NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
orbán szövege végére azért várnék egy "only god can judge me" vagy "hajrá magyarok" felkiáltást.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Vona is elchokerkedte a végét, már növekedett a különbség 😀
több mint 11 éve
Pénze meglesz.Semjén feje. igen, megcsináltam!!!peteyPont ezt néztem én is. Olyan képet vág, mintha bármi köze lett volna a dologhoz...Jan
több mint 11 éve
Viktor mióta lett a beszédekben ilyen hős hívő? Mostanában ima, Jóisten, Biblia idézetek tarkítják a terítéket. Ja, és megköszönte a nejének, akit párszor már szépen helyben hagyott. 😀
több mint 11 éve
Semjén feje. igen, megcsináltam!!!peteyPont ezt néztem én is. Olyan képet vág, mintha bármi köze lett volna a dologhoz...
több mint 11 éve
Borsod 2-ben pedig már harmadik helyen az MSZP-s jelölt, az is narancs lesz.SchleckTudni kéne, hogy melyik városnegyed hogy áll.. ott még 80-85-90%-ig várni kéne ilyen különbségnél
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
A tendencia azt mutatja. Persze még ha jön valami balos körzet, akkor fordulhat a kocka.Borsod 2-ben pedig már harmadik helyen az MSZP-s jelölt, az is narancs lesz.Schleck40% feldolgozottságnál ezt még nem állítanámmustaine
több mint 11 éve
A kint álló Fideszesek hallják is amit Viktor mond vagy kaptak egy füldugót a beszéd mellé? :p
több mint 11 éve
Borsod 2-ben pedig már harmadik helyen az MSZP-s jelölt, az is narancs lesz.Schleck40% feldolgozottságnál ezt még nem állítanám
több mint 11 éve
Na most nyomtam egy MUTE gombot...
több mint 11 éve
LOL, Viktor. A világ legegységesebb országa meg Észak-Korea, te géniusz. 😀 Büszke lehetsz.
több mint 11 éve
Borsod 2-ben pedig már harmadik helyen az MSZP-s jelölt, az is narancs lesz.
több mint 11 éve
idén itt is bevezetik hogy csak 9 féle frizurából választhatunk?lol, átütő erővel győztünk, és egetrengető győzelem. nem tudom, merték-e közölni a százalékokat
több mint 11 éve
"Sajtókonferencia nélkül kezdtek az ünnepi díszek lebontásába a Kongresszusi Központban. A Jobbik eredményváróján elbontották az ünnepi asztalt, már csak a magyar és székely zászlók állnak, összetekerték a "Kimondjuk. Megoldjuk." feliratú molinót is. Végül csak Vona egyszemélyes sajtótájékoztatójára kerül sor hamarosan."muhahahahahahahaha
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Móricz Eszter kiesik. 😕 Pedig a BP12 húzható volt. Viktor közben örömittas. Ilyen szintű személyi kultusz szerintem csak észak-korea meg hasonló helyeken van, mint itt náluk. 😀szabaMég a végén BP 15-öt is bukják... az fájna - 85 szavazat difi már csak, 94.73%-nál.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Móricz Eszter kiesik. 😕 Pedig a BP12 húzható volt. Viktor közben örömittas. Ilyen szintű személyi kultusz szerintem csak észak-korea meg hasonló helyeken van, mint itt náluk. 😀szabamár kommunistázik.
témánál vagyunk
több mint 11 éve
Szabad országban, hogy nem szakadt anyádba a fejed, teeee
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Móricz Eszter kiesik. 😕 Pedig a BP12 húzható volt. Viktor közben örömittas. Ilyen szintű személyi kultusz szerintem csak észak-korea meg hasonló helyeken van, mint itt náluk. 😀szaba
több mint 11 éve
Viktor arcán az a kifejezés: "Kösz gyökerek, elsikkaszthatok újabb 4 évet" 😀
több mint 11 éve
Móricz Eszter kiesik. 😕 Pedig a BP12 húzható volt. Viktor közben örömittas. Ilyen szintű személyi kultusz szerintem csak észak-korea meg hasonló helyeken van, mint itt náluk. 😀
több mint 11 éve
meglepett a Fidesz nagy győzelme, állítom hogy az emberek nagy része a szocik ellen szavazotta Jobbikra ennyit számítottam, de baromira nem örülnék egy kétharmadnak, mert sajna nálam az egy szinte diktatúra
több mint 11 éve
255, 88,61%86.99 - 301 szavazat, 0.68% !IgorGyerünk.Hogy áll Vona? Nyomjátok folyamatosan az infót. 😊Bazzani1%-on belül van...szaba
Stafford ilyenkor feldobná Megatronra. 😊Bazzani
több mint 11 éve
Segítünk! Nincs megelégedve az eredménnyel? Üljön át egy másik országba!shawnkaAz a baj, hogy ilyenkor mindig a szívemre hallgatok... Nem tudom, miért, de nem tudom itt hagyni ezt a retkes rendszert sem.