NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
mondjuk az is érdekes hogy egy Hiller Istvánra képes több, mint 13000 ember szavazni. vezet is a húszkerben...mustaineSőt, még Thürmerre is 450-en....... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
hányszor vesztette hitelét ez az ember? nemcsoda, hogy elismerően nézik a fideszből. 😀mondjuk az is érdekes hogy egy Hiller Istvánra képes több, mint 13000 ember szavazni. vezet is a húszkerben...mustaineHiller szerintem az egyik olyan balos, akire még a Fideszből is elismerően néznek. Ez insider info.szaba
több mint 11 éve
Tasó, komolyan ezt a tajparaszt Tasót a debreceniek ennyire megnyomták? te ÚristenpeteyItt kb. ha egy birkára rádobnának egy narancssárga pólót és indítanák a választásokon Fidesz oldalon, akkor is megnyerné nekik 50+%-kal. (hopp, ez meg is valósult... 😀 )
több mint 11 éve
mondjuk az is érdekes hogy egy Hiller Istvánra képes több, mint 13000 ember szavazni. vezet is a húszkerben...mustaineHiller szerintem az egyik olyan balos, akire még a Fideszből is elismerően néznek. Ez insider info.
több mint 11 éve
mondjuk az is érdekes hogy egy Hiller Istvánra képes több, mint 13000 ember szavazni. vezet is a húszkerben...mustaineInkább pengét nyelnék.
több mint 11 éve
22%??? Tán ketten számolják?Fordult BAZ-2 is - két piros vidéken! Szignifikánsan ráadásul...IgorOtt még bármi lehet. 22%-on vannak, az tényleg izgi lesz.Schleck
több mint 11 éve
Tasó, komolyan ezt a tajparaszt Tasót a debreceniek ennyire megnyomták? te Úristen
több mint 11 éve
Fordult BAZ-2 is - két piros vidéken! Szignifikánsan ráadásul...Igorchampionship

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
mondjuk az is érdekes hogy egy Hiller Istvánra képes több, mint 13000 ember szavazni. vezet is a húszkerben...
több mint 11 éve
Fordult BAZ-2 is - két piros vidéken! Szignifikánsan ráadásul...IgorOtt még bármi lehet. 22%-on vannak, az tényleg izgi lesz.
több mint 11 éve
Fordult BAZ-2 is - két piros vidéken! Szignifikánsan ráadásul...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Többet tehet az OGY-ben. 😛Olyan lesz mint Lézer. Háttérből irányít.BazzaniDe nem marad pógi 😊szabaKósa is indult nem?BazzaniBotkát mennyire verték el?BazzaniBotka polgármester, nem indult jelöltként.szaba
több mint 11 éve
Pedzegetik hogy frakcióvezetőhát? Mi lesz százalékos Lajosunkból?Amadeus91De nem marad pógi 😊szabaKósa is indult nem?BazzaniBotkát mennyire verték el?BazzaniBotka polgármester, nem indult jelöltként.szaba
több mint 11 éve
Olyan lesz mint Lézer. Háttérből irányít.De nem marad pógi 😊szabaKósa is indult nem?BazzaniBotkát mennyire verték el?BazzaniBotka polgármester, nem indult jelöltként.szaba
több mint 11 éve
hát? Mi lesz százalékos Lajosunkból?De nem marad pógi 😊szabaKósa is indult nem?BazzaniBotkát mennyire verték el?BazzaniBotka polgármester, nem indult jelöltként.szaba
több mint 11 éve
De nem marad pógi 😊Kósa is indult nem?BazzaniBotkát mennyire verték el?BazzaniBotka polgármester, nem indult jelöltként.szaba
több mint 11 éve
Kósa is indult nem?Botkát mennyire verték el?BazzaniBotka polgármester, nem indult jelöltként.szaba
több mint 11 éve
Botkát mennyire verték el?BazzaniBotka polgármester, nem indult jelöltként.
több mint 11 éve
Én is azt lestem, hogy Vona zárkózik.
több mint 11 éve
Csöndben jegyzem meg, Vona körzetében is nagyon szűkül a különbség - az előbb még 4.5% volt, most már csak 2.3% (Heves 02) - nem lesz meg, de ez is szoros lesz a végére..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Egyébként a legdurvább eredménykövetői szinten mennek itt a kommentek, basszus elkéstem 😀

több mint 11 éve
Ha 5% fölé megy az LMP akkor kitől vesz el mandátumot?Bazzaniszvsz mindenkitől. a kétharmadtól is