NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 039
orbán szövege végére azért várnék egy "only god can judge me" vagy "hajrá magyarok" felkiáltást.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Vona is elchokerkedte a végét, már növekedett a különbség 😀

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Semjén feje. igen, megcsináltam!!!petey
Pont ezt néztem én is. Olyan képet vág, mintha bármi köze lett volna a dologhoz...Jan
Pénze meglesz.

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 906
Viktor mióta lett a beszédekben ilyen hős hívő? Mostanában ima, Jóisten, Biblia idézetek tarkítják a terítéket. Ja, és megköszönte a nejének, akit párszor már szépen helyben hagyott. 😀
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Semjén feje. igen, megcsináltam!!!petey
Pont ezt néztem én is. Olyan képet vág, mintha bármi köze lett volna a dologhoz...
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 601 — No 1 Lijiao Gong fan
Borsod 2-ben pedig már harmadik helyen az MSZP-s jelölt, az is narancs lesz.Schleck
Tudni kéne, hogy melyik városnegyed hogy áll.. ott még 80-85-90%-ig várni kéne ilyen különbségnél

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Borsod 2-ben pedig már harmadik helyen az MSZP-s jelölt, az is narancs lesz.Schleck
40% feldolgozottságnál ezt még nem állítanámmustaine
A tendencia azt mutatja. Persze még ha jön valami balos körzet, akkor fordulhat a kocka.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A kint álló Fideszesek hallják is amit Viktor mond vagy kaptak egy füldugót a beszéd mellé? :p

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 675 — Csodabogár
Semjén feje. igen, megcsináltam!!!

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
40% feldolgozottságnál ezt még nem állítanám

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Na most nyomtam egy MUTE gombot...
több mint 11 éve
LOL, Viktor. A világ legegységesebb országa meg Észak-Korea, te géniusz. 😀 Büszke lehetsz.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Borsod 2-ben pedig már harmadik helyen az MSZP-s jelölt, az is narancs lesz.

több mint 11 éve
idén itt is bevezetik hogy csak 9 féle frizurából választhatunk?

lol, átütő erővel győztünk, és egetrengető győzelem. nem tudom, merték-e közölni a százalékokat

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
"Sajtókonferencia nélkül kezdtek az ünnepi díszek lebontásába a Kongresszusi Központban. A Jobbik eredményváróján elbontották az ünnepi asztalt, már csak a magyar és székely zászlók állnak, összetekerték a "Kimondjuk. Megoldjuk." feliratú molinót is. Végül csak Vona egyszemélyes sajtótájékoztatójára kerül sor hamarosan."

muhahahahahahahaha

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 601 — No 1 Lijiao Gong fan
Móricz Eszter kiesik. 😕 Pedig a BP12 húzható volt. Viktor közben örömittas. Ilyen szintű személyi kultusz szerintem csak észak-korea meg hasonló helyeken van, mint itt náluk. 😀szaba
Még a végén BP 15-öt is bukják... az fájna - 85 szavazat difi már csak, 94.73%-nál.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
Móricz Eszter kiesik. 😕 Pedig a BP12 húzható volt. Viktor közben örömittas. Ilyen szintű személyi kultusz szerintem csak észak-korea meg hasonló helyeken van, mint itt náluk. 😀szaba
már kommunistázik.

témánál vagyunk
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Szabad országban, hogy nem szakadt anyádba a fejed, teeee

Mindig jövőre
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Viktor arcán az a kifejezés: "Kösz gyökerek, elsikkaszthatok újabb 4 évet" 😀

több mint 11 éve
Móricz Eszter kiesik. 😕 Pedig a BP12 húzható volt. Viktor közben örömittas. Ilyen szintű személyi kultusz szerintem csak észak-korea meg hasonló helyeken van, mint itt náluk. 😀
több mint 11 éve
elvileg most 132 fő. nincs 2/3-ad perpill

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
meglepett a Fidesz nagy győzelme, állítom hogy az emberek nagy része a szocik ellen szavazott
a Jobbikra ennyit számítottam, de baromira nem örülnék egy kétharmadnak, mert sajna nálam az egy szinte diktatúra
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Hogy áll Vona? Nyomjátok folyamatosan az infót. 😊Bazzani
1%-on belül van...szaba
Gyerünk.
Stafford ilyenkor feldobná Megatronra. 😊Bazzani
86.99 - 301 szavazat, 0.68% !Igor
255, 88,61%

több mint 11 éve
Segítünk! Nincs megelégedve az eredménnyel? Üljön át egy másik országba!shawnka
Az a baj, hogy ilyenkor mindig a szívemre hallgatok... Nem tudom, miért, de nem tudom itt hagyni ezt a retkes rendszert sem.