Politika

65 feliratkozó

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 601 — No 1 Lijiao Gong fan
Hú, ez nagyon gáz a 4, kerületben... ebből télleg 2/3 lesz így.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
fasza, csak összehozzák a 2/3-ot megint 😕
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 215
93 fidesz
11 mszp
2 jobbik

egyéni. 4 ilyen év után.
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 903
Szolnok a 25. helyen volt a listán... nincs valami értelmes link, ahol lehet körzetekre keresni?
Előbb az indexen láttam előbb, de most eltűnt?Igor
 hvg.hu/ ?
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 601 — No 1 Lijiao Gong fan
Szolnok a 25. helyen volt a listán... nincs valami értelmes link, ahol lehet körzetekre keresni?
Előbb az indexen láttam előbb, de most eltűnt?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Na, megindult az információ szivárogtatása. 1 órán belül valami reális képet kaphatunk.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Atyaúristen ez a Gyurcsány interjú a Hír TV-n. 😊
Mindkét oldal szánalmas volt.

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Mit kene csinalnom, hogy ha en ezt nem birom elviselni, ami ebben az orszagban tortenik?polonic
A klasszikus: "Két út van előttünk. Az egyik az alkoholizmus. A másik, az jelenleg járhatatlan."
több mint 11 éve
Faszom az átjelentkezős buzi mizériába, nem igaz, hogy ezt nem lehet normálisan megoldani!csi77
4 évvel ezelőtt is ugyanez okozott gondot. Magyarország jobban teljesít!
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Faszom az átjelentkezős buzi mizériába, nem igaz, hogy ezt nem lehet normálisan megoldani!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Brutál volt ahogy lekeverték a Hende Csabás kérdést az M1-en.

több mint 11 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 039
Mit kene csinalnom, hogy ha en ezt nem birom elviselni, ami ebben az orszagban tortenik?polonic
az alkohol nem megoldás, de az egyik.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
voltál szavazni?berger90
Voltam, igen.polonic
akkor sajnos tényleg bőrönd.

berger90
miért, ha nem szavazott volna, akkor bőrönd helyett jobb lenne, ha azt mondanánk neki, hogy "mentél volna szavazni"? A közeg a szar, Jake-nek igaza van.El kell fogadni, a magyar társadalom 2014-ben erre képes.Amadeus91
ellentmondásos vagy. pár hsz-szel előbb azt írtad, hogy nem akarsz kétharmadot. most már beletörődsz? Nem szabad, oda kell állni, tüntetni kell, keresztbetenni nekik ahol lehet, nincs más.

Ja és igen, csak az beszéljen aki volt szavazni.berger90
nem akarok 2/3-t. Voltam szavazni, nem tudom mit tudok még ellene tenni. Sajnos, az én véleményem annyit ér, mint a Kádár csecsén felnövő Pista nénié, aki 500 forintért eladja magát, most épp Orbánnak (mert az sem volt jobb, mikor Kádárnak adták el magukat 30 évig, majd Medgyessynek stb...). Amit én meg tudok tenni 4 évente, azt megteszem.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
voltál szavazni?berger90
Voltam, igen.polonic

berger90
miért, ha nem szavazott volna, akkor bőrönd helyett jobb lenne, ha azt mondanánk neki, hogy "mentél volna szavazni"? A közeg a szar, Jake-nek igaza van.El kell fogadni, a magyar társadalom 2014-ben erre képes.Amadeus91
ellentmondásos vagy. pár hsz-szel előbb azt írtad, hogy nem akarsz kétharmadot. most már beletörődsz? Nem szabad, oda kell állni, tüntetni kell, keresztbetenni nekik ahol lehet, nincs más.

Ja és igen, csak az beszéljen aki volt szavazni.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
voltál szavazni?berger90
Voltam, igen.polonic

berger90
miért, ha nem szavazott volna, akkor bőrönd helyett jobb lenne, ha azt mondanánk neki, hogy "mentél volna szavazni"? A közeg a szar, Jake-nek igaza van.El kell fogadni, a magyar társadalom 2014-ben erre képes.
több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
bőrönd. Ha németül tudsz, akkor Németország-Ausztria, ha angolul, akkor bárhol a világon.Amadeus91
Sajnos ez most nem opcio, pedig megleptem volna. De ami kesik, nem mulik. Ausztriat nagyon szeretem, csak nemetul egy szot nem tudok, angol megy.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
voltál szavazni?berger90
Voltam, igen.polonic

én amúgy azt fogom, hogy nemsokára elkezdem megírni a saját választási programomat (vicc nélkül). A következő választáson az se érdekel ha függetlenként, de elindulok, hogy legalább a kurva anyjába elzavarjam ezt a mocskok bandát a pincsikutya ellenzékével együtt. Már többet csinálnék mint ezek a szar kamupártok.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
voltál szavazni?berger90
Voltam, igen.

több mint 11 éve
voltál szavazni?

Mindig jövőre
több mint 11 éve
bőrönd. Ha németül tudsz, akkor Németország-Ausztria, ha angolul, akkor bárhol a világon.
több mint 11 éve
Mit kene csinalnom, hogy ha en ezt nem birom elviselni, ami ebben az orszagban tortenik?

több mint 11 éve
A főbejáraton alig megy be ismert ember a Bálnába, az igazán prominensek autóval állnak be a mélygarázsba. Az előbb láttunk egy 80 milliós Porsche Panamerát. A gyalogosok között volt Hoffmann Rózsa, aki egyébként a hírek szerint nem marad benne a kormányban. De megérkezett Sasvári Sándor is. A hangulat egyelőre lagymatag.index
azért mindig van minek örülni.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Azért tényleg jól megcsinálták ezt a választási dolgot. Nem azon megy a vita, hogy ki győz, hanem, hogy 2/3-ad lesz e vagy éppen nem.

De annyira szar lesz hallgatni, hogy a "magyar nép többsége megint eldöntötte, hogy a demokráciára szavaz és hogy az az építkezés aminek az elmúlt négy évben leraktuk az alapjait, az jó. stb stb stb."

Szerintem meglesz a kétharmad...
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 442 — Panthers fan
A választók még hagyján, de milyenek a választhatók? Ezt hogy oldjátok meg? 😊Jakehomer
Ha van normális választópolgári réteg, az egész egyszerűen nem hagyja, hogy faszok legyenek a választhatók (ezt szerintem Amadeus mindjárt megerősíti, de Németország lenne a követendő példa, leszámítva persze a viccpártokat).berger90
Ugyan már, el kell fogadni, hogy ezeket az embereket termeli ki a társadalom (ezért tart itt ez az ország, ugye 😊 ). Ezen aztán semmit nem változtatna az, hogy egy csomó embert nem engedsz szavazni.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 812 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
50% alatt várható a fidesz?Amadeus91
A Nézőpont szerint igen, és ők szeretik túlbecsülni az eredményt, szóval valószínűleg.berger90
és így is meg lehet a 2/3, ha jól látom. Vicc.Amadeus91
megvan ennek is az előnye: eltűnhet végre Mesterházy, Gyurcsány meg a többi naplopó szar, és Schiffert is nyugodtan dobhatják utána. Kurva gyorsan kell egy normális ellenzék, mert ők vastagon benne vannak ebben, ha kétharmad lesz a vége.berger90
nem fognak eltűnni sajnos. a kétharmad meg azért lesz, mert a fidesz úgy csűrte-csavarta a szabályokat, hogy mindenképp nekik legyen jó

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!