Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
index.hu/belfold/2014/07/28/nemcsak_a_baloldalt_dobbentette_meg_orban_beszede/Van, aki nem és elég súlyos mondatokat fogalmaz meg az elemzésében.
mindenki néz, mint hal a szatyorban.Amadeus91
www.atv.hu/belfold/20140728-tamas-gaspar-miklos
Komolyan remélem, hogy ezúttal nem lesz igaza. Bár sajna be szoktak jönni neki a jóslatai....
több mint 11 éve
index.hu/belfold/2014/07/28/nemcsak_a_baloldalt_dobbentette_meg_orban_beszede/mindenki néz, mint hal a szatyorban.
több mint 11 éve
már balosokat is odaengednek a HírTV-be?hát azért lófasztormával kapcsolgatok vacsora közben fáradtan, látom HírTV, valami 2 jobbos újságíró, erre rázendít az egyik, hogy rongyolunk izomból az egyeduralom felé és ez egyértelmű a tusványosi beszéd után, meg a mocskos rabszolgahajcsár kínaiak... Kiesett a villa a kezemből....Amadeus91Szedd föl azt a villát, rakd be a mosogatóba és hagyj fel minden reménnyel. Az a kritikus újságíró Szakonyi Péter volt, aki egyáltalán nem jobbos (már ha a FIDESZ-t azonosítjuk a jobboldallal). Ő mindig is Orbán-kormány ellenes volt. 2006-ban a Magyar Hírlapot hagyta ott (akkor vette meg Széles Gábor), tavaly pedig a Napi Gazdaságtól jött el, mivel az a Századvég tulajdonába került. A két másik újságíró volt tényleg "jobbos", ők nem is bírálták a kormányt.Amador
több mint 11 éve
hát azért lófasztormával kapcsolgatok vacsora közben fáradtan, látom HírTV, valami 2 jobbos újságíró, erre rázendít az egyik, hogy rongyolunk izomból az egyeduralom felé és ez egyértelmű a tusványosi beszéd után, meg a mocskos rabszolgahajcsár kínaiak... Kiesett a villa a kezemből....Amadeus91Szedd föl azt a villát, rakd be a mosogatóba és hagyj fel minden reménnyel. Az a kritikus újságíró Szakonyi Péter volt, aki egyáltalán nem jobbos (már ha a FIDESZ-t azonosítjuk a jobboldallal). Ő mindig is Orbán-kormány ellenes volt. 2006-ban a Magyar Hírlapot hagyta ott (akkor vette meg Széles Gábor), tavaly pedig a Napi Gazdaságtól jött el, mivel az a Századvég tulajdonába került. A két másik újságíró volt tényleg "jobbos", ők nem is bírálták a kormányt.
több mint 11 éve
hát azért lófasztormával kapcsolgatok vacsora közben fáradtan, látom HírTV, valami 2 jobbos újságíró, erre rázendít az egyik, hogy rongyolunk izomból az egyeduralom felé és ez egyértelmű a tusványosi beszéd után, meg a mocskos rabszolgahajcsár kínaiak... Kiesett a villa a kezemből....a gyomros után jön a felütés, az elbarmolt 72 milliárd amit az EU adott volna - ezt megismételték a híradóban is - de a kormány lemondott róla o_o majd a földön fekvőbe a belerúgás; hogy nem csak gyurcsánybajnai, hanem az I. Orbán-kormány is izomból privatizálta a dolgokat. o_okritizálják Orbánt a HírTV-n...döbbenet o_oAmadeus91Niculae is megdönthetetlennek tűnt, oszt' mégis... de hát ez még lófasz tormával, ha elkezdik komolyabban savazni, akkor majd csinálnak egy új csatornát, meg egy arra szabott médiatörvényt, híttévé meg balra el a süllyesztőben...slowmotion
úgy vagyok a mai nap után (a magyar nemzet is megsorolta őket), mint ata a DK cigányozása után. hogy a konyhakövön csattant az állam és próbálom felvakarni.
több mint 11 éve
kritizálják Orbánt a HírTV-n...döbbenet o_oAmadeus91Niculae is megdönthetetlennek tűnt, oszt' mégis... de hát ez még lófasz tormával, ha elkezdik komolyabban savazni, akkor majd csinálnak egy új csatornát, meg egy arra szabott médiatörvényt, híttévé meg balra el a süllyesztőben...
több mint 11 éve
kritizálják Orbánt a HírTV-n...döbbenet o_oAmadeus91kezd beérni Orbán/Lázár tengely munkája
stay tuned

több mint 11 éve
kritizálják Orbánt a HírTV-n...döbbenet o_o
több mint 11 éve
mno.hu/vezercikk/uj-vilag-hataran-1239403"Például azt: a miniszterelnök körül riasztóan megnőtt a meglehetősen szervilis, ám a világ felé buta agresszivitást mutató emberek száma. Ennek a típusnak a jellemző példája a miniszterelnök sajtósa, aki fizikailag is inzultálta kollégánkat, miközben az lenne a dolga, hogy segítse a munkájukat végző újságírók tevékenységét. Mi a magunk részéről jeleznénk: a bunkóság, az agresszivitás, de még a lihegő szervilizmus sem tartozik a polgári, keresztény, konzervatív erények közé."
írja a magyar nemzet.
több mint 11 éve
Nem tudom ki mondta, de nagyon találó:"...ez nem a megszállás, hanem a megszállottság emlékműve."
több mint 11 éve
Lehet persze nyugodtan utálni Orbánt, de két egymás utáni kétharmados győzelem után talán mindenkinek érdemes lenne elgondolkozni, hogy lehet tényleg ez kell az embereknek.baggioAz hogy mi kell az embereknek, vagyis mi szolgálja valóban az érdekeiket, meg mit akarnak, vagyis mire szavaznak, csak nagyon ritkán egyezik meg, és főleg olyan társadalmakban szokott konvergálni egymáshoz, ahol a választók felismerik a demagógiát, és legalább részben elutasítják. Ilyenkor az egyszerű politikus kénytelen más eszközökhöz nyúlni.
több mint 11 éve
Én csak azt nem értem, hogy hogy a picsába akar munkaalapú államot létrehozni, valós (értsd ami nem csökkentett bérű közmunkás) munkahelyek nélkül!?TonyNem tudom.
Csak azt tudom, hogy a munka szabaddá tesz.
Valahol ezt olvastam.
több mint 11 éve
Tényleg nem lesz gyors folyamat, ha a "stratégiai megállapodások" keretében a multik azzal kezdik, hogy kirúgnak 1700 embert, Komáromban bezár a Microsoft / Nokia (remélem, tényleg jön valaki a helyébe, mert az is majdnem ezer ember).
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Én csak azt nem értem, hogy hogy a picsába akar munkaalapú államot létrehozni, valós (értsd ami nem csökkentett bérű közmunkás) munkahelyek nélkül!?TonySzépen lassan.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Én csak azt nem értem, hogy hogy a picsába akar munkaalapú államot létrehozni, valós (értsd ami nem csökkentett bérű közmunkás) munkahelyek nélkül!?
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
nyilván jobb lenne stadionok helyett kórházakat építenibaggioAzért érdekelne, hogy lehet egy korházban focizni…
Elég beteg lenne, ha koházban rendeznének rangadókat.
több mint 11 éve
Számtalan lehetőség lett volna erre az elmúlt négy évben, vegyük csak a médiatörvényt, az alkotmánymódosításokat vagy Lázár őrjöngéseit. NINCS ÉS NEM IS LESZ olyan helyzet, amikor a kétharmada Fidesz ellen fordul. Ennek oka szerintem az, hogy Orbánék még mindig csodálatosan ki tudják játszani a kommunistaellenesség-kártyát.Mint masszív antikommunista, nagyon örülnék, ha az lenne a valóság, hogy a kommunistaellenesség hangoztatásával valós mozgósítást lehetne végezni a társadalomban.
berger90
De a fideszre szavazók zöme vagy az apátiában lévők komoly része leszarja a "kommunistákat".
Rezsicsökkentés, na az mozgósít.
több mint 11 éve
Amíg nincs ellenfél, addig ez lesz.
több mint 11 éve
Az emberek nyilván nem azok, én a párt poszt-szocializmusbéli, felfogásában beállt változását nevezem modernnek. Magam is támogatom, hogy egy a gennyláda Kovács László és az egész kurva sleppje húzzon el mondjuk Kubába, mert az nem normális, hogy 2014-ben ők a pártban legyenek (szerencsére most kezdődik a valódi generációváltás Tóbiással és azzal, hogy ez a vén mocsok alelnökké sem tudta újraválasztatni magát)
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Azt pedig már Rákosiék is világosan látták, hogy modern kori politikai értelemben magyarország alapvetően jobboldali (állítólag a Kiskopasz egyszer ki is fakadt egy pártértekezleten: "tízmillió fasistával kell felépítenünk a szocializmust!" ). Ezért van az, hogy Gyurcsány beszéde után azonnal lángolt a város, mert a politikához nem értő, ostoba hőzöngő nép még mindig simán lekommunistáz egy modern baloldali pártot.berger90Amíg az úgynevezett baloldalon kb az az ellenreakció, hogy TGM, Mécs Imre, Andrassew Iván meg Bitó László(csupa ifjú...) kimegy ellentüntetni, és a nagyon szélsőséges reakció kb kimerül egy Dopeman által írt proteszt számban, olyan sokra nem lehet számítani...
több mint 11 éve
demagóg az érvelésed, a második az egy 44 % -s win, egy erősen rájuk írt választási rendszerben, amitől még a legjobboldalibb alkotmányjogászok is vacogtak itt az eltén. Egyébként nem tudom - és válaszolj rá komolyan kérlek - mégis mi kéne ahhoz, hogy cirka 4 millió magyar felrázásra kerüljön az apátiából és közönyből? Mi lehet az a pont, ahol a "leszaroméhesagyerkebaszdmeg" típusú nemszavazók az asztalra csapnak? Komolyan érdekelne, minden személyeskedés nélkül.Amadeus91Számtalan lehetőség lett volna erre az elmúlt négy évben, vegyük csak a médiatörvényt, az alkotmánymódosításokat vagy Lázár őrjöngéseit. NINCS ÉS NEM IS LESZ olyan helyzet, amikor a kétharmada Fidesz ellen fordul. Ennek oka szerintem az, hogy Orbánék még mindig csodálatosan ki tudják játszani a kommunistaellenesség-kártyát.
Azt pedig már Rákosiék is világosan látták, hogy modern kori politikai értelemben magyarország alapvetően jobboldali (állítólag a Kiskopasz egyszer ki is fakadt egy pártértekezleten: "tízmillió fasistával kell felépítenünk a szocializmust!" ). Ezért van az, hogy Gyurcsány beszéde után azonnal lángolt a város, mert a politikához nem értő, ostoba hőzöngő nép még mindig simán lekommunistáz egy modern baloldali pártot.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mi van, az történt mára vele, mint a Hanta Boyban Jim Carreyvel 24 óra erejéig? 😀😀Személyes kedvencem pedig ez volt:most hallgatom a teljes beszédet, választási győzelemnél a "kinek köszönjük meg". c résznél megköszönte a jogalkotóknak.Amadeus91
"Ezt a nagy átállást persze akadályozni próbálják.
Például a magyarországi civil szervezetek, amelyek a politika peremén bukkantak fel, külföldi érdekkörök fizetik őket, valójában politikai aktivisták, akik a magyar államot akarják befolyásolni."
Nyilván a Békemenetnek ment neki, hát hogyne.berger90
több mint 11 éve
Személyes kedvencem pedig ez volt:most hallgatom a teljes beszédet, választási győzelemnél a "kinek köszönjük meg". c résznél megköszönte a jogalkotóknak.
"Ezt a nagy átállást persze akadályozni próbálják.
Például a magyarországi civil szervezetek, amelyek a politika peremén bukkantak fel, külföldi érdekkörök fizetik őket, valójában politikai aktivisták, akik a magyar államot akarják befolyásolni."
Nyilván a Békemenetnek ment neki, hát hogyne.berger90
több mint 11 éve
Személyes kedvencem pedig ez volt:"Ezt a nagy átállást persze akadályozni próbálják.
Nyilván a Békemenetnek ment neki, hát hogyne.
Mindig jövőre