Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha nem változik a szavazati időpontok ritmusa, akkor ~62-63% körüli lesz a részvétel.szaba

Nekem is ez a tippem (60-63%).
több mint 11 éve
Ha nem változik a szavazati időpontok ritmusa, akkor ~62-63% körüli lesz a részvétel.
több mint 11 éve
persze hogy benne van, de kizárt dolog, hogy 4 alá mennének. szoros lesz, ha bejutnak, ha kiesnek, de rajtam sem múlik. 😊Sajnálom, ha neked nem voltam elég racionális.tippjátékban ennél racionálisabbak szoktunk lenni. bár az igaz, hogy az meg sosem jön be, szóval végülis...berger90Miért ne tippelhetné ezt?BazzaniFidesz 38,8Vagyis az LMP szerinted 3%-ot sem ér el? Try again.berger90
Öszefogás 36,7
Jobbik 20
maradék 4,5HanSolo
Szerintem benne van a pakliban, hogy az LMP nem jut be. Személy szerint sajnálnám, de nem rajtam múlik.HanSolo
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Sajnálom, ha neked nem voltam elég racionális.tippjátékban ennél racionálisabbak szoktunk lenni. bár az igaz, hogy az meg sosem jön be, szóval végülis...berger90Miért ne tippelhetné ezt?BazzaniFidesz 38,8Vagyis az LMP szerinted 3%-ot sem ér el? Try again.berger90
Öszefogás 36,7
Jobbik 20
maradék 4,5HanSolo
Szerintem benne van a pakliban, hogy az LMP nem jut be. Személy szerint sajnálnám, de nem rajtam múlik.
több mint 11 éve
Kormanyvaltok 38Nem, ilyen százalékok mellett is lehet többsége a parlamentben a Fidesznek. 😛
Fidesz 37
Jobbik 15
Lmp 5
A maradek partok 5
Mereszet mondtam? 😀polonic
több mint 11 éve
tippjátékban ennél racionálisabbak szoktunk lenni. bár az igaz, hogy az meg sosem jön be, szóval végülis...Miért ne tippelhetné ezt?BazzaniFidesz 38,8Vagyis az LMP szerinted 3%-ot sem ér el? Try again.berger90
Öszefogás 36,7
Jobbik 20
maradék 4,5HanSolo
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Kormanyvaltok 38Fidesz 37
Jobbik 15
Lmp 5
A maradek partok 5
Mereszet mondtam? 😀
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Miért ne tippelhetné ezt?Fidesz 38,8Vagyis az LMP szerinted 3%-ot sem ér el? Try again.berger90
Öszefogás 36,7
Jobbik 20
maradék 4,5HanSolo
több mint 11 éve
Fidesz 38,8Vagyis az LMP szerinted 3%-ot sem ér el? Try again.
Öszefogás 36,7
Jobbik 20
maradék 4,5HanSolo
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Fidesz 42, Mszp-sek 34, Jobbik 16, Lmp 5
több mint 11 éve
Fidesz 42Összefogósék 27
Jobbik 18
LMP 5
hulladék 8
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Számoakt nem mondanék, de sokkal szorosabb Fidesz győzelmet várok mint a közvéleménykutatók.
több mint 11 éve
Fidesz: 44.7"Összefogó Kormányváltás": 25.2
Jobbik: 18.3
LMP: 5.6
többiek: 6.2
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Szerintem - remélem - ezek a hulladékpártok nem visznek el 10%-ot.
több mint 11 éve
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Nagy-Bandó András mit ér el nálunk.Hihetetlenül nem volt kampány az LMP részéről.
Lázár ellen mondjuk majdnem mindegy, bár így, hogy Makó is ide tartozik nem lesz meg a 80%a.
Országos szinten mi a tippetek?
Enyém:
FIDESZ 40%
Jobbik 20%
MSZP 25%
LMP 5%
Egyéb a többi 10%.
több mint 11 éve
Ha már indítják valahol, akkor nem hülyeség ott. Az Igor által linkelt statisztika szerint, az a legfideszesebb budapesti kerület, teljesen esélytelen lenne valószínűleg bárkinek, hiba lenne beáldozni valami erősebb jelöltet ott.Amúgy most nézem, hogy Bauer nem VM ellen megy, hanem Fónagy körzetében indul.SchleckLényegében mindegy, ezt a vén SZDSZ-es barmot bárhol indítani óriási WTF.berger90
több mint 11 éve
Lényegében mindegy, ezt a vén SZDSZ-es barmot bárhol indítani óriási WTF.Amúgy most nézem, hogy Bauer nem VM ellen megy, hanem Fónagy körzetében indul.SchleckHegedűsné nagyágyúnak számít a Jobbikban? Elég indokolatlannak éreztem a szerepeltetését, de hát kétfelől is mindegy, mert sem Jobbikra nem szavazok, átjelentkezőként a kerületi jelöltekhez közöm sem volt. Kerék-Bárczy tényleg vándormadár, de még ez is jobb, mint Bauer Tamás Varga Mihály ellen a szomszédban, mert az tényleg WTF a baloldal részéről.berger90Szerintem Rogán ellen akkor lett volna esélye az ellenzéknek, ha nem KBSZ-t indítják. Fura is volt nekem, hogy minden párt valami nagyágyút tett ide, ők meg ezt a vándormadarat.SchleckPártállástól függetlenül mindenkinek ajánlva 😊Szeged, Újlipót és Hatvan mindig csatatérállamok, illetve őszintén remélem, hogy Rogántónika tökeit megszorongatják az első kerületben.berger90
film.indavideo.hu/video/f_egy_szavazat
Melyik(ek) lesznek szerintetek az érdekes, szoros körzetek amúgy? (lehetett volna tippjátékot is csinálni)Igor
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Amúgy most nézem, hogy Bauer nem VM ellen megy, hanem Fónagy körzetében indul.Hegedűsné nagyágyúnak számít a Jobbikban? Elég indokolatlannak éreztem a szerepeltetését, de hát kétfelől is mindegy, mert sem Jobbikra nem szavazok, átjelentkezőként a kerületi jelöltekhez közöm sem volt. Kerék-Bárczy tényleg vándormadár, de még ez is jobb, mint Bauer Tamás Varga Mihály ellen a szomszédban, mert az tényleg WTF a baloldal részéről.berger90Szerintem Rogán ellen akkor lett volna esélye az ellenzéknek, ha nem KBSZ-t indítják. Fura is volt nekem, hogy minden párt valami nagyágyút tett ide, ők meg ezt a vándormadarat.SchleckPártállástól függetlenül mindenkinek ajánlva 😊Szeged, Újlipót és Hatvan mindig csatatérállamok, illetve őszintén remélem, hogy Rogántónika tökeit megszorongatják az első kerületben.berger90
film.indavideo.hu/video/f_egy_szavazat
Melyik(ek) lesznek szerintetek az érdekes, szoros körzetek amúgy? (lehetett volna tippjátékot is csinálni)Igor
több mint 11 éve
Nálunk a 14-es körzetben összevonták a kicsit Fideszes XVII. keürletet az ős szegfű Kőbányával, szerintem nagyon necces lesz.
több mint 11 éve
Szerintem a 16-2 elég meredek, én 13-14-t tippelnék "csak" az elmúlt havi botrányok miatt.Szerintem 15-3, vagy 16-2 lesz balra Bp. Egy tippnek ez jó?szabaBp-en 18 körzet van?szabaArányaiban véve (18/106) szerintem teljesen okés
Na megtaláltam ezt az elemzést amit kerestem
www.republikon.hu/upload/5000321/valasztokeruletisorrend.pdf
Mondjuk elég régi (talán máricusi), és a metodológiája nem tetszik, de érdekes lesz visszanézni.Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Szerintem 15-3, vagy 16-2 lesz balra Bp. Egy tippnek ez jó?Bp-en 18 körzet van?szabaArányaiban véve (18/106) szerintem teljesen okés
Mondjuk elég régi (talán máricusi), és a metodológiája nem tetszik, de érdekes lesz visszanézni.Igor
több mint 11 éve
Bp-en 18 körzet van?szabaArányaiban véve (18/106) szerintem teljesen okés
Mondjuk elég régi (talán máricusi), és a metodológiája nem tetszik, de érdekes lesz visszanézni.
több mint 11 éve
Szerintem amúgy Kelet-Magyarországon lesz meglepetésre erős a Jobbik a Fidesz kárára, más tippem nem nagyon van.Schleckpedig megy az ellenkampány 😀 😀
Mindig jövőre