Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Csongrád 1 lehet még szalmaszál 37 vs 34, 13%-nál...De az hogy Tatabánya vagy Dunaújváros is elesett, hát elég kellemetlen..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Ez én nem túl bonyolult elméletem szerint a Jobbik sikere visszavezethető arra, hogy az ország1. egyik része utálja a Fideszt, szavaz balra
2. más része utálja a MSZPt és társait, szavaz jobbra
3. utál minden már volt kormányzó és koalíciós pártot. De nem akar kis párta szavazni sem -> Jobbik
Ehhez jönnek a Jobbikkal tényleg szimpatizáló szavazók.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Egyértelmű amúgy, így 25 évnyi távlatból megállapítva, hogy nincs birkalelkületűbb nép a magyarnál a világon.
több mint 11 éve
Borbély József az megvan? Ő az a forma, aki három éve kijelentette, hogy nincs köztársaság, Apostoli Királyság van, aminek ő a Kormányzója, és bevezetik forint helyett a Szentkoronát.Na, ez a faszi elindult Kecskeméten, és most valami 0.25 körül van. Jó poersze nem nyer vagy ilyesmi, de szavaztak erre a nyilvánvaló elmebetegre.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Menj külföldre, kalandvágyból!Egyszerűen nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire elkeseredett, mennyire csalódott vagyok. Nem akarom elhinni, hogy 2/3 lesz, nem.Mit kene csinalnom, hogy ha en ezt nem birom elviselni, ami ebben az orszagban tortenik?polonicA klasszikus: "Két út van előttünk. Az egyik az alkoholizmus. A másik, az jelenleg járhatatlan."Jan
Ezen az állapoton már az alkohol sem segít nekem.
Nem, nem akarom sajnáltatni magam, isten őrizz, nem azért írom ezeket a sorokat. Ne értsétek félre. Csak kommunikálni próbálok a hasonló cipőben járókkal.polonic
több mint 11 éve
4 ilyen év után ennyire sima 2/3-ot, szánalom.A Jobbik csak hab a tortán...
több mint 11 éve
Egyszerűen nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire elkeseredett, mennyire csalódott vagyok. Nem akarom elhinni, hogy 2/3 lesz, nem.Mit kene csinalnom, hogy ha en ezt nem birom elviselni, ami ebben az orszagban tortenik?polonicA klasszikus: "Két út van előttünk. Az egyik az alkoholizmus. A másik, az jelenleg járhatatlan."Jan
Ezen az állapoton már az alkohol sem segít nekem.
Nem, nem akarom sajnáltatni magam, isten őrizz, nem azért írom ezeket a sorokat. Ne értsétek félre. Csak kommunikálni próbálok a hasonló cipőben járókkal.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
de jó lesz hallgatni a fideszes értékeléseket.. már előre hányokSzeszeengem a facebookon már leoltott egy kibaszott értelmes csoporttársnőm, azt mondta ő büszkén szavazott. Apucikislánya, kocsi a tekintélyes méretű picsája alatt, apukának bejött a rezsicsökkentés. ezek miatt szopunk most újabb négy évet.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Hát, a legoptimálisabb helyzet 12-6 MSZP-nek Pesten.. ha visszíhódítják a 6/18-as körzetet, és megtartják a többit... de a maradék 8 elég esélytelennek tűnik.Na már csak 32.8% Badány is Miskolcon... talán egy-ketten megütik a 30%-ot (Volner talán), de körzetet senki nem fog nyerni vidéken.
Bocsánat Sneider 33.5, Vona majdnem 35% - broáf,
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Nagyon sok helyen 2. Jobbikos. Elkeserítő.
több mint 11 éve
de jó lesz hallgatni a fideszes értékeléseket.. már előre hányokSzesze"barátaim, Magyarország népe arra szavazott, hogy tovább. Tovább csökkentjük a rezsit. Tovább folytatjuk függetlenségi harcunk az EU, az IMF, a bankárok, a spekulánsok ellen. Magyarország jobban teljesít! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok".
:#
több mint 11 éve
de jó lesz hallgatni a fideszes értékeléseket.. már előre hányok
több mint 11 éve
Lázár hogy áll? Telóról vagyok.Bazzani44%, Jobbik 24%, MSZP 19%
Szolnokon 30%+ a Jobbiknál.. és BAZ 1-et nyerhetnek, semmi mást.
több mint 11 éve
Lázár hogy áll? Telóról vagyok.Bazzani44%
a 2. a jobbikos (25)
a 3. a szoci (20)
több mint 11 éve
"A Madách téren csalódottságukban isznak"annyi. 😀 aztán nehogy idő előtt lefőjön a kávé.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Lázár hogy áll? Telóról vagyok.BazzaniFeltámadott és jár. Vagy kire gondolsz?

több mint 11 éve
Elég neccesek a pesti körzetek ahol ráadásul vezet a baloldla, ezek vannak 1%-on belül:BP 5,6,11,15
Amit nyerhet a baldoldal:
BP 18
BAZ még csak 7%-nál van, Pakusza már nem is vezet
Semmi vidéki körzetet nem fognak hozni... váá 😕
több mint 11 éve
Akit érdekel az m1nek (is) van élő ingyenes linkje, ott mehet háttérben a műsor:www.mediaklikk.hu/m1#

több mint 11 éve
itt van egy térkép (vidd a kurzort a kerület fölé):Szolnok a 25. helyen volt a listán... nincs valami értelmes link, ahol lehet körzetekre keresni?hvg.hu/ ?szaba
Előbb az indexen láttam előbb, de most eltűnt?Igor
hvg.hu/cimke/v%C3%A1laszt%C3%A1s+2014

több mint 11 éve
még ez a pár pesti körzet is megfordulhat..