Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Az is nevetséges, ami a velem egykorúak véleménye úgy általánosságbanEzen csak sírni lehet... Aki számára a Jobbik remény, az számomra nem hiteles.
Bal oldal nem, mert Őszöd
Jobbik igen, mert cigányellenes
És ennyi, komolyan ennyi nekik az indok....nehéz eldönteni, hogy sírjak ezen vagy nevessek.Newman
több mint 11 éve
Az is nevetséges, ami a velem egykorúak véleménye úgy általánosságbanBal oldal nem, mert Őszöd
Jobbik igen, mert cigányellenes
És ennyi, komolyan ennyi nekik az indok....nehéz eldönteni, hogy sírjak ezen vagy nevessek.
több mint 11 éve
Bp-n fog eldőlni hogy jobbik vagy szoci lesz a 2. legnagyobb ellenzéki formáció. Hihetetlen.JanEzzel el is dőlt mondjuk.
több mint 11 éve
BAZ2-ben még van remény!!! bár még kicsi a feldolgozottság." A Jobbik ózdi alapszervezete lett figyelmes arra, hogy a fideszes kampánycsapat egy autóból csomagot és pénzt osztogat a helyi cigányoknak a Mekcsey úton.
A helyzetet súlyosbítja, hogy ezt ráadásul a szavazókör előtt csinálták.
Egyed Zsolt országgyűlési képviselő-képviselőjelölt az esetet jelentette a rendőrségre. Kiderült, hogy a személygépkocsi az ózdi fideszes alpolgármester Obbágy Csaba tulajdona, aki pont beleszaladt a kiérkező rendőrökbe.
A rendőrség Obbágy Csabát eljárás alá vonta." fasza kis módszereitek vannak.
az is érdekes hogy nem szavazhattam saját tollal 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Jaa, fílingreHát, úgy feelingreezt hol látod? mert az egyéni körzetek melletti számok alapján vidéken nem ritka a 70%-os feldolgozottság, BP-n meg még nincs ilyenatapapaNem áll rosszabbul sokkal BP..IgorLMP baromira necc lesz... Kezdek tartani a rossztól. :=szabaElvileg BP-n erősebbek, itt meg lassabb a feldolgozás üteme, szal szvsz becsússzanak.atapapa
1) 4.32-ről 4.45-re másztak asszem 10-15%-os feldolgozottságnövekedéssel
2) Olyan sok 6% fölötti jelelötjük nincs - Tolna 1 és Schiffer tudja csak megdolni.
Na, Szeged 1 billent, van vörös vidéken!
Bocsánat... 4.62-vel vannak 41.5%-os feldolgozottságnál... erről lemaradtam, ez már elég lehet.Igor
szvsz mindenhol jobban fognak szerepelni listán
több mint 11 éve
Baloldalon valami kreatív megújulás fog kelleni. Új név, új arcok, szakmaiság és népszerűségre utazás vegyítve. Nem lehet ezt hagyni így, ez a négy év is fulladhat államcsődbe...
több mint 11 éve
Bp-n fog eldőlni hogy jobbik vagy szoci lesz a 2. legnagyobb ellenzéki formáció. Hihetetlen.
több mint 11 éve
Hát, úgy feelingreezt hol látod? mert az egyéni körzetek melletti számok alapján vidéken nem ritka a 70%-os feldolgozottság, BP-n meg még nincs ilyenatapapaNem áll rosszabbul sokkal BP..IgorLMP baromira necc lesz... Kezdek tartani a rossztól. :=szabaElvileg BP-n erősebbek, itt meg lassabb a feldolgozás üteme, szal szvsz becsússzanak.atapapa
1) 4.32-ről 4.45-re másztak asszem 10-15%-os feldolgozottságnövekedéssel
2) Olyan sok 6% fölötti jelelötjük nincs - Tolna 1 és Schiffer tudja csak megdolni.
Na, Szeged 1 billent, van vörös vidéken!
Bocsánat... 4.62-vel vannak 41.5%-os feldolgozottságnál... erről lemaradtam, ez már elég lehet.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
AfD Németországban.Nem látom annyira a hurráoptimizmust, nagyon csücskös lesz azért ez LMP-éknél.. budapesti feldolgozottság is elöl van.Hát, elég szar lehet 4,98%-kal kiesni..........csi77
Szerintem be fognak csúszni, de nagyon-nagyon békanyálon.. ha ez 5.5% fölé megy, akkor megeszem a kalapom.Igor
több mint 11 éve
ezt hol látod? mert az egyéni körzetek melletti számok alapján vidéken nem ritka a 70%-os feldolgozottság, BP-n meg még nincs ilyenNem áll rosszabbul sokkal BP..IgorLMP baromira necc lesz... Kezdek tartani a rossztól. :=szabaElvileg BP-n erősebbek, itt meg lassabb a feldolgozás üteme, szal szvsz becsússzanak.atapapa
több mint 11 éve
Hajdú-Biharban is konstansan 2. a Jobbikos jelölt (20-30% között), nevetséges.Mondjuk itt tényleg bitang erős a jobb oldal, de ez egy vicc....
több mint 11 éve
Nem látom annyira a hurráoptimizmust, nagyon csücskös lesz azért ez LMP-éknél.. budapesti feldolgozottság is elöl van.Hát, elég szar lehet 4,98%-kal kiesni..........
Szerintem be fognak csúszni, de nagyon-nagyon békanyálon.. ha ez 5.5% fölé megy, akkor megeszem a kalapom.Igor
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Ők benne vannak a 3. pontban.Ez én nem túl bonyolult elméletem szerint a Jobbik sikere visszavezethető arra, hogy az ország+ lehetnek olyanok akik alapvetően jobbosok, meggyőződésből sosem szavaznak balra, de most valamiért kiszerettek a fideszből. Nekik kézenfekvő választás a jobbik.Jan
1. egyik része utálja a Fideszt, szavaz balra
2. más része utálja a MSZPt és társait, szavaz jobbra
3. utál minden már volt kormányzó és koalíciós pártot. De nem akar kis párta szavazni sem -> Jobbik
Ehhez jönnek a Jobbikkal tényleg szimpatizáló szavazók.ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ez én nem túl bonyolult elméletem szerint a Jobbik sikere visszavezethető arra, hogy az ország+ lehetnek olyanok akik alapvetően jobbosok, meggyőződésből sosem szavaznak balra, de most valamiért kiszerettek a fideszből. Nekik kézenfekvő választás a jobbik.
3. utál minden már volt kormányzó és koalíciós pártot. De nem akar kis párta szavazni sem -> Jobbik
több mint 11 éve
Nem áll rosszabbul sokkal BP..LMP baromira necc lesz... Kezdek tartani a rossztól. :=szabaElvileg BP-n erősebbek, itt meg lassabb a feldolgozás üteme, szal szvsz becsússzanak.atapapa
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába, ahogy jön a lassú BP úgy jön fel a bal.
több mint 11 éve
Nem látom annyira a hurráoptimizmust, nagyon csücskös lesz azért ez LMP-éknél.. budapesti feldolgozottság is elöl van.Szerintem be fognak csúszni, de nagyon-nagyon békanyálon.. ha ez 5.5% fölé megy, akkor megeszem a kalapom.
több mint 11 éve
LMP baromira necc lesz... Kezdek tartani a rossztól. :=szabaElvileg BP-n erősebbek, itt meg lassabb a feldolgozás üteme, szal szvsz becsússzanak.
több mint 11 éve
Gyerekek ez nem kétharmad lesz, hanem háromharmad. 😀 Azért ez kb. komédiaestnek is megtenné.
több mint 11 éve
LMP baromira necc lesz... Kezdek tartani a rossztól. :=Ez én nem túl bonyolult elméletem szerint a Jobbik sikere visszavezethető arra, hogy az országPlusz ez a felvett pacifikált imidzs nagyon bejött nekik.
Nekem már tökmindegy hogy 2/3 vagy 55%, csak az LMP jusson már be. Úgy nehéz lesz alternatív baloldali erőnek felállnia ekkora maflás után, ha nem ül a parlamentben erre alkalmas vetőmag.atapapa
több mint 11 éve
félig-meddig elvicceli az ember, de tényleg kurvagáz ami ebben az országban megy. és akkor meglepődnek, hogy lassan mindenki külföldre akar menni.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Ez én nem túl bonyolult elméletem szerint a Jobbik sikere visszavezethető arra, hogy az országPlusz ez a felvett pacifikált imidzs nagyon bejött nekik.
Nekem már tökmindegy hogy 2/3 vagy 55%, csak az LMP jusson már be. Úgy nehéz lesz alternatív baloldali erőnek felállnia ekkora maflás után, ha nem ül a parlamentben erre alkalmas vetőmag.
több mint 11 éve
Bazz, nálunk is a jobbikos a 2. beszabehu, még a nevét se hallottam sose ennek az embernek. (Potápi persze egyértelmű volt, még a 2 fordulós redszerben is csont nélkül menet be az 1. körben) de hogy ez a jobbikos honnan a csából került elő??
több mint 11 éve
Ennyit jelent ez a kamu rezsicsökkentés?BazzaniNem hiszem, hogy konkrétan a rezsicsökkentés, én úgy hiszem - most azon kívül, hogy vannak a rendszernek tényleges nyertesei is - sokan félnek, hogy másokkal csak rosszabb lenne, féltik azt a kicsit, ami van. A Fidesz erőt mutat, nyomatják a kamut (és ha valamit sokat mondasz, azt előbb-utóbb egyre többen elhiszik), az ellenzék pedig teljesen komolytalan, ezért lehet ilyen sima. Az ország meg marad egy rakás szar, de ez akkor se lenne másképp, ha nem lenne Fidesz 2/3.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Ez én nem túl bonyolult elméletem szerint a jobbik sikere visszavezethető arra, hogy az országIlletve az, hogy egy ilyen szellemiségű pártot nyíltan még egyik "erős" párt sem nyírt meg. Azért nézzünk őszintén tükörbe, és valljuk be, hogy tőlünk nyugatra már sokszor eltűnt volna a Jobbik a parlamentből és a politikai palettáról.