NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív
Félelmetes, hogy ennek az embernek ennyi ideje van egy ilyen idézet eredetiségével foglalkozni...de mikor dolgozik? 😀Klaci79
Neki ez a munkája, mert ő egy újságíró. Fura mi?

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Az összes jómódú, értelmiségi ismerősöm fidesz szavazó...JayB
mindenkinek más az értékrendszere.
mindenkinek a saját értékrendszere az egyetlen igaz. a Te ismerőseidnek az ő saját értékrendjük, nekem meg a sajátom. ettől még meg tudom érteni, ha valakinek például elég annyi, hogy kevesebb lett a rezsi, vagy több lett a fizetés, vagy mindkettő, vagy csak tetszik az irányvonal.
én is szavazhattam volna Vityáékra, mert a havi szaldó pár tízezerrel biztos javult. de ennyiből ezt a pénzt odaadhatnám a családom többi tagjának, mert ők meg rosszabbul jártak a négy év alatt. most akkor én rontottam el?
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel.
Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi! De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet aljas vagy műveletlen...."Kenny
Ezt az idézetet Surányi Miklós, 1936-ban megjelent Egyedül vagyunk című regényében írta le, ami egy szépirodalmi mű, amit Széchenyi sosem mondott. Hivatkozni rá olyan, mintha mint minden dán belüggyel kapcsolatban Hamletet idéznénk. Tudom, hogy lehetetlen kiirtani, mint a legtöbb hoaxot, de azért igyekszem 😊

www.urbanlegends.hu/2007/03/minden-nemzetnek-olyan-kormanya-van-aminot-erdemel/Gyurma Pappa
Mikszáth is mondta vala, hogy a magyar hátán szántani lehet, csak nemzeti színű legyen az eke.
Lényegtelen, hogy hoax vagy sem, Széchenyi mondta, vagy sem. A valóságtartalma elvitathatatlan.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 686
Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi! De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet aljas vagy műveletlen...."Kenny
Ezt az idézetet Surányi Miklós, 1936-ban megjelent Egyedül vagyunk című regényében írta le, ami egy szépirodalmi mű, amit Széchenyi sosem mondott. Hivatkozni rá olyan, mintha mint minden dán belüggyel kapcsolatban Hamletet idéznénk. Tudom, hogy lehetetlen kiirtani, mint a legtöbb hoaxot, de azért igyekszem 😊

www.urbanlegends.hu/2007/03/minden-nemzetnek-olyan-kormanya-van-aminot-erdemel/Gyurma Pappa
Félelmetes, hogy ennek az embernek ennyi ideje van egy ilyen idézet eredetiségével foglalkozni...de mikor dolgozik? 😀
több mint 11 éve

www.urbanlegends.hu/2007/03/minden-nemzetnek-olyan-kormanya-van-aminot-erdemel/

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi! De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet aljas vagy műveletlen...."

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
Az összes jómódú, értelmiségi ismerősöm fidesz szavazó...

más:
"A Jobbik megerősödése ott tapasztalható, ahol magyar többség van, de a környéken (szomszédos település vagy városrész) jelentős a roma lakosság aránya" Azok a fránya náci magyarok 😊
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 686
Ami viszont nekem nem tiszta:
A Fidesz egyértelműen a jobbmódúak pártja. Pesten meg (tudomásom szerint) jobban keresnek az emberek a magyar átlagnál. És mégis több körzetben a szocik nyertek. Nah ezt kérném megmagyarázni. Kösz.NB2
A Fidesz már réges-régen elszakadt a jobbmódúaktól, mert egyrészt ott némi iskolázottság esete is fennáll, amivel együtt járhat némi érdeklődés olyan, az átlag ember számára unalmas témák iránt, mint alkotmányosság, demokrácia, szabadságjogok, magánnyugdíj és társai. A Fidesz 3 kulcs üzenete meg kb. ez:
1. Nyuggerek forever, szentek, sérthetetlenek
2. Rezsicsökkentés, na ez szól egyértelműen a panelproliknak
3. Szemét bankok, szemét EU, szemét multik - szintén nem egy tipikus középosztálynak címzett üzenetsomoskovig
Igazad van! Az amerikai tanácsadója nagyon képben van az üzenetek fontosságában!
Volt egy jó sztorim:
Tegnap voltam szavazatot számolni és érdekes volt, hogy néhány idős ember, akik még a szavazáshoz is segítséget kértek, milyen nagy szeretettel beszéltek Orbánról. Nem is a fideszre akartak szavazni, hanem Orbánra inkább. Volt aki kérte, hogy húzzuk be neki az X-et Orbánhoz, majd amikor megvolt ez mindenképpen borítékba akarta rakni a szavazatát, mert azt hallotta csak úgy érvényes. Ha nincs borítékban érvénytelen a szavazata-mondta a néni. Volt egy érdekes bácsi is, aki haza szerette volna vinni a szavazólapot, mert azt hitte, hogy az aláírásával már szavazott és nem tudta mit csináljon a szavazólappal. Aztán amikor mondtuk, hogy töltse ki, ő csak a "főnökre", a "nagyfőnökre" akart szavazni...dakota barátunk 😀
több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
A Fidesz egyértelműen a jobbmódúak pártja. Pesten meg (tudomásom szerint) jobban keresnek az emberek a magyar átlagnál. És mégis több körzetben a szocik nyertek. Nah ezt kérném megmagyarázni. Kösz.NB2
A Fidesz már réges-régen elszakadt a jobbmódúaktól...somoskovig
És ezzel párhuzamosan nevelgeti ki a saját jobbmódújait (hú de hülye szó...), akik nem csak simán jobbmódúak, hanem az övéi is. 😊
több mint 11 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Félelemmel vegyes kíváncsisággal várom, milyen ötletekkel jönnek elő a következő 4 év rendszer szintű rezsijének előteremtésére. Remélem tettek rá félre egy kicsit, és nem most kell gyorsan előteremteni, mert sok megtakarítás már nem maradt. 2011 év elején ötletes volt a manyup pl, hasonlókra számítok most is.
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
A Fidesz már réges-régen elszakadt a jobbmódúaktól, mert egyrészt ott némi iskolázottság esete is fennáll, amivel együtt járhat némi érdeklődés olyan, az átlag ember számára unalmas témák iránt, mint alkotmányosság, demokrácia, szabadságjogok, magánnyugdíj és társai. A Fidesz 3 kulcs üzenete meg kb. ez:
1. Nyuggerek forever, szentek, sérthetetlenek
2. Rezsicsökkentés, na ez szól egyértelműen a panelproliknak
3. Szemét bankok, szemét EU, szemét multik - szintén nem egy tipikus középosztálynak címzett üzenet

több mint 11 éve
Idézek egy klasszikust: panel prolik.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
A Fidesz egyértelműen a jobbmódúak pártja. Pesten meg (tudomásom szerint) jobban keresnek az emberek a magyar átlagnál. És mégis több körzetben a szocik nyertek. Nah ezt kérném megmagyarázni. Kösz.
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Gyurma, itt az ideje a pártod megalapításának.. Az örök körforgás árt az egészségnek.
több mint 11 éve
éppen belőlük szakadt ki a Magyar Hajnal Mozgalom berger90
Igaz, elfelejtettem.

A legtöbb ember pont leszarja a Nyergest meg a Simicskát.Gyurma Pappa
Ez sem igaz. berger90
A legtöbb választó (nem csak Fidesz választó, szerintem balost sem) tudja hova tenni azt hogy 300 milliárd. A milliárdot sem értik. hogy tudnák felfogni, hogy mit jelent az, amit a Nyergesék csinálnak. Így egyszerűen nem foglalkoznak vele. Nézd meg, nem is igazán volt kampánytéma, a LMP használta, de a baloldal nem igazán oligarcházott, mert nem érdekli.

Ez pont ráillik a Hezbollahra is, meg nagy rakás másik iszlám pártra. Nem vonom kétségbe hogy helyes a meghatározás, de nekem ez új, hogy a Hezbollah is fasiszta.
Jan
Bocsánat, azzal kezdtem, hogy európai politikai térképen, meg hogy európai értelemben. Az USA-ban nem hogy 20%-ot érne el a Jobbik, de a FBI nyomozna ellen, Kínában kivégeznék őket, A csekély számú afrikai demokráciában pedig balosnak számítanának (már ha ugye feketék lennének). A közel-keleti politikában az izraeli Munka párt is kimondottan milicista, nehogy a jobboldal.

Hát a nővéremé speciel csökkent, nem is kevéssel.Lecsó
Sokaké meg nőtt. Nem azt mondtam, hogy mindenkié nőtt, azzal kezdtem, hogy vannak nyertesei a Fidesz kormányzásnak. Nyilván túlságosan általánosítottam, szerencsésebb lett volna, ha azt írom, hogy volt olyan pedagógus stb.

A legtöbb ember azért szarja le Nyergest meg Simicskát, mert úgy tekint az adóra, mint amit elvonnak tőle, oszt jónapot, onnantól az nem az ő pénze, akkor mit érdekli őt, hogy kinél landol.Lecsó
Most erre könnyű és felelőtlen lenne rávágni, hogy a politikai kultúra teljes hiánya szüli ezt, inkább azt gondolnám, hogy ez a magyar politikai kultúra, és talán nem is fog változni az elkövetkező 2-3 ciklusban.

Csökkent a rezsi, mert az energiahordozók világpiaci ára csökkent.szaba
És, felétek kampányolt a világpiac? Mert én csak a Fidesznél láttam a rezsicsökkentést kiírva. Átlag János azt sem érti, hogy mi az hogy világpiac. Ő azt érti, hogy a Németh Zsolt vágott a gázáron, miközben a Gyurcsány nem.

Sajnos a középosztály lassan már csak távlati fogalom lesz Magyarországon, ha így folytatódik a tendencia,szaba
Divatos sirám mindkét oldalon, és sajnos részben igaz is. De tegyük hozzá gyorsan: mi a középosztály? Az hogy a magyar átlagfizetés a felső 15%-ban található, jövedelmi viszonyok tekintetében, sokat elárul arról, hogy mennyire érdekes is a magyar társadalmi berendezkedés. Hozzáteszem: ez nem tegnap alakult így, klasszikus középosztály a Horthy korszakban létezett talán, sem előtte sem utána nem beszélhetünk jövedelmi szempontból széles középosztályról. Életmód tekintetében más a helyzet, ezt nyilván a "borítékos" fizetési rendszer szüli.

Az a baj, hogy mindannyian a saját közegetekből akartok kiindulni, és nem nézitek egyben, hogy a politikai bullshitre nem mindenki annyira süket, mint sokan itt. Bizony sokan (45%+) érezte úgy, hogy bizony neki jobb most, mint négy éve volt. A baloldal 200 ezer új szavazót tudott behozni. 200.000-t. Mire számítottak, hogy elég lesz?

Nem vagyok Fidesz szavazó, ezt fontos kiemelni, mert úgy jöhetett le.

több mint 11 éve
Jóéjt srácok, azért egy NFL eredménykövetőben kevesebb a civakodás (szerintem)
De azért élveztem.
Viszont ami fura volt: a hozzászólásokból levettem ki kire húzta be, nyíltan narancsos nem jött ide örömködni. Ez meglepett...
több mint 11 éve
 valasztas2014.hir24.hu/eredmenyek/terulet/?maz=05
én itt nézem BAZ megyét, de már megint fél órája nem frissült, van vlakinek frissebb?

kristof! Hívd már fel légyszi nagymamádat, aludni szeretnék már😊NB2
Azthiszem ennél semmi nem gyorsabb:  valasztas.hu/hu/ogyv2014/861/861_0_index.htmlSchleck
Köszi
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Köszönöm a résztvevőknek az igényes fórumozást, választási éjszakán még nem szórakoztam ilyen jól mint ma. Szerintem a következőre lehetne indítani egy külön eredménykövetőt. 😊 Jó éjt!Jan
Hajjaj, májusban EP-, ősszel önkormányzat, utóbbinál lesz itt olyan trashtalk. Elköszönök én is, remek este volt.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
Köszönöm a résztvevőknek az igényes fórumozást, választási éjszakán még nem szórakoztam ilyen jól mint ma. Szerintem a következőre lehetne indítani egy külön eredménykövetőt. 😊 Jó éjt!
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
én itt nézem BAZ megyét, de már megint fél órája nem frissült, van vlakinek frissebb?

kristof! Hívd már fel légyszi nagymamádat, aludni szeretnék már😊NB2
Azthiszem ennél semmi nem gyorsabb:  valasztas.hu/hu/ogyv2014/861/861_0_index.html

több mint 11 éve

kristof! Hívd már fel légyszi nagymamádat, aludni szeretnék már😊
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Na most az van, hogy ha Kunhalmi kikap, akkor mindegy mi van Miskolcon, kétharmad.berger90
134 kell, nem? 133 nem elég

csak ha mindkét körzet megvan Fidesznek, akkor van 2/3Igor
133/199 az 66.83%. Ha a kétharmados törvények nem kétharmad+1 szavazatosak, akkor ez elég, nem?Schleck
199-nek számolják a 66,667%-át. Az 132,67, tehát az ennél több - 133 - mandátum már 2/3-ad. De még egyszer mondom, tök mindegy. Amit el kellett intézni a 4 év alatt a sarkalatos törvények szempontjából, az már megtörtént. Ha nem így lenne, akkor csak magára vethetne a Fidesz. Most már sima 50%+1 fővel is lehet kormányozni. Persze nagyobb többséggel kényelmesebb.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Pesten a 18-as nem fog már feljebb menni? 97,36-nál még kúszhatna...
mi itt jól elpoénkodunk, de a 2 illetőnek azért milyen rohadt éjszakája lesz😊 4 nyüves szavazat!!!NB2
Ez Kucsáknak izgibb, mert Kunhalmi így is, úgy is bejut az országos listán.

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 443 — Panthers fan
egyébként a mi szavazókörünk megtette a magáét, nálunk Simicskóék sem egyéniben, sem listán nem nyertek... akkor most ledózerolják a környéket?slowmotion
nem kaptok stadiontAmadeus91
Vagy büntetésből kapnak 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 601 — No 1 Lijiao Gong fan
Na most az van, hogy ha Kunhalmi kikap, akkor mindegy mi van Miskolcon, kétharmad.berger90
134 kell, nem? 133 nem elég

csak ha mindkét körzet megvan Fidesznek, akkor van 2/3Igor
133/199 az 66.83%. Ha a kétharmados törvények nem kétharmad+1 szavazatosak, akkor ez elég, nem?Schleck
Jogos mindkettőtöktöl... valahol útközben valamiért azt hittem 134 kell.

Great.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)