Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
ez a Szarházy szónoklat is komoly stand up volt 😀Schiffer meg tud beszélni? 😀 ez nekem új.
Tv-ben a minap kérdezték, csak hebegett-habogott. Vonát nagyon nem hallottam habogni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Az összefogás minden vezetője kiállt külön-külön is, csak Mesterházi nem. Sunyiskodás... OV is csinálta ezt régebben, mikor vesztettek mindenkit odaállított maga mellé, mutatva hogy nem ő vesztett, hanem a csapat. Most ugyanezt játssza Mesterházi.JanÚgy kirúgják az MSZP-ből egy éven belül, hogy a lába nem éri a földet.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
mondjuk Morvai is a bünti egyik legnagyobb tudója határon belül, azt lásd politikai pálya...Huh, Schiffer de szörnyű szónok.SchleckIgen, alapvetően ő is inkább szakember. De az egyik legjobb magyar jogtudós.szaba
több mint 11 éve
Az összefogás minden vezetője kiállt külön-külön is, csak Mesterházi nem. Sunyiskodás... OV is csinálta ezt régebben, mikor vesztettek mindenkit odaállított maga mellé, mutatva hogy nem ő vesztett, hanem a csapat. Most ugyanezt játssza Mesterházi.
több mint 11 éve
Huh, Schiffer de szörnyű szónok.SchleckIgen, alapvetően ő is inkább szakember. De az egyik legjobb magyar jogtudós.
több mint 11 éve
Hárman 93 szavazaton belül, 53.76%
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Az LMP Novák Elődje, igaz, hogy beszélni is tud, meg ért is ahhoz, amit csinál.Schiffer felveszi a kesztyűt a Jobbik ellen. Tudom, hogy nem ér sokat, de azért riszpekt, hogy legalább ő kimondja!szabacímeres bohóc ez a Schiffer 😀eaglesmcnabb
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Gordon újra elmondja, amit félórával ezelőtt már elsütött?
több mint 11 éve
Igen, én is, csak nem akartam egyedül ezt gondolni. Bár az LMP-nek semmi nem tenne jobbat, de gecinagy mákja volt.Szerintetek Schiffer lépett volna, ha nem jutnak be?berger90Én gyanítom, hogy igen.szaba
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Schiffer felveszi a kesztyűt a Jobbik ellen. Tudom, hogy nem ér sokat, de azért riszpekt, hogy legalább ő kimondja!szabacímeres bohóc ez a Schiffer 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Címem pm-ben küldöm! 😊Magyarország (all-time, forever) miniszterelnöke?szabaa jutalmad egy Orbán mellszoborpetey
több mint 11 éve
Szerintetek Schiffer lépett volna, ha nem jutnak be?berger90Én gyanítom, hogy igen.
több mint 11 éve
a jutalmad egy Orbán mellszoborMagyarország (all-time, forever) miniszterelnöke?szabade vágod ki mondta ezt a remekbeszabott mondatot anno? 😊peteyOrbán szerint az elmúlt négy év vitáit a választók lezárták, és két dologra mondtak nemet: a gyűlöletre és az EU-ból való kilépésre.Éhen halna az ország az EU pénze nélkül. (Átcsoportosítások nélkül persze)szaba
EU-n kívül nincs élet? csakkérdem. no offenz 😀petey
több mint 11 éve
Szerintetek Schiffer lépett volna, ha nem jutnak be?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Magyarország (all-time, forever) miniszterelnöke?de vágod ki mondta ezt a remekbeszabott mondatot anno? 😊peteyOrbán szerint az elmúlt négy év vitáit a választók lezárták, és két dologra mondtak nemet: a gyűlöletre és az EU-ból való kilépésre.Éhen halna az ország az EU pénze nélkül. (Átcsoportosítások nélkül persze)szaba
több mint 11 éve
de vágod ki mondta ezt a remekbeszabott mondatot anno? 😊Orbán szerint az elmúlt négy év vitáit a választók lezárták, és két dologra mondtak nemet: a gyűlöletre és az EU-ból való kilépésre.Éhen halna az ország az EU pénze nélkül. (Átcsoportosítások nélkül persze)szaba
több mint 11 éve
Elég közel voltam, Fidesz telibe 😊 (a leveles szavazatok úgyis borítják még)90 százalékos feldolgozottság:
Fidesz-KDNP 44,7
Kormányváltók 25,6
Jobbik 20,8
LMP 5,2
vs tipp
Fidesz: 44.7
"Összefogó Kormányváltás": 25.2
Jobbik: 18.3
LMP: 5.6
többiek: 6.2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
"Ökoszociális Európa" nem is értem mit jelent

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Orbán szerint az elmúlt négy év vitáit a választók lezárták, és két dologra mondtak nemet: a gyűlöletre és az EU-ból való kilépésre.Éhen halna az ország az EU pénze nélkül. (Átcsoportosítások nélkül persze)
több mint 11 éve
Baranya 4-es körzetben 26 pártra jött szavazat! Nah ennek mi értelme van? Jah tudom demokrácia