ha lehet! 😀
Az lenne a móka, ha egy agyhalott hívő beszabadulna ide... ( bármelyik oldalról )
gyurczi
1 hónapja
Ha a nyolcvanas évek második feléről beszélünk, akkor nem vitatkozom.Rögzítsük: 2026. áprilisában eljutottunk oda, hogy a Kádár-rendszer nem volt kontraszelektált. Mindig tanul az ember.🙂az volt. de nem annyira mint a mostani, legalábbis a 80-as években már biztosan nem.
nagylaza, főpohárnok
deyell
1 hónapja
Rögzítsük: 2026. áprilisában eljutottunk oda, hogy a Kádár-rendszer nem volt kontraszelektált. Mindig tanul az ember.🙂Egyet jegyezzem meg Pelikán elvtárs, akár sült malacot eszik az ember, akár sült krumplit, az osztályharc egyre fokozódik.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Rögzítsük: 2026. áprilisában eljutottunk oda, hogy a Kádár-rendszer nem volt kontraszelektált. Mindig tanul az ember.🙂az volt. de nem annyira mint a mostani, legalábbis a 80-as években már biztosan nem.
nagylaza, főpohárnok
built for this shit
1 hónapja
Rögzítsük: 2026. áprilisában eljutottunk oda, hogy a Kádár-rendszer nem volt kontraszelektált. Mindig tanul az ember.🙂
1 hónapja
Nem tehet róla, őt is begyűrte a háborús pszichózis.Ez így már majdnem jó, de kicsit kombatáns.Teljesen egyértelmű, hogy az volt. Most axiómáról kellene vitatkoznom?Hit kérdésekben nem vitatkozom, igazad van.
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Az igazán asszertív az lenne, hogy "elfogadom, hogy úgy érzed igazad van, tiszteletben tartom a hitedet." 😊
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Ez így már majdnem jó, de kicsit kombatáns.Teljesen egyértelmű, hogy az volt. Most axiómáról kellene vitatkoznom?Hit kérdésekben nem vitatkozom, igazad van.
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Az igazán asszertív az lenne, hogy "elfogadom, hogy úgy érzed igazad van, tiszteletben tartom a hitedet." 😊