NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Többször is elmondták, hogy 133 kell a 2/3-hoz.
Szóval Miskolc 2 önmagában kevés.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Pesten a 18-as nem fog már feljebb menni? 97,36-nál még kúszhatna...
mi itt jól elpoénkodunk, de a 2 illetőnek azért milyen rohadt éjszakája lesz😊 4 nyüves szavazat!!!
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Na most az van, hogy ha Kunhalmi kikap, akkor mindegy mi van Miskolcon, kétharmad.berger90
134 kell, nem? 133 nem elég

csak ha mindkét körzet megvan Fidesznek, akkor van 2/3Igor
133/199 az 66.83%. Ha a kétharmados törvények nem kétharmad+1 szavazatosak, akkor ez elég, nem?

több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Na most az van, hogy ha Kunhalmi kikap, akkor mindegy mi van Miskolcon, kétharmad.berger90

csak ha mindkét körzet megvan Fidesznek, akkor van 2/3Igor
133
több mint 11 éve
Kezdj el kalkulálni néhány határon túli szavazattal is, mielőtt nagyobb izgalomba jönnél 😊
Amúgy tök mindegy, hogy van-e kétharmad, vagy nincs.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 601 — No 1 Lijiao Gong fan

csak ha mindkét körzet megvan Fidesznek, akkor van 2/3

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Mekkora win lenne, ha Papcsák kiszopna Zuglóban.berger90
az lett volna win, ha a gülüszemű zseni kiszopott volna az I-V. kerületben, de hát úgy látszik, ott rezsicsökkentgetéssel kilóra megvehető nyuggerek meg havi milliós fizetésű, és így most havi százzal többet hazavivő menedzserek laknak túlnyomórészt...slowmotion
Gratulálok, ez minőségi volt. Azért remélem majd tudsz aludni..
Amíg ilyenek a demokraták, addig mindig lesz helye a radikalizmusnak..
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
be optimista; ha belebuknak ezek a *nemtudommik* a következő ciklusba, akkor nem lesz kire mutogatni 😊
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
egyébként a mi szavazókörünk megtette a magáét, nálunk Simicskóék sem egyéniben, sem listán nem nyertek... akkor most ledózerolják a környéket?slowmotion
nem kaptok stadiontAmadeus91
pedig ledózerolhatnák itt a József Attila Gimit, és akkor két legyet ütnének egy csapásra.
nem csak stadiont tudnának építeni, hanem még az oktatáson is tovább tudnának spórolni.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Na most az van, hogy ha Kunhalmi kikap, akkor mindegy mi van Miskolcon, kétharmad.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
aki tulipánt rajzol a szavazólapra,
annak a Voksán Virág lesz!

én kérek elnézést😊NB2
nem tudom, hogy most adjak-e erre pluszegyet, vagy sem. mert ugye a szóvicc tényleg jó volt, és mosolyogtam is rajta, de aztán eszembe jutott a nő, és visszajött a vacsorám...slowmotion
azé lenne pillanat amikor jöhetne így😊
|  feketejuk.hu/public/pictures/pages/1672_9250195_9f60963ad19916923f442bbc59b1e640_l.jpeg | NB2
ott száradna le a faszom helyben. ki nem állhatom a műnőket.
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
egyébként a mi szavazókörünk megtette a magáét, nálunk Simicskóék sem egyéniben, sem listán nem nyertek... akkor most ledózerolják a környéket?slowmotion
Alap. Aztán behintik sóval, és még kitudja mi történhet
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
újbuda is gone.

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
 games.usvsth3m.com/2048/viktor-edition-2/
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com

én kérek elnézést😊NB2
nem tudom, hogy most adjak-e erre pluszegyet, vagy sem. mert ugye a szóvicc tényleg jó volt, és mosolyogtam is rajta, de aztán eszembe jutott a nő, és visszajött a vacsorám...slowmotion
azé lenne pillanat amikor jöhetne így😊
|  feketejuk.hu/public/pictures/pages/1672_9250195_9f60963ad19916923f442bbc59b1e640_l.jpeg |
több mint 11 éve
nem kaptok stadiont
több mint 11 éve
egyébként a mi szavazókörünk megtette a magáét, nálunk Simicskóék sem egyéniben, sem listán nem nyertek... akkor most ledózerolják a környéket?
több mint 11 éve
"Fodor arról beszél, hogy támogatottság nélküli pártok is indultak a versenyben"

😀Amadeus91
eaglesmcnabb in 3...2...1...

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Miskolcon megint feljött 75 szavazatra a fideszes.

több mint 11 éve
"Fodor arról beszél, hogy támogatottság nélküli pártok is indultak a versenyben"

😀
több mint 11 éve

én kérek elnézést😊NB2
nem tudom, hogy most adjak-e erre pluszegyet, vagy sem. mert ugye a szóvicc tényleg jó volt, és mosolyogtam is rajta, de aztán eszembe jutott a nő, és visszajött a vacsorám...
több mint 11 éve
ja, meg az lesz még a szép, amikor a rezsiháború generálisát a saját földijei vágják pofán.
akkor most nem lesz újabb csökkentés, hadd szívjanak a büdös prolik?
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 261 — #neverpunt
igen, az a választókörzet, azon belül meg van sok szavazóköratapapa
134
kristof
Dr. Varga László MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP 192
Pakusza Zoltán JOBBIK 186
Sebestyén László FIDESZ-KDNP 177
Mile Lajos LMP 21

Viszont listán jobban szerettétek a Fideszt, mint a jobbikot

több mint 11 éve
az lett volna win, ha a gülüszemű zseni kiszopott volna az I-V. kerületben, de hát úgy látszik, ott rezsicsökkentgetéssel kilóra megvehető nyuggerek meg havi milliós fizetésű, és így most havi százzal többet hazavivő menedzserek laknak túlnyomórészt...slowmotion
meg én havi hatvannal, diákhitellel. amúgy az a vicces, hogy ennél beljebb nem is lehetnénk az első kerületben, és a múltkor úgy basztuk ki közös erővel a fideszes agitátort, hogy Felcsútig szaladt ijedtében. Ellenzéki nyuggerház, yeah! 😊

Mindig jövőre
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 907
Mondjuk látszik, hogy mennyire akarta azt a körzetet a Fidesz, hiszen Rogán nagyon szerette a polgármesteri posztját, és mégis rávették, hogy menjen be a Parlamentbe.