NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez a monológ egy temetési beszéd volt.csi77annak is szánta

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Gyurcsánynak szerintem ezt a beszédet egy hét múlva kellett volna mondania, nem most, ilyenkor öt mondatban megköszönni a részvételt, gratulálni az ellenfélnek..........Ez a monológ egy temetési beszéd volt.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Azért hogy Miskolcon ennyire lassúak legyenek.BP 15 EVK meg azt hiszem elég hosszú ideig nem lesz hivatalos...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Reteken amúgy most mondták a tutitez az új választási tv a FIdesznek kedvezett és sok embernek holnap fog leesni, hogy 44%-kal két harmadon lesznek és ez valahol igazságtalan
több mint 11 éve
BAZ-2 még mindig érdekes/ugyanolyan szoros... viszont Budapest 15-t jó lenne letudni, mert még a végén visszajön a Fidesz 2/3.Igor89 a különbség most, meglesz ez Kunhalminak.
több mint 11 éve
Feri has a dream, nem bírom 😀
több mint 11 éve
Gurcsány "nem megbélyegzés vár ha ... elesel" Értsd: ha Öszödön beszédet mondasz

több mint 11 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy Vona miért csalódott? Növelték a szavazóik számát.JanTöbbet akartak, meg akarták előzni a baloldalt, sőt ők kormányváltást akartak, ez mondjuk röhejes álom
szaba!
Ennyire ne görcsöljél már😊
több mint 11 éve
Atyaég....Szegény Ferinek komoly kezelésekre lenne szüksége...mellébeszélésből ötös
több mint 11 éve
Nem, viszont 2-3 egyéni körzetet akartak behúzni.Mondjuk azt nem értem, hogy Vona miért csalódott? Növelték a szavazóik számát.Jantényleg elhitte az a hülye, hogy miniszterelnök lesz. 😀Amadeus91
több mint 11 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy Vona miért csalódott? Növelték a szavazóik számát.Jantényleg elhitte az a hülye, hogy miniszterelnök lesz. 😀
több mint 11 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy Vona miért csalódott? Növelték a szavazóik számát.JanTöbb egyénit vártak

több mint 11 éve
Feri beszél. Brace yourselves...
több mint 11 éve
Mondjuk azt nem értem, hogy Vona miért csalódott? Növelték a szavazóik számát.
több mint 11 éve
Hány lakossági fórumon voltál?😀JayBFelszínen. Alulról viszont nagyon durván nyomták.szabaVona: "Mi nem folytattunk negatív kampányt, mint mások." Ez is az.ulpianusAbban igaza van, hogy kimaradtak a mocskolódásokból.cartman023
több mint 11 éve
az a parádézás, amit a politológusok lenyomnak az m1-en azért elég poén 😀Newmanaz a legjobb része mindig.

több mint 11 éve
😀Felszínen. Alulról viszont nagyon durván nyomták.szabaVona: "Mi nem folytattunk negatív kampányt, mint mások." Ez is az.ulpianusAbban igaza van, hogy kimaradtak a mocskolódásokból.cartman023
több mint 11 éve
az a parádézás, amit a politológusok lenyomnak az m1-en azért elég poén 😀
több mint 11 éve
Felszínen. Alulról viszont nagyon durván nyomták.Vona: "Mi nem folytattunk negatív kampányt, mint mások." Ez is az.ulpianusAbban igaza van, hogy kimaradtak a mocskolódásokból.cartman023
több mint 11 éve
Vona: "Mi nem folytattunk negatív kampányt, mint mások." Ez is az.ulpianusAbban igaza van, hogy kimaradtak a mocskolódásokból.
több mint 11 éve
Vona: "Mi nem folytattunk negatív kampányt, mint mások." Ez is az.

több mint 11 éve
Paolo Coelhomert talán nem Széchenyi szavai ezek ?gamerkrNem. Ez is Orbáné, mint minden.Stez
több mint 11 éve
Nem. Ez is Orbáné, mint minden.mert talán nem Széchenyi szavai ezek ?gamerkrmiért hoax?Amadeus91“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …” - Gróf Széchenyi IstvánStezEzt a hoax-ot felejtsük már el, légyszi.Schleck
több mint 11 éve
BAZ-2 még mindig érdekes/ugyanolyan szoros... viszont Budapest 15-t jó lenne letudni, mert még a végén visszajön a Fidesz 2/3.IgorVona viszont elRomozta, úgy tűnik

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!